Здравей Гост

.

• 253 Отговора
  • 31949 Прегледи
Re: Юпитер
« Отговор #220 -: Януари 26, 2012, 06:06:36 pm »
При мен Юпитер е заточен в 5 дом Близнаци.Също така Юпитер заедно с Луната и СЛВ правят въздушен тригон.
На всякъде ччета,че Юпитер в 5 дом давал голямо семейство и наистина искам голямо семейство.Единствения напрегнат аспект е с Уран.Сега си обеснявам и поведението ми ,на 1-2 години винаги имам период от 1-2 седмици дето купонясвам и ми иде да зарежа всичко(типично Урански) а 5 дом нали също може да показва и забавленията и т.н. И всичко става под форма на бунт,някак си опълчвам се нарочно.

И аз искам голямо семейство и много топлина :))) При мен в 5 са Луна и Хирон...какво ли ще се роди от тая схема..хахахаха
Бтв, много си ми симпатична на тази снимка, Стрелец ли си?

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #221 -: Януари 26, 2012, 06:28:04 pm »
На мен пък Юпитер е в 4 дом на трон в Стрелец и много си мисля за голямо семейство също.....
Предсказанията са за щастливи старини :blink: :blink: :blink:
А дотогава ;)
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Grace

• 2257
« Отговор #222 -: Януари 26, 2012, 07:50:50 pm »
kelvin,
Цитат
И обратното - има някои 18-20-годишни капитани.
- направо се възхитих, къде пък ги намираш тези 18-20 год капитани ?  :blink:
а иначе, сериозно, akruks с поста си брилянтно демонстрира разликата между ЕГН-тата ; не че няма мъдри за възрастта си млади хора, но така, както опита, времето и преживяното могат да те научат, нищо друго не може;

и по темата - наблюдения имам за Юпитер в 11-и дом в Рак - сбъдва желания, дава широк кръг влиятелни приятели;

« Отговор #223 -: Януари 26, 2012, 07:53:34 pm »
При мен Юпитер е заточен в 5 дом Близнаци.Също така Юпитер заедно с Луната и СЛВ правят въздушен тригон.
На всякъде ччета,че Юпитер в 5 дом давал голямо семейство и наистина искам голямо семейство.Единствения напрегнат аспект е с Уран.Сега си обеснявам и поведението ми ,на 1-2 години винаги имам период от 1-2 седмици дето купонясвам и ми иде да зарежа всичко(типично Урански) а 5 дом нали също може да показва и забавленията и т.н. И всичко става под форма на бунт,някак си опълчвам се нарочно.

И аз искам голямо семейство и много топлина :))) При мен в 5 са Луна и Хирон...какво ли ще се роди от тая схема..хахахаха

хихихи,благодаря ти,Рак съм  ;D При мен в 5 са също Хирон и Мерк те вече са Рачешки  ;D А иначе при дъщеря ми Юпитер е в 1 дом съвпад с Нептун  ;)
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

« Отговор #224 -: Януари 26, 2012, 08:14:33 pm »

хихихи,благодаря ти,Рак съм  ;D При мен в 5 са също Хирон и Мерк те вече са Рачешки  ;D А иначе при дъщеря ми Юпитер е в 1 дом съвпад с Нептун  ;)

Юпи в 1 дом е хубаво :)

« Отговор #225 -: Януари 26, 2012, 08:28:10 pm »

Юпи в 1 дом е хубаво :)

а дано,съвпада е с Уран,обърках се  ;) Че аз нямам спирачки,като имам пари докато не ги похарча...... ;D ;D Дано не е като мен  ;D
« Последна редакция: Януари 26, 2012, 08:32:41 pm от valiastankova »

*

iv

• 5
« Отговор #226 -: Януари 27, 2012, 09:51:07 pm »
Аз имам Юпитер и Уран в 1 дом в стрелец.Какво ли ще значи това? :unsure:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #227 -: Януари 28, 2012, 02:40:04 am »
все не ми се вярваше, че Юпитер на Асц дава качване на килограми, но...от няколко месеца дир.Юпитер съвпад Асц - ами боря се с 2-3 кг...голяма борба пада. и като че ли качвам от нищото, буквално. а по принцип нямам проблем с килограмите. не ми се беше случвало досега, усещането е много странно.

Така е...уверяваме се в опитите...които придобиваме...

Аз обаче свалих много килца при преминаването му през АСЦ...Понатрупах малко докато беше във 2-ри дом...
Сега е в 5-ти...пак лекичко свалям....чрез аналогиите на 5-ти...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #228 -: Януари 28, 2012, 05:04:43 pm »
все не ми се вярваше, че Юпитер на Асц дава качване на килограми, но...от няколко месеца дир.Юпитер съвпад Асц - ами боря се с 2-3 кг...голяма борба пада. и като че ли качвам от нищото, буквално. а по принцип нямам проблем с килограмите. не ми се беше случвало досега, усещането е много странно.

Така е...уверяваме се в опитите...които придобиваме...

Аз обаче свалих много килца при преминаването му през АСЦ...Понатрупах малко докато беше във 2-ри дом...
Сега е в 5-ти...пак лекичко свалям....чрез аналогиите на 5-ти...

Извинявам се,че отклонявам темата,но,кое в натала показва например,че си много слаб.Аз например цял живот се боря да напълнея  ;)

« Отговор #229 -: Януари 28, 2012, 05:09:14 pm »
Жени със силен Сатурн, ако той прави аспект с  Венера или управителя на Асц - обикновено те са по-кокалести. Но може би има и други фактори, защото аз въпреки Сатурн, за да изглеждам добре се налага да се лишавам страшно много и ако за малко спра, веднага качвам.
Какво имаш в 4 и 6 дом?
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

« Отговор #230 -: Януари 28, 2012, 05:15:13 pm »
Жени със силен Сатурн, ако той прави аспект с  Венера или управителя на Асц - обикновено те са по-кокалести. Но може би има и други фактори, защото аз въпреки Сатурн, за да изглеждам добре се налага да се лишавам страшно много и ако за малко спра, веднага качвам.
Какво имаш в 4 и 6 дом?

М/у Сатурн и Венера имам 6*, Сатурн е У1 и си е в Д1, но никога не съм била "кокалеста"  ;D Болднатото важи напълно и за мен :) Може би от Слънце в стрелец, Юпитер в 9-ти и аспектите Венера/Юпитер и Сатурн(като управител на АСЦ)/Юпитер се получава това :)

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #231 -: Януари 28, 2012, 05:18:26 pm »
И аз мисля, че влиянието на сатурн дава слабо тяло. Също така асц дева или стелиум в дева дава високо и слабо тяло. Най-склонни към напълняване са хората с акцент на рак и телец.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #232 -: Януари 28, 2012, 05:35:59 pm »
При мен Сатурн е на трон Козирог 11 дом. С Венера мажорен аспект няма, има с управителя на асцендента, в съвпад е с Уран. В 4 дом нищо,в 6 рачешко Слънце опозе на Сатурн.Аз съм много слаба, то протеини,бирена мая и всякакви други добавки не ми помогнаха да напълнея, качих 2-3 килограма след като престанах с всички тия неща.Но пак съм много слаба  ;)

« Отговор #233 -: Януари 28, 2012, 05:42:41 pm »
Имаш си предпоставка в картата, за да си слаба. Бих го отдала на опозицията Сатурн-Слънце и аспекта с управителя на Асц. Отделно е добре да се разгледа цялата карта, за да се проследи циркулацията на енергията. Виж как, когато си се успокоила си качила килограми. Не се фиксирай толкова над теглото и не го отчитай като "проблем".

« Отговор #234 -: Януари 28, 2012, 05:57:05 pm »
Имаш си предпоставка в картата, за да си слаба. Бих го отдала на опозицията Сатурн-Слънце и аспекта с управителя на Асц. Отделно е добре да се разгледа цялата карта, за да се проследи циркулацията на енергията. Виж как, когато си се успокоила си качила килограми. Не се фиксирай толкова над теглото и не го отчитай като "проблем".

Лошото е,че ям много,а не качвам.А и сега от както се роди малката, топя килограмите като за световно. Особено снимки от преди 2-3 седмици като гледам колко съм слаба и лошо ми става  ;) Благодаря ви много за помоща  :blink:

« Отговор #235 -: Януари 28, 2012, 06:05:49 pm »
Това, което теб те плаши, на мен ми е мечта - да мога да ям каквото си поискам, когато си поискам и да съм слаба  ;D

Явно килограмите ти не са свързани с храната, вероятно отдаваш доста енергия и нямаш способността да задържаш. А щом имаш и малко дете, е нормално да си изтощена заради грижите за него. Опитай да спиш повече и да си спокойна. Често ли усещаш вътрешно напрежение? Някакви постоянни страхове за теб, за близките ти, един вид сама да си образуваш тревоги?

« Отговор #236 -: Януари 28, 2012, 06:24:50 pm »
Това, което теб те плаши, на мен ми е мечта - да мога да ям каквото си поискам, когато си поискам и да съм слаба  ;D

Явно килограмите ти не са свързани с храната, вероятно отдаваш доста енергия и нямаш способността да задържаш. А щом имаш и малко дете, е нормално да си изтощена заради грижите за него. Опитай да спиш повече и да си спокойна. Често ли усещаш вътрешно напрежение? Някакви постоянни страхове за теб, за близките ти, един вид сама да си образуваш тревоги?

Ами да, винаги се тревожа за тях. Незнам, много мисля и се грижа за другите около мен. Ако нещо не е наред в семейството и постоянно нещо ме човърка от вътре. Много съм емоционална,даже прекалено  ;)

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #237 -: Януари 28, 2012, 06:29:27 pm »
Аз имам Юпитер в рак, в опозиция със Сатурн в козирог. И двамата правят квадрати с асцендента и Венера (У1).
Досега не съм имал никакви проблеми с килограмите и винаги съм бил слаб без значение какво и колко ям  :mellow: .
Транзитите на Юпитер и Сатурн също не ми влияят на теглото.

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #238 -: Януари 28, 2012, 07:51:22 pm »
^ Нека се почерпим по случая с по един голям шоколад Lindt или с друго любимо табу (че от плодове, дори и забранени, никой не пълнее, но е и здравославно да си ги разрешаваме по-често). Юпи! Моят Юпитер е в Стрелец пък. И аз съм със слабо, ектоморфно телосложение, нещо между закачалка и спортен танцьор, без значение какво тъпча и как - с лапи ли, с копита ли, но няма начин да се издуя.  :mellow:

*

abroad

• 2187
« Отговор #239 -: Януари 28, 2012, 09:39:14 pm »
Юпитер е под хоризонта по рождение.
Забелязала съм, че поне до момента, при транзита му от АС до ДС е по-скоро прът в краката и затъмнение и своево рода възход, като започне обиколката си след като пресече ДС, с апогей на МС.
Може би се обяснява с единствените над хоризонта Сатурн и Луна, но силни, при това Луната в знака му на екзалтация и единствената във воден знак
И все пак, това са само мисли на глас, елементарни предположения
Някой с подобни основни впечатления?
 :blink: