Здравей Гост

На вниманието на админа

• 322 Отговора
  • 133349 Прегледи
Re: На вниманието на админа
« Отговор #180 -: Ноември 01, 2013, 12:48:34 pm »
Ами никой не те кара да четеш бе...На другите не им пречи, така че какъв ти е проблема с мен? Като се интересуваш от астрология ми чети си я, не те карам на сила да ми четеш постовете, нито ТЕБ НИТО ДРУГИ ДА МИ ОТГОВАРЯТ, Така че, нещата са симпъл..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #181 -: Ноември 01, 2013, 12:51:38 pm »
.
« Последна редакция: Ноември 29, 2013, 11:43:25 pm от Purple »

« Отговор #182 -: Ноември 01, 2013, 12:54:27 pm »
Писна ми от простащината, арогантността, обидите и гнусните постове на Нерил. Изключително неприятна обстановка създава, сигурна съм не само за мен е така. Форума е станал на абсолютен бардак от както се появи и докато стигна до постове свързани с астрология трябва да изчета един куп простотии на човек, който не виждам какво точно прави във форум за астрология, след като не съм прочела един негов коментар свързан с нея.
Да не говорим, че обижда всички подред на номерата.

Марая мисля, че би било хубаво да поразчистиш малко, докато все още има останали хора интересуващи се от астрология във форума???

п.п. Ако някой не ме е разбрал, говоря за Нерил.

Заставам зад satin_ - абсолютно съм съгласна и мисля, че не сме само ние двете.
Момиченца, ВИЕ ми отговаряте на писанията , НЕ аз на вашите когато пишете за астрология и НЕ аз в темата за селяните отговарям...така, че не скърбете , а ако щете пишете..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #183 -: Ноември 01, 2013, 12:54:59 pm »
Писна ми от простащината, арогантността, обидите и гнусните постове на Нерил. Изключително неприятна обстановка създава, сигурна съм не само за мен е така. Форума е станал на абсолютен бардак от както се появи и докато стигна до постове свързани с астрология трябва да изчета един куп простотии на човек, който не виждам какво точно прави във форум за астрология, след като не съм прочела един негов коментар свързан с нея.
Да не говорим, че обижда всички подред на номерата.

Марая мисля, че би било хубаво да поразчистиш малко, докато все още има останали хора интересуващи се от астрология във форума???

п.п. Ако някой не ме е разбрал, говоря за Нерил.

Заставам зад satin_ - абсолютно съм съгласна и мисля, че не сме само ние двете.

Аз съм го блокирала отдааавна и само чета "Потребителят е в списъка ти с игнорирани" - поне малко решава проблема, а и заема много по-малко място по страниците  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #184 -: Ноември 01, 2013, 12:59:38 pm »
Нериле, след толкова оплаквания ще си е цял късмет, ако не дойде админът да ти сапуниса задника. :)))

Ще има "ох баня, ох кеф...", струва ми се. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #185 -: Ноември 01, 2013, 01:03:18 pm »
Нериле, след толкова оплаквания ще си е цял късмет, ако не дойде админът да ти сапуниса задника. :)))

Ще има "ох баня, ох кеф...", струва ми се. :))
Лили теб с нещо конкретно засягал ли съм те, за да се намесваш?
Пак казвам, аз си пиша, а които ми обръща внимание си е негова работа...Не е ли така?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #186 -: Ноември 01, 2013, 01:04:29 pm »
Виж колко недоволни има, но на теб май ти харесва да провокираш.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #187 -: Ноември 01, 2013, 01:06:16 pm »
Виж колко недоволни има, но на теб май ти харесва да провокираш.
Лили в астро темите на две мои изречения ми се отговаря. ВИЕ ми отговаряте и се занимавате с мен, НЕ Аз с вас...Така, че нещата са простички и видими..:)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #188 -: Ноември 01, 2013, 01:09:04 pm »
А ТИ си драскаш, за да минава денят  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #189 -: Ноември 01, 2013, 01:12:09 pm »
А ТИ си драскаш, за да минава денят  ;D
Всеки отговаря за себе си..:)

« Отговор #190 -: Ноември 01, 2013, 07:08:33 pm »
Този още ли продължава да тролва? :-X
Споделям мнението на Сатин и Акрукс.

*

Asol

• 4140
« Отговор #191 -: Ноември 01, 2013, 07:08:59 pm »
akruks, наскоро тъкмо ти подкрепяше и се съгласяваше с размишленията поднесени по определен начин на Нерил.

А по въпроса - много насериозно го вземате. Човекът търси целенасочено да подразни някого. Смислен разговор е трудно да се проведе с него.

« Отговор #192 -: Ноември 01, 2013, 07:11:02 pm »
Никакъв разговор не може да се проведе с него. Той е като развален грамофон - повтаря едни и същи глупости по цял ден. Явно си няма друга работа.

« Отговор #193 -: Ноември 02, 2013, 06:52:07 am »
Споделям написаното от satin_
И да не се чудите в следващите дни защо отсъствам от форума, дори като гост...

akruks,това и друг път си го писала и си липсвала за определен период от време.Като се успокоиш,ще се завърнеш.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #194 -: Ноември 02, 2013, 07:30:12 am »
akruks, не им обръщай вниманията на заяжданията на Нерил и тем подобни! Не им се  връзвай! Ще ни липсваш много, ако спреш да влизаш тука!
Ако изчезнеш от форума, и аз ще спра да влизам тука!

*

Veselin

• 2737
« Отговор #195 -: Ноември 02, 2013, 07:46:36 am »
И аз призовавам Марая и г-н Jinom да поразчистят хубаво форума. Не искам ценните хора, които разбират от материята да избягат за сметка на разни интриганти. Ако ги няма знаещите и можещите, тогава се обезсмисля това място да продължи да се посещава. Това е форум за астрология и лично аз влизам тук точно заради астрологията, обмяната на опит и че форумът може да бъде като начин за трупане на практически опит. Продължи ли обаче да съществува в този си вид, ще помоля профила ми да бъде изтрит! Ако не бъде, сам мога да намеря начин да стане това. Но по-добре да не се стига до крайности.

*

Asol

• 4140
« Отговор #196 -: Ноември 02, 2013, 11:28:22 am »
Ако й беше неприятно просто нямаше да посещава форума без да го обявява на всеослушание и да бие тъпана. 

Аркус с теб се сджавкахме, ама се разбрахме...Не се връзвай на недоклатени стари моми които сигирно визуално и интелектуално са като настъпени фасове. Аз си ги мачкам и хич не ми дреме...Кучетата треа си знаят местото...:)
Благодаря за съвета! Трябваше да го имам предвид, а не да си губя времето в наливане от пусто в празно...

Докато се вслушва в съветите на Нерил казани по такъв начин, акрукс да не се прави на възмутена от нечия простащина, защото очевидно я споделя като начин на изказ.

Сега к'ви са тези двойни аршини, когато е насочено към друг не е простащина, а добър съвет, а когато е отправено към нея е простащина ?! :rakeattack:

« Отговор #197 -: Ноември 02, 2013, 11:48:21 am »
Появата на Нерил успя да изгони Калоян...Откакто Калоян го няма във форума се публикуват много повече астрологични постове.Преди постоянно се пишеше в свободни дискусии,сега е обратното.Мои наблюдения...Никой не защитавам и никой не плюя! Когато влизах преди във форума постоянно се пишеше или в ''Дрън-Дрън'' или в ''Острова''.Вече не е така! Сега се пише повече в астро-темите,което е добре,защото това все пак си е астро форум.Изчезнаха хората,които влизаха само заради свободните дискусии и останах тези,които се интересуват наистина от астрология.
« Последна редакция: Ноември 02, 2013, 12:02:17 pm от Just_a_Dream »
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Lillie

• 30532
« Отговор #198 -: Ноември 02, 2013, 12:06:11 pm »
Преди постоянно се пишеше в свободни дискусии,сега е обратното.Мои наблюдения.

И моите наблюдения са такива, но това не го казвам в защита на Нерил и изказванията му.

Калоян дърпаше цялото внимание към себе си, в резултат на което имаше постоянна активност в Свободни дискусии, за разлика от астрологичната секция. Включваше се и в астрологичните теми, при това с коментари не много на място. Иначе нямам нищо против да прогнозира земетресения, там може и да има познаваемост.

Сега в темата на Нерил също има активност, но паралелно с нея вървят и други дискусии - астрологични. И в тях не виждам да се прави на много компетентен, т.е. на всяка манджа мерудия.

Ако трябва да ги сравняваме - и двамата тролват форума. И ако спре да се обръща внимание и да се налива вода в тяхната мелница, не вярвам да са много ентусиазирани да продължават в същия дух. :)

Не видяхте ли какво стана с Калоян? Изнесе се от форума и обяви на всеослушание, че отива на "по-хубаво място", но там не успя да се задържи колкото в този форум. И вече островът му е потънал в забрава. Защото там никой не го отрази подобаващо, а той с трохи внимание не се задоволява. :)

Помъкна след себе си други потребители и сега какво - пак си идват тук. :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #199 -: Ноември 02, 2013, 12:21:37 pm »
Аз също пуснах поста си и не в защита на Нерил.Голяма работа,че Калоян го нямало! Който е спрял да влиза тук,понеже въпросния се преместил в друг форум-негов си проблем! Значи не е бил тук заради форума...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд