Здравей Гост

Усещания през Интернет ;D

• 94 Отговора
  • 9980 Прегледи
*

Grace

• 2257
Re: Усещания през Интернет ;D
« Отговор #60 -: Януари 15, 2012, 01:26:00 pm »
по така направеното описание следва да питам - и в кой воден знак ти е Луната ?

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #61 -: Януари 15, 2012, 01:27:26 pm »
Въпросът към мен ли е? Луната ми е в Стрелец. :)

*

Grace

• 2257
« Отговор #62 -: Януари 15, 2012, 01:31:37 pm »
Цитат
А когато обичам, то е силно и дълбоко, но и фино, поетичен съм и с много внимание и нежност към другата страна. И предпочитам да не свалям звезди, а да водя до тях.

Не съм сигурен доколко върху голяма чувствителност растат емотиконите, понеже не използвам толкова много (поне във форумите), но съм си доста чувствителен.

до теб е  :blink: но горното описание само по Сл - Водолей и Луна - Стрелец  не ми стига. Обясни го с нещо друго астрологично...в картата ти

« Отговор #63 -: Януари 15, 2012, 01:33:04 pm »
Има някакъв мек, Венерин финес в Kelvin.  :P ... Kelvin, нещо из тези два знака, или силна венера?  :o

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #64 -: Януари 15, 2012, 01:47:25 pm »
Венера е в Риби. :)

*

Grace

• 2257
« Отговор #65 -: Януари 15, 2012, 01:49:20 pm »
да, мерси  :blink: това вече пасва перфектно. ще си го запомня като характеристика на Венера в Риби  ;)

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #66 -: Януари 15, 2012, 01:55:29 pm »
Между другото, аз все още си имам съмнения за АЦ...  :-\ Роден съм в един 15-минутен диапазон, точно по средата на който се сменя от Дева във Везни. Работата е там, че мога да се видя и с двата... Любопитна подробност е, че баща ми е Везни, а майка ми е Риби, та управителят на АЦ в този случай попада в Риби.

*

Grace

• 2257
« Отговор #67 -: Януари 15, 2012, 02:04:05 pm »
Между другото, аз все още си имам съмнения за АЦ...  :-\ Роден съм в един 15-минутен диапазон, точно по средата на който се сменя от Дева във Везни. Работата е там, че мога да се видя и с двата... Любопитна подробност е, че баща ми е Везни, а майка ми е Риби, та управителят на АЦ в този случай попада в Риби.

без да те познавам, по това което четох досега, залагам на Везни  :blink:

« Отговор #68 -: Януари 15, 2012, 02:07:47 pm »
И аз съм за Везни. Особено като имаш и родово доказателство ...  ;D е по-вероятния вариант

*

abroad

• 2187
« Отговор #69 -: Януари 15, 2012, 02:17:08 pm »
 ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #70 -: Януари 15, 2012, 02:18:44 pm »
А пък akruks в началото постоянно ме стряскаше, до преди да си сложи аватар, защото набързо като ми премине погледа ми се струваше моето ник-нийм и все се чудех "Това кога съм го писал?!?"

В интерес на истината, и аз постоянно ви бъркам с akruks, както Freya и Shreya.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #71 -: Януари 15, 2012, 02:23:35 pm »
Хелото що я мислиш за Калоян Петров?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #72 -: Януари 15, 2012, 02:26:39 pm »
Ей, много забавна тема! Лили не ми брой удивителните!!!!!  :29: От лъвската Луна ще да е!!! :haha:

Kelvin е английски лорд, така изтънчено пише, но поначало го усещам като някакво светлинно присъствие, въпреки че от скоро го чета в "Мистика" и тук. Синухе го мисля за жена, която се представя умишлено в мъжки пол.
Hm, където всички постоянно му викат Хело го мисля за мъж и то конкретно за Калоян Петров /няма да слагам удивителни и емотикони, че ми стана скомина някак си, защото ви чувам ха-ха-ха-то /
А пък akruks в началото постоянно ме стряскаше, до преди да си сложи аватар, защото набързо като ми премине погледа ми се струваше моето ник-нийм и все се чудех "Това кога съм го писал?!?"
Много съм зле, признавам си, от интернет нищо не мога да опозная у другите, само колкото ми кажат, което в повечето случаи клони към тази картинка:

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: Арктуре, разби ме, блестиш с оригинални идеи, сериозно го казвам.  ;D

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #73 -: Януари 15, 2012, 02:30:34 pm »
Хмм, сега се чудя марса ти в кой знак е, според мен има връзка с нептун в натала ти

С Нептун няма връзка, има връзка с Венера (съвпад) и също е в Риби.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #74 -: Януари 15, 2012, 02:40:45 pm »
ThunderGoddess ако ти си Калоян, извини ме, че не те познах по-рано. ;D Ей, тоя Калоян бре...сега му горят ушите.

:rolf: :rolf: :rolf:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #75 -: Януари 15, 2012, 02:44:52 pm »

ThunderGoddess ако ти си Калоян, извини ме, че не те познах по-рано. ;D Ей, тоя Калоян бре...сега му горят ушите.

;D ;D ;D ;D Липсва ми прекомерната гениалност и едно голяяяяямо парче вселенска любов, за да съм него.  ;D ;D ;D ;D

*

abroad

• 2187
« Отговор #76 -: Януари 15, 2012, 02:51:11 pm »
Но пак казвам, че не се доверявам на интернет, друго си е да видиш на живо човека и да придобиеш реални впечатления, ако щеш и от тембър на глас, осанка, походка, цвят на косата...всички дребни детайли или парфюма (много е важен ;))

като изключим парфюма ;D съм на същата права

*

Kaya

• 2893
« Отговор #77 -: Януари 15, 2012, 05:52:02 pm »
Но пак казвам, че не се доверявам на интернет, друго си е да видиш на живо човека и да придобиеш реални впечатления, ако щеш и от тембър на глас, осанка, походка, цвят на косата...всички дребни детайли или парфюма (много е важен ;))

+ парфюма ;)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

abroad

• 2187
« Отговор #78 -: Януари 15, 2012, 05:55:02 pm »

+ парфюма ;)
;D ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #79 -: Януари 15, 2012, 05:59:38 pm »
Относно този форум...усещала съм неискреност в част от потребителите и едно такова особено, чисто женско кокетство.

Кокетство? Пред кого, че тук няма редовно мъжко присъствие?  ;D
;DИма кокетство от жени към мъже и кокетство от жени към жени. Ей, за това второто говоря.  :blink: Нищо лошо не казвам. Просто го констатирам, а може пък и да завиждам. Знам ли.