Здравей Гост

Въпроси за бременност и репродуктивни проблеми

• 92 Отговора
  • 12191 Прегледи
*

abroad

• 2187
Re: Въпроси за бременност и репродуктивни проблеми
« Отговор #40 -: Януари 16, 2012, 10:32:20 pm »

Но при мен нито сатурновият, нито юпитеровият тайминг не работи, особен случай.  ;D

аз имам за себе си обяснение засега - няма тайминг дето да провокира нещо, което няма как да се случи
А кой споре теб,определя Дали да се случи нещото?Нали и астрологията е част от това познание?

не знам, ама наистина не знам :blink:
само си мисля, че е твърде духовно ;D да ти се случи нещо извън заложеното

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #41 -: Януари 16, 2012, 10:56:03 pm »
Прикачвам карта на моя близка,която след 2 неуспешни опита ,забременя през декември.
на картата от този пост- с рождени данни 3 април 1979 и т.н. Септевмри има точен съвпад на пр. луна с натално слънце.
Нат.слънце 13 овен - пр.луна 7 дева?
Обратната прогресия на луната ще е в точен съвпад с нат. слънце през септември.
Извини ме ,но не съм наясно с този похват ...........бих се радвала да споделиш
И аз не съм запозната с подробности, но програмата ми има такава опция и си я ползвам. Планетите се придвижват обратно от наталното си положение. Според наблюденията ми дават също точни събития, както нормалната прогресия.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #42 -: Януари 16, 2012, 10:58:39 pm »
Наричат се конверсни....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #43 -: Януари 16, 2012, 11:00:40 pm »
Наричат се конверсни....
обратните прогресии ли?

*

Марая

• 28287
« Отговор #44 -: Януари 16, 2012, 11:03:19 pm »
Наричат се конверсни....
обратните прогресии ли?

Да.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #45 -: Януари 16, 2012, 11:13:51 pm »
Не знаех. мерси. сега се надявам да намеря повече инфо за тях, защото наистина мисля, че работят.

*

dI8

• 6
« Отговор #46 -: Януари 17, 2012, 10:16:57 am »
луна в овен не е добре поставена по принцип;

Може ли малко разяснение какво значи това?

*

Yaya

• 2265
« Отговор #47 -: Януари 17, 2012, 10:42:43 am »
луна в овен не е добре поставена по принцип;

Може ли малко разяснение какво значи това?

Това и аз за пръв път го чувам, въпреки, че тези Луни са пословични. Да го кажеш за Скорпион, разбирам, ама за Овен... дори и за Козирожка, пак става, в заточение е....
А твоята Луна, dI8, е в терма на Марс, според мен. На Юпитер е последната терма. Дано не бъркам
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

sunrain

• 6710
« Отговор #48 -: Януари 17, 2012, 11:11:42 am »
Нали се говори за бременност, от там плодовитост, а Овен какъв знак е?
Принципно има разделение кои дават повече деца, кои по-малко, не е излишно да се попрочете по темата. Тук има инфо за тях, може и останалата част от статията да ви е интересна. Преди, каквото и да се пробваме да вадим от астрологията като изводи, в началото е добре да опознаем частиците, които ще ни служат при заключенията в конкретика.   

Добявам полезни от архива на форума:

Децата
Децата в хороскопа
Астрофактор за деца
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #49 -: Януари 17, 2012, 11:21:13 am »
Ок, тогава да успокоя притеснилите се - моята е в Овен и забременях от раз. Имам си момченце, въпреки К5 в Риби
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #50 -: Януари 17, 2012, 02:07:42 pm »
Момичета,извинявам се,че се намесвам.Какви аспекти показват евентуална бременност? ;)
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

Марая

• 28287
« Отговор #51 -: Януари 17, 2012, 02:39:48 pm »
Момичета,извинявам се,че се намесвам.Какви аспекти показват евентуална бременност? ;)

Много са нещата...Аз търся преди всичко Луната...и нодалната ос. После гледам аспекти на управителите на 8-ми ....

« Отговор #52 -: Януари 17, 2012, 03:39:24 pm »

Много са нещата...Аз търся преди всичко Луната...и нодалната ос. После гледам аспекти на управителите на 8-ми ....

Сттава въпрос за приятелка, незнам дали имат планове за дете.Прогресивен Юпитер в 4 дом съвпад с нат Слънце. прог слънце прави съвпад с нат Меркурий в 5 дом,като Мерк е управител на 5 дом.Прог Меркурий и Венера съвпад с нат Венера в 5 дом ? Според вас заблуждавам ли се

*

Grace

• 2257
« Отговор #53 -: Януари 17, 2012, 03:45:13 pm »
не, на прав път си , мисля. виж и прогресивната Луна, обикновено е мн важна също.

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #54 -: Януари 17, 2012, 03:47:41 pm »
виж и солара- възлите в или около 5-ти-11 дом, луна, слънце и сатурн в 5-ти или 11 и т.н.

« Отговор #55 -: Януари 17, 2012, 03:54:31 pm »
Ето прогресивна и соларна карта

*

Марая

• 28287
« Отговор #56 -: Януари 17, 2012, 04:28:16 pm »

Сттава въпрос за приятелка, незнам дали имат планове за дете.Дир Юпитер в 4 дом съвпад с нат Слънце. Дир слънце прави съвпад с нат Меркурий в 5 дом,като Мерк е управител на 5 дом.Дир Меркурий и Венера съвпад с нат Венера в 5 дом ? Според теб заблуждавам ли се

ИМА ИНДИКАЦИИ

« Отговор #57 -: Януари 17, 2012, 10:22:16 pm »
В духа на темата искам и аз да се опитам да погледна картата на една моя много близка приятелка, която повече от година се опитва да забременее и не успява, според мен положението в картата не е толкова зле и не би следвало да има проблеми. Ето как разсъждавам аз, ако някой има желание да се включи с коментар, много ще се радвам:
1. Луната: не е най-хубавото положение в Скорпион, при това в широк съвпад с Плутон, но има тригон с Марс и с У1 - Венера
2. Упр. на АЦ - Венера, ранена от Марс и Уран, но пък се намира в Риби и прави хубав тригон с Луната и Плутон
3. Упр. на 5 дом - Слънце - ранено е от Плутон, но мисля, че тригонът с У1 е един вид компенсация, съвпад с Юпитер и секстил Сатурн, което би забавило нещата, но не мисля, че тя все пак ще успее да забременее и да роди.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

gola

• 28
« Отговор #58 -: Януари 26, 2012, 08:38:32 am »
Мже ли някой да ми каже, дали сестричката ми някога ще стане майка ,родена е на 04 08 1971 г в Пазарджик в 6 и 30 сутринта, и дали братовчед ми ще става татко за втри път, рден е на 17 08 1973 в Пазарджик в 6 сутринта

« Отговор #59 -: Януари 26, 2012, 07:06:33 pm »
родена съм на 19.07.1971г казвам се Катя , а  приятеля ми е роден на 01.10.1975 г., казва се Костадин ,ще имаме ли дете?Ще чакам спешен отговор!!!!