Здравей Гост

РЕТРОГРАДЕН МАРС - 24 Януари -14 Април

• 98 Отговора
  • 12203 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re: РЕТРОГРАДЕН МАРС - 24 Януари -14 Април
« Отговор #20 -: Януари 18, 2012, 07:42:10 pm »
Тази гадина много ми вреди.

*

Stella

• 7765
« Отговор #21 -: Януари 18, 2012, 07:42:30 pm »
И аз ще докладвам - болки в кръста ( Марс ми минава в 10 дом, според някой това оста 4 - 10 дом отговаря и за гръбначния стълб). И на мен хич не ми е кеф последно време и понеже Венера също ми е в Риби (вече им мина опозицията и приключиха поне физическите болки) си мисля, че е от това.  ;)

Много добра тема, да се насподелим  ;D :P.

като гледам повечето тука сме с рибешки венери. ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #22 -: Януари 18, 2012, 07:44:30 pm »
Марса тъкмо ми мина асцендента и е на два градуса от него, в първи дом. Тези дни съм УЖАААСНА. Добре, че не ми трябва много да се виждам с хора, защото започвам само да ги критикувам, да ме изнервят и изобщо не ставам за общуване. С ретро Марс съвсем трудна ще стане работата. Поне се залових и яко да чистя.  ;D Сега като се върне в 12 и ретро, не знам.  ;D ;D

Тъндер, има нещо МНОГО вярно, в това, което казваш за 1 дом - при мен Луната щом влезе в Скорпион, просто да не си около мен. Моментално ставам кисела и нещастна, не мога да се владея. И затова се радвам, че нямам Луна на асц.  :P

И аз съм емоционална, когато луната е в Стрелец, не мога да си скривам емоциите - "свръхчувствителна" е най-точната дума за транзитна луна в асцендента. С Марс на асцендента ключовата дума е "хиперактивен".
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Grace

• 2257
« Отговор #23 -: Януари 18, 2012, 07:56:31 pm »
Транзитен Марс през АС не прави ли човека по-активен? Напр., да го накара да спортува нещо или поне да извършва повече физически дейности?

Mirabella, потвърждавам.  :blink: Точно това се случи при мен. В деня на точния съвпад тръгнах на спорт и вече втори месец ходя редовно. Не бях спортувала отдавна и не съм го планирала според транзита. Просто така се случи. И тъй като Марс транзитира в първи дом, определено имам повече енергия от обикновено. 

*

Stella

• 7765
« Отговор #24 -: Януари 18, 2012, 08:03:43 pm »
Транзитен Марс през АС не прави ли човека по-активен? Напр., да го накара да спортува нещо или поне да извършва повече физически дейности?

Mirabella, потвърждавам.  :blink: Точно това се случи при мен. В деня на точния съвпад тръгнах на спорт и вече втори месец ходя редовно. Не бях спортувала отдавна и не съм го планирала според транзита. Просто така се случи. И тъй като Марс транзитира в първи дом, определено имам повече енергия от обикновено.

Потвърждавам и за Плутон - също. Тръгнах на тежък спорт - фитнес и си контузих тазобедрената става - асцендент Стрелец.
После цял месец без прексване се занимавах с каланетика  - сутрин и вечер. Отслабнах, стегнах се. Имаше ефект 3 месеца след като спрях. Но контузията на тазо-бедрената става си остана за цял живот. Оттогава спя само на анатомичен матрак и ходя с обувки със специален свод и на платформа. Пазете се от натоварване с Марс на асцендента- най-вече от болести, свързани със знака - всичко по Дева, не вдигайте тежко, да не се "изсипете". При Даева са уязвими тънките черва. пазете си чревната микрофлора, не яжте пикантни храни. (с Марс в Дева може да ви дойде такъв мерак).

« Отговор #25 -: Януари 18, 2012, 08:04:01 pm »
С Марс на асцендента ключовата дума е "хиперактивен".

а аз му викам просто лудост, живея с нея половин век и се обичаме :P
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #26 -: Януари 18, 2012, 08:12:53 pm »
Точно днеска ядох пикантно.  :unsure: :unsure:А стомаха ми, айде да не говорим. Имам си пълния комплект знаци за разнородни проблеми с него.  ;D ;D Особено покрай нервното напрежение, съвсем "готиничко" стана. :rolleyes:

*

AH

• 2201
« Отговор #27 -: Януари 19, 2012, 05:47:09 am »

При съседите ще се " борят" Американските хедж фондове, които са кредитори
с европейските Застрахователни компании - първите искат фалита, за да извлекат
големи печалби от застраховките, докато вторите ще " спасяват " положението....
( да видим кой ще надделее) защото никой не иска да загуби  ;D
Ето един икономически анализ :
http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/sviat/2012/01/11/1742763_reuters_hedj_fondovete_mogat_da_spunat_sdelkata_za/

В картата на Гърция знака Дева е в 7-дом и Марс в Дева откъм 6-ти 
Напролет ще видим до къде ще я докарат

Колкото и да са пред фалит-не са по-зле от нас -ние отдавна сме фалирали,
45 % от населението ни живее с под 270 лв/на човек на месец - това ако не е фалит  :-[

http://tax.bg/bg/news/view/8284

И румънците тия дни се биха по площадите по повод здравна реформа.

Но е време показната външна активност да се обърне на вътре, да се изяснят и подредят приоритетите.

Добър начин да си изясним как се проявяват планетите в персонален хороскоп е да следим мунданната проява в общочовешки план.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #28 -: Януари 19, 2012, 08:56:28 am »
" И румънците тия дни се биха по площадите по повод здравна реформа "
----------------------------------------------------------------------------------------

Ами у нас няма бунтове по площадите ( освен " дирижирани " )

Точно по време на ретро Марса/ в Дева е много удобно да се приемат
някой изменения на Законите и това ще стане факт - узаконяване на
придобитото имущество от преди 2002 г

Узаконяват престъпно имущество, придобито преди 2002 г.

http://dnes.dir.bg/news/gerb-imushtestvo-konfiskatzia-10342675?nt=4
Естествени минерали и амулети

« Отговор #29 -: Януари 19, 2012, 10:18:38 am »
Възможно ли е от сегада го усещам този Марс. Вече се започна с изострени ситуации граничещи с разправия.Но все още съумявам да се въздържа,а каква е идеята, да слагам хората на мястото им или да се въздържам от това  :angry: За капак на всичко от 3 дни страшни болки в стомаха имам  :(
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

Stella

• 7765
« Отговор #30 -: Януари 19, 2012, 10:25:44 am »
Възможно ли е от сегада го усещам този Марс. Вече се започна с изострени ситуации граничещи с разправия.Но все още съумявам да се въздържа,а каква е идеята, да слагам хората на мястото им или да се въздържам от това  :angry: За капак на всичко от 3 дни страшни болки в стомаха имам  :(

С Марс на десцендента все ми се случват някакви кавги с партньори или изясняване на отношения. Партньорите се активизират и навлизат в личното ти пространство, може да ти се сторят твърде агресивни, да се чувстваш "под натиск". случва се без да го предизвикваш, така че ще трябва да се нагаждаш.

« Отговор #31 -: Януари 19, 2012, 10:35:57 am »

С Марс на десцендента все ми се случват някакви кавги с партньори или изясняване на отношения. Партньорите се активизират и навлизат в личното ти пространство, може да ти се сторят твърде агресивни, да се чувстваш "под натиск". случва се без да го предизвикваш, така че ще трябва да се нагаждаш.
За сега да чукам на дърво с мъжът ми всичко е наред.Все попадам в такива конфронтации.Днес например една жена за 3-4 път си позволява да ми повишава тон и аз едвам се сдържах да не й тегля една дълга,защото ми писна.Но успях да се въздържа  :rolleyes: ;)

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #32 -: Януари 19, 2012, 11:53:20 am »
и мене ме почна, някакви странни болки в таза (отзад), запек, който е непривичен за мен...
отделно въпреки, че имам причини да съм уморена, се чувствам ужасно психически изпразнена и без желание...ще изчакам да мине лунния възврат утре и обръщането на марс другата седмица та да видя дали някаква промяна ще има...

при мен тръгва от втори дом, назад в първи, като прави опозиция със слънцето и квадрат с луната.

някъде четох че било много подходящо време за раздяла, при предишния транзит на марс в дева се опитах, ама сега вече категорично съм го решила.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #33 -: Януари 19, 2012, 11:58:18 am »
Трябва да си купувам нова преса. Мислех другата седмица, но тогава вече марс ще е ретро.  Според вас да избързам ли тези дни да я купя?
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #34 -: Януари 19, 2012, 12:01:37 pm »
и мене ме почна, някакви странни болки в таза (отзад), запек, който е непривичен за мен...
отделно въпреки, че имам причини да съм уморена, се чувствам ужасно психически изпразнена и без желание...ще изчакам да мине лунния възврат утре и обръщането на марс другата седмица та да видя дали някаква промяна ще има...

при мен тръгва от втори дом, назад в първи, като прави опозиция със слънцето и квадрат с луната.

някъде четох че било много подходящо време за раздяла, при предишния транзит на марс в дева се опитах, ама сега вече категорично съм го решила.

Ти си решила да се разделяш с партньора си и за целта чакаш подходящите транзити ли? Няма да коментирам...  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #35 -: Януари 19, 2012, 12:32:46 pm »
ми недей :P

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #36 -: Януари 19, 2012, 12:44:42 pm »
Трябва да си купувам нова преса. Мислех другата седмица, но тогава вече марс ще е ретро.  Според вас да избързам ли тези дни да я купя?
?  :rolleyes:
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #37 -: Януари 19, 2012, 01:05:17 pm »
Абе много ми е чудно как преценявате такива неща според астрологията?  :unsure:
Ако си я купиш по ретро ще вземе да се счупи ли?
Ами то по тази логика ако трябва целия си живот да го играем по правилата и определяме според астрологията...кога е по-подходящо.. То тогава всичко ще е нагласено и ще липсва всякаква непредубеденост и свобода. Да не говорим, че живота ни ще си протече в планиране и обмисляне на правилните решения.

Ами виж сега, една примерна ситуация: ако ти не знаеше за тази фаза на ретро марс и въпреки това си купиш преса. Тя вземе, че се прецака. (щото е ретро марс, не за друго ;D ) И отиваш в магазина, да ти я поправят, понеже е в гаранция. И там се запознаваш с много симпатичен младеж... Примерно.  Па вземе се окаже мъжът на живота ти!  ;D Кой знай..
И ето ти по този начин искаш да избягаш от съдбата си! Като се консултираш кога е добре и кога не е да си купиш пресата, променяш естествения развой на събитията. Няма ли нещо такова?! Някак си, абе не може да държим под контрол всичко в живота си и всичко да се прави по план...

« Отговор #38 -: Януари 19, 2012, 01:07:39 pm »
Че не можем всичко да държим, не можем, понеже можем да изходим от грешна интерпретация или някое метеоритче да ни обърка живота.  ;D ;D Пък и аз винаги съм казвала, че едно е да изживееш живота си, друго да си енциклопедично запознат какво следва в него.  ;D Според мен това не убива тръпката. Ако момичето иска здрава преса сега, не държи толкова на младежа, нека си го има предвид пък.  ;D ;D

« Отговор #39 -: Януари 19, 2012, 01:08:05 pm »
Абе много ми е чудно как преценявате такива неща според астрологията?  :unsure:
Ако си я купиш по ретро ще вземе да се счупи ли?
Ами то по тази логика ако трябва целия си живот да го играем по правилата и определяме според астрологията...кога е по-подходящо.. То тогава всичко ще е нагласено и ще липсва всякаква непредубеденост и свобода. Да не говорим, че живота ни ще си протече в планиране и обмисляне на правилните решения.

Ами виж сега, една примерна ситуация: ако ти не знаеше за тази фаза на ретро марс и въпреки това си купиш преса. Тя вземе, че се прецака. (щото е ретро марс, не за друго ;D ) И отиваш в магазина, да ти я поправят, понеже е в гаранция. И там се запознаваш с много симпатичен младеж... Примерно.  Па вземе се окаже мъжът на живота ти!  ;D Кой знай..
И ето ти по този начин искаш да избягаш от съдбата си! Като се консултираш кога е добре и кога не е да си купиш пресата, променяш естествения развой на събитията. Няма ли нещо такова?! Някак си, абе не може да държим под контрол всичко в живота си и всичко да се прави по план...

Много хубаво си го казала и аз мисля така :)