Здравей Гост

Разчитане на астрологическа карта

• 219 Отговора
  • 28844 Прегледи
*

Grace

• 2257
Re: Разчитане на астрологическа карта
« Отговор #180 -: Януари 15, 2012, 08:49:07 pm »
хайде стига вече глупости и провокации  :blink:
преливаме от пусто в празно ...
аз с тази тема приключих.

*

Asol

• 4140
« Отговор #181 -: Януари 15, 2012, 08:50:55 pm »
Нали я знаете поговорката "Каквото повикало, такова се и обадило" и една друга "Блага дума желязна врата отваря".
Общо взето картата с момента на пускане на първия пост си е провокативна.  ;D

« Отговор #182 -: Януари 15, 2012, 08:52:44 pm »
За пореден път се убедих....колко злоба ,мъст , жлъч и лошотия има сред хората....
Момичето трябва да претърпи ректификация.... ;D...Въпроса е в друго...Да бъдем хора...,да не бъдем изроди...,преди да тръгнем да учим другите...да научим себе си .... на любов....и още нещо....СВОБОДА...,А НЕ НА РОБСКА ПСИХИКА...КАКВАТО ПРОСТЕТЕ МИ....ПОВЕЧЕТО В ТОЗИ ФОРУМ ПРИТЕЖАВАТ! :wub:
Ако въобще може да се постигне. Може и да не са се отнесли така с мен, но откакто видях това с приятелката ми, за пореден път виждам с каква злоба се отнасят към новаците.
видя,че с теб никой не се отнесе лошо.Просто в тръгна лошо,нагло.може би не се е изразила добре,или другите не сме я разбрали правилно - незнам. Но наистина е хубаво,човек поне малко от малко да има познания.Аз в началото и аз бях като вас,ако бяха ми казали всичките неща,щях вече да съм забравила за астрологията и форума.Но се амбицирах да чета,за да разбера нещата и така.  :blink:
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

Allie

• 13
« Отговор #183 -: Януари 15, 2012, 08:53:32 pm »
Нали я знаете поговорката "Каквото повикало, такова се и обадило" и една друга "Блага дума желязна врата отваря".
Общо взето картата с момента на пускане на първия пост си е провокативна.  ;D
Но нали всички казвате, че няма добри и лоши карти? Какво й е толкова провокативното?

*

Asol

• 4140
« Отговор #184 -: Януари 15, 2012, 08:57:09 pm »
Нямах предвид наталната карта на авторката на темата. Построява се карта на база датата и часа, в който е открита темата и е пуснат първия коментар и се разглежда.

*

Allie

• 13
« Отговор #185 -: Януари 15, 2012, 08:59:23 pm »
Нямах предвид наталната карта на авторката на темата. Построява се карта на база датата и часа, в който е открита темата и е пуснат първия коментар и се разглежда.
Аха, извинявай тогава  ;D

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #186 -: Януари 16, 2012, 12:24:01 am »
Аз така и не разбрах с какво толкова ви подразни една тинейджърка, която поиска да опознае себе си чрез астрологията, с ваша помощ. В първия си пост пише "моля" и "благодаря предварително", ако не сте забелязали. оттам нататък вие започнахте да се заяждате с нея и тя се защитава, както може и в крайна сметка да не искате от едно 17г. момиче да се държи като зряла жена.
Тука се изписват толкова страници с хороскопи на звезди, които те няма и да си ги прочетат даже, а когато едно дете поиска хороскоп го правите на 2 ст. Не че някой е длъжен да й прави, но и да я нападете е грозно. Който не иска, просто да не й коментира картата.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #187 -: Януари 16, 2012, 09:59:37 am »
Един прочит няма...10 страници  :o...чешем си ЕГО-то....Да се видите колко сте духовни...Хубавото на писаното е , че остава.... :P :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #188 -: Януари 16, 2012, 10:58:42 am »
Вече се дават и лекарски предписания  ;D

Цитат

"24 часа": Бременни, пазете се от омразата в интернет
Бременните не бива да влизат в интернет, защото половината от коментарите по форумите са написани от хейтъри (от английското hate - мразя, бел.ред.), съветва в "24 часа" проф. д-р Благовест Пехливанов.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #189 -: Януари 16, 2012, 11:03:36 am »
 ;D ;D ;D Има си резон, да ви кажа.  ;D ;D ;D ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #190 -: Януари 16, 2012, 11:07:27 am »
Един прочит няма...10 страници  :o...чешем си ЕГО-то....Да се видите колко сте духовни...Хубавото на писаното е , че остава.... :P :blink:

Другите чешат его, а ти вероятно си в ролята на на всяка манджа мерудия ?  ;D

*

Diyana

• 2705
« Отговор #191 -: Януари 16, 2012, 11:09:24 am »
Абе къв ви е тоя комплекс на тема духовност. Кой откъде тръгне, накрая все почвате да се ругаете на духовни и бездуховни. Направо си нямате еша по тоя критерий.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Lillie

• 30532
« Отговор #192 -: Януари 16, 2012, 11:14:25 am »
Кой откъде тръгне, накрая все почвате да се ругаете на духовни и бездуховни..

Щото сме "духовен" форум, друго обЕснение не намирам.  :mellow:

Представям си какви ще са псувните в края на 21 век  ;D - вместо mthr fkr ще има "Ей ти, бездуховен, ти си под вибрационното ми ниво!" И на някой контролно-пропускателен пункт - "Я да ти видим зениците!?".  ;D
« Последна редакция: Януари 16, 2012, 11:21:00 am от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #193 -: Януари 16, 2012, 11:22:26 am »
Тая перспектива сериозно ме тревожи. Нема да има нито една бариера вдигната пред мен. Трябва най-дисциплинирано да си се гътна още близкия декември, да се не мъчат проверяващите.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #194 -: Януари 16, 2012, 11:23:35 am »
Абе къв ви е тоя комплекс на тема духовност. Кой откъде тръгне, накрая все почвате да се ругаете на духовни и бездуховни. Направо си нямате еша по тоя критерий.

Те най-духовните са и най-материалистично настроени  :haha:
Естествени минерали и амулети

*

sunrain

• 6710
« Отговор #195 -: Януари 16, 2012, 11:30:19 am »
Трябва най-дисциплинирано да си се гътна още близкия декември, да се не мъчат проверяващите.

Няма да ти се наложи. Декември май се отменял, до второ нареждане.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #196 -: Януари 16, 2012, 11:35:54 am »

То и за духовното развитие е нужно време, а времето е пари.  ;D
Има и още куп други малко подробности - да ти е спокойно на душата, да не мислиш за насъщния, да не допускаш негативни мисли... Пък я си представи да се прибираш всяка вечер като изцеден след работа, да заставаш пред готварската печка и да сервираш на мъжа и децата, а после пред кухненската мивка и т.н. Ще имаш ли време да си повишаваш вибрациите?

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #197 -: Януари 16, 2012, 11:48:57 am »
Ам'чи..няма да имаш време. ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #198 -: Януари 16, 2012, 07:00:46 pm »

Не знам защо....,но хора ,които нямат какво да хапнат им е все тая кой колко е мил на бога. Не може да си беден и да си духовно богат. Не се връзва с принципите на духовния свят.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #199 -: Януари 16, 2012, 07:10:23 pm »
Когато умът е непрекъснато ангажиран с битови проблеми и мисли как да си изкараме прехраната, т.е. да задоволим най-елементарните потребности, човек рядко обръща поглед към небесата, връщайки се след работа като пребит с чук.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.