Здравей Гост

Разчитане на астрологическа карта

• 219 Отговора
  • 28960 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: Разчитане на астрологическа карта
« Отговор #60 -: Януари 15, 2012, 04:19:12 pm »
Благодаря за информацията, но аз все пак разчитам на някой добросъвестен човек, който да ми даде някакъв отговор

:rakeattack:

Купувах си книги от книжарницата по основи на астрологията и добросъвестно се подготвях САМА, преди дори да подозирам, че съществуват интернет програми , качени на сайтове, пък за форуми да не говорим. И така цели 8 години, след което - ето ме тук. Не смяташ ли, че малко трябва да почетеш, пък сетне да споделиш малко знания тука по наталната си карта? А ние ще ти казваме дали си на прав път.
В днешно време всеки бърза, без дори и той да знае на къде. Повярвай, пробвала съм да чета книги на тази тема, но не мога да отделя необходимото време за да разбера всичко както трябва. За това търся мнение тук- по-професионално сякаш. Така че съжалявам ако съм ти стъпила на лопатата, но ако толкова те дразни защо се занимаваш да ми пишеш?

Брех, много устатна тая, беее!  :o
Нищо няма да вземеш наготово от никого в тоя форум, повярвай, момиче. Не и с този подход. Явно и в живота си такава. С нахалство и наглост доникъде не се стига. И най-безболезнения начин да го разбереш е в тоя форум. Повярвай ми предстои ти да го разбереш по много по-болезнен начин, къде се намира края на лопатата. Животът ще ти го покаже.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #61 -: Януари 15, 2012, 04:20:48 pm »
негово величество Плутон идва от К11 , У МС- така,че сама си е активирала всичко,отваряйки темата,но вместо да почука,влезе с гръм и трясък,изби вратата,  типично за Нептун/Уран на Асц.  мисли си ,че всичко й е позволено и ще й се размине, Плутон ще я научи на смирение- но това е само началото и е дълъг процес,без обезболяващи и анестезия,операция на живо, от авторитетите,от приятели ще научи уроците си ...
:mellow: а  силата на водата озаптена може да произвежда ток,вместо да помита и руши всичко по пътя си ;)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #62 -: Януари 15, 2012, 04:36:54 pm »
Между другото, същия ден имахме почти идентична тема: http://astrosite.org/forum/index.php/topic,5832.0.html
Но другата питаща се размина с такова внимание, туй ще да е от хороскопа. И после кажете, че астрологията не работи.  :P

Според мен настоящата ситуация не е породена толкова от астрологични влияния, колкото от факта ,че тази тема беше
пусната почти веднага след другата и това създаде малко напрежение ( две теми не на място, за доста кратък интервал от време) , което доведе до твоята и на Grace минорни забележки. Реакцията на авторката обаче беше изненадваща за мен,
защото тя на практика с втория си пост сама си сложи въжето на шията  ;D .
Мнението ми е, че ако първата тема я нямаше, тази сигурно щеше да протече като нея и едва ли щеше да се стигне до
конфликти.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #63 -: Януари 15, 2012, 04:38:55 pm »
Бреххх....каква патаклама съм пропуснала тука - що го насметахте това
момиче така бързо  :o
Тя ще си постига, каквото си е решила, колкото и да и се карате  ;D
С Юпитер на МЦ и Телец на ИЦ с Венера в 7-дом в Лъв,
с Упр. на 7-дом-Луна във 2-дом....ехеее....има да и " дишате прахта на мацето"  :P
Естествени минерали и амулети

*

Stella

• 7765
« Отговор #64 -: Януари 15, 2012, 04:43:39 pm »
Тя ще си постига, каквото си е решила, колкото и да и се карате  ;D
С Юпитер на МЦ и Телец на ИЦ с Венера в 7-дом в Лъв,
с Упр. на 7-дом-Луна във 2-дом....ехеее....има да и " дишате прахта на мацето"  :P

Тъй, тъй и доста шамари от съдбата ще изяде! Плутон в опозиция на натален марс,
« Последна редакция: Януари 15, 2012, 04:48:48 pm от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #65 -: Януари 15, 2012, 04:45:40 pm »
Струва ми се, че картата има нужда от ректификация - нещо
не ми се " виждат " добре домовете, ама да иде да и я ректифицират

---------------------------------------------------

" Юпитер в квадрат с планети в асцендента."
---------------------------------------------------
Къде го виде туй  ;)

*

Grace

• 2257
« Отговор #66 -: Януари 15, 2012, 04:46:41 pm »
има един важен астрологичен момент тук - опзицията Марс / Плутон в натала. като добавим транзита на Плутон срещу Слънцето и настъпването му върху Асц.-та, струва ми се, че няма нищо случайно. това момиче си получава точно нещата по Плутон / както и strelichka добре ги е описала /. а хората с опозиция Марс/Плутон имат свойството да провокират гнева у другите и така да си отработват опозицията. май тук заслугата на ThunderGodess ще е най-голяма  ;)   

*

Stella

• 7765
« Отговор #67 -: Януари 15, 2012, 04:47:35 pm »
има един важен астрологичен момент тук - опзицията Марс / Плутон в натала. като добавим транзита на Плутон срещу Слънцето и настъпването му върху Асц.-та, струва ми се, че няма нищо случайно. това момиче си получава точно нещата по Плутон / както и strelichka добре ги е описала /. а хората с опозиция Марс/Плутон имат свойството да провокират гнева у другите и така да си отработват опозицията. май тук заслугата на ThunderGodess ще е най-голяма  ;)

Тя си ги "проси" направо. Хората с квадрат или опозиция на Марс с Плутон си падат хейтърчета и трупат много гняв. Разбира се би следвало да има и други твърди аспекти без възможност за сублимация. Но ти си права, че се разтоварват като виждат гнева у другите.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #68 -: Януари 15, 2012, 04:50:45 pm »
" Марс/Плутон имат свойството да провокират гнева у другите
и така да си отработват опозицията"
----------------------------------------------------------
Аз имам Марс каре Плутон - много е гадно шЪ знаеш  :(

P.S. А шамарите са си част от израстването

« Отговор #69 -: Януари 15, 2012, 04:51:07 pm »
По дразнене и провокиране на гняв у хората съм специализант, но естествено, рядко си го позволявам. И аз съм в позицията на транзитен Плутон опозе натал Слънцето и първо че повече ме сърбят ръцете, второ, че неволно напипвам още по-тънки струни, но наистина девойчето си го просеше. Високомерие е проявила още в първия си пост, ако не беше така, щях да й кажа няколко думи за картата, понеже имаме някои общи характеристики и доминанти елементи и мога да говоря и от позиция на личен опит.

*

Stella

• 7765
« Отговор #70 -: Януари 15, 2012, 04:51:16 pm »
" Марс/Плутон имат свойството да провокират гнева у другите
и така да си отработват опозицията"
----------------------------------------------------------
Аз имам Марс каре Плутон - много е гадно шЪ знаеш  :(

милата.  :(

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #71 -: Януари 15, 2012, 05:01:31 pm »
Благодаря за информацията, но аз все пак разчитам на някой добросъвестен човек, който да ми даде някакъв отговор

:rakeattack:

Купувах си книги от книжарницата по основи на астрологията и добросъвестно се подготвях САМА, преди дори да подозирам, че съществуват интернет програми , качени на сайтове, пък за форуми да не говорим. И така цели 8 години, след което - ето ме тук. Не смяташ ли, че малко трябва да почетеш, пък сетне да споделиш малко знания тука по наталната си карта? А ние ще ти казваме дали си на прав път.
В днешно време всеки бърза, без дори и той да знае на къде. Повярвай, пробвала съм да чета книги на тази тема, но не мога да отделя необходимото време за да разбера всичко както трябва. За това търся мнение тук- по-професионално сякаш. Така че съжалявам ако съм ти стъпила на лопатата, но ако толкова те дразни защо се занимаваш да ми пишеш?

Брех, много устатна тая, беее!  :o
Нищо няма да вземеш наготово от никого в тоя форум, повярвай, момиче. Не и с този подход. Явно и в живота си такава. С нахалство и наглост доникъде не се стига. И най-безболезнения начин да го разбереш е в тоя форум. Повярвай ми предстои ти да го разбереш по много по-болезнен начин, къде се намира края на лопатата. Животът ще ти го покаже.

Звучи като последна инстатция...Аз наистина съм изумена от злобата в този форум. Сякаш такова нещо нямаше до преди 2 г. Сега освен жлъч и злоба нищо друго няма...СТЕЛЛА, ТОВА ДЕТЕ МОЖЕ ДА ТИ БЪДЕ ДЪЩЕРЯ... :-\

ДА ВИ ПРИПОМНЯ , ЧЕ НАСКОРО ЕДНО ДРУГО ДТЕ ПРЕВЪРНА В ЦИРК ЕДНА ОТ ТЕМИТЕ...
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,5790.0.html

devogne от мен ще вземеш...заповядай тук...http://www.astroseer.net/forum/

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Grace

• 2257
« Отговор #72 -: Януари 15, 2012, 05:04:26 pm »
Марая, честно да ти кажа, имаш склонност понякога да драматизираш.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #73 -: Януари 15, 2012, 05:05:55 pm »

Тъй, тъй и доста шамари от съдбата ще изяде! Плутон в опозиция на натален марс,

Аз си взех една голяма бира и пуканки, а вие продължавайте нататък.  :P

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #74 -: Януари 15, 2012, 05:06:32 pm »
Марая, честно да ти кажа, имаш склонност понякога да драматизираш.

И аз не съм цвете...както и всички останали...обаче толкова кудкудякане...и толкова празни приказки не бях чела скоро...Какво е по-различно от тази тема?
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,5790.0.html

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #75 -: Януари 15, 2012, 05:10:44 pm »
Светилата на момичето не са ранени, Слънце/ Меркурий
са в тригон към МЦ и Юпитер - какво по-хубаво от това
Един Плутон съвпад с възела горе високо - ми може да означава власт....

« Отговор #76 -: Януари 15, 2012, 05:11:24 pm »
Огромната доза саомодоволност и изживяването като величие е различно, Марая.  :blink: В единия случай темата определено не беше за този форум, но помогнахме на момичето.  :blink: В тази тема самодоволна фукла идва "тя има приятелка с по-компетентно мнение" (разбирай от това на всички във форума) и ние сме длъжни да тълкуваме, а тя да чете през свободното си време, ако естествено, намери такова. Ценностната разлика между нещата.  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #77 -: Януари 15, 2012, 05:12:02 pm »

Или ще става гуру като Кайли.  :P (нищо лично спрямо двете, само се шегувам)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #78 -: Януари 15, 2012, 05:16:00 pm »

Или ще става гуру като Кайли.  :P (нищо лично спрямо двете, само се шегувам)

Да разчиства " гнилите"  работи    :haha:

*

Марая

• 28287
« Отговор #79 -: Януари 15, 2012, 05:16:48 pm »
Високия Плутон винаги дава власт... :P

Малее, много помия ...много нещо по това дете.... :o :unsure: