Здравей Гост

Бременна ли е приятелката ми?

• 65 Отговора
  • 9393 Прегледи
*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
Re: Бременна ли е приятелката ми?
« Отговор #60 -: Януари 22, 2012, 06:59:13 pm »
 :P

Идеята ми беше, да има обратна връзка, защото спорехме, за някой основни формални правила в хорара и днес зададох лесен въпрос, на който може да се даде лесен точен отговор.

Мирабела благодаря, ще видим кога ще ми отговори. Работата няма нищо общо с държавни институции. Най-вече с 12 дом и 5 дом - творчество. Очаквам реален резултат да има не по рано от 1 година.

Потвърждавам, че той наистина ще е експертът, аз ще съм "идеолога" (много добре показано от аз - Меркурий, той Марс в Дева). Да, ценим се, и да той е изключително точен човек (асц. му е в Дева).  :P
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #61 -: Януари 22, 2012, 07:02:49 pm »
Сори тогава за грешната интепретация на Сатурн. Напрегнатият аспект с него тогава би могъл да означава забавяне или спънки. А, дано греша и за това!
Ако той ще твори, би трябвало да се получи добре. Неговият У5 Луна е в сходящ тригон с управителя му Марс, Луна екзалтира Марс по знак.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #62 -: Януари 22, 2012, 07:08:11 pm »
Забавяне ще има със сигурност... защото аз вече ги виждам нещата в главата си, но трябва време, за да се осъществят - 1-2 години (Сатурнчо... :P).

За спора, кой е упр на 11 дом - аз не ползвам "включените знаци" при хорар. И ще споделя защо - в реалния живот и събития (не личността на един човек) има всичко, затова считам, че равнодомната система е най-точна - за да се използват всички знаци и възможности, които дават. Освен това при хорара е много важен градусът на задаване на въпроса и мисля, че този градус трябва да се пренесе по всички останали купсиди, защото това е небесния отпечатък на въпроса.

Тъй или иначе сега ще проверим нагледно права ли съм или не.  ;) 

*

Anabell

• 2022
« Отговор #63 -: Януари 22, 2012, 07:14:18 pm »
У11 не е ли Юпитер ? Овен е заключен знак. Ако се отчита като част от 11 дом то тогава отговорът е да, но ако е Юпитер ? И в тази връзка. Анабел в тази съвместна работа финансиране ли търсиш? Комуникацията ви нещо не върви леко - управителят на третия ти дом е в каре с неговия сигнификатор. Неговия пък е сам за себе си голямата работа - Венера в екзалтация, а между тези два сигнификатора няма аспект. За сега като че ли не си в изгодна позиция.

Не, не търся финансиране.  :P :-[
« Последна редакция: Януари 23, 2012, 06:09:44 pm от Anabell »

« Отговор #64 -: Януари 25, 2012, 05:47:07 pm »
Направихме още един тест - и той отрицателен. Днес окончателно се разбра, че бременност няма.
Благодаря на включилите се.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #65 -: Януари 25, 2012, 08:04:21 pm »
Жалко.
Но пък сега вече въпросът ви излезе на преден план във връзката и скоро може да стане. Късмет ти желая и благодаря за хубавия хорар и за обратната връзка. :blink:
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda