Здравей Гост

Бременна ли е приятелката ми?

• 65 Отговора
  • 9359 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: Бременна ли е приятелката ми?
« Отговор #20 -: Януари 19, 2012, 06:39:56 pm »
Благодаря за отговорите!

Бях чел, че при въпросите за бременност се гледат разпадащи се аспекти, т.е. понеже дейстието се е случило в миналото - тогава имаме положителен отговор.

Имало е аспект, но е разходящ квадрат - би трябвало да не даде бременност.

За фазите на луната - няма начин да не действат, ако ги ползвате правилно, Луната влияе на водата, а човешкото тяло е предимно вода. Обаче трябва да си следите личния биологичен часовник (как на вас според наталната Луна Ви се отразяват точно).  :P ;D

Фазов лунар не е едно и също с "фази на луната". това са две различни понятия и като техника и като съдържание.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #21 -: Януари 19, 2012, 06:43:30 pm »
Аз пък гледам приятелката му по 5-ти дом, защото той не я назовава по име, не му е и съпруга, значи интимна приятелка. Бременността и става по 9-ти дом от картата /5 от 5 ти// Марс и сатурн. м/у тях не е имало връзка. венера в нейния 5-ти- разходящ квадрат с луна, която е и сигн. на питащия. ..
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #22 -: Януари 19, 2012, 06:50:45 pm »
Благодаря за отговорите!

Бях чел, че при въпросите за бременност се гледат разпадащи се аспекти, т.е. понеже дейстието се е случило в миналото - тогава имаме положителен отговор.

Имало е аспект, но е разходящ квадрат - би трябвало да не даде бременност.

За фазите на луната - няма начин да не действат, ако ги ползвате правилно, Луната влияе на водата, а човешкото тяло е предимно вода. Обаче трябва да си следите личния биологичен часовник (как на вас според наталната Луна Ви се отразяват точно).  :P ;D

Фазов лунар не е едно и също с "фази на луната". това са две различни понятия и като техника и като съдържание.

Така е, но аз не работя с фазов лунар, затова писах за фази на Луната, това сме го пробвали с приятелки и мога да гарантирам, че дава резултат. Изхождам от позицията, че и при Лунар - Луната е замесена, следователно се влия на биологичните функции на организма, защото човешкия организъм е предимно вода. Това ми беше идеята.
When One Door Closes Another Door Opens

*

Stella

• 7765
« Отговор #23 -: Януари 19, 2012, 06:51:55 pm »
Аз пък гледам приятелката му по 5-ти дом, защото той не я назовава по име, не му е и съпруга, значи интимна приятелка. Бременността и става по 9-ти дом от картата /5 от 5 ти// Марс и сатурн. м/у тях не е имало връзка. венера в нейния 5-ти- разходящ квадрат с луна, която е и сигн. на питащия. ..

това е по-точния подход и според мен.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #24 -: Януари 19, 2012, 06:53:09 pm »
зададен днес в 16:17:50 гр.Варна

Толкова ли нямате 5 лв да купите един тест за бременност?За 10 минути ще разберете ;DСега е почти 20:00 и нямаш актуален отговор,на който да се довериш.Но като практическа тема признавам,че е полезна  ;)

*

Anabell

• 2022
« Отговор #25 -: Януари 19, 2012, 06:54:17 pm »
зададен днес в 16:17:50 гр.Варна

Толкова ли нямате 5 лв да купите един тест за бременност?За 10 минути ще разберете ;DСега е почти 20:00 и нямаш актуален отговор,на който да се довериш.Но като практическа тема признавам,че е полезна  ;)

хахахах :haha: :rolf: В десятката!

ИСКАМЕ ОБАЧЕ ОБРАТНА ВРЪЗКА !!!!!!!!!!

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #26 -: Януари 19, 2012, 06:57:37 pm »
може и да са си купили и да знаят вече отговора, но искат потвърждение и от астрологията.
може приятелката му да му е сърдита и да не иска да му каже истината ... има много варианти ...

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #27 -: Януари 19, 2012, 06:58:02 pm »
хаха, може пък той да се е опитал да я забремени тайно, без тя да знае...и сега да чака резултати. И такива случаи има  :blink:

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #28 -: Януари 19, 2012, 06:59:26 pm »
може тя да го лъже, че е бременна, за да не я зареже. той обаче не й вярва и задава въпрос  ;)

*

Anabell

• 2022
« Отговор #29 -: Януари 19, 2012, 07:01:09 pm »
аз се съгласявам с Венера, имам усещане, че на там клонят нещата :)

Chokolombre - кажи ни сега каква е ситуацията (за да видим хорара как е правилно да го четем)

*

Stella

• 7765
« Отговор #30 -: Януари 19, 2012, 07:05:24 pm »
Айде, мексиканския сериал започва. :rolf:

*

Anabell

• 2022
« Отговор #31 -: Януари 19, 2012, 07:10:04 pm »
Еми, Стелче, който излиза в публичното пространство, трябва да си понесе последствията  :P. Ние ще питаме, той ако иска да отговаря.

Мен всъщност не ми пука изобщо за личните драми на някой, но ми е интересно да го проверим този хорар, защото наистина има поне 2 възможни четения:

по 5 дом (негово дете)
по 9 дом (приятелка - 5 дом)
по 11 дом (приятелка - 7 дом),

:P

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #32 -: Януари 19, 2012, 07:11:58 pm »
аз изключвам тотално 11 дом /приятелка/ ... освен, ако не са били в една компания и след пиянска вечер са преспали

*

Anabell

• 2022
« Отговор #33 -: Януари 19, 2012, 07:40:10 pm »
аз изключвам тотално 11 дом /приятелка/ ... освен, ако не са били в една компания и след пиянска вечер са преспали

имам предвид - 5 дом от 7 дом - бременност за човекът презентиран от 7 дом.  ;)

*

Diyana

• 2705
« Отговор #34 -: Януари 19, 2012, 08:22:26 pm »
Хайде да проверяваме хипотезите. Къде е Луната? В негов пети дом. Легитимен ли е въпросът му? Разбира се. Желано ли е детето - Луна е в знак, триплицитет и деканат на Юпитер - У5 и в рецепция с Юпитер - разбира се, че е желано, и още как. Юпитер екзалтира Луната. Луната съвпада със СЛВ - не само е желано, а е много важен въпрос даже. Точката на неговите деца е точно на мидпойнта между Луна и СЛВ и отново в Юпитер - още пО е важно. Какъв му е проблемът - Луна е само в собствен деканат там. Няма достатъчно сила да реши въпроса сам. Кой е последният аспект на Луната - квадрата с Венера, а Венера е управител на петия от приятелката му - на нейното дете. Може и да е станало трудно, стимулирано, посредством лекарска помощ - Луна и СЛВ са в антисен съвпад с Меркурий на Дсц., и във владение на приятелката му, който пък е в разходящ секстил с  Венера. Венера и Юпитер са в рецепция и в секстил.
Венера управлява точката на децата на жената. Венера е в много плодороден знак, Юпитер е в що-годе плодороден знак. Венера и Юпитер са в хубави домове.
Парс Фортуна е в пети дом на жената. Диспозиторът на Парс Фортуна е в съвпад с антисната точка на Луната и СЛВ и е точно на куспидата на Дсц. - въпросният Меркурий, който управлява 6 и 9  дом на жената.

Сатурн - приятелката, е в домицил на Венера, и в деканат на Юпитер, очевидно, че и тя мисли за дете и го иска. В екзалтация е, така че има достатъчно мощ да го осъществи. Ъглова е, още едно да. В последен градус е, което обозначава, че е на прага на промяна. Влиза в плодороден знак, но знак на падение на Луната и заточение на Венера. Все пак там са в триплицитет. Последният аспект на Сатурн е секстил с Луната.

Може и да  е много заобиколен маршрут, но все пак ми се струва, че отговорът е да.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Stella

• 7765
« Отговор #35 -: Януари 19, 2012, 08:25:41 pm »

Е, той няма да я нарече приятелка. Под приятелка в днешно време се разбира любовница/любима/гадже.
И аз мисля, че въпросът е важен за питащия и детето е желано.

« Отговор #36 -: Януари 19, 2012, 10:56:21 pm »
Бих желал конкретен отговор по картата.

Първо да кажа добър вечер, нищо, че ти си го спести. Най-сигурен отговор ще ти даде методът на фазовите лунари, но за това трябва дата, час и място на раждане на момичето. Ако не искаш да даваш данните в публичното пространство, прати ми ги на лично съобщение. Аз ще ти кажа за 3 месеца назад кога са и били подходящите дни за забременяване.

Благодаря, но не знам точния час на раждане.

След 5 дни  Марс, който управлява детето обръща посоката.
Дано не се отрази върху бременността, ако това дете е желано. Дай обратна връзка.

Желано е. Дано!

*

Stella

• 7765
« Отговор #37 -: Януари 19, 2012, 11:00:41 pm »
Бих желал конкретен отговор по картата.

Първо да кажа добър вечер, нищо, че ти си го спести. Най-сигурен отговор ще ти даде методът на фазовите лунари, но за това трябва дата, час и място на раждане на момичето. Ако не искаш да даваш данните в публичното пространство, прати ми ги на лично съобщение. Аз ще ти кажа за 3 месеца назад кога са и били подходящите дни за забременяване.

Благодаря, но не знам точния час на раждане.

След 5 дни  Марс, който управлява детето обръща посоката.
Дано не се отрази върху бременността, ако това дете е желано. Дай обратна връзка.

Желано е. Дано!

Изпращам ти един светъл лъч положителна енергия.
Дано дай, боже! Амин!  :25:

« Отговор #38 -: Януари 19, 2012, 11:07:39 pm »
Благодаря на всички отговорили! Заедно сме отдавна и се замисляме за дете, но малко дойде като изненада... Днес правихме медицински тест, но мисля, че малко избързахме, затова не бе ясен резултата. Утре пак ще направим - а дотогава, понеже се интересувам от хорари - исках да чуя и вашето мнение.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #39 -: Януари 20, 2012, 03:49:04 pm »
Хайде да проверяваме хипотезите. Къде е Луната? В негов пети дом. Легитимен ли е въпросът му? Разбира се. Желано ли е детето - Луна е в знак, триплицитет и деканат на Юпитер - У5 и в рецепция с Юпитер - разбира се, че е желано, и още как. Юпитер екзалтира Луната. Луната съвпада със СЛВ - не само е желано, а е много важен въпрос даже. Точката на неговите деца е точно на мидпойнта между Луна и СЛВ и отново в Юпитер - още пО е важно. Какъв му е проблемът - Луна е само в собствен деканат там. Няма достатъчно сила да реши въпроса сам. Кой е последният аспект на Луната - квадрата с Венера, а Венера е управител на петия от приятелката му - на нейното дете. Може и да е станало трудно, стимулирано, посредством лекарска помощ - Луна и СЛВ са в антисен съвпад с Меркурий на Дсц., и във владение на приятелката му, който пък е в разходящ секстил с  Венера. Венера и Юпитер са в рецепция и в секстил.
Венера управлява точката на децата на жената. Венера е в много плодороден знак, Юпитер е в що-годе плодороден знак. Венера и Юпитер са в хубави домове.
Парс Фортуна е в пети дом на жената. Диспозиторът на Парс Фортуна е в съвпад с антисната точка на Луната и СЛВ и е точно на куспидата на Дсц. - въпросният Меркурий, който управлява 6 и 9  дом на жената.

Сатурн - приятелката, е в домицил на Венера, и в деканат на Юпитер, очевидно, че и тя мисли за дете и го иска. В екзалтация е, така че има достатъчно мощ да го осъществи. Ъглова е, още едно да. В последен градус е, което обозначава, че е на прага на промяна. Влиза в плодороден знак, но знак на падение на Луната и заточение на Венера. Все пак там са в триплицитет. Последният аспект на Сатурн е секстил с Луната.

Може и да  е много заобиколен маршрут, но все пак ми се струва, че отговорът е да.

Много хубаво тълкуване, Diyana, шапка ти свалям, за количеството информация, което си проверила,  :blink:. Само за едно мога да споря - полодоносните знаци са водните. Венера, Сатурн и т.н колкото и добре да са поставени според класическата теория не дават деца, дават други неща.

Но ще чакаме да видим какви ще са резултатите.  ;) :-[