Здравей Гост

.

• 253 Отговора
  • 32054 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Юпитер
« Отговор #120 -: Януари 21, 2012, 10:45:01 pm »
Ракът е стиснат на дребно.

Да, точно за икономии на дребно става въпрос - скъп на триците, евтин на брашното.  ;D

Имах възможност да наблюдавам едно от проявленията на Луна в опозиция със Сатурн. Когато става въпрос за скъпи, престижни и луксозни стоки (Луната е в Лъв), няма никакъв проблем. Обича да си угажда, периодично прави скъпи подаръци и на близките си (за да демонстрира щедрост и благородство, Луната е в тригон с Юпитер). Но когато стане въпрос за дребни неща за бита - сапуни, препарати, габърчета и карфички  ;D, се вдигат скандали за икономии. И постоянно се правят забележки за неизключени крушки.  ;D

Моята рачешка Луна се проявява донякъде по подобен начин, но без ексцесии. Понякога не ми се дават пари за някакви дребни евтинии за дома, но мога да изхарча внушителна сума за нещо скъпо и луксозно, там спирачки няма.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #121 -: Януари 21, 2012, 10:47:52 pm »
Ми той моят бивш беше със Слънце в Риби, но никога не съм се замисляла, че стиснатостта му може да се дължи на рачешката му луна, например. Ракът е стиснат на дребно.

По вярно е да се каже " пестелива " и " запасяваща се "  ;D

Аз толкова чисто нови ( и почти нови) неща раздадох,
вместо да ги продам и да взема някой лев....
( щото не ми падат из джобовете )
И да, щедра съм за близките и икономична за себе си
( но това си е от поколението и от възпитанието предполагам, а не от Луната )

P.S. Не знам с кой акъл купувах тонове ризи, пижами , бельо на бившия,
а той на мене нищо  ;D
Естествени минерали и амулети

*

Lillie

• 30532
« Отговор #122 -: Януари 21, 2012, 10:49:30 pm »
И да, щедра съм за близките и икономична за себе си
( но това си е от поколението и от възпитанието предполагам, а не от Луната )

И от семейната среда зависи  :blink: - нас също така са ни възпитавали.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #123 -: Януари 21, 2012, 10:49:54 pm »
Аз никого не искам да засегна, обаче е гадничко мъж да стиска 50 кинта в джоба си и да иска дребни от жена си всеки път, когато не иска да си разваля едрите банкноти. Все някога ще се наложи да ги развали, нали така?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #124 -: Януари 21, 2012, 10:54:49 pm »
Аз никого не искам да засегна, обаче е гадничко мъж да стиска 50 кинта в джоба си и да иска дребни от жена си всеки път, когато не иска да си разваля едрите банкноти. Все някога ще се наложи да ги развали, нали така?

С риск отново да засегна някой нептунов знак, но ме "сърби" да споделя за един бивш (Слънце в Риби, АС Водолей, Луна в Телец в квадрат със Сатурн в 7 дом, акцентиран 2 дом).  ;D

Живееше на пълна моя издръжка в нас (и направо се оливаше, нали е аванта), но когато излизахме на заведение, демонстрираше привидна "щедрост" (за пред хората) - той плащаше сметката, особено когато бяхме в компания с някой от неговите приятели.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #125 -: Януари 21, 2012, 10:55:49 pm »
Твоята рачешка Луна не разбра ли, че скъпите кремове от по 100 лева са пълни с консерванти и единствената причина да се смятат за луксозни е, че са изхарчени много пари за реклама, за да могат тези пари да се възвърнат и да има печалби, само защото се рекламира дадена марка? А колко пари са били изхарчени за подкупи, за да се пуснат продуктите им?

Абе разбрах, ама с какво да се мажа бе, душа - с мас от прилепи ли?  ;D
Харесвам високотехнологични козметични продукти, но си давам сметка, че и те съдържат вредни съставки.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #126 -: Януари 21, 2012, 10:57:27 pm »
не че нещо, ама тия работи, с които си се шегувате преживели ли сте ги или ей така за...
защото, ако не сте - тварде вероятно е да ви се наложи в този случай  :blink:

даването по юпитер, пък стискането по сатурн, айде сега да видим кой имаше ч р д скорооооо ;D
всичките  ми другарчета козирози не са стиснати ( само умеят да си правят сметката, но без излишни емоции и тръшкане), раците много повече дават гласност на идеите си и изглеждат по- стиснати, защото озвучават- все пак луната показва желанията  и в рак тя е "да имам", "да имам" ;Dзатова и телците са така- за мен, за мен;

Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #127 -: Януари 21, 2012, 10:59:46 pm »
все пак луната показва желанията  и в рак тя е "да имам", "да имам" ;Dзатова и телците са така- за мен, за мен;

Хаха, нали екзалтира в Телец.  ;D

"А мне таблеток от жадности - и побольше, побольше!"  :72:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #128 -: Януари 21, 2012, 11:00:57 pm »

С риск отново да засегна някой нептунов знак, но ме "сърби" да споделя за един бивш (Слънце в Риби, АС Водолей, Луна в Телец в квадрат със Сатурн в 7 дом, акцентиран 2 дом).  ;D

Живееше на пълна моя издръжка в нас (и направо се оливаше, нали е аванта), но когато излизахме на заведение, демонстрираше привидна "щедрост" (за пред хората) - той плащаше сметката, особено когато бяхме в компания с някой от неговите приятели.

Че той и моят бивш е със Слънце в Риби и асцендент водолей. хахахаха!
За плащането на сметките - няма такъв филм. Всичко се делеше по равно, да не се прекара.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #129 -: Януари 21, 2012, 11:02:10 pm »

Във втори дом какво имаше освен Слънце евентуално? (или Слънцето е в първи?)
Как е поставен Сатурн, с какви аспекти?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #130 -: Януари 21, 2012, 11:03:40 pm »
Твоята рачешка Луна не разбра ли, че скъпите кремове от по 100 лева са пълни с консерванти и единствената причина да се смятат за луксозни е, че са изхарчени много пари за реклама, за да могат тези пари да се възвърнат и да има печалби, само защото се рекламира дадена марка? А колко пари са били изхарчени за подкупи, за да се пуснат продуктите им?

Абе разбрах, ама с какво да се мажа бе, душа - с мас от прилепи ли?  ;D
Харесвам високотехнологични козметични продукти, но си давам сметка, че и те съдържат вредни съставки.

Лили, ето ти идеален крем за 10 лева от натурални пчелни продукти - може и да се яде. http://rumabee.com/natural_cosmetics.html Моята кожа е също много чувствителна и с този се родих. няма консерванти.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #131 -: Януари 21, 2012, 11:04:58 pm »
Да ти кажа, Хело, всичко това звучи добре, навремето си правех маски от плодове и естествени продукти... Но през последните 10 години вече не рискувам да сложа парче купешки плод върху лицето си, нито кисело мляко. Вече не изпитвам желание да ям плодове, зеленчуци също рядко.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #132 -: Януари 21, 2012, 11:06:22 pm »
Лили, ето ти идеален крем за 10 лева от натурални пчелни продукти - може и да се яде. http://rumabee.com/natural_cosmetics.html Моята кожа е също много чувствителна и с този се родих. няма консерванти.

Благодаря.  :blink:
Тия продукти предлагат ли се някъде в търговската мрежа или могат да се поръчат само от сайта?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #133 -: Януари 21, 2012, 11:08:26 pm »
За плащането на сметките - няма такъв филм. Всичко се делеше по равно, да не се прекара.

Като ти е мъж - можеш да го оставиш, ама като ми е син Рибок - какво да правя  :mellow:

---------------------------------------------------------------------------
Лили : " вече не рискувам да сложа парче купешки плод върху лицето си, нито кисело мляко."

---------------------------------------------------------------------------
Даммм... в купешкото мляко вече няма истинко мляко :(
Естествени минерали и амулети

*

Stella

• 7765
« Отговор #134 -: Януари 21, 2012, 11:08:37 pm »

Благодаря.  :blink:
Тия продукти предлагат ли се някъде в търговската мрежа или могат да се поръчат само от сайта?

Аз си го купих на изложението на пчеларите лятото във Варна. Иначе жената каза, че може да ми прати по куриер след телефонно обаждане и смятам скоро да си поръчам 2 броя. Оттогава насам нищо друго не ползвам, а с този нямам никакви оплаквания

*

Stella

• 7765
« Отговор #135 -: Януари 21, 2012, 11:09:58 pm »

Като ти е мъж - можеш да го оставиш, ама като ми е син Рибок - какво да правя   :mellow:

как какво? ще го възпитаваш! ;D
за съпругата му ще бъде късно да го превъзпитава.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #136 -: Януари 21, 2012, 11:10:06 pm »

На бившия ти в кой знак му е Луната? Не беше ли с Луна/Сатурн в Лъв или греша? (имам някакъв блед спомен)
Да. Но е в Лъв, нали?
Като заговорихте за козметика - доскоро ползвах само ЛаРош и Авен, докато не открих един елементарен клем на Българскъ Роза за 7лв. Много добър. Е, другите как да ен ги раздам, бре, джавъм?
Да хвърля 100лв в кофата ли? Няма ка да стане - който иска, тониран, който иска - хидратантен, а пита ли някой колежките що взимат, като не са стиснати другите знаци? Що не ходят да дадат по 40лв за един  нов?  ;D ;D ;D

Сори, че пиша с грешки, но си нарязах показалеца тази вечер на кънки
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Kaya

• 2893
« Отговор #137 -: Януари 21, 2012, 11:11:03 pm »
на телеца с венера в телец да кажа, че  всяко  етерично/ извлечено масло, което ползва трябва да е не повече от 3 седмици и след това задължително 1 поне седмица почивка- етеричните масла са много силни и следователно не е добре да пренасищаме орг. с тях ( инфото е от паднала венера)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #138 -: Януари 21, 2012, 11:13:03 pm »
Даммм... в купешкото мляко вече няма истинко мляко :(

Не си правиш маска с кисело мляко, а маска с нишесте и Е-та. 
Не, мерси, не искам да се консервирам! ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #139 -: Януари 21, 2012, 11:14:54 pm »

На бившия ти в кой знак му е Луната? Не беше ли с Луна/Сатурн в Лъв или греша? (имам някакъв блед спомен)
Да. Но е в Лъв, нали?

Абе лъвското си е лъвско  ;D, но по-горе дадох пример с лъвска Луна в опозиция със Сатурн. Има я и щедростта, има ги и тънките сметки. Но има и Меркурий в Козирог, начинът на мислене е доста прагматичен, много му сече пипето за финансова изгода и е много внимателен като борави с документи, презастрахова се.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.