Здравей Гост

Бременна ли е приятелката ми?

• 65 Отговора
  • 9386 Прегледи
Бременна ли е приятелката ми?
« -: Януари 19, 2012, 05:12:57 pm »
зададен днес в 16:17:50 гр.Варна

*

Stella

• 7765
Re: Бременна ли е приятелката ми?
« Отговор #1 -: Януари 19, 2012, 05:15:04 pm »
Брех, много трябва да е важна за тебе тази приятелка, щом не признаваш други теми, та направо отделна тема и посвещаваш.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #2 -: Януари 19, 2012, 05:19:07 pm »
Бих желал конкретен отговор по картата.

« Отговор #3 -: Януари 19, 2012, 05:25:05 pm »
Приятелка ти е в смисъл гадже (което може да е бременно от теб) или приятелка в смисъл дружка? Ако ти е гадже, ще я отнесем по 7-мия ти дом, ако е приятелка - по 11-ти.

Луната идва от квадрат с Венера. Мисля, че не е бременна.

« Отговор #4 -: Януари 19, 2012, 05:30:31 pm »
Да, става въпрос за дете от мен. Не се ли гледа в случая 7-ми(тя) и 5-ти от седми(детето й), както и 5-ти (детето ми)?

Благодаря, Mirabella!

« Отговор #5 -: Януари 19, 2012, 05:33:04 pm »
Да, точно така - 7-ми дом. Тя се управлява от Сатурн, евентуалната ѝ бременност е по 5-ти от 7-ми, т.е. 11-ти дом и се управлява от Венера. Сатурн е в знака на Венера, но Венера не отговаря с рецепция на Сатурн, тя се намира в знак, където Сатурн няма есенциални достойнства. Между двете планети не е имало мажорен аспект в рамките на знаците, в които се намират. Луната идва от квадратура с Венера. Би трябвало отговорът да е отрицателен. Но те предупреждавам, че не съм експерт.

« Отговор #6 -: Януари 19, 2012, 05:42:55 pm »
А това, че Венера и Юпитер (който е в опозиция със Сатурн) са в рецепция също ли води до отрицателен отговор?

*

Stella

• 7765
« Отговор #7 -: Януари 19, 2012, 05:48:29 pm »

Първо да кажа добър вечер, нищо, че ти си го спести. Най-сигурен отговор ще ти даде методът на фазовите лунари, но за това трябва дата, час и място на раждане на момичето. Ако не искаш да даваш данните в публичното пространство, прати ми ги на лично съобщение. Аз ще ти кажа за 3 месеца назад кога са и били подходящите дни за забременяване.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #8 -: Януари 19, 2012, 05:49:30 pm »
Не виждам какво отношение има Юпитер към въпроса. Вярно, че Юпитер разширява всичко, до което се докосне, а при бременност определено има нарастване на физическото тяло. Но не управлява ключов дом, свързан с въпроса, нито се намира в такъв. Нито управлява мунданно дом, свързан с децата. Слънцето е мунданен управител на 5-ти дом (децата). Намира се в 1-вия дом на приятелката ти, а нейният управител е в знака на управителя на 5-тия ѝ дом. Тълкувам го като желание от нейна страна да има деца. Съгласно хорарната астрология Юпитер и Сатурн не са в опозиция. В хорарната астрология се гледат аспекти в рамките на знака, в който се намират планетите. Юпитер няма да се върне назад в Овен, нито Сатурн ще премине в Скорпион в момента, за да формират точен аспект (орбис 0 градуса).

*

Stella

• 7765
« Отговор #9 -: Януари 19, 2012, 05:53:00 pm »
Да, става въпрос за дете от мен. Не се ли гледа в случая 7-ми(тя) и 5-ти от седми(детето й), както и 5-ти (детето ми)?

Благодаря, Mirabella!

венера и Юпитер нямат никакво отношение към въпроса.
Тя се управлява от сатурн и Слънце в 7-ми дом. Детето се управлява от Марс. Има един разходящ тригон между Марс и Слънцето, а тригоните дават отговор "ДА". Макар да няма пряка връзка между нея и детето. Но на мен ми се струва, че даже и да има нещо, поради ретроградието на Марс е възможно тази ситуация да се промени - Марс сменя посоката. Ти как мислиш?

« Отговор #10 -: Януари 19, 2012, 06:03:16 pm »
Благодаря за отговорите!

Бях чел, че при въпросите за бременност се гледат разпадащи се аспекти, т.е. понеже дейстието се е случило в миналото - тогава имаме положителен отговор.

« Отговор #11 -: Януари 19, 2012, 06:06:10 pm »

Първо да кажа добър вечер, нищо, че ти си го спести. Най-сигурен отговор ще ти даде методът на фазовите лунари, но за това трябва дата, час и място на раждане на момичето. Ако не искаш да даваш данните в публичното пространство, прати ми ги на лично съобщение. Аз ще ти кажа за 3 месеца назад кога са и били подходящите дни за забременяване.

Благодаря, но не знам точния час на раждане.

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #12 -: Януари 19, 2012, 06:08:27 pm »
Стела при мен не сработи фазата на луната  :-\ може и аз нещо да съм объркала ...
Не давай всичко от себе си ... дай само най - доброто!!!

*

Stella

• 7765
« Отговор #13 -: Януари 19, 2012, 06:18:49 pm »
Стела при мен не сработи фазата на луната  :-\ може и аз нещо да съм объркала ...

За какво говориш, припомни ми?
Била си бременна ли?
Сигурна ли си в часа си на раждане?

*

Stella

• 7765
« Отговор #14 -: Януари 19, 2012, 06:21:58 pm »

Благодаря, но не знам точния час на раждане.

След 5 дни  Марс, който управлява детето обръща посоката.
Дано не се отрази върху бременността, ако това дете е желано. Дай обратна връзка.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #15 -: Януари 19, 2012, 06:26:45 pm »
Според мен приятелката ти не е бременна.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #16 -: Януари 19, 2012, 06:28:14 pm »
Благодаря за отговорите!

Бях чел, че при въпросите за бременност се гледат разпадащи се аспекти, т.е. понеже дейстието се е случило в миналото - тогава имаме положителен отговор.

Имало е аспект, но е разходящ квадрат - би трябвало да не даде бременност.

За фазите на луната - няма начин да не действат, ако ги ползвате правилно, Луната влияе на водата, а човешкото тяло е предимно вода. Обаче трябва да си следите личния биологичен часовник (как на вас според наталната Луна Ви се отразяват точно).  :P ;D
When One Door Closes Another Door Opens

*

Stella

• 7765
« Отговор #17 -: Януари 19, 2012, 06:31:52 pm »
Благодаря за отговорите!

Имало е аспект, но е разходящ квадрат - би трябвало да не даде бременност.

За фазите на луната - няма начин да не действат, ако ги ползвате правилно, Луната влияе на водата, а човешкото тяло е предимно вода. Обаче трябва да си следите личния биологичен часовник (как на вас според наталната Луна Ви се отразяват точно).  :P ;D

Анабела, за кой аспект говориш? Търсим аспект между нея и детето, т.е. между сатурн и Марс или между Марс и Слънцето в 7-ми. Между Марс - У5 и Сатурн - У7 няма аспект. Единият е в дева, а другият е във Везни. Между Марс и Слънцето има разходящ тригон, което дава отговор "Да".

*

Anabell

• 2022
« Отговор #18 -: Януари 19, 2012, 06:34:35 pm »
Стела, аз гледам упр 11 дом (5 - ти от 7 дом на приятелката му) и Луна, като индикатор на събитие.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #19 -: Януари 19, 2012, 06:39:20 pm »
Но и аз после се замислих за Марс - като индикатор на ДЕТЕ на кверента (но не сме сигурни дали е бременна точно от него, затова реших за по-сигурно Венера)  ;) :P.