Здравей Гост

Транзити и професионална консултация

• 20 Отговора
  • 3480 Прегледи
*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
Транзити и професионална консултация
« -: Януари 19, 2012, 09:51:40 pm »
Колко сериозни са транзитите на планетите през тази година? Наистина ли в определени периоди можеш да получиш златни възможности за промяна, развитие, успех, печалба, от които да се възползваш, а ако пропуснеш, скоро няма да се повторят? Необходима ли е консултация с професионален астролог, за да извлечеш най-доброто от всичко, което предстои?

Задавам си тези въпроси от началото на годината. Докато разглеждах годишния хороскоп на Везни из различните сайтове, попаднах на един чужд, който предлагаше безплатен персонален хороскоп. Попълних рождените си данни и след няколко дни получих хороскопа и там пише доста смели неща. Главното, което ми се повтори на няколко пъти в текста е, че ми предстои  радикална промяна в моя живот, шанс, който не съм очаквала, и за който трябва да се подготвям сега. Споменава се също, че мога да спечеля голяма сума пари, както и за среща с много специален човек. В анализа се казва още, че и съм пропуснала изцяло подобен транзит пред 2008 г., което е забавило развитието ми, а решенията, които ми предстои да взема, ще окажат влияние върху целия ми живот...  :-\  Накрая пише, че мога да си поръчам цялостен анализ срещу 60$, който включва много неща, между които: "I will determine for you all of the information which you will need concerning the financial developments which you can expect during this Transit and how this sum of money will change your life. I will tell you:

- why this period is more important than any other period
- what financial changes you can really expect
- how this sum of money will come to you
- how you can grab hold and keep it
- and I will also give you a lot of other information which will help you to get all the chance over on your side so that you can make the most of this valuable opportunity

I will also let you know what will be the impact of this transit on your love life:

- why this period will be so important for you as far as your love-life is concerned
- when this encounter will take place
- where you will meet
- how the date will take place
- how you can recognise the right person
- how you can seduce this individual and start building something good together
- what this person will be like
- if this is really the love of your life
- what kind of future you can expect together" ...  "what this person will be like"  :unsure: Really?!

Към момента имам 5 писма от астролога, като в последното се споменават и точните дати на предстоящия транзит - "15 February 2012 and will end on 16 March 2012". Създадох тази тема, защото искам да разбера дали написаното може да е вярно  :-\ или всеки, попълнил данните си, получава подобна интерпретация. Както и дали според Вас е необходимо да се допитам до професионалист, а и ако може да ми предложите някой, който също би могъл да ми даде тази информация, посочена горе...особено за...ъъъ...my love life.  :-[ Ще съм благодарна на всеки, който изкаже мнение! :>

(Извинявайте, ако създавам глупави теми!)
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

karita

• *
  • 231
Re: Транзити и професионална консултация
« Отговор #1 -: Януари 19, 2012, 10:30:30 pm »
За Jenna  ли става въпрос :blink:

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #2 -: Януари 19, 2012, 10:33:16 pm »
Yep. Не бях сигурна дали може да споменавам сайтове и имена, за да не правя реклама  ;D. Какво знаеш за нея? :>
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #3 -: Януари 19, 2012, 10:47:16 pm »
Yep. Не бях сигурна дали може да споменавам сайтове и имена, за да не правя реклама  ;D. Какво знаеш за нея? :>
Едва ли е голяма тайна тук .И аз се бях регистрирала в сайта и преди около 2 год. и на мен ми изпраща периодично писма. Наскоро получих писмо, че ми предстоял много важен период от края на януари до средата на февруари и това събитие ще бъде предизвикано от ретроградния Юпитер през този период .Това ме озадачи, защото Юпитер скоро стана директен .Пише също ,че този транзит бил важен в световен мащаб и особено за хората родени в бг ;D
Не съм си поръчвала платен хороскоп, за да ти кажа нещо по конкретно .

« Отговор #4 -: Януари 19, 2012, 10:55:02 pm »
И на мене ми писа доста небивалици - и аз имах "съдбовни "периоди ;DПонякога описанието на планетите в знаците доста се разминаваше с реалността ,както и ретро периодите.Това ми беше напълно достатъчно да разбера,че целта е само , и единственно комерсиална.Даже съм получавала писма с леко заплашителен тон - ако не си поръчам... еди какво си :blink:   тя няма да ми каже как да отърва кожата ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #5 -: Януари 19, 2012, 10:56:50 pm »
това е такъв буламач, не се доверявайте на тези неща. И аз съм се регистрирала там от любопитство и ми пращаха такива зарибявки.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #6 -: Януари 19, 2012, 10:58:37 pm »
Даже съм получавала писма с леко заплашителен тон - ако не си поръчам... еди какво си :blink:   тя няма да ми каже как да отърва кожата ;D

Да, да, да, е тва много ме издразни. Едва ли не ти си немърлива, спрямо живота си, като пренебрегваш нейните предупреждения.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #7 -: Януари 19, 2012, 11:03:20 pm »
това е такъв буламач, не се доверявайте на тези неща. И аз съм се регистрирала там от любопитство и ми пращаха такива зарибявки.
Да и аз мисля така,това е някаква астро програма .
Но сега ми просветна защо пише ,че е важен тоя транзит (по това време ретроградния Марс е над Вертекса ми) само че там е сбъркано с Юпитер :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #8 -: Януари 19, 2012, 11:07:05 pm »
Но сега ми просветна защо пише ,че е важен тоя транзит (по това време ретроградния Марс е над Вертекса ми) само че там е сбъркано с Юпитер :blink:

кой ти отчита аспектите с Вертекс в такива автоматични астропрограми?

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #9 -: Януари 19, 2012, 11:10:04 pm »
Амиии не знаяр за друго не мога да се хвана ;D

кой ти отчита аспектите с Вертекс в такива автоматични астропрограми?

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #10 -: Януари 19, 2012, 11:14:02 pm »
Явно сме си любопитнички, и аз я търпях 2 години да ме спами  ;D
The only distance is that which we create!

« Отговор #11 -: Януари 20, 2012, 10:44:18 am »
Едно е да получаваш спам от нея, съвсем друго е да ѝ се връзваш. Въпросната Джена е...  ;D пълна мошеничка!

http://www.consumerfraudreporting.org/psychic_scams_Jenna.php
« Последна редакция: Януари 20, 2012, 10:55:50 am от Mirabella »

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #12 -: Януари 20, 2012, 11:05:43 am »
А някой бил ли е на астродрама за някоя планета - например Сатурн? Дали е полезно това и какво представлява?
The only distance is that which we create!

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #13 -: Януари 20, 2012, 11:53:46 am »
Едно е да получаваш спам от нея, съвсем друго е да ѝ се връзваш. Въпросната Джена е...  ;D пълна мошеничка!

http://www.consumerfraudreporting.org/psychic_scams_Jenna.php

Първото, което ми направи впечатление, след като ми изпрати анализа, беше нейната снимка. Понеже обичам да си правя справка с http://images.google.com/ , открих, че жената на снимката се намира в доста сайтове в интернет, нямащи общо с астрология  ;D, от което следва, че снимката не е нейна, а навярно на някоя актриса. Оттам насетне разбрах, че не бива да се връзвам не нещата, които ми пише, но нарасна и любопитството ми да разбера какво ме очаква.

Как мога да разбера как тези транзити ще ми повлияят - четох темите за Плутон и за ретроградния Марс, но може ли да ме упътите ( може и на лично съобщение) към някой истински професионалист, който може да ми направи такъв хороскоп, а и какъв точно трябва да си поръчам? :) Не съм много наясно кой във форума е практикуващ астролог и кой любител. Също така...може ли наистина да се каже с точност какъв ще бъде този специален човек, който би могло да срещна в живота си? Знам, че Астрологията не предсказва бъдещето, а ни дава информация за предпоставки и потенциал, и от нас зависи как ще я използваме. Но възможно ли е да разбера кой ще бъде ТОЙ, за да не го изпусна?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #14 -: Януари 20, 2012, 12:00:05 pm »
Знам, че Астрологията не предсказва бъдещето, а ни дава информация за предпоставки и потенциал, и от нас зависи как ще я използваме.

Напротив, някои събития могат да се предскажат, с това се занимава предиктивната астрология, астрологията по начало е предсказателна наука (от древността).

С предпоставки и потенциал се занимава астро*психологията, добила широка популярност през последните десетилетия.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #15 -: Януари 20, 2012, 12:12:50 pm »
Либра, не познавам професионални астролози лично и затова не мога да препоръчам.

Как ще разбеш дали е специалният човек, за да не го изпуснеш? Няма начин да си сигурна. Понякога си мислим, че точно този е човекът, вкопчваме с в него със зъби и нокти, дори пренебрегваме достойнството  си (за да не съжаляваме после, че сме го изгубили), а се оказва, че животът е с него е по-лош, отколото без него. Друг път си мислим "какво пък толкова, поредният мъж", а след години се връщаме назад и съжаляваме, че не сме се борили повече за него. А може би съжаляваме, защото не знаем какво точно би се случило, ако бяхме останали с него и си вярваме колко по-хубаво би било от сегашното ни положение. Аз не обичам да гледам назад и да съжалявам. Правя го понякога, но не е конструктивно. No regrets. Каквото било, било. Който съм изпуснала, съм изпуснала. Maktub, така е било писано. Макар че не вярвам в съдбата. Обаче съм оптимистка и вярвам, че напред е по-хубаво, отколкото назад. Айде, стига, че се оплеснах във философии. ;D

Чух в един филм нещо от сорта на: "The One. There is no such person".

« Отговор #16 -: Януари 20, 2012, 08:22:08 pm »
като  знам лаишки английски, този път съм метър с любопитството :P
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #17 -: Януари 21, 2012, 12:25:10 am »
Чух в един филм нещо от сорта на: "The One. There is no such person".

Възможно е, но неслучайно за Везни пише "Без партньор съм като без ръце". От толкова години не допускам случайни хора до себе си, защото чакам някой специален, защото не искам да правя грешката да се хвана с неподходящ само за да не бъда сама. Връзките са сериозно нещо и за да решиш да бъдеш с някого, трябва да си сигурен, че той е твоето щастие, ти -неговото. Но сама, нещата просто не вървят. Трябва ми любим  :-[, споделена, истинска, реална любов, да ми даде покой и хармония, за да се почувствам силна и завършена, и готова да покорявам върхове. Сега нещата просто не вървят и не виждам смисъл от пътя, по който съм минала, образованието, което ще завърша и т.н... Ако намеря този някой...всичко ще намери смисъл и ще си струва. Искам да го намеря. И той да намери мен. :'(

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #18 -: Януари 21, 2012, 09:15:24 am »
LibrawithTaurus, като една Везна, ще ти дам съвет, първо намери себе си, намери оста в която се чувстваш сигурна и тогава ще се появи човека от който си мислиш, че имаш нужда.  :blink:
Ако няма какво да кажеш, просто замълчи ...

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #19 -: Януари 21, 2012, 10:37:53 am »
LibrawithTaurus, като една Везна, ще ти дам съвет, първо намери себе си, намери оста в която се чувстваш сигурна и тогава ще се появи човека от който си мислиш, че имаш нужда.  :blink:

Ти как намери себе си ?