Здравей Гост

Разчитане на астрологическа карта

• 219 Отговора
  • 28961 Прегледи
Re: Разчитане на астрологическа карта
« Отговор #20 -: Януари 13, 2012, 11:11:01 pm »
devogne, сигурно създаваш впечатление на сериозен и отговорен човек. ще работиш упорито и дисциплинирано, за да си проправиш път в живота, материалната сигурност е важна за теб, вероятно с нейното постигане са свързани и страховете ти. но зад тази фасада си един много романтичен и дълбоко емоционален човек. също много обичаш да си мечтаеш, да се грижиш за някого, да се чувстваш част от едно цяло..;
в този живот задачата ти е да се реализираш професионално, макар че когато се чувстваш несигурна или застрашена от нещо, инстинктивната ти реакция е да избягаш вкъщи или при семейството. според мен ще имаш и късмет по отношение на кариерата т.е. може да се озовеш на "точното място в точния момент" .

трябва да ставам. дай някаква обратна връзка  :blink:
Каква връзка и за какво?  :blink:

« Отговор #21 -: Януари 13, 2012, 11:13:07 pm »
Една приятелка, доста по-компетентна в тази среда, ми каза че нещата не седят много добре и че имам включен знак. Но тъй като и тя не е сигурна, моля и Вас за мнение.
E, сега, от един включен знак (всъщност, два), такъв сериозен извод?
А кои са тези знаци, къде са? Какво точно означава този включен знак?  :blink:

*

Grace

• 2257
« Отговор #22 -: Януари 13, 2012, 11:14:42 pm »
дали съм на прав път със скромните няколко реда характеристика...  ;D

« Отговор #23 -: Януари 13, 2012, 11:15:33 pm »
По оста 2/8 дом са включени знаците Риби и Дева. Не са на връх на дом, това означава да са включени.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #24 -: Януари 13, 2012, 11:16:19 pm »
Една приятелка, доста по-компетентна в тази среда, ми каза че нещата не седят много добре и че имам включен знак. Но тъй като и тя не е сигурна, моля и Вас за мнение.
E, сега, от един включен знак (всъщност, два), такъв сериозен извод?

Да, и на мен това ми беше мисълтЪ.  :blink:

Струва ми се, че Grace доста точно е "напипала" притесненията, свързани с материалната сигурност - в интерсептирания знак във 2ри дом са разположени Луната и Сатурн (Риби). Но Луната има и доста хармонични аспекти.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Grace

• 2257
« Отговор #25 -: Януари 13, 2012, 11:19:22 pm »
интерсептирани знаци са Риби и Дева, както казва Мирабела. 2/8 дом.

« Отговор #26 -: Януари 13, 2012, 11:27:16 pm »
дали съм на прав път със скромните няколко реда характеристика...  ;D
;D
На доста прав път си даже! Дори и да не съм от най-романтичните, все пак съм емоционална и имам амбиции в професионалната сфера. Мерси!  :blink:

« Отговор #27 -: Януари 14, 2012, 07:33:57 am »
Благодаря за информацията, но аз все пак разчитам на някой добросъвестен човек, който да ми даде някакъв отговор

:rakeattack:

Купувах си книги от книжарницата по основи на астрологията и добросъвестно се подготвях САМА, преди дори да подозирам, че съществуват интернет програми , качени на сайтове, пък за форуми да не говорим. И така цели 8 години, след което - ето ме тук. Не смяташ ли, че малко трябва да почетеш, пък сетне да споделиш малко знания тука по наталната си карта? А ние ще ти казваме дали си на прав път.
В днешно време всеки бърза, без дори и той да знае на къде. Повярвай, пробвала съм да чета книги на тази тема, но не мога да отделя необходимото време за да разбера всичко както трябва. За това търся мнение тук- по-професионално сякаш. Така че съжалявам ако съм ти стъпила на лопатата, но ако толкова те дразни защо се занимаваш да ми пишеш?

