Здравей Гост

Въпроси за бременност и репродуктивни проблеми

• 92 Отговора
  • 12155 Прегледи
*

Freya

• **
  • 1178
Re: Въпроси за бременност и репродуктивни проблеми
« Отговор #60 -: Януари 27, 2012, 08:00:52 pm »
"спешен отговор" едва ли ще получиш. Тука не сме спешна помощ  :blink: При добро желание някой може и да ти отговори разбира се. Първо построй картите, позаинтересувай се за случай като твоя какви точно карти трябва да построиш, прочети назад из темата. Аз лично не мога да ти помогна, защото не съм наясно с тези въпроси.

« Отговор #61 -: Февруари 22, 2012, 05:54:13 pm »
Момичета,слагам картата на близка приятелка,от 5 години някъде се опитва да забременее,забременява 2 пъти и губи бебетата все в началото още.Според вас има ли в картата показатели за проблеми? Ще може ли да забременее нормално  :(
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #62 -: Февруари 22, 2012, 11:39:23 pm »
Момичета,слагам картата на близка приятелка,от 5 години някъде се опитва да забременее,забременява 2 пъти и губи бебетата все в началото още.Според вас има ли в картата показатели за проблеми? Ще може ли да забременее нормално  :(

Ами какво да ти кажа - заложени са трудности в тази насока, не като да ги няма...
В индийските карти пО се вижда, но не смея да "отсъдя" каква ще да е причината.
Тя де факто проблем със самото зачеване няма, а с износването - плодчето не се задържа в матката, като че ли не се "разпознава" и се изхвърля като "чуждо" тяло.

Много деца не виждам да са й дадени, но поне едничко трябва да си има.
Ако часът на раждане е много точен (не по-късен), би трябвало да има още един или максимум два опита, единият от които да се увенчае със сполучлив резултат.

Гледах по индийските даши какъв й е периодът и какво предстои, но не мога да кажа със сигурност кога да разчита на положителен резултат, трябва да се разгледат детайлно всички техники. Нека обаче си направи изследвания на какво евентуално може да се дължи тоя проблем от физиологична гледна точка (кармичните причини няма да обсъждаме). Дано транзитът на Юпитер през Близнаци да е по-благосклонен към нея.  :blink:

От т.нар. remedies (корективни мерки) бих предложила да отиде в някой храм и да дари нещо, но да го направи с чисто съзнание, а не колкото да отбие номера. Най-добре в четвъртък - ден на Юпитер. Но те и храмовете са станали доста комерсиални, тъй че не може да се каже със сигурност какъв ще е ефектът.
Другият вариант е да отиде на разходка до някой манастир със съпруга си - в България има доста манастири, близо до В. Търново са няколко. Най-добре някой, свързан със Света Богородица.

Имам един въпрос.
В родата имало ли е някога хора, свързани с църквата, с духовното? Или да са имали някакви вземания-давания с духовна институция?

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #63 -: Февруари 23, 2012, 12:00:03 am »
Ами, лили, ранена луна в 6 не трябва ли да се потърси проблем - женски

*

Lillie

• 30532
« Отговор #64 -: Февруари 23, 2012, 12:06:16 am »
Не е само по Луната.
Луната има и положителни аспекти (с Венера и Сатурн), и по-напрегнати - със Слънцето и Юпитер.
Но доколко опозициите и квадратите на Юпитер със светилата са "вредоносни" не мога да кажа, все пак си остава бенефик.

Меркурий и Сатурн са "безплодни" планети, особено ако някой сигнификатор е близо до възлите. Кету също дава затруднения, но възлите са допълващ фактор към други показатели.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #65 -: Февруари 23, 2012, 12:18:16 am »
Аз мисля, че проблема е юпитер-слънце-луна
Как да го прочета здравословно не знам
Ако може и картата на мъжа да видим дали няма да е по-ясно

*

Papy

• 4343
« Отговор #66 -: Февруари 23, 2012, 12:22:04 am »
Имам някакъв спомен, че аспектите юпитер -луна играят важна роля за плодовитост

« Отговор #67 -: Февруари 23, 2012, 07:10:50 am »
Момичета, благодаря ви много.Само да се появи в скайп ще искам данните на съпруга й. Та тя и трудно забременява,до колкото ми е споделяла имало проблем и при мъжа й,сума ти лекарства изпиха и пари дадоха.На скоро беше последната й бременност,но пак неуспеша,имаше плоден сак без ембрион  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #68 -: Февруари 23, 2012, 10:13:23 am »
На скоро беше последната й бременност,но пак неуспеша,имаше плоден сак без ембрион

Снощи потърсих малко информация за спонтанните аборти, че не съм много запозната, аз бременност не съм имала още, така че рискувам да говоря на теория. Но доколкото разбирам, има доста разновидности и респ. обуславящи причини. При твоята приятелка по време на последната бременност вероятно ембрионът не е успял да се вгради и се е получило нещо като фалшива бременност ("кухо яйце"), след което плодчето се изхвърля от организма.
Четох за превенцията и пише, че се препоръчва хормонална терапия. Но трябва да се консултира с лекар.

http://www.az-jenata.bg/index.php?page=article&aid=3541

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #69 -: Февруари 23, 2012, 10:27:21 am »
Имам някакъв спомен, че аспектите юпитер -луна играят важна роля за плодовитост

В посока към плюс или към минус? Или зависи от вида аспект?
И при индийците има такова твърдение за Юпитер в 5 дом/знак от Луна.
Въобще свръхподчертаното влияние на Юпитер в 5 дом може да даде резултат със знак "минус", в разрез с очакванията за свръхплодовитост.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #70 -: Февруари 23, 2012, 11:25:52 am »
Лили,тя по време на последното забременяване пиеше хапчета за стимулиране на ову, мъжа й и той пие доста хапчета. От 1 година се мъкнат по доктори и са дали хиляди левове вече.Довечера ще ми пише,че днес била на работа и ще кача и картата на мъжа й  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #71 -: Февруари 23, 2012, 12:03:28 pm »
Тогава не знам какво да я посъветвам, освен първо да се успокои и да изчака нещата да се случат по естествен начин, когато му дойде времето. Като си на 24 години имаш достатъчно време, не е като да си на 34 и нататък. Но понякога жените си поставят за цел да забременеят "сега или никога!", затова не се случват нещата. Щом са потърсили медицинско решение и не се получава, значи просто не е това моментът. Друго обяснение нямам, освен че в нейната карта е заложена тенденция да се срещне с такива опитности по отношение на децата.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Grace

• 2257
« Отговор #72 -: Февруари 23, 2012, 12:48:35 pm »
искам да ви питам - с кои транзити, аспекти и планети в мъжка карта свързвате раждането на дете ? как например би се отразило това в един солар за годината ?

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #73 -: Февруари 23, 2012, 12:59:09 pm »
Валя, аз имах абсолютно същия проблем - 2 спонтанни аборта в самото начало на бременността. Бях се депресирала, че нещо не ми е наред и не мога да износя плода нормално. Щяхме да ходим да си правя пълни изследвания и малко преди това забременях отново. Изкарах много лека бременност и родих здраво бебе. Така че, нека твоята приятелка не се отчайва  :blink: Една лекарка ми каза, че се случва сравнително често и че щом ембриона не се е закрепил, значи е имало причина. По-добре да стане така, отколкото в по-напреднала бременност да се установят някакви проблеми с плода.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #74 -: Февруари 23, 2012, 01:02:06 pm »
В на мъжо картата аз поне не виждам да има показател някакъв като се е родила малката ;)
Таня, благодаря ти, знам,че си права,но на нея вече и е много тежко,ама няма как  :blink:

*

Grace

• 2257
« Отговор #75 -: Февруари 23, 2012, 01:15:01 pm »
нещо към МЦ или 10, 4, 5 дом или управителите им?

*

Papy

• 4343
« Отговор #76 -: Февруари 23, 2012, 01:24:21 pm »
Упр на 4 соларно на асц, соларен асц на мц

*

Grace

• 2257
« Отговор #77 -: Февруари 23, 2012, 01:28:08 pm »
Упр на 4 соларно на асц, соларен асц на мц

мерси, само не разбрах У4 соларен или У4 натален на соларен Асц ?

« Отговор #78 -: Февруари 23, 2012, 01:29:15 pm »
нещо към МЦ или 10, 4, 5 дом или управителите им?

Незнаех,че при тях се гледат тези домове,мислех,че пак е по 5-9
Ми вече има резон тр Луна в 10 дом, тр Марс,Мерк У10,СЛВ и Плутон в 4

*

Papy

• 4343
« Отговор #79 -: Февруари 23, 2012, 01:30:32 pm »
Натален управител на 4
При мъжете си е промяна в дома :)