Здравей Гост

Разчитане на астрологическа карта

• 219 Отговора
  • 28901 Прегледи
Re: Разчитане на астрологическа карта
« Отговор #200 -: Януари 16, 2012, 07:15:29 pm »
Определено децата в Африка не са модел за среда, в която може да се развива духовност поради факта, че се грижат за ежедневно оцеляване, но тук средата е достатъчно благоприятна, дори и за един социалнослаб, да обръща достатъчно внимание на духовното си развитие. То трябва преди всичко да е пожелано от човека. Ако не е пожелано, другото са оправдания.  :P Битовите нужди са да имаш какво да ядеш, какво да пиеш, къде да спиш, от там нататък човек сам решава дали да фокусира живота си над трупане на още материални блага или намиране на екзистенциалната истина. Може и двете, не знам.  :rolleyes:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #201 -: Януари 16, 2012, 07:17:28 pm »
Когато умът е непрекъснато ангажиран с битови проблеми и мисли как да си изкараме прехраната, т.е. да задоволим най-елементарните потребности, човек рядко обръща поглед към небесата, връщайки се след работа като пребит с чук.

В този смисъл...никой не е в състояние да ме убеди...че духовното ботатство е свързано с нищета и глад...
Каквото горе - това и долу.
Каквото вътре това и вън.
Нали все /прокламираме/ принципи... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #202 -: Януари 16, 2012, 07:18:31 pm »
Винаги има изключения, дядо Добри е едно от тях - http://www.youtube.com/watch?v=4DWMBT_NcpA

« Отговор #203 -: Януари 16, 2012, 07:18:39 pm »
Затова толкова от тънещите в разкош са морално деградирали. ;) Когато портфейлът е пълен, времето се пилее в търсене на начини за безсмислено харчене на средствата и угаждане на физическото тяло, не в духовно израстване. Ето защо между богатство и морално ниво няма корелация.

*

Uran

• 6041
« Отговор #204 -: Януари 16, 2012, 07:20:33 pm »
Какво ще кажете за този човек тогава:

За незнаещите: Това е дядо Добри- най-големият дарител.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #205 -: Януари 16, 2012, 07:20:50 pm »
Точно това имах предвид - от йерархията на потребностите най-елементарните битови нужди да са задоволени.
Иначе и с малко средства човек може да се стреми към духовно усъвършенстване, не става въпрос за това. Когато умът е ангажиран само с борба за оцеляване, човек привлича по-ниски вибрации.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #206 -: Януари 16, 2012, 07:22:20 pm »
Затова толкова от тънещите в разкош са морално деградирали. ;) Когато портфейлът е пълен, времето се пилее в търсене на начини за безсмислено харчене на средствата и угаждане на физическото тяло, не в духовно израстване. Ето защо между богатство и морално ниво няма корелация.

Както и при бедността...Бедния човек е жив дявол....
Познавам много богати хора...които са духовно ориентирани. Въпрос на избор...когато са задоволени...в много неща.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #207 -: Януари 16, 2012, 07:25:16 pm »
В този смисъл...никой не е в състояние да ме убеди...че духовното ботатство е свързано с нищета и глад...

С нищета и глад и аз не го свързвам, може би по-скоро със способността да прозрем цялата вселенска благодат отвъд нищетата и глада, но това го могат малцина.

Иначе отдавна съм с впечатление, че повечето благотворителни кампании за набиране на средства и дарения в България са насочени към масовия човек, не към богатите - "Пусни смс, помогни на...". Защо се търсят дарения от бедните? Риторичен въпрос.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #208 -: Януари 16, 2012, 07:33:25 pm »
Тук е пълно със злобни астроложки. Искат да си платиш за хороскоп и затова към всеки новодошъл, който иска тълкуване на хороскопа се отнасят с такава злоба, защото искат да си плати.

а ти понеже си единствената психоложка във форума - ще ни лекуваш безплатно от злобата на пук на Телеца в хороскопа ти :mellow: да ни натриеш носовете,или да ги изтриеш,че сме в сезона на хремите....да дадеш от сърце
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #209 -: Януари 16, 2012, 07:35:14 pm »
Тя злобата не се лекува, тъй че да не произнасяме напразно името Хелово.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #210 -: Януари 16, 2012, 07:37:39 pm »
Въпреки множеството промени на никове, Хело си остана Хело, а не Хм, точка или к'во беше там още. Трябва да се изследва тази феномена. :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #211 -: Януари 16, 2012, 07:38:53 pm »
Дядо Добри е един на 1 000 000... :blink:
Въпрос на потребност и съзнание....
Духовността е у всеки...Нарича се себепознание...Но на малцина им стиска да тръгнат към себе си...намират пътя към другите за по-лесен... ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #212 -: Януари 16, 2012, 07:41:38 pm »
Аз не съм духовна и не искам да бъда, че нещо много ми пречи. Хайде да се махат прогресивните ми светила от риби и да си бъда пак АЗ. Фуууу, аман от духовни щения и екзестенциални съмнения. ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #213 -: Януари 16, 2012, 07:41:51 pm »
Въпреки множеството промени на никове, Хело си остана Хело, а не Хм, точка или к'во беше там още. Трябва да се изследва тази феномена. :blink:

;D Хиляда самоличности смени - и Кинг конг, и Фея.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #214 -: Януари 16, 2012, 07:44:27 pm »
А Кинг Конг е много як ник. Но аз я харесвам най-много като Фея. :mellow:

« Отговор #215 -: Януари 16, 2012, 07:52:21 pm »
Тя злобата не се лекува, тъй че да не произнасяме напразно името Хелово.  ;D

може ,като осъзнаем и променим характера
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Asol

• 4140
« Отговор #216 -: Януари 16, 2012, 07:55:12 pm »
Че те ако искат да си плати, ще гледат да създадат добра представа за себе си и да спечелят доверие. Кой се е засилил да дава пари на някой, който го рита по кокалчетата.
А иначе подобни оферти включващи едновременно безплатно, че и качествено трудно се намират.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #217 -: Януари 16, 2012, 07:56:40 pm »
А иначе подобни оферти включващи едновременно безплатно, че и качествено трудно се намират.

;D Понякога и да си платиш не е гаранция за качествено обслужване.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #218 -: Януари 16, 2012, 07:57:53 pm »
Ами аз съм Ви казвала какви глупости бяха надрънкали на моя приятелка с/у немалка сума. Нито едно от "предсказаните" неща не е факт Слава Богу!

*

Grace

• 2257
« Отговор #219 -: Януари 16, 2012, 08:03:34 pm »
Цитат
Познавам много богати хора...които са духовно ориентирани

аз също. не мисля, че парите задължително вървят с духовна нищета, както и обратното. но за едно съм съгласна - човек трябва първо да задоволи нормалните човешки нужди. еднакво грешни са и двете крайности.