Здравей Гост

Въпрос за основно правило на Хорар

• 17 Отговора
  • 2082 Прегледи
*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
Въпрос за основно правило на Хорар
« -: Януари 15, 2012, 12:56:24 pm »
Един въпрос, от сутринта ме мъчи. Моля Ви, знам, че тук има хора, които имат доста опит с хорара. Имаме ли право да задаваме въпрос преди да се извършили каквото и да е събитие в посоката на някакво желание?

Пример - харесваш си някой, но дори още не сте в контакт, просто си го видяла, харесала си го, но всичко е ментално. Ще е оправдано ли да зададеш въпрос. Или искаш да учиш медицина, но не си почнал да се готвиш, не си си подал документите - може ли да питаш? Дали трябва първо да си направил реално физическо действие (Луната все пак отговаря за реални проявления в поднебесния свят) или е пропоръчително да се пита докато все още не си започнал, за да не си губиш времето. 
When One Door Closes Another Door Opens

Re: Въпрос за основно правило на Хорар
« Отговор #1 -: Януари 15, 2012, 01:00:35 pm »
Нямам голям опит с хорарите (още по-малка теоритична подготовка), но мисля, че може. Казват, че хорарите най-добре работят при въпроси с конкретен срок. Понякога при необмислен въпрос или такъв, който е само в мечтите ти, градусът на Асцендента е твърде ранен или Луната е в ранен градус на знака, което говори, че ситуацията предстои да се промени, както и нашата нагласа по въпроса може да се промени.

Защо толкова бавно зарежда сайтът напоследък? Да задам ли хорарен въпрос? ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #2 -: Януари 15, 2012, 01:06:38 pm »
Един въпрос, от сутринта ме мъчи. Моля Ви, знам, че тук има хора, които имат доста опит с хорара. Имаме ли право да задаваме въпрос преди да се извършили каквото и да е събитие в посоката на някакво желание?

Пример - харесваш си някой, но дори още не сте в контакт, просто си го видяла, харесала си го, но всичко е ментално. Ще е оправдано ли да зададеш въпрос. Или искаш да учиш медицина, но не си почнал да се готвиш, не си си подал документите - може ли да питаш? Дали трябва първо да си направил реално физическо действие (Луната все пак отговаря за реални проявления в поднебесния свят) или е пропоръчително да се пита докато все още не си започнал, за да не си губиш времето.

Да, въпрос се задава в момента, в който спонтанно се е породил, а не от чисто любопитство, заради интерес към спорта. Хорарния астролог добива тренинг и в повечето случаи веднага раазбира дали въпросът е актуален за питащия. например, пита се за любов, а Луната е в 6-ти дом. за позицията на луната не се връзва с естеството на въпроса.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3 -: Януари 15, 2012, 01:08:55 pm »
Нямам голям опит с хорарите (още по-малка теоритична подготовка), но мисля, че може.

Недей да скромничиш.  :blink:

Цитат
Защо толкова бавно зарежда сайтът напоследък? Да задам ли хорарен въпрос? ;D

От снощи имам същия проблем, значи проблемът не е в моя интернет.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #4 -: Януари 15, 2012, 01:09:34 pm »
Дали трябва първо да си направил реално физическо действие (Луната все пак отговаря за реални проявления в поднебесния свят) или е пропоръчително да се пита докато все още не си започнал, за да не си губиш времето.

Виж, в този смисъл, ние задаваме въпроси и за други хора, за които не сме наясно дали са започнали реални физически действия спрямо нас самите. Нали така? Веднага давам пример : "Ще ми се обади ли Х.?"
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Grace

• 2257
« Отговор #5 -: Януари 15, 2012, 01:10:25 pm »
Цитат
Защо толкова бавно зарежда сайтът напоследък

И аз имам същия проблем. чудех се какво става, добре че споделихте.

« Отговор #6 -: Януари 15, 2012, 01:10:37 pm »
Теоритична подготовка нямам. Една-две книги не е теоритична подготовка. Но наблягам върху практиката, така уча по-лесно.

*

Stella

• 7765
« Отговор #7 -: Януари 15, 2012, 01:12:54 pm »
Теоритична подготовка нямам. Една-две книги не е теоритична подготовка. Но наблягам върху практиката, така уча по-лесно.

И аз така. :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8 -: Януари 15, 2012, 01:16:33 pm »
Но наблягам върху практиката, така уча по-лесно.

Не съм прочела нито една книга по хорарна астрология.
Просто познавам основните правила, останалото е от мен. А някои тънкости се научават с времето и практиката. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #9 -: Януари 15, 2012, 01:24:29 pm »
О, книги чета - на Фроули и двете американки. Освен това на Уилям Лилли съм попрочела тва онова от онази тухла. Не разчитам само на нета. Аз обичам да пия от извора. Оттам насетне е практиката - кое работи и кое не.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #10 -: Януари 15, 2012, 01:24:47 pm »
Ами нали едно от правилата в хорарната Астрология гласи,
че  Въпросът трябва да е от съществено значение за питащия  :mellow:
Аз изобщо не гледам такива въпроси , като " ще ме хареса ли "Х" и ще имаме ли
връзка "   ;D
Естествени минерали и амулети

*

Lillie

• 30532
« Отговор #11 -: Януари 15, 2012, 01:29:17 pm »
"Ще дойде ли краят на света през 2012?" - въпросът е от съществено значение за питащия.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #12 -: Януари 15, 2012, 02:18:58 pm »
Ами нали едно от правилата в хорарната Астрология гласи,
че  Въпросът трябва да е от съществено значение за питащия  :mellow:
Аз изобщо не гледам такива въпроси , като " ще ме хареса ли "Х" и ще имаме ли
връзка "   ;D

Що, бе Лейди? Хората се вълнуват сериозно от такива въпроси. :wub:

*

Stella

• 7765
« Отговор #13 -: Януари 15, 2012, 02:20:24 pm »
"Ще дойде ли краят на света през 2012?" - въпросът е от съществено значение за питащия.  :P

Е, не, на въпроси от глобален характер хорарната астрология не дава отговор.
Хахаха! Ще изгрее ли Слънцето утре сутрин?

*

Anabell

• 2022
« Отговор #14 -: Януари 15, 2012, 02:42:39 pm »
 ;D haha това за Слънцето бе добър пример. Мерси за отговорите, мисля че се съгласявам, че щом ти хрумне нещо, значи има смисъл.  :P

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #15 -: Януари 21, 2012, 08:55:23 pm »
Когато съм задавала такъв въпрос, асцедентът беше ранен. И в крайна сметка не се разви (макар че все още не се знае :blink:) При мен обстоятелствата се промениха.

« Отговор #16 -: Януари 21, 2012, 09:02:24 pm »
Питай пак. Нали при промяна на обстоятелствата може да се зададе отново въпросът.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #17 -: Януари 22, 2012, 12:19:18 pm »
Питай пак. Нали при промяна на обстоятелствата може да се зададе отново въпросът.

да това е много важно, хорарите са ограничени във времето !  ;) Светът се променя.... :P