Здравей Гост

Разчитане на астрологическа карта

• 219 Отговора
  • 28869 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Разчитане на астрологическа карта
« Отговор #160 -: Януари 15, 2012, 07:50:23 pm »
Лилииии, направо си уникална. Шапка ти свалям.

Що?
Нема го правописния речник във форума, наскоро правиха ъпгрейд и се некъв вирус го изяде.  ;D

дирекциЙ, прогресиЙ, конспирациЙ, интерпретациЙ  :haha:
Нула май има пълното право да смята, че картата е фалшива!

За пореден път се убеждавам колко бос и проЗ може да бъде акцентирания водолей...
Уран дава...,но и взима.... :haha:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #161 -: Януари 15, 2012, 07:50:35 pm »
Наистина ли има толкова голямо значение кой може да пише от профила на devogne?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #162 -: Януари 15, 2012, 07:52:09 pm »
Бос и проЗ, ама може да е некой boSS.  :haha:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #163 -: Януари 15, 2012, 07:53:20 pm »
И въпросната Аманда пишеше без многоточия, ама се оказа Марая.

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,5684.0.html

:haha: :haha: :haha:

Бос, проЗ, все ми е тя какво мислиш за мен.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #164 -: Януари 15, 2012, 07:53:36 pm »
Я...да проявя ясновидски способности...

Лейдито...ти що чекираш профила на Лилето преди малко... ;D Нея ли заподозря...? ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #165 -: Януари 15, 2012, 07:54:41 pm »
Наистина ли има толкова голямо значение кой може да пише от профила на devogne?  ;D

Няма значение,  даже е забавно.  :haha: :haha: :haha:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Uran

• 6041
« Отговор #166 -: Януари 15, 2012, 07:54:58 pm »
 Дами, никой на никого не е опрял пистолет в слепоочията. :blink: Ако Ви е на сърце- тълкувайте, ако ли не-пасувайте, но тази логорея по- скоро прави лошо впечатление. :blink:
 Аз собствено нямам нито една астро книга. Чета хаотично и май започвам да вдявам. Не пращайте всеки нов в библиотеката. :blink:
 п.п.Не съм астролог и нямам амбиции в тази посока.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #167 -: Януари 15, 2012, 07:56:03 pm »
Моля ви се, трябва много да съм на черешата, за да си променя до неузнаваемост стила.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #168 -: Януари 15, 2012, 07:56:26 pm »
И въпросната Аманда пишеше без многоточия, ама се оказа Марая.

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,5684.0.html

:haha: :haha: :haha:

Бос, проЗ, все ми е тя какво мислиш за мен.

На вселената не е и все едно обаче.... ;D
Не съм аз...В момента се забавлявам...щото не ми се администрира...Но..,ако прекалите...може и това да се случи....  :mellow:

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #169 -: Януари 15, 2012, 08:02:59 pm »
Май тук има нов АДМИНИСТРАТОР или МОДЕРАТОР  :-\
Естествени минерали и амулети

*

Марая

• 28287
« Отговор #170 -: Януари 15, 2012, 08:23:40 pm »
Май тук има нов АДМИНИСТРАТОР или МОДЕРАТОР  :-\

:wub:

*

Allie

• 13
« Отговор #171 -: Януари 15, 2012, 08:24:25 pm »
Хора, познавам този човек и мога да Ви потвърдя, че е истински. Вярно е, че след като отворих собствена тема за картата ми, моята приятелка - devogne реши и тя да пробва. Истината е и че се притесняваше относно включените знаци и искаше мнение от професионалисти. Никой не е искал да Ви обижда или да се заяжда с Вас. :)

« Отговор #172 -: Януари 15, 2012, 08:28:36 pm »
Хора, познавам този човек и мога да Ви потвърдя, че е истински. Вярно е, че след като отворих собствена тема за картата ми, моята приятелка - devogne реши и тя да пробва. Истината е и че се притесняваше относно включените знаци и искаше мнение от професионалисти. Никой не е искал да Ви обижда или да се заяжда с Вас. :)

Като видях набора й,а и веднага след теб публикува картата си, първото ,което ми мина през ума беше,че сигурно сте приятелки.Но както винаги реших,че е абсурдно  ;D
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

Allie

• 13
« Отговор #173 -: Януари 15, 2012, 08:29:54 pm »

Като видях набора й,а и веднага след теб публикува картата си, първото ,което ми мина през ума беше,че сигурно сте приятелки.Но както винаги реших,че е абсурдно  ;D
Еми, ето ти и доказателството, че си медиум! :)

« Отговор #174 -: Януари 15, 2012, 08:30:52 pm »

аа,минала съм покрай медиум  ;D Интуицията ми се обади,ама аз не й обърнах внимание  ;D

*

Allie

• 13
« Отговор #175 -: Януари 15, 2012, 08:33:03 pm »

аа,минала съм покрай медиум  ;D Интуицията ми се обади,ама аз не й обърнах внимание  ;D
;D и при мен доста често се обажда, но винаги я слушам  ;D

*

Grace

• 2257
« Отговор #176 -: Януари 15, 2012, 08:35:01 pm »
Цитат
Няма нищо по-измамно от напълно очевиден факт" - Артър Конан Дойл.

Вале, много харесвам Артър Конан Дойл. Ще взема да си го препрочета.  :blink:

и не го казвам във връзка с темата.  ;)

« Отговор #177 -: Януари 15, 2012, 08:39:37 pm »
Цитат
Няма нищо по-измамно от напълно очевиден факт" - Артър Конан Дойл.

Вале, много харесвам Артър Конан Дойл. Ще взема да си го препрочета.  :blink:

и не го казвам във връзка с темата.  ;)

и аз много го харесвам  :blink: Чела съм само "Баскервилското куче",има много интересен стил на писане, но на мен ми беше интересен  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #178 -: Януари 15, 2012, 08:40:17 pm »
За пореден път се убедих....колко злоба ,мъст , жлъч и лошотия има сред хората....
Момичето трябва да претърпи ректификация.... ;D...Въпроса е в друго...Да бъдем хора...,да не бъдем изроди...,преди да тръгнем да учим другите...да научим себе си .... на любов....и още нещо....СВОБОДА...,А НЕ НА РОБСКА ПСИХИКА...КАКВАТО ПРОСТЕТЕ МИ....ПОВЕЧЕТО В ТОЗИ ФОРУМ ПРИТЕЖАВАТ! :wub:

*

Allie

• 13
« Отговор #179 -: Януари 15, 2012, 08:44:35 pm »
За пореден път се убедих....колко злоба ,мъст , жлъч и лошотия има сред хората....
Момичето трябва да претърпи ректификация.... ;D...Въпроса е в друго...Да бъдем хора...,да не бъдем изроди...,преди да тръгнем да учим другите...да научим себе си .... на любов....и още нещо....СВОБОДА...,А НЕ НА РОБСКА ПСИХИКА...КАКВАТО ПРОСТЕТЕ МИ....ПОВЕЧЕТО В ТОЗИ ФОРУМ ПРИТЕЖАВАТ! :wub:
Ако въобще може да се постигне. Може и да не са се отнесли така с мен, но откакто видях това с приятелката ми, за пореден път виждам с каква злоба се отнасят към новаците.