Здравей Гост

.

• 72 Отговора
  • 15583 Прегледи
Re: Работа с егрегора на форума
« Отговор #40 -: Януари 25, 2012, 05:47:59 pm »

Ами, ти самата си една кръгла нула! Иначе нямаше да се наречеш така! Никът ти отговаря на вътрешното ти състояние!
Човек със самочувствие не би нарекъл нула!!!  ;D

Ти приемаш нулата за липса на самочувствие,аз не-тя е съвършена,нулата,защото всяко число умножено по нула става нула.Следователно на теб ти липсва И самочувствие,освен че се чувстваш стара,злобна и нереализирана-човек вижда само онова,което отразява. :29:

« Отговор #41 -: Януари 25, 2012, 05:49:37 pm »

Не знам за съмненията и изводите за семейството и.. Но ТИ какво получи от това като се потвърдиха твоите "съмнения" ? С нещо по-добра ли стана, и нещо хубаво ли разбра за себе си? Постигна ли нещо? Хайде сега ми отговори с още няколко майтапа и ухилени човечета, че да понижиш напрежението.
Ти нали трябваше да спреш със страничните коментари? ;D

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #42 -: Януари 25, 2012, 05:52:49 pm »

Не знам за съмненията и изводите за семейството и.. Но ТИ какво получи от това като се потвърдиха твоите "съмнения" ? С нещо по-добра ли стана, и нещо хубаво ли разбра за себе си? Постигна ли нещо? Хайде сега ми отговори с още няколко майтапа и ухилени човечета, че да понижиш напрежението.
Ти нали трябваше да спреш със страничните коментари? ;D

Забеляза ли как направи точно това което ти казах?  :blink: Добре се подчиняваш, браво  ;)

« Отговор #43 -: Януари 25, 2012, 05:55:11 pm »

Плутон на асценеднта отразява вътрешните страхове на хората. Върху теб рефлектират твоите проблеми чрез мен.

Гледам, че се заяждаш с всички от форума. Значи си някоя от другия форум.

Вече знам причината за злобата ти. Наистина си злобна стара мома! Заслужаваш да те разкрия.

Изобщо не ми пука за Плутон на асцендента.Пожелавам ти успех с разкритията. ;DДотук добре се справям с твоята персона,нали?

« Отговор #44 -: Януари 25, 2012, 05:56:42 pm »

Забеляза ли как направи точно това което ти казах?  :blink: Добре се подчиняваш, браво  ;)
Можеш да спиш спокойно тогава ;D

« Отговор #45 -: Януари 25, 2012, 06:24:51 pm »
 ;DАко се зачетеш малко по-внимателно,ще откриеш някои несъответствия в постовете на нула и ще се запиташ дали всичко написано е истина. ;DОще практика ти трябва,докато успееш да вникнеш в онова,което пишат хората-дали е от собствен опит или просто провокация ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #46 -: Януари 25, 2012, 06:27:35 pm »
Продължавай да ми завиждаш!

Хело, та тя дори не те познава, нищо не знае за реализацията ти в живота. На какво да завижда?  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #47 -: Януари 25, 2012, 06:30:10 pm »
;DАко се зачетеш малко по-внимателно,ще откриеш някои несъответствия в постовете на нула и ще се запиташ дали всичко написано е истина. ;DОще практика ти трябва,докато успееш да вникнеш в онова,което пишат хората-дали е от собствен опит или просто провокация ;D

Toва с меренето на колективната интелигентност е бош лаф работа и хич не го вземай насеризно. Какво точно мерят тези тестове можеш ли да ми кажеш?
п.п.По тези тестове IQ ми е като за нобелист, но не съм, а и съм силно против да се оценява някой по такива тестове. Против съм и психологическите такива, но е друга тема. ;D
Споделям това мнение.
п.п.Моето IQ пък е като за умствено изостанали,но това не ми пречи да правя някои неща много по-добре от IQ нобелистите  :blink:

Тестовете явно не бъркат. Трябва ти повече ум, за да замажеш нещата!
Ако съм ги правила изобщо  ;DНали ти казах вече,че ти трябва още практика,за да схващаш какво пишат хората.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #48 -: Януари 25, 2012, 06:31:16 pm »

Вече знам причината за злобата ти. Наистина си злобна стара мома! Заслужаваш да те разкрия.

Може би си Vision.

Де да беше, но май не е тя.  :P Тук има доста по-висока класа в "заяждането".  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #49 -: Януари 25, 2012, 06:32:41 pm »
Продължавай да ми завиждаш!

Хело, та тя дори не те познава, нищо не знае за реализацията ти в живота. На какво да завижда?  :blink:

Завижда ми за ума!  ;D
Може ли да го видя първо,че да разбера на какво завиждам.Ще си го сложа във фоторамка над камината да му се възхищавам ;DУспокой малко топката,че не съм карала курсове за бърза помощ.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #50 -: Януари 25, 2012, 06:35:15 pm »
Нула, защо не запазиш провокациите и заяжданията си за някой друг форум.
Ние тука се интересуваме от астрология и желаем да си прекараме времето във форума приятно.

« Отговор #51 -: Януари 25, 2012, 06:38:03 pm »

Няма виска класа, а жена, която е била ограбена от бившия си мъж финансово и емоционално, превърнала се е не само в мъжемразка, но и в женомразка и в мразеща живота и изливаща злобата си във форума жена.

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,5858.msg254819.html#msg254819

Скъпа,приятно ми е да ти чета проблемите,но както вече казах,не всичко което хвърчи се яде,респ не всичко,което се пише е вярно ;DИ понеже си ми ниска топка като опонент,да ти кажа да не забравиш да си светнеш нощната лампичка в еуфорията-едва ли обичаш да спиш на тъмно. ;D

« Отговор #52 -: Януари 25, 2012, 06:40:05 pm »
Ние тука се интересуваме от астрология и желаем да си прекараме времето във форума приятно.

Не ми обръщай внимание бе мила ;DНали се успокои за лека нощ.Има толкова други теми във форума за писане,ходи си там.

« Отговор #53 -: Януари 25, 2012, 06:56:44 pm »

Няма виска класа, а жена, която е била ограбена от бившия си мъж финансово и емоционално, превърнала се е не само в мъжемразка, но и в женомразка и в мразеща живота и изливаща злобата си във форума жена.

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,5858.msg254819.html#msg254819

Скъпа,приятно ми е да ти чета проблемите,но както вече казах,не всичко което хвърчