Здравей Гост

На вниманието на админа

• 322 Отговора
  • 133147 Прегледи
Re: На вниманието на админа
« Отговор #220 -: Ноември 13, 2013, 03:10:47 pm »
Не съм Марая  :blink:

Но според скромното ми мнение проблемът би могъл да бъде решен, ако на мястото на неприличната трибуквена дума се постави * - може в началото, може в средата, според както ви харесва.  ;D
Лили аз прекалих и наведох глава...Не съм имал никакви претенции за ум акъл и обноски, ама не може да ги има някоя си или некой си и да пише такива цинизми, особенно ако е жена не мислиш ли?
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #221 -: Ноември 13, 2013, 03:15:18 pm »
Знам, че въпросната ти е слабост.  ;D

Кой какво да може не го определям аз. Форумът отдавна не е това, което беше някога.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #222 -: Ноември 13, 2013, 03:18:28 pm »
АМи не е това написъл съм си мнението, а дали някой ще го вземе в предвид-има си хора за това и не съм аз човека който да ги решава.
Виж не е нормално да се обиждат родители с кой си го слагат и за мъжки полови органи, не мислиш ли?
Отговора е един с две букви...Така, че не мисля да обръщам и не обръщам внимание на някакви си да пишат..Дума дупка не прави...:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #223 -: Ноември 13, 2013, 03:21:30 pm »
Не ви следя непрекъснато диалога, може нещо и да съм пропуснала... кой с кого си го слага. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #224 -: Ноември 13, 2013, 03:23:09 pm »
Не ви следя непрекъснато диалога, може нещо и да съм пропуснала... кой с кого си го слага. :))
Аз нямам с никого диалог, то си пише ако искаш да четеш има линк, ако не ти си знаеш..:)

« Отговор #225 -: Ноември 13, 2013, 03:31:30 pm »

Но според скромното ми мнение проблемът би могъл да бъде решен, ако на мястото на неприличната трибуквена дума се постави * - може в началото, може в средата, според както ви харесва.  ;D

Може и на всички букви. Ей така може да се пише вече **** ** *******, пък всеки да си го декодира, както си иска. ;D ;D ;D

« Отговор #226 -: Ноември 13, 2013, 03:32:28 pm »

Ей така може да се пише вече **** ** *******, пък всеки да си го декодира, както си иска. ;D ;D ;D
Ми принципно е елементарно, ама както виждаш трудна работа..:)

« Отговор #227 -: Ноември 13, 2013, 03:33:16 pm »

Може и на всички букви. Ей така може да се пише вече **** ** *******, пък всеки да си го декодира, както си иска. ;D ;D ;D
Може и да не се пише - въобще - най-сигурната работа  ;D ;D

« Отговор #228 -: Ноември 13, 2013, 03:35:22 pm »
Марая, пиша ти тук, защото на лични отговаряш избирателно.
Аз съм човек с достойнство и няма да позволя да бъда обиждана. Всички знаем, че толерираш Нерил, знаем и защо, но това си твой проблем.
Благодаря ти за всичко и моля профилът ми да бъде изтрит!
Твърде много хора изгони от тук, махам се и аз, който има нужда, да ме търси в другия сайт!
И защо ме толерира и с какво точно, че аз самият не знам..Я ми кажи интересно ми е???

« Отговор #229 -: Ноември 13, 2013, 03:39:24 pm »
Ма за моя хуй ли се потриса тоя мухльо? Абе да си ебе майката. Марш на Сатняго Бернабеу.
Айде да внимаваш кой псуваш на майка искаш ли? Не съм ти виновен лично аз, че е мислиш какво пишеш. Успокой се малко и помисли над себе си и поведението си. Аз след бана и последното предупреждение го направих и извляках полза. Съветвам те и ти да го направиш..:)
Успех с майките..:)

*

astro

• 475
« Отговор #230 -: Ноември 13, 2013, 10:07:18 pm »
Аз съм човек с достойнство и няма да позволя да бъда обиждана. Всички знаем, че толерираш Нерил, знаем и защо, но това си твой проблем.
Твърде много хора изгони от тук, махам се и аз, който има нужда, да ме търси в другия сайт!

отговарям когато имам време...и мога. не знам защо си мислиш,че БАН-а който Нерил имаше многократно е толерантност към него!
Свободна си да правиш каквото искаш...
На мен лично ми харесва присъствието ти.
Забелязвам обаче ,че имаш лични проблеми и искаш да ги проектираш навън...Грешка е! Просто безплатен съвет...

А Форума е такъв,какъвто го правят потребителите!
И нито аз..нито Админа имаме вина за думите и обидите!
А и не сме надзиратели...

п.п. Не гоня никой и не ме интересува какво и как се тиражира в други форуми...
Така,че много моля който иска да не влиза...,който иска да влиза и стига с тези инфантилни изцепки!

Какъвто реала-такъв и виртуала! :-X

Ма за моя хуй ли се потриса тоя мухльо? Абе да си ебе майката. Марш на Сатняго Бернабеу.

Падам... ;D Понякога се иска да назовеш нещата с истинските им имена...
Доволно астрологично...
« Последна редакция: Ноември 13, 2013, 10:16:16 pm от astro »

« Отговор #231 -: Ноември 13, 2013, 10:21:11 pm »
В крайна сметка Нова се оказа права  ;D Колко е жалко всичко  :03:

*

astro

• 475
« Отговор #232 -: Ноември 13, 2013, 10:30:06 pm »
В крайна сметка Нова се оказа права  ;D Колко е жалко всичко  :03:

За кое е права?
Нямам време да следя разговорите...Бих искала да знам.

« Отговор #233 -: Ноември 14, 2013, 08:10:44 am »

отговарям когато имам време...и мога. не знам защо си мислиш,че БАН-а който Нерил имаше многократно е толерантност към него!
Свободна си да правиш каквото искаш...
На мен лично ми харесва присъствието ти.
Забелязвам обаче ,че имаш лични проблеми и искаш да ги проектираш навън...Грешка е! Просто безплатен съвет...

А Форума е такъв,какъвто го правят потребителите!
И нито аз..нито Админа имаме вина за думите и обидите!
А и не сме надзиратели...

п.п. Не гоня никой и не ме интересува какво и как се тиражира в други форуми...
Така,че много моля който иска да не влиза...,който иска да влиза и стига с тези инфантилни изцепки!

Какъвто реала-такъв и виртуала! :-X

Падам... ;D Понякога се иска да назовеш нещата с истинските им имена...
Доволно астрологично...
Чудех се дали да отговарям и правя значими някакви си хорица, ама поради това че съм против употребата на такива изрази на пиян каруцар от Сточна гара. НО в крайна сметка доволно астрологично и виртуално еднакво мислещите се привличат. Слава богу не съм възпитавам и едва ли ще възпитам децата ми по този начин. Ама какво да се прави произхода е важен, кой каквото ще да ми говори..:)
ПП. Съжалявам, че се занимавам някой хора че излизат значими покрай моите писания. Надявам се да бъда разбран, какво искам да кажа с посланието ми...Успех..:)))

*

Veselin

• 2737
« Отговор #234 -: Ноември 14, 2013, 02:19:37 pm »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #235 -: Ноември 14, 2013, 03:09:10 pm »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Veselin

• 2737
« Отговор #236 -: Ноември 14, 2013, 05:01:43 pm »

*

astro

• 475
« Отговор #237 -: Ноември 14, 2013, 08:36:48 pm »
Още една тема за триене http://astrosite.org/forum/index.php/topic,7087.msg348576/boardseen.html#new

В небитието е и тоя...Писва ми! :-X ;D :P
Като чистачка съм....

*

Veselin

• 2737
« Отговор #238 -: Ноември 14, 2013, 08:43:32 pm »
Няма ли начин да се ограничат подобни ботове?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #239 -: Ноември 14, 2013, 08:48:05 pm »
Няма ли начин да се ограничат подобни ботове?

Mi...mai njma...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците