Здравей Гост

Разчитане на астрологическа карта

• 219 Отговора
  • 28860 Прегледи
*

Grace

• 2257
Re: Разчитане на астрологическа карта
« Отговор #120 -: Януари 15, 2012, 06:42:44 pm »
Това са предубеждения, които могат бързо да бъдат сринати ако разеберете че майка ми е починала или че съм била подложена на физически тормоз от малка. Има такова течение в чужбина. Нарича се "You know my name, not my story". Аз просто се опитах да го приспособя.  :blink:
театрална роля втора ;D ;DАнтракт и начало на второ действие.

нула, какво щяхме да правим без твоето чувство за хумор и тънък усет към конспирациите ?  ;D ;D

« Отговор #121 -: Януари 15, 2012, 06:45:07 pm »
....
Вие тръгнахте с лошо и аз няма да ви се оставя да ме мачкате. То е ясно че си имате правила, както е ясно че има ред и уважение. Подобно уважение, за жалост, не бе проявено към мен още от началото. Иначе вие че се заяждате един с друг- хубаво. Аз съм врагът в случая- чудесно. Чакам някой да ми покаже краят на лопатата в този форум(който наистина не вярвам че трябва да представлява нечий живот). Съжалявам ако съм ви подразнила толкова, колкото съжалявам че се дразните от такива малки неща. Наистина съжалявам че започнах тази тема пълна вече с негативна енергия. Знам че сега някой ще пише "какво разбира тая от негативна енергия?". Не ме интересува.
Намеренията ми не бяха лоши или с цел да експлоатирам нечий труд. Ако се чувствате толкова засегнати- извинете. Не смятах да нараня чувствата ви. Нямам опит с форумите, но явно те са злобни и неприветливи колкото са и хората, седящи пред компютъра с часове.
Извинете ме. Явно обърках времето, мястото и хората.
И ако сега продължите да се заяждате и да казвате колко съм нагла и невъзпитана- така да бъде. Но тогава вече няма да съм аз най-виновната.
Това е.
Наистина ли? В един друг имаш над 8000 поста. Там споменаваш и че пишеш по форумите, в мн. число.

« Отговор #122 -: Януари 15, 2012, 06:47:34 pm »

А това което исках да кажа с
Цитат
Историята ми не е характера
беше че това което четете в наталната ми карта е спекулативно. Никой тук не ме познава лично за да знае до колко е вярно. Всеки го тълкува различно и не може да бъде сигурен на 100% че съм богата или бедна или разглезена или дори нагла. Това са предубеждения,
И как това мнение се покрива с намерението да получиш професионална и компетентна помощ от някой добросъвестен тук?Но е забавно да играеш цирк,нали? ;D

« Отговор #123 -: Януари 15, 2012, 06:50:00 pm »

нула, какво щяхме да правим без твоето чувство за хумор и тънък усет към конспирациите ?  ;D ;D
Да разглеждате фиктивни хороскопи и някой да ви се подиграе накрая  ;D

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #124 -: Януари 15, 2012, 06:51:28 pm »

Защо да са фиктивни - винаги има някой с подобни данни роден на тази дата:
ето например съвсем реален човек роден на 29.06.1994 г в София:
http://www.dianatennis.com/mm.html
Естествени минерали и амулети

« Отговор #125 -: Януари 15, 2012, 06:53:01 pm »
....
Вие тръгнахте с лошо и аз няма да ви се оставя да ме мачкате. То е ясно че си имате правила, както е ясно че има ред и уважение. Подобно уважение, за жалост, не бе проявено към мен още от началото. Иначе вие че се заяждате един с друг- хубаво. Аз съм врагът в случая- чудесно. Чакам някой да ми покаже краят на лопатата в този форум(който наистина не вярвам че трябва да представлява нечий живот). Съжалявам ако съм ви подразнила толкова, колкото съжалявам че се дразните от такива малки неща. Наистина съжалявам че започнах тази тема пълна вече с негативна енергия. Знам че сега някой ще пише "какво разбира тая от негативна енергия?". Не ме интересува.
Намеренията ми не бяха лоши или с цел да експлоатирам нечий труд. Ако се чувствате толкова засегнати- извинете. Не смятах да нараня чувствата ви. Нямам опит с форумите, но явно те са злобни и неприветливи колкото са и хората, седящи пред компютъра с часове.
Извинете ме. Явно обърках времето, мястото и хората.
И ако сега продължите да се заяждате и да казвате колко съм нагла и невъзпитана- така да бъде. Но тогава вече няма да съм аз най-виновната.
Това е.
Наистина ли? В един друг имаш над 8000 поста. Там споменаваш и че пишеш по форумите, в мн. число.
Моля кажи ми кой е. Може да са ми откраднали самоличноста!  ;D ;D

« Отговор #126 -: Януари 15, 2012, 06:53:44 pm »

Защо да са фиктивни - винаги има някой с подобни данни роден на тази дата:
ето например съвсем реален човек роден на 29.06.1994 г:
http://www.dianatennis.com/mm.html

Играе с Babolat - професионалистка. ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #127 -: Януари 15, 2012, 06:53:49 pm »

Преди време имаше такъв наплив във форума от фиктивни данни. Просто някой се забавляваше и ни гледаше сеира. половината форум го гонеше параноя. Но мисля, че се изживя вече.  :blink:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #128 -: Януари 15, 2012, 06:54:26 pm »
Все има някой, роден на тази дата и в този час.  :blink:

Аз лично съм установявала разминаване между заложеното в наталната карта и това, което се споделя.
Попадала съм и на такива казуси. Обикновено или часът на раждане не е много точен, или има други мотиви.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #129 -: Януари 15, 2012, 06:54:52 pm »
Здравейте,
всъщност аз не разбрах има ли желаещ, който да разглежда карти и да дава наставления и къде мога да получа помощ с моята.
благодаря :)

« Отговор #130 -: Януари 15, 2012, 06:57:20 pm »
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3576.4440.html

С конкретен въпрос най-добре ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #131 -: Януари 15, 2012, 06:57:23 pm »
Искат да си платиш за хороскоп и затова към всеки новодошъл, който иска тълкуване на хороскопа се отнасят с такава злоба, защото искат да си плати.

Да си платиш за какво? За това, че астрологията ти е хоби?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #132 -: Януари 15, 2012, 06:57:39 pm »

Цитат
беше че това което четете в наталната ми карта е спекулативно. Никой тук не ме познава лично за да знае до колко е вярно. Всеки го тълкува различно и не може да бъде сигурен на 100% че съм богата или бедна или разглезена или дори нагла. Това са предубеждения,
И как това мнение се покрива с намерението да получиш професионална и компетентна помощ от някой добросъвестен тук?Но е забавно да играеш цирк,нали? ;D
Не можеш да си напълно сигурен каква съм. Не можеш да кажеш дали имам куче, котка или хамстер примерно :-\ ;D ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #133 -: Януари 15, 2012, 06:57:44 pm »
Здравейте,
всъщност аз не разбрах има ли желаещ, който да разглежда карти и да дава наставления и къде мога да получа помощ с моята.

Да, в темата "Натални карти - практикум", но трябва да имаш някаква минимална основа по астрология.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #134 -: Януари 15, 2012, 06:58:52 pm »
отивам , отивам , благодаря :)

« Отговор #135 -: Януари 15, 2012, 07:01:47 pm »

Цитат
Не можеш да си напълно сигурен каква съм. Не можеш да кажеш дали имам куче, котка или хамстер примерно :-\ ;D ;D
За какъв х^й тогава си натрисаш хороскопа и искаш хората да се занимават с теб? ;D
PS.Всъщност ти повтърди вече,че натрисаш някакви измислени рождени координати.

*

Stella

• 7765
« Отговор #136 -: Януари 15, 2012, 07:02:40 pm »
Здравейте,

Да, в темата "Натални карти - практикум", но трябва да имаш някаква минимална основа по астрология.

И защо да трябва? Ти ли определяш правилата?

Не, не ги определям аз. Най-добре е хората да имат някаква основа по астрология, да са наясно, че има както негативни, така и позитивни аспекти, за да не се сърдят, когато им се казват негативните проявления на аспектите. Малко по-нагоре авторкатана тази тема казва - вие не ме познавате каква съм. добре! Аз нямам нищо против. Да си купи от книжарницата "Основи на астрологията" и да си разгадае сама негативните и позитивните аспекти ЗА ДА НЕ СЕ СЪРДИ НА НИКОГО. Т.е. сама да си вади заключенията.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #137 -: Януари 15, 2012, 07:02:51 pm »
За какъв х^й тогава си натрисаш хороскопа и искаш хората да се занимават с теб? ;D

Аааа, една дама не би говорила така  :P, започваш да ме съмняваш вече!  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #138 -: Януари 15, 2012, 07:04:35 pm »

Аааа, една дама не би говорила така  :P, започваш да ме съмняваш вече!  ;D
На зло куче зъл прът.Ако това е дама,ще си проличи. ;)

« Отговор #139 -: Януари 15, 2012, 07:10:04 pm »

Цитат
PS.Всъщност ти повтърди вече,че натрисаш някакви измислени рождени координати.
Наистина имаш усет към конспирацийте и цинизма ;D
Страхувам се че ако отговоря, пак ще има бурни възгласи- за това ще си замълча.
Реален човек съм, но ми хареса идеята за конспирация... Много е параноична и забавна ;D ;D ;)