Здравей Гост

РЕТРОГРАДЕН МАРС - 24 Януари -14 Април

• 98 Отговора
  • 12153 Прегледи
Re: РЕТРОГРАДЕН МАРС - 24 Януари -14 Април
« Отговор #60 -: Януари 20, 2012, 06:26:41 pm »
Искам да помоля някой за мнение - на баща ми му предстои операция на простата жлеза.Според моето скромно мнение периода на ретроградие на марс не е подходящ  за подобни интервенции.Операцията не е спешна.Кои аспекти да гледам ,за да мине всичко нормално,без усложнения?Аз си мислех за У1 ,У8,У12  в положителни аспекти - на прав път ли съм?

*

Stella

• 7765
« Отговор #61 -: Януари 20, 2012, 07:27:06 pm »
Искам да помоля някой за мнение - на баща ми му предстои операция на простата жлеза.

Според моето скромно мнение периода на ретроградие на марс не е подходящ  за подобни интервенции.Операцията не е спешна.

Кои аспекти да гледам ,за да мине всичко нормално,без усложнения?

Аз си мислех за У1 ,У8,У12  в положителни аспекти - на прав път ли съм?

Луната не трябва да е в знака Скорпион, който управлява простатата. Не трябва да се оперира на пълнолуние, защото раните зарастват трудно и стават кръвоизливи.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #62 -: Януари 20, 2012, 08:59:48 pm »
Благодаря,Стелла :blink: Исках да разбера за ретро марса - нали той е по оперативните намеси и не е добре да е ретро,за да няма рецидиви.Това съм го чела в медицинската аслогия,но ми се щеше потвърждение и от форума.

*

Stella

• 7765
« Отговор #63 -: Януари 20, 2012, 09:09:19 pm »
Благодаря,Стелла :blink: Исках да разбера за ретро марса - нали той е по оперативните намеси и не е добре да е ретро,за да няма рецидиви.Това съм го чела в медицинската аслогия,но ми се щеше потвърждение и от форума.

За да няма рецидиви е добре луната да бъде намаляваща. Има логика, аз смятам, че ръката на лекаря държи скалпела (Марс). По тази логика трябва да се внимава и с ,етроградието на Меркуриx, защото са възможни лекарски грешки и с ретроградието на венерата, когато се правят козметични процедури и т.н.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #64 -: Януари 24, 2012, 01:30:05 pm »
Момичета и момчета, искам да ви се оплача- днес /вчера и онзи ден беше значително по-слабо изразено/ ще се пръсна от напрежение...отдавам го и на ретро движението на Марс/диспозитор на Слънцето ми, че и на луната ми /.... :-[...това ретро движение е моя 1ви дом...несъм гледала скоро какви други са ми транзитите....усещанията ми днес са и физически/силно напрежение със сърцебиене- това от 3дни,но днес е най-силно/ и емоционално съм зле....някаква ревност ме е обзела,която сигурно ще прекрати моя връзка с някого.......не мога да се владея....не съм била чак толкова зле/особено емоционално/...мисля,че в момента транз марс съвпада с нат ми Плутон... :-[
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #65 -: Януари 24, 2012, 01:34:05 pm »
Момичета и момчета, искам да ви се оплача- днес /вчера и онзи ден беше значително по-слабо изразено/ ще се пръсна от напрежение...отдавам го и на ретро движението на Марс/диспозитор на Слънцето ми, че и на луната ми /.... :-[...това ретро движение е моя 1ви дом...несъм гледала скоро какви други са ми транзитите....усещанията ми днес са и физически/силно напрежение със сърцебиене- това от 3дни,но днес е най-силно/ и емоционално съм зле....някаква ревност ме е обзела,която сигурно ще прекрати моя връзка с някого.......не мога да се владея....не съм била чак толкова зле/особено емоционално/...мисля,че в момента транз марс съвпада с нат ми Плутон... :-[

Търси аспекти на Луната...Фазите и са от огромно значение...Виж аспекти на Слънцето...
Марс е агресия...Венера и Луната са по притежанията...
Не вземай бързо решения...Но...и е възможно ревността да е оправдана...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #66 -: Януари 24, 2012, 01:47:08 pm »
....и да си допълня предния пост,че Слънцето и луната ми са в моя 8дом натално...

Марайче, Фазите на Луната в 12,40/що пък ми е даден такъв час, а не 0,00ч.../ са разходяща квадратура с Сатурна ми и сходяща/след около 3-4гр/ с...моя Марс....да ми е драго да беснея.....но задържам в себе си,щото не си позволявам да показвам емоция....още по-гадно....моля се да минава бързо това време....

слънцето есетствено и то квадратира в момента- Меркурий и милата ми Венерка , но пък тригонира Урана ми...
« Последна редакция: Януари 24, 2012, 01:55:15 pm от марсин »

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #67 -: Януари 27, 2012, 09:03:35 am »
 :angry: :angry: :angry:  :41:

Заради него ли е?!  :-X Заради ретроградния Марс ли днес на изпита, излизайки да изтегля темите, ми се падат точно 2-те теми, които отказах да чета...защото са отвратителни?! Винаги имам късмет, все аз излизам да тегля въпросите и все се падат хубави, които всички са чели, ама днес...Нищо не писах, тръгнах си и ще ида на поправката.  :( А толкова исках да се прибера колкото се може по-рано вкъщи. Май не бива повече да изявявам инициатива за нищо през този период, а?
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #68 -: Януари 27, 2012, 11:26:30 am »
Ретроградния марс няма отношение към изпитите, освен ако на теб не ти е транзитно в 3-ти дом...
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Марая

• 28287
« Отговор #69 -: Януари 27, 2012, 11:44:08 am »
Ретроградния марс няма отношение към изпитите, освен ако на теб не ти е транзитно в 3-ти дом...

Щом е в 3-ти значи има отношение....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #70 -: Януари 27, 2012, 11:48:13 am »
В трети дом в момента в транзитната карта ми е :vlu: Реших, че има отношение, понеже прибирането ми вкъщи се отлага, а много искам по-скоро, а и плановете ми се провалят.  :( Иначе Марс ми е в 12 дом, близо до Асцендента. Четох си в астро.ком прогнозата за различните транзити и се наплаших малко, но може и да няма причина.
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #71 -: Януари 27, 2012, 12:34:14 pm »
В трети дом в момента в транзитната карта ми е :vlu: Реших, че има отношение, понеже прибирането ми вкъщи се отлага, а много искам по-скоро, а и плановете ми се провалят.  :( Иначе Марс ми е в 12 дом, близо до Асцендента. Четох си в астро.ком прогнозата за различните транзити и се наплаших малко, но може и да няма причина.

Има отношение...Тази ос 3-9ти...е свързана точно с образованието.... :blink:

*

Grace

• 2257
« Отговор #72 -: Януари 27, 2012, 01:19:44 pm »

ако си зодия Овен, не е толкова от Марс, от Уран е най-вече. колко е далеч от Сл и Луна?

*

Марая

• 28287
« Отговор #73 -: Януари 27, 2012, 01:30:38 pm »

Не съм виждала картата ти...Любопитна ми е... :blink:

Тр.северен възел има юпитерови способности. Това е дом в който ще имаш късмет по време на транзита....А стрелец в 3-ти и близнаци в 9-ти са предпоставка за възможности в областта на пътувания,контакти,обучения....

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #74 -: Януари 27, 2012, 05:35:53 pm »
Не е само от ретроградния Марс, тези дни имаше мощни
Слънчеви изригвания и е добре да се предпазваме енергийно,
защото имат силно влияние в/у психо-емоционалното състояние,
а при някой хора предизвикват и сърдечни смущения
Естествени минерали и амулети

« Отговор #75 -: Януари 27, 2012, 09:15:52 pm »
Ретрограден Марс, от момента, в който "намали скоростта си", за да "тръгне назад" - много работа, много рисковани отговорности, много напрежение. Точно там тр. Марс прави опозиция на слънцето ми, квадратира възлите и почти квадратира натален сатурн. Всички, които трябва да помагат, изчезнаха.
Добре е за кардиналните знаци, че поне марс няма да ги тревожи тази година.

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #76 -: Януари 28, 2012, 02:38:01 am »
Не е само от ретроградния Марс, тези дни имаше мощни
Слънчеви изригвания и е добре да се предпазваме енергийно,
защото имат силно влияние в/у психо-емоционалното състояние,
а при някой хора предизвикват и сърдечни смущения
Освен по радиото, има ли сайт на който се изнася информация за (бъдещи) слънчеви изригвания? :blink: Търся, но за сега нищо не ми попадна.

« Отговор #77 -: Януари 28, 2012, 04:24:22 pm »

ако си зодия Овен, не е толкова от Марс, от Уран е най-вече. колко е далеч от Сл и Луна?

...да ме засяга и емоционално ли....този Уран...той е на приблизит 10* от Слънцето ми и на 15* от Луната ми- в натала тия двете светила опонират моя Уран...по моему тези усещания бяха резултат от квадратурата на транз  Луна към Сл и Луната ми  и съвпада на тр Марс с Плутона ми  и ....началото на "женски проблем"/съвсем неочаквано за мен,обаче/...Но съвпада на тр Марс с Плутон си го усетих яко, че и предстои IIри тур- кеф...на екс....

« Отговор #78 -: Януари 28, 2012, 04:41:11 pm »
Откакто Марс е ретрограден постоянно ми случват разни инциденти - таксито, в което бях за малко не катастрофира, вече 2-3 пъти заставам на коленца по леда и то когато съм с ниски ботуши...макар че цяла зима преди това не съм падала и си ходех с боти с по 15 см ток.
В деня, в който ми застана върху Южния възел имах сериозен конфликт с човек, с който се налага да разговарям по работа и той дори ми отправи заплахи.

Сега Марс е в първите градуси на 9 дом, но ще се върне пак към 8. Квадратира наталните Марс, Уран и Сатурн. Вкъщи е по-подредено от обикновено и дори един отворен шкаф ме дразни и искам да сложа всичко и всеки в ред. След около 2 седмици и Сатурн, чиято опозиция с Юпитер се разпада, ще се обърне ретро и пак ще мине през МЦ и пак ще опозира Юпитер, Луна и Венера - тогава може би ще има събития.
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Divna

• 2478
« Отговор #79 -: Януари 28, 2012, 04:49:33 pm »
Има ли някой измежду вас с асцендент Овен, за да каже как му действа ретроградието?