Здравей Гост

Разчитане на астрологическа карта

• 219 Отговора
  • 29038 Прегледи
Разчитане на астрологическа карта
« -: Януари 13, 2012, 09:13:25 pm »
Здравейте. Напоследък доста се интересувам от астрология и след като намерих този сайт реших да попитам за още едно мнение по въпроса с моята астрологическа карта. Една приятелка, доста по-компетентна в тази среда, ми каза че нещата не седят много добре и че имам включен знак. Но тъй като и тя не е сигурна, моля и Вас за мнение. Благодаря предварително.
Данните ми са: 29.06.1994; 21:15ч.; гр. София;  :blink:

*

Grace

• 2257
Re: Разчитане на астрологическа карта
« Отговор #1 -: Януари 13, 2012, 09:37:33 pm »
ох, нищо лично, но хора, този форум не е за да си поставяте картите и да чакате някой да ви консултира. За тази цел си има професионални астролози. Това е форум за хора, които имат астрологични познания и обменят информация, споделят знания и идеи в сфера, която ги вълнува.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2 -: Януари 13, 2012, 09:40:19 pm »
Поне не отваряйте всеки по една нова тема за един въпрос.
Има специална тема за това - "Натални карти - практикум". :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #3 -: Януари 13, 2012, 09:46:48 pm »
Благодаря за информацията, но аз все пак разчитам на някой добросъвестен човек, който да ми даде някакъв отговор различен от често срещаното обяснение колко неподходящо е моето запитване. Също така смятам, че молбата за информация относно наталната ми карта е една стъпка напред към знанието по темата.
Все пак благодаря че отделихте време да ми изясните че първо- не ви се занимава, второ- съм направила грешка. Лека вечер и благодаря за помощта.  :P

*

Grace

• 2257
« Отговор #4 -: Януари 13, 2012, 09:59:09 pm »
нито си първата, нито последната  :blink: може пък да се намери някой добросъвестен, който да откликне на молбата ти.
особено след това възпитано укорително послание, в което прозира АСЦ-та ти Козирог  :blink:
не ти е лоша картата  :blink: 

*

abroad

• 2187
« Отговор #5 -: Януари 13, 2012, 10:00:04 pm »
добросъвестен, вероятно не е най-подходящата дума :P,
щедра и не обременена (и не ограничена с времеви рамки) душа би било по-добро определение

ей сега е моментът да се размекне ледът и водата да поддаде ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6 -: Януари 13, 2012, 10:03:47 pm »
Поставям картата.
Ако някой има желание да се упражнява, може да се включи с мнение по тази карта.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #7 -: Януари 13, 2012, 10:10:02 pm »
Мерси че поне ми изложихте картата  :blink:

*

Grace

• 2257
« Отговор #8 -: Януари 13, 2012, 10:30:01 pm »
devogne, имам един въпрос към теб. отговори ми ако искаш. в картата ти има опозиция на Марс и Плутон. това поставя въпроса с гнева и начина на изразяването му. как е при теб? склонна ли си да го проявяваш или по-скоро го сдържаш и се стараеш да го подтискаш?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #9 -: Януари 13, 2012, 10:32:15 pm »
Имаш по-голям шанс да получиш отговор по картата, ако задаваш конкретни въпроси.
Цялостен анализ на хороскопа няма как да се прави в дискусионен форум, но може да се обсъждат отделни теми от хороскопа. Теб какво най-много те интересува?

По твоята карта мога да кажа две-три изречения във връзка с евентуалната професионална реализация. Мисля, че този въпрос рано или късно идва на дневния ред в живота, след като завършиш гимназиалното образование и започнеш да се чудиш в каква посока да поемеш, в какво си най-добра.

Според мен би могла да намериш добра реализация в някоя сфера, в която са нужни добри комуникативни умения, дар слово, ораторски талант, умение фино и ненатрапчиво да убеждаваш, но и да си достатъчно настоятелна и непреклонна, ако се наложи. Например в сферата на връзките с обществеността, политиката, правото.
Имаш интуитивна мисъл, вероятно умееш да се изразяваш добре, хората те слушат с интерес, умееш да печелиш тяхното внимание по време на разговор, но го правиш ненатрапчиво.

Какво е отношението ти към медицината, проявяваш ли интерес към тази сфера?

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #10 -: Януари 13, 2012, 10:34:03 pm »
Благодаря за информацията, но аз все пак разчитам на някой добросъвестен човек, който да ми даде някакъв отговор

:rakeattack:

Купувах си книги от книжарницата по основи на астрологията и добросъвестно се подготвях САМА, преди дори да подозирам, че съществуват интернет програми , качени на сайтове, пък за форуми да не говорим. И така цели 8 години, след което - ето ме тук. Не смяташ ли, че малко трябва да почетеш, пък сетне да споделиш малко знания тука по наталната си карта? А ние ще ти казваме дали си на прав път.
« Последна редакция: Януари 13, 2012, 10:38:29 pm от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #11 -: Януари 13, 2012, 10:37:03 pm »
devogne, имам един въпрос към теб. отговори ми ако искаш. в картата ти има опозиция на Марс и Плутон. това поставя въпроса с гнева и начина на изразяването му. как е при теб? склонна ли си да го проявяваш или по-скоро го сдържаш и се стараеш да го подтискаш?
Зависи от това какво ме е разгневило и дали има смисъл да се ядосвам за глупости. Обикновенно го сдържам в себе или се старая да го надживея.

« Отговор #12 -: Януари 13, 2012, 10:45:04 pm »
Имаш по-голям шанс да получиш отговор по картата, ако задаваш конкретни въпроси.
Цялостен анализ на хороскопа няма как да се прави в дискусионен форум, но може да се обсъждат отделни теми от хороскопа. Теб какво най-много те интересува?

По твоята карта мога да кажа две-три изречения във връзка с евентуалната професионална реализация. Мисля, че този въпрос рано или късно идва на дневния ред в живота, след като завършиш гимназиалното образование и започнеш да се чудиш в каква посока да поемеш, в какво си най-добра.

Според мен би могла да намериш добра реализация в някоя сфера, в която са нужни добри комуникативни умения, дар слово, ораторски талант, умение фино и ненатрапчиво да убеждаваш, но и да си достатъчно настоятелна и непреклонна, ако се наложи. Например в сферата на връзките с обществеността, политиката, правото.
Имаш интуитивна мисъл, вероятно умееш да се изразяваш добре, хората те слушат с интерес, умееш да печелиш тяхното внимание по време на разговор, но го правиш ненатрапчиво.

Какво е отношението ти към медицината, проявяваш ли интерес към тази сфера?
Да, предполагам че е така! Честно казано не съм мислила за медицина, но ме увличат журналистиката, рекламата и връзките с обществеността. Мерси за отговора  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #13 -: Януари 13, 2012, 10:58:14 pm »
ей сега е моментът да се размекне ледът и водата да поддаде ;D

Водата поддава, няма начин.  ;D (ако знаеш как да искаш)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #14 -: Януари 13, 2012, 11:00:09 pm »
Благодаря за информацията, но аз все пак разчитам на някой добросъвестен човек, който да ми даде някакъв отговор

Купувах си книги от книжарницата по основи на астрологията и добросъвестно се подготвях САМА, преди дори да подозирам, че съществуват интернет програми , качени на сайтове, пък за форуми да не говорим. И така цели 8 години, след което - ето ме тук. Не смяташ ли, че малко трябва да почетеш, пък сетне да споделиш малко знания тука по наталната си карта? А ние ще ти казваме дали си на прав път.
В днешно време всеки бърза, без дори и той да знае на къде. Повярвай, пробвала съм да чета книги на тази тема, но не мога да отделя необходимото време за да разбера всичко както трябва. За това търся мнение тук- по-професионално сякаш. Така че съжалявам ако съм ти стъпила на лопатата, но ако толкова те дразни защо се занимаваш да ми пишеш?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #15 -: Януари 13, 2012, 11:02:14 pm »
Така че съжалявам ако съм ти стъпила на лопатата...

Казах ли, че има дар слово и трябва да го използва по предназначение?  ;D

(Стела, да не се обидиш :blink:)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #16 -: Януари 13, 2012, 11:05:21 pm »

В днешно време всеки бърза, без дори и той да знае на къде. Повярвай, пробвала съм да чета книги на тази тема, но не мога да отделя необходимото време за да разбера всичко както трябва. За това търся мнение тук- по-професионално сякаш. Така че съжалявам ако съм ти стъпила на лопатата, но ако толкова те дразни защо се занимаваш да ми пишеш?

Стела, това потребителката слабо я интересува, важното и да й отговориш по картата наготово. :-[

devogne, а защо смяташ че някой, който е отделил време да го прави, трябва нещо да ти обяснява ?  ;) На база какво са тези претенции ? Професионално мнение може да потърсиш и при професионални астролози, срещу съответното заплащане разбира се. Казаха, че ти тук могат само да те насочат.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #17 -: Януари 13, 2012, 11:07:42 pm »
Една приятелка, доста по-компетентна в тази среда, ми каза че нещата не седят много добре и че имам включен знак. Но тъй като и тя не е сигурна, моля и Вас за мнение.

Мисля, че това беше основният въпрос.
А някои се втурнахме други неща да обясняваме - за професията, гнева и т.н.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Grace

• 2257
« Отговор #18 -: Януари 13, 2012, 11:08:08 pm »
devogne, сигурно създаваш впечатление на сериозен и отговорен човек. ще работиш упорито и дисциплинирано, за да си проправиш път в живота, материалната сигурност е важна за теб, вероятно с нейното постигане са свързани и страховете ти. но зад тази фасада си един много романтичен и дълбоко емоционален човек. също много обичаш да си мечтаеш, да се грижиш за някого, да се чувстваш част от едно цяло..;
в този живот задачата ти е да се реализираш професионално, макар че когато се чувстваш несигурна или застрашена от нещо, инстинктивната ти реакция е да избягаш вкъщи или при семейството. според мен ще имаш и късмет по отношение на кариерата т.е. може да се озовеш на "точното място в точния момент" .

трябва да ставам. дай някаква обратна връзка  :blink:

« Отговор #19 -: Януари 13, 2012, 11:09:11 pm »
Една приятелка, доста по-компетентна в тази среда, ми каза че нещата не седят много добре и че имам включен знак. Но тъй като и тя не е сигурна, моля и Вас за мнение.
E, сега, от един включен знак (всъщност, два), такъв сериозен извод?