Е,тука не съм съгласна,аз съм с малко дете и пак намирам време да чета книги и статии на тема астрология.Другите съфорумци имат и по 2 деца,ходят на работа и пак намират време.....Когато човек има желание намира начин,когато няма намира оправдание. По-добре да задавам тъпи въпроси,но да се мъча от колкото да чакам само на готово......
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

« Отговор #28 -: Януари 14, 2012, 08:11:33 am »
Та покартата първото,което забелязвам е липсата на въздушен елемент,може би те лишава от обективност поне така мисля.Малко огнен елемент,сигурно ти липсва мотивация и ентусиазъм,но асцендента Козирог сигурно ти дава амбиция. Воден тригон,сигурно си много чувствителна,според мен задържаш нещата вътре в себе си и си склонна много да ги анализираш и премисляш,вероятн и изграждаш план,стратегия за всичко.Не си импулсивна,по-скоро даваш вид на затворен човек. Преживяваш нещата вътрешно и рядко даваш воля на емоциите си.
Но мен не ме слушай,може и да съм далече от истината  ;)
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

« Отговор #29 -: Януари 14, 2012, 09:19:39 am »

ей сега е моментът да се размекне ледът и водата да поддаде ;D
и трябва огън  ;)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #30 -: Януари 14, 2012, 09:41:43 am »

Струва ми се, че Grace доста точно е "напипала" притесненията, свързани с материалната сигурност - в интерсептирания знак във 2ри дом са разположени Луната и Сатурн (Риби). Но Луната има и доста хармонични аспекти.

но каре Луна/Мерка  У7 /У6 ,

каре Плутон/Венера в 7, опозе Марс/Плутон ,К5/К11са проблемни във взаимооотношенията-
Опозицията ще бъде много по-силна и по-значителна, ако планетата, която я образува, е аспектирана от друга планета с квадратура,афоризми на Ян Кефер
 а  и този опозиция е единственна в хороскопа,което си е акцент
« Последна редакция: Януари 14, 2012, 10:18:15 am от strelicka »

« Отговор #31 -: Януари 15, 2012, 12:00:59 am »
Я кажете най-добре какво прави това детенце толкова нагло и устато и от кога Рачетата станаха толкова нагли.  :angry: Срам си за зодията, срам си за асцендента си и за всичко останало, върви се превъзпитай и пробвай пак. Иначе съм сигурна, че 94 набор лигла е изключително заета с неотложно важните си дела на принцеса, иначе с удоволствие щеше да бъде така добра да ни научи на нравственост и алтернативни начини за тълкуване на натална карта.  :rolf:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #32 -: Януари 15, 2012, 12:08:35 am »
Това четене на морал ли беше или се забавляваш?  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #33 -: Януари 15, 2012, 12:14:19 am »
Забавлявам се докато чета морал.   :o ;D Напоследък гледам да съчетавам двете неща, иначе става прекалено тегаво да ги вземам присърце, или пък при чисто четене на морал хората се обиждат.  :o Та затова се надявам новия ми подход да е ефикасен за всички.  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #34 -: Януари 15, 2012, 12:16:11 am »
Който има чувство за хумор, би трябвало да го разбере. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #35 -: Януари 15, 2012, 12:22:04 am »
Нали мунданният съвпад на Меркурий и Плутон още действа? Нека почетем още малко сарказъм.

« Отговор #36 -: Януари 15, 2012, 12:29:50 am »

Имам усещането, че няма да е уважаемата госпожица, която създаде темата.  :rolleyes:

« Отговор #37 -: Януари 15, 2012, 09:41:56 am »
като гледам как тр.Плутон,на радикална точка - Асц. гърчи за втори път в опозиция рачешкото й Слънчице и нито ред за криза, срив, драма,трагедия човешка ми е много съмнително :mellow:

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #38 -: Януари 15, 2012, 10:06:38 am »

Имам усещането, че няма да е уважаемата госпожица, която създаде темата.  :rolleyes:
И аз това си помислих още като прочетох първите постове ;)

*

Grace

• 2257
« Отговор #39 -: Януари 15, 2012, 10:46:36 am »
да не бъдем чак толкова крайни  :blink: момичето поне е възпитано, иначе пък самоувереност и самочувствие не и липсват. малка е още, ще се научи... :blink: и вярно, че като гледам Плутон как иде към Асц и Сл. уроците май ще почват веднага.