Здравей Гост

Разчитане на астрологическа карта

• 219 Отговора
  • 29026 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Разчитане на астрологическа карта
« Отговор #100 -: Януари 15, 2012, 05:45:53 pm »
Бреххх....каква патаклама съм пропуснала тука - що го насметахте това
момиче така бързо  :o

Тъй, тъй и доста шамари от съдбата ще изяде! Плутон в опозиция на натален марс,

Аз си взех една голяма бира и пуканки, а вие продължавайте нататък.  :P

остава да влезе Хелото и да къса билетите за спектакъла

Чудя се и Вещето къде се е затрила, сигурно има парад на НЛО-та.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #101 -: Януари 15, 2012, 05:49:12 pm »
Ако ви е интересно карта с данните от първото мнение на авторката.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #102 -: Януари 15, 2012, 05:55:18 pm »
нула, мисля, че търсиш под вола теле  :blink: на мен психологическия профил на картата ми се връзва с поведението на момичето. чак такава виртуозна режисура ....  :blink:
Не,не,зная какво казвам.Това би трябвало да е човек на 17 години,нали?! :blink:Исках да кажа,че данните са измислени от някой,който не е на 17.

Сега остава да те заподозрат и тебе.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #103 -: Януари 15, 2012, 06:01:12 pm »
Виждам, че не се занимаваш с "глупави коментари" и там, кАдето учиш явно образованието не върши особена работа. Или пък си прекалено мързелива, за да се размърдаш и да се оправиш с ретро Меркурия.  ;D
Иначе какви деца, какви внуци, миличка, объркала си се, нито съм дядо ти, за да ми говориш с този тон, нито съм мъж да ми говориш в мъжки род всъщност.  :unsure: Човек наистина трябва да има някакви граници, които да не прекрачва с прекомерния си егоцентричен нарцисизъм и ти отдавна си изчерпала този лимит. Искрено се надявам дивидентите ти да не са толкова порастнали на живо, защото ще отблъснеш всички хора около себе си с държането си. Но за момента единственото, за което си достойна, е съжаление. Правилно ти е казала приятелката ти, че положението е трагично. Но не заради двата интерсептирани знака, а защото съм 99.99% сигурна, че асцендента ти много добре може да имитира порастнали акции, но единственото което покрива е напълненото ти с комплекси слънце (Раците са доста склонни). Е, жалко, ако знаеше как да го използваш, щеше да върши доста добра работа.  ;)
Точно защото не си ми дядо ТИ не можеш да ми говориш с подобен тон, а никой не казва дали си мъж или жена... Странното е че от едно нищо се афектира и ти и още един- двама(после не си комплексар(ка)). Прав(а) си за границите, но ти ги прекрачи първи/първа. Не се хващай за зодията ми, нито за годините. Може да знаеш тях, но всичко останало е мистерия. Нито знаеш кой съм, нито какъв живот живея- дори и името ми не знаеш. Така че моля те, не ме съди. Занимавай се с твоя си живот(ако съществува такъв извън киберпространството) и не ми дръж уроци по поведение, защото и ти не си експерт.
ПП: И ти имаш нужда от по-добро образование и може би и от първите седем. Само защото си с няколко години по-възрастна от мен (въпреки че силно се съмнявам че си на 20, защото по начина по който се обръщаш към мен с "девойчето", звучиш поне на 35) не означава че можеш да ми даваш каквито и да било уроци. Но все пак не се впрягай. това е форум. Истинския живот е ОТВЪН. И нека пак повторя: You know my natal card- not my story.

;D ;D ;D ;D Аз отново ще повторя, чудесни комуникативни умения.  Иначе преди да ми говориш каква съм, поне , понеже сме в астрофорум, да се беше погрижила да ми погледнеш натала. То там си личи колко всъщност мога да си те сложа на сърце и да се афектирам. Много бъркаш, ако си мислиш, че ми пука, но както ти казаха, с този недъг Марс сигурно се храниш от гнева на хората и ти е много приятно да си мислиш, че всъщност им пука. Истината е че просто си ми забавна в ограничеността ти. Прототипи като теб - които се изживяват като много важни, когато всъщност не са, са ми много любими поради факта, че обичам да ги приземявам. А живота ми не ти е работа,в крайна сметка ти си тази, която си е пуснала наталната карта за коментар и си понася коментарите. Ако реално се интересуваше от астрология, а не беше тук, да погледнеш по махленски, дали новата думичка, която си чула, реално е празно познатие или наистина върши работа, щеше да знаеш, че с данните, които си дала хората могат да научат кажи-речи цялата ти история. Но си прекалено несъществена, за да се занимава някой с това. А по отношение на това, че хората, които са ти казали нещо накриво са сравнително малко, то е поради факта, че имат някакво търпение, поносимост и смиреност, което са все добродетели, но при мен, и в реалния живот  в този форум място за толеранс за подобно отношение вече няма. Объркала си се жестоко отново, понеже това което ти казах заобиколно всъщност е, че ако нямаш намерения да проявиш някакви знания и желание за дискусия, нямаш работа тук. Опира до чистота на околната среда и приятното чувство за липса на бъгове в системата.  :rolleyes: С благословията на Вселената, когато Плутон удари няколко шамара на асцендента ти и довърши Слънцето (определено имаш нужда), ще разбереш.  ;)
Толкова по темата от мен.  :blink: Има си някакви низки нива, на които човек не трябва да слиза. Освен това - около 35-годишното ми сърце е съкрушено от тези думи.  :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf:
Историята ми не е характера. Това е нещо което не може да се разбере от наталната ми карта. Представлява начина по който съм израсла и нещата през който съм преминала, тайните ми. По същата логика нямам никаква представа за твоята история. Но самия факт че се заяждаш с мен е доста показателен. Не искам да гадая, но най-вероятно на живо не си толкова остроумна и велика. Съжалявам. Не ми е мястото по форумите- тук хората изразяват мнението си навсякаде и то доста злобно. Съжалявам че те подразних. Наистина. Предавам се, но не печелиш. Освен ако унижението на непознат не ти се струва като златен медал. Аз ще отстъпя. По-умния винаги го прави. Поне на това са ме Убразовали  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #104 -: Януари 15, 2012, 06:04:41 pm »
Във виртуала по-цапнатият в устата винаги печели, в реала по-умният.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #105 -: Януари 15, 2012, 06:10:10 pm »
Като гледам Телец на ИЦ и Венера в Лъв,
произхода е от заможно семейство, може да си позволи
професионална астрологична консултация на по-високо ниво  :mellow:
Естествени минерали и амулети

*

Grace

• 2257
« Отговор #106 -: Януари 15, 2012, 06:15:58 pm »
devogne, тъй като аз и ти започнахме темата, може би е удачно ние да я приключим.
наистина, не получи много приятелско посрещане и отношение, но в никакъв случай не мога да се съглася с казаното:

Цитат
Подобно уважение, за жалост, не бе проявено към мен още от началото

Последното нещо, което преобладава във форума е негативната енергия и недобронамерените хора. Напротив ! И никой не те третира като враг. Просто първия ти коментар прозвуча малко високомерно и дразнещо. И вместо да покажеш малко смирение, ти провокира серия от емоции. А понякога думички като " моля", "извинете" и "благодаря" вършат чудеса и променят отношението на 180*.  :blink: И преди да обвиниш другите, че са тръгнали с лошо, препрочети пак написаното от теб и виж с кое може би си ги предизвикала. 
Пожелавам ти успех и много положителни емоции занапред  :wub:

PS И последно -
Цитат
Историята ми не е характера

Още древните са казали " Характера, това е съдбата на човека ". Ако искаш да промениш съдбата си, работи върху характера си. А самоопознаването е първата крачка. Затова астрологията е велика наука.
« Последна редакция: Януари 15, 2012, 06:20:12 pm от Grace »

« Отговор #107 -: Януари 15, 2012, 06:20:30 pm »
Хора, знам че ви е забавно да се заждаме, но смятам да изтрия темата. Извинете, но тази скромна дискусийка стигна прекалено далече и вече започва да ме дразни как всеки приема навътре коментарите и се чувства засегнат от почти всяка дума. Съжалявам ако съм ви накърнила самочувствието или провалила вечерта или просто съм ви дала повод да се заяждате използвайки данни които моето огромно его, разглезената ми същност и наглоста ми не могат да забележат и да преценят.
В изминалия уикенд минахме от леки нападки през лека проява на толерантност до същинско заяждане. Докато се карахте и с мен и помежду си се замислих- има ли смисъл?! Има и други забавления на този свят освен махленските спорове тип "женски пазар".
Но отвъд всичко ми беше доста забавно. Харесва ми да се смея на доста добре обмислените ви отговори с които някой от вас се опитаха да ме обидят, но единствено обиждат себе си. Да- това може да бъде и конспирация. Може това да не са реални данни... Може да е едно забавление. Харесва ми как хората говорят. Радвате ме.
Но за съжаление, вече стана скучно и еднообразно. Желаното забавление се превърна в банално заяждане и за това дами и господа- шоуто приключи. Радвам се че взехте участие, но всеки глупав спор намира и края си. Представлението свърши- спускайте завесите!  ;)
ПП: За какво въобще започнахте спора?  ;D ;D ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #108 -: Януари 15, 2012, 06:23:42 pm »
А понякога думички като " моля", "извинете" и "благодаря" вършат чудеса и променят отношението на 180*.

С това съм напълно съгласна.  :blink:

Цитат
Просто първия ти коментар прозвуча малко високомерно и дразнещо. И вместо да покажеш малко смирение, ти провокира серия от емоции.

Но ми кажете как може да бъде провокирана цяла серия от негативни емоции, ако ние не искаме да го допуснем?
С това искам да кажа, че каквото и да каже потребителката "devogne" или някоя друга, не смятам, че по някакъв начин би ме ощетило, че да изнеса цяла лекция с астрологични клетви какво щяло да й се случи (за да си научи урока) по еди кой си транзит през еди коя си дупка.  ;D

Но отвъд всичко ми беше доста забавно. Харесва ми да се смея на доста добре обмислените ви отговори с които някой от вас се опитаха да ме обидят, но единствено обиждат себе си. Да- това може да бъде и конспирация. Може това да не са реални данни... Може да е едно забавление. Харесва ми как хората говорят. Радвате ме.
Но за съжаление, вече стана скучно и еднообразно. Желаното забавление се превърна в банално заяждане и за това дами и господа- шоуто приключи. Радвам се че взехте участие, но всеки глупав спор намира и края си. Представлението свърши- спускайте завесите!  ;)

Накрая "нула" да не се окаже права?  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #109 -: Януари 15, 2012, 06:24:31 pm »
devogne, тъй като аз и ти започнахме темата, може би е удачно ние да я приключим.
наистина, не получи много приятелско посрещане и отношение, но в никакъв случай не мога да се съглася с казаното:

Цитат

Последното нещо, което преобладава във форума е негативната енергия и недобронамерените хора. Напротив ! И никой не те третира като враг. Просто първия ти коментар прозвуча малко високомерно и дразнещо. И вместо да покажеш малко смирение, ти провокира серия от емоции. А понякога думички като " моля", "извинете" и "благодаря" вършат чудеса и променят отношението на 180*.  :blink: И преди да обвиниш другите, че са тръгнали с лошо, препрочети пак написаното от теб и виж с кое може би си ги предизвикала. 

PS И последно -
Цитат

Още древните са казали " Характера, това е съдбата на човека ". Ако искаш да промениш съдбата си, работи върху характера си. А самоопознаването е първата крачка. Затова астрологията е велика наука.

Ето това е основното...Да се замислим....,защо ни дразни и с какво? Не съдим ли за другите от собствената си камбанария...,не проектираме ли...,не четем ли през собствения си мироглед....
Кои сме ния да търсим смирение у другите...след като не сме го намерили в себе си...Все едни такива въпроси...в които отговорите стоят у нас...Просто трябва да се обърнем към себе си.... :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Grace

• 2257
« Отговор #110 -: Януари 15, 2012, 06:26:31 pm »
нула, даде добра възможност на момичето да се измъкне с малко достойнство.  :blink:
да го оставим, много му се събра ;

*

Lillie

• 30532
« Отговор #111 -: Януари 15, 2012, 06:28:29 pm »
да го оставим, много му се събра ;

На някои от нас също.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #112 -: Януари 15, 2012, 06:29:50 pm »

Цитат

PS И последно -
Цитат

Напълно си права- аз подклаждах нещата. Но не виждам какво толкова бе написано първоначално за да провокира толкова внимание и то негативно.
А това което исках да кажа с
Цитат
беше че това което четете в наталната ми карта е спекулативно. Никой тук не ме познава лично за да знае до колко е вярно. Всеки го тълкува различно и не може да бъде сигурен на 100% че съм богата или бедна или разглезена или дори нагла. Това са предубеждения, които могат бързо да бъдат сринати ако разеберете че майка ми е починала или че съм била подложена на физически тормоз от малка. Има такова течение в чужбина. Нарича се "You know my name, not my story". Аз просто се опитах да го приспособя.  :blink:

*

Grace

• 2257
« Отговор #113 -: Януари 15, 2012, 06:32:41 pm »
съгласна съм с теб  :blink:  :wub:

а в картата ти има много позитивни неща и аз съм сигурна, че ти предстоят много успехи  :kissd:

*

Uran

• 6041
« Отговор #114 -: Януари 15, 2012, 06:33:43 pm »
Момичето ще получи добро образование и добра реализация. :blink:

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #115 -: Януари 15, 2012, 06:34:45 pm »
Със спортуване занимаваш ли се - имаш състезателен дух ?
Естествени минерали и амулети

*

Uran

• 6041
« Отговор #116 -: Януари 15, 2012, 06:37:26 pm »
Явно синастриите с новодошлите не пасват на всички ни.
Попрочетах сега някои мнения. :blink:

« Отговор #117 -: Януари 15, 2012, 06:38:30 pm »
Това са предубеждения, които могат бързо да бъдат сринати ако разеберете че майка ми е починала или че съм била подложена на физически тормоз от малка. Има такова течение в чужбина. Нарича се "You know my name, not my story". Аз просто се опитах да го приспособя.  :blink:
театрална роля втора ;D ;DАнтракт и начало на второ действие.

*

Grace

• 2257
« Отговор #118 -: Януари 15, 2012, 06:38:52 pm »
Цитат
.....или че съм била подложена на физически тормоз от малка

devogne, надявам се, че го казваш просто така, но астрологично в една карта, това е възможно проявление на опозицията Марс/Плутон

« Отговор #119 -: Януари 15, 2012, 06:41:12 pm »
Със спортуване занимаваш ли се - имаш състезателен дух ?
До някаде. Не виждам много смисъл в конкуренцията...  :blink: