Здравей Гост

На вниманието на админа

• 322 Отговора
  • 133377 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: На вниманието на админа
« Отговор #140 -: Април 19, 2013, 02:55:53 pm »
Не виждам в случая какво те касае или форумът е твой, защото в този цитат точно той се обсъжда ? А теб те намесват по една причина, че заставаш зад Марая независимо дали е права или не. 
Мнение всеки може да има, само казвам, че нещата са двупосочни.

Просто..,не съм видяла нито теб..нито други да застанат открито и твърдо и да кажат..ДА!Права си Марая...
А съм убедена..,че доста често дори и след време ..,мн.хора казват.."Марая го каза..и май беше права.

А и има неща АСОЛ..,които и да ти разкажа..пак няма да разбереш..Просто индивидуализма често липсва тук...Матрицата беше силна преди време..И пак въпрос на гледна точка.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #141 -: Април 19, 2013, 03:15:33 pm »
Е, ако мислят, че не си права, няма как да застанат и да кажат, че си. :))

Трудно е да се харесаме на всички, а и не е нужно. Има хора, които не бих искала и изобщо не държа да ме харесват, ще трябва да спра да се уважавам.

Общо взето, мненията са крайно поляризирани - от силно харесване до силно нехаресване. Силният Плутон предимно такива вибрации привлича. Ако се опиташ да бъдеш неутрален и да не заемаш страна, пак ще сърбаш помия, все някой в нещо ще ти вмени съучастие.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #142 -: Април 19, 2013, 03:20:37 pm »
Мдаа...Така е силния Плутон си е тежка корона...Мноого дава...,но и нищо не спестява... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #143 -: Април 19, 2013, 03:25:25 pm »
Мноого дава...,но и нищо не спестява... :rolleyes:

И от жилото, и от меда.  ;D

Но и неговото жило не понася на много хора, затова предизвиква различни реакции, често противоречиви.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #144 -: Април 19, 2013, 03:45:05 pm »
Гокленовия Плутон на МЦ /при мен/ е бил много пъти под обстрел...Той има качеството на "чистач"...И това го е казал и написал в книгите си един многоуважаван астролог...- учител на Дейн Ридиър
стотици астролози.
Плутон е женска планета..,която привлича и повлича стремглаво...И докато бързите планети разчитат на движението ,което може да ги избави..Плутон засмуква като фуния..и повлича стремглаво...показвайки всичко на масата. Винаги неговата дума е последна..
Като в покера...ривъра е решаващ!

http://www.youtube.com/watch?v=bESGLojNYSo
« Последна редакция: Април 19, 2013, 03:50:32 pm от Марая »

*

Asol

• 4140
« Отговор #145 -: Април 20, 2013, 01:36:54 pm »
Не съм видяла човек без позиция или мнение в една или друга насока в този форум. 
Лично за моята - винаги имам такава, както предполагам и всеки, но дали винаги ще я изразя или не, това не променя този факт. Просто понякога не намирам за необходимо да занимавам останалите с всяка моя позиция.
И не е до Плутон, а до синастрични аспекти и с някои хора се разбираме по телепатия, с други донякъде, с трети въобще не сме на една вълна и така. Просто защото може да ценим различни неща, защото всеки е различна вселена, индивидуалност.

« Отговор #146 -: Април 20, 2013, 03:58:35 pm »
Подкрепям Асол и всичко написано от нея.

*

Нова

• 3491
« Отговор #147 -: Май 09, 2013, 07:54:53 am »
Алооооо, администраторе, какви са тези спамови теми от последния регистрирал се участник?

*

astro

• 475
« Отговор #148 -: Май 09, 2013, 04:16:13 pm »
Къде?
В коя тема? :rolleyes:

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #149 -: Юни 02, 2013, 10:55:27 am »
Моля да се изтрие темата "Как да съсипем враговете си" http://astrosite.org/forum/index.php/topic,4392.0.html

*

Veselin

• 2737
« Отговор #150 -: Юни 02, 2013, 11:03:56 am »
Да, и аз моля да се изтрие.

« Отговор #151 -: Юни 02, 2013, 11:08:36 am »
Моля да се изтрие темата "Как да съсипем враговете си" http://astrosite.org/forum/index.php/topic,4392.0.html

Да, и аз моля да се изтрие.

Присъединявам се. ;)

*

astro

• 475
« Отговор #152 -: Юни 02, 2013, 12:21:56 pm »
Темата е заключена...Иска ми се да остане в архива...с огнени букви. :blink:

Не ми е проблем да я затрия , но мога ли да затрия мислите и емоциите провокирали я... :rolleyes:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #153 -: Юни 02, 2013, 12:56:39 pm »
Не мислиш ли, че все пак е опасно да може да се чете от всеки? Поне ако може да стане достъпна само за регистрирани потребители.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #154 -: Юни 02, 2013, 09:10:30 pm »
Ужас.  :-X

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #155 -: Септември 04, 2013, 10:56:00 pm »
Би било много полезно уважаемия админ да добави опция за игнорирането на даден потребител, за да не се налага четенето на повръщаното му от тези които не искат  :rolleyes:.

Благодаря!
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

satin_

« Отговор #156 -: Септември 04, 2013, 10:59:23 pm »
Би било много полезно уважаемия админ да добави опция за игнорирането на даден потребител, за да не се налага четенето на повръщаното му от тези които не искат  :rolleyes:.

Благодаря!

Подкрепям Санти!

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #157 -: Септември 04, 2013, 11:59:07 pm »
че то има опция за блокиране на потребител
влизаш в личния профил в настройки и там търсиш списък с блокирани потребители и добавяш който не искаш да четеш и да те чете

Забелязах, въпреки че не е упоменато дали става въпрос за ЛС или цялостно, което е объркващо.
Опцията върши работа, макар че на други места игнорът е пълен т.е не се вижда изобщо профила, нито публикацията на даден потребител.
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

Нова

• 3491
« Отговор #158 -: Септември 05, 2013, 07:50:52 am »
Значи пробвах, работи дотолкова, че реално пак виждаш, че форумиста е постнал, но не четеш. Е, под очакванията ми е, би било добре хич да не го забелязвам, ама.. ето, дадох пълен игнор. Влязох на трета страница преди края на Дрън-Дрън и пак ми прилоша, а дори не съм бременна. А и го виждаш, че е активен. (((

Нерил
Нов участникПубликации: 437Re: Дрън-дрън
« Отговор #2368 -: Септември 04, 2013, 04:37:34 pm »ЦитатПотребителят е в списъка ти с игнорирани. Покажи ми публикацията.

« Отговор #159 -: Септември 05, 2013, 08:10:45 am »
Значи пробвах, работи дотолкова, че реално пак виждаш, че форумиста е постнал, но не четеш. Е, под очакванията ми е, би било добре хич да не го забелязвам, ама.. ето, дадох пълен игнор. Влязох на трета страница преди края на Дрън-Дрън и пак ми прилоша, а дори не съм бременна. А и го виждаш, че е активен. (((

Нерил
Нов участникПубликации: 437Re: Дрън-дрън
« Отговор #2368 -: Септември 04, 2013, 04:37:34 pm »ЦитатПотребителят е в списъка ти с игнорирани. Покажи ми публикацията.
Ами дано сега си по спокоина и така...Ама и да ми се дразниш или не....запази вътрешните ти драми за себе си и Кийп уолкинг...:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.