Здравей Гост

Новата президентша,

• 62 Отговора
  • 7931 Прегледи
*

blud

• *
  • 406
Новата президентша,
« -: Януари 22, 2012, 01:59:30 pm »
Като типична риба  потъна дълбоко, кое в картата и подсказва желанието и  да бъде  невидима. Родена е на 28.02.1975 ,  час и  място за съжаление не зная.
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Stella

• 7765
Re: Новата президентша,
« Отговор #1 -: Януари 22, 2012, 02:08:52 pm »
Браво на жената. Отстоява си суверинитета.  ;)
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #2 -: Януари 22, 2012, 02:27:27 pm »
Като типична риба  потъна дълбоко, кое в картата и подсказва желанието и  да бъде  невидима. Родена е на 28.02.1975 ,  час и  място за съжаление не зная.

Неееее, Блуд. Не заБЛУждавай хората. Струва ми се, че много бързаш с изводите относно дамата.
Първо, не е Риби, а Водолей! И не се е покрила, а си брани личното пространство и свободата.
Датата ти е объркана- жената е родена през януари.  :aquariuss:
Подклепям с две ръце избора и, защото само един водолей може да я разбере.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #3 -: Януари 22, 2012, 02:30:51 pm »
Благодаря, Стела. И аз бях чула, че е Риби, но явно е грешно. Ще си изтрия горния пост, а ако поставената дата се окаже вярна, пак ще сложа картата ѝ.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #4 -: Януари 22, 2012, 02:32:44 pm »
На 28.01.1975 е родена.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #5 -: Януари 22, 2012, 02:37:22 pm »
Надявам се, че сега картата е вече поне за правилната дата. ;)

*

Diyana

• 2705
« Отговор #6 -: Януари 22, 2012, 02:54:08 pm »
Цитат
Как обясняваш на 11-годишно дете необяснимото - че животът може да бъде дотам обезценен, че злото понякога придобива такива размери? И как управляваш страха у двама ви, че нещо подобно може да се случи на мястото, където се е запътил? И всъщност всеки ден и навсякъде…

Очевидно няма вариант, в който всички са лоши; няма вариант, в който всички са добри. Има различни степени сиво, в които попадаме, и крайности, които се надяваме да не срещнем. После всеки според характера, социума, темперамента си израства отворен и позитивен, предпазлив и свит или в някаква комбинация от тези.

Но аз имам дете весело по природа, с широко отворени очи и усещане, че най-доброто предстои. Не искам това да се променя. Светът понякога е мракобесен филм, но не искам, защото има зловещи новини, момчето ми да се оглежда страхливо на всеки ъгъл на летището, да скове с предпазливост някое ново приятелство, да постави прегради поради страх от крайности.

Затова говоря, изслушвам, опитвам се да обясня как малката едва посята омраза, защото среща по пътя си други омрази, израства и става чудовището, в което онзи човек с автомата се е превърнал. После обсъждаме как се разпознава омразата (трудно, с настръхналите косъмчета по ръката, а когато е облечена като полицай?), късмета да не я срещнеш, по-после минаваме на късмета изобщо...
Спирам да чопля темата, дано детето е възвърнало спокойствието си. Преекспонирането също няма да помогне.

Вечерта чета текстове по темата - трябвало да говоря по-малко, да слушам повече. Упреквам се, че страдам от синдрома на назидателната българска майка, която знае всичко и напоява с теория.

Един анализ на Би Би Си от последните часове предвижда, че възможната цел на нападателя ще бъде постигната, ако отношението на изключително отвореното общество на Норвегия към риска се промени със загубената невинност, като хората се оградят, а властите засилят мерките за сигурност. В микроплан целта ще е постигната, ако страхът от омраза ни спира да живеем. Това е, което се опитах да обясня на едно дете, което е само на път. Не знам дали ми се получи.

Още повече че и днес продължавам да го обяснявам на себе си.

Това е от нейна статия след Норвегия от юни.
Нейно решение и неин избор е.
И решение и избор на президента е да не се съобрази с нейното решение и нейния избор и да се кандидатира.
Може и да им се срещнат изборите.

« Отговор #7 -: Януари 22, 2012, 02:58:40 pm »
Едва ли отношението на отвореното норвежко общество ще се промени. След като едно адекватно наказание за убийци нямат. В Щатите този ще да бъде осъден на повече от 100 години затвор, в най-добрия случай. А в някои щати - направо смъртно наказание.

Извинявам се, че се отклонявам от темата.
« Последна редакция: Януари 22, 2012, 03:03:23 pm от Mirabella »

*

Diyana

• 2705
« Отговор #8 -: Януари 22, 2012, 03:02:18 pm »
Да де, въпросът не е за Норвегия, но темата дава и приличен отговор защо продължава да не се показва. Макар че тук и да се показваш, и да не се показваш, няма как да си спестиш жълтините, хейтърите и измислиците. Човещинка.

*

Stella

• 7765
« Отговор #9 -: Януари 22, 2012, 03:12:05 pm »
А кой ви каза, че това е нейно решение и избор?! Още в началото, когато се разбра кой е новоизбраният президент, той в интервю сподели, че така са решили, заедно с премиера и други около тях, семействата им да бъдели извън прожекторите, такива неща...

Ако познаваш водолея, ще разбереш защо. А каква е официалната версия, е отделен въпрос. Няма нищо лошо да го представят като тяхно общо решение. Все пак слънцата им са в квадратура и винаги са необходими компромиси. Това са две отделни вселени.

*

Stella

• 7765
« Отговор #10 -: Януари 22, 2012, 03:48:50 pm »
Някой ще постави ли и неговата карта?  ;) Аз предполагам, че той има луна в Рак, а тя има сатурн в рак. Това е брак тип "семейно гнездо" - събрали сме си да си родим деца и да си ги отгледаме.

Иначе той има стелиум в Телец в квадрат с нейния стелиум във Водолей. Квадратура на Слънцата. И нейната Луна в Лъв - тао- квадрат.

« Отговор #11 -: Януари 22, 2012, 03:54:27 pm »
Стела, права си за Луната. Съвсем възможно е да е в Рак. Ето карта.

*

Stella

• 7765
« Отговор #12 -: Януари 22, 2012, 04:46:59 pm »
Юлияна Плевнелиева:

"шоколадът с 99% какаово съдържание е толкова гаден, че припомня колко хубав би могъл да бъде живота. и намества планетите".  ;D

"тръгнал да се разлогва", демек тръгнал за Разлог.   ;D

"..Гърция за Хелоуин се била маскирала на действаща икономика."

"...десетки бездомни кучата, лаещи радостно...празнуват победата на Фандъкова"

"Проблемът на модерния българин е, че като му замирише на джоджен се обърква..."  ;D

"Ако Facebook беше български, вместо "Like", щеше да има бутон "Т'ва го знам" "

"Ako nqkoi go bilo strah ot 2012, da doide v BG, shtoto sme 30 godini nazad."  ;D

"Одраха ми колата с ключ. В последния половин час се чуствам като истинска част от обществото, в което живеем. "

" Господи, радиорекламата е чудовищна колкото телевизионната! Майонеза с фибри, секси дупе с Мания и деца, мечтаещи за пари"  ;D

Източник: http://twitter.com/yumito

« Отговор #13 -: Януари 22, 2012, 05:01:29 pm »
Отлично чувство за хумор и тънка ирония, поднесени с много свежест. "Дондуков 2" има нужда точно от това. А първа дама, която блогва и туитва, е много модерно в ерата на интернет комуникацията. По този показател има шанс да бие Мишел Обама.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #14 -: Януари 22, 2012, 05:26:07 pm »
аз съм традиционалистка.. партия от кочове - ал бънди, бойко дениро и доброто момче ;D
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Stella

• 7765
« Отговор #15 -: Януари 22, 2012, 05:38:30 pm »
аз съм традиционалистка.. партия от кочове - ал бънди, бойко дениро и доброто момче ;D

Хахахаха, няма място за маНдами, нали? - Крали Марко, бай Ганьо, хаджи Стамат, чорбаджи Марко и дядо Либен.  :85:
Хвани единия, блъсни другия, третият сам ще падне. :wub:

*

Stella

• 7765
« Отговор #16 -: Януари 22, 2012, 05:55:20 pm »
аз съм традиционалистка..
ами традицията повелява, но момчетата като са се разбрали да действат насаме...
като го избраха и нали на другия ден трябваше да пътува, а той каза, че ще пътува сам, така се разбрали с боко и вдяков, да държат жените настрана, също като в Америка- на последното се учудих, там първата дама винаги си е до мъжа при публични изяви по протокол
в Америка мафиотите държат жените си настрана, доколкото знам от филмите  :blink:

Аха!

*

Kaya

• 2893
« Отговор #17 -: Януари 22, 2012, 06:00:01 pm »
тя има прогресивна луна връз натален марс и транз плуто- луна/ плутон е класика за нежелание за общи събития, още поне няколко месеца  ще се крие :blink: натоварват я общностните; интересното е, че поне есенциално слънцето= съпруг не е във възход, а марс е доста добре в козирог...значи ще е интересно
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #18 -: Януари 22, 2012, 06:57:41 pm »
Дата е такава от няколко източника , ако те заблуждават е друг въпроса.имам Луна във Водолей т.е. женската ми  половина би трябвало да я разбере, е не я разбирам.
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Stella

• 7765
« Отговор #19 -: Януари 22, 2012, 07:09:12 pm »
Дата е такава от няколко източника , ако те заблуждават е друг въпроса.имам Луна във Водолей т.е. женската ми  половина би трябвало да я разбере, е не я разбирам.

Тогава погледни синастрията, нали затова сме тук, за да намерим астрологични аргументи.