Здравей Гост

Усещания през Интернет ;D

• 94 Отговора
  • 9982 Прегледи
*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
Re: Усещания през Интернет ;D
« Отговор #40 -: Януари 15, 2012, 01:26:38 am »
За профил с китайски йероглифи, какво ще кажете  :rolleyes:
китаец!  ;)
Както казва Тhunder, човека май наистина е зарибен по източната вълна, ама дали е сериозно или просто се прави на интересен, предстои да разбера  ..
...а се прави на интересен, защото отчаяно търси внимание  ;)
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #41 -: Януари 15, 2012, 01:27:09 am »
китаец!  ;)
Както казва Тhunder, човека май наистина е зарибен по източната вълна, ама дали е сериозно или просто се прави на интересен, предстои да разбера  ;D А сега ми хрумна - дали татуировките издават нещо от характера на човек?

Лесно можеш да разбереш. Ако човек има малко мозък като говориш с него и не е просто някой фешън (това значи, че за това си ги е направил), определено говорят много - за характер, минали събития, даже подсъзнателно каквото си е избрал ... :blink:

А akruks извън ника наистина има малко по-особен стил на писане от това, което съм чела, който принципно и аз бих предписала по-скоро на мъж.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #42 -: Януари 15, 2012, 01:31:32 am »
Но нали картинката на аватара, която ме описва, е женска?!
Сега, когато спомена, че имаш картинка, видях, че имаш картинка  ;D

А тези, които са я забелязали, може да са се чудели защо този мъж си е сложил женска картинка  ;)
« Последна редакция: Януари 15, 2012, 01:55:20 am от venerra »
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #43 -: Януари 15, 2012, 01:32:49 am »
китаец!  ;)
Както казва Тhunder, човека май наистина е зарибен по източната вълна, ама дали е сериозно или просто се прави на интересен, предстои да разбера  ;D А сега ми хрумна - дали татуировките издават нещо от характера на човек?

Лесно можеш да разбереш. Ако човек има малко мозък като говориш с него и не е просто някой фешън (това значи, че за това си ги е направил), определено говорят много - за характер, минали събития, даже подсъзнателно каквото си е избрал ... :blink:

А akruks извън ника наистина има малко по-особен стил на писане от това, което съм чела, който принципно и аз бих предписала по-скоро на мъж.
Преди малко ми е писал във Фейсбук, предстои да го проуча  ;D Но определено ми стана интересен...
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #44 -: Януари 15, 2012, 05:37:20 am »

хаха, възмъжала съм, нали везни са мъжки знак   :libras:
Написах си пола в профила, за да не стават грешки  :confuse3:

:bedtime2: Лека нощ!

И аз си мислех,че си мъж  :rolleyes: ;D Аз също имам много силна интуиция и рядко ме лъже,но не винаги се доверявам на нея  :blink: Зодия Рак със Слънце и Мерк в Рак,а Нептун заформя хубава опозиция към Слънцето и Меркурия  ;) Аз например много използвам емотикони, може би,защото съм адски чувствителна  :rolleyes: Друг е  въпроса,че не винаги умея да изразя правилно това,което мисля,незнам на какво се дължи. И доста,често казвам нещо или го пиша,а хората ме разбират погрешно.
А за интернет любовта,там се запознахме с мъжо.Е,знаехме се от преди това,но не се познавахме и от интернет тръгна всичко  :rolleyes:
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

Uran

• 6041
« Отговор #45 -: Януари 15, 2012, 09:11:02 am »
 Oт 4 години участвам във форум, в който 80% от потребителите са мъже. В първите 2 години си мислеха, че и аз съм такъв ;D и са се обръщали към мен дружески с "Пич". ;D Не съм ги разубеждавала.
 Относно този форум...усещала съм неискреност в част от потребителите и едно такова особено, чисто женско кокетство. Лично на мен това не ми пречи, но забелязвам, че точно тази неискреност от време на време провокира цикличните "Ни" конфликти. :blink:

« Отговор #46 -: Януари 15, 2012, 09:18:02 am »

Меркурий в съвпад с Нептун.

Побърквам ли се ?  :P

не просто имаш развито въображение
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #47 -: Януари 15, 2012, 09:39:23 am »
Аз ти усещам Венерата, винаги си балансиран, и дори когато някой те е провокирал се отдръпваш някак "разумно". Слънцето също.  :P

А за Мерка и Сатурна на Alric - подкрепям, обаче има и нещо като Венерина деликатност.

Това, което усещате не е толкова самата Венера, колкото асцендента везни, макар че наличието на Венера в 1ви дом, сигурно доста спомага за по-силно проявление на качествата на асцендента.

Келвин, на мен ми звучиш девишки. струва ми се, че не си много лесен характер,  може би и труден за съжителство. не съм ти чела всичко де ..така че може да греша  :blink:

Алрик, в теб има ли нещо лъвско?

Имам Луна в лъв, която е сингълтон спрямо елемента огън.

Келвин ми се струва, че има планети във въздушни знаци , може би някое водолейско Слънце или Меркурий ?

*

Asol

• 4140
« Отговор #48 -: Януари 15, 2012, 10:30:00 am »
Усещам настроенията на хората даже и по такъв начин. Използването на емотиконки е част от "пунктуацията" и дава допълнителен нюанс.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #49 -: Януари 15, 2012, 10:59:43 am »
Oт 4 години участвам във форум, в който 80% от потребителите са мъже. В първите 2 години си мислеха, че и аз съм такъв ;D и са се обръщали към мен дружески с "Пич". ;D Не съм ги разубеждавала.

:haha: :rolf: Представям си като са разбрали, че си жена колко са се стреснали.  ;D
When One Door Closes Another Door Opens

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #50 -: Януари 15, 2012, 11:04:04 am »
За съжаление...поведението не е такова каквото в реала...в повечето случай...Прозира неверочтната сила на мишка... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Grace

• 2257
« Отговор #51 -: Януари 15, 2012, 11:10:58 am »
мисля си, че форума е перфектното отражение на едно реално общество. има всякакви хора и характери и те си личат много ясно. факта, че всички четем и сме запознати с астрологическите символи и значения ни помага много. със сигурност сме едни гърди напред в психологическата преценка за хората.  :blink:

мисля, че вече имам изградено доста ясно мнение за повечето, които пишат сравнително редовно.  :blink: и силно се съмнявам, че би се разминало с действителността. дори си мисля, че по-бързо и по-достоверна представа за някого можеш да получиш тук. най-слабо е проявлението на Луната, но Асц-та и Слънцето са на преден план.

*

abroad

• 2187
« Отговор #52 -: Януари 15, 2012, 11:23:49 am »
аз пък изобщо нямам представа за повечето (98%), нито усещания, не ги и търся, още по-малко бих си позволила категорично да отсека, вероятно е от слабата интуиция :thinking:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #53 -: Януари 15, 2012, 11:49:17 am »
Относно този форум...усещала съм неискреност в част от потребителите и едно такова особено, чисто женско кокетство.

Кокетство? Пред кого, че тук няма редовно мъжко присъствие?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #54 -: Януари 15, 2012, 12:08:31 pm »
Относно този форум...усещала съм неискреност в част от потребителите и едно такова особено, чисто женско кокетство.

Добре , че няма мъжко присъствие... ;D..,че представяш ли си.... :P...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Anabell

• 2022
« Отговор #55 -: Януари 15, 2012, 12:27:09 pm »

Добре , че няма мъжко присъствие... ;D..,че представяш ли си.... :P...

;) Аз съм на обратното мнение, мъжете щяха да балансират. Ако искате дори, по една "майна" щяха да теглят по време на поредната безсмислена демонстрация на сила и женска злобичка... не случайно има и женско и мъжко начало. Аз съм имала лудия късмет да съм била винаги заобиколена от достатъчно мъже (и в гимназията и във ВУЗа и в работата си), РАЗЛИКАТА е огромна.  :P 

*

Марая

• 28287
« Отговор #56 -: Януари 15, 2012, 12:34:24 pm »
Зад клавиатурата има много великанки... ;D...Мъжете се страхуват ...и без това станаха по-слабия пол :P ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #57 -: Януари 15, 2012, 12:48:27 pm »
Как ще няма ? Двама се включиха в темата. Състезателния дух, който от време на време се появява май няма връзка с това.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #58 -: Януари 15, 2012, 12:50:26 pm »
Как ще няма ? Двама се включиха в темата. Състезателния дух, който от време на време се появява май няма връзка с това.

да, и за мен няма връзка с мъжете, а с характерите и личностите ни.  ;)

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #59 -: Януари 15, 2012, 01:23:25 pm »
Келвин, на мен ми звучиш девишки. струва ми се, че не си много лесен характер,  може би и труден за съжителство.

Сами по себе си, едва ли има трудни и лесни характери, понеже е от значение и другата страна, която следва да ги прецени като такива. :) По принцип съм благосклонен, дори може би мек и любезен с хората, но и си пазя индивидуализма в мисленето. А когато обичам, то е силно и дълбоко, но и фино, поетичен съм и с много внимание и нежност към другата страна. И предпочитам да не свалям звезди, а да водя до тях. ;D

Не съм сигурен доколко върху голяма чувствителност растат емотиконите, понеже не използвам толкова много (поне във форумите), но съм си доста чувствителен.

А Alric е прав за Водолея - Слънцето ми е там.  :mellow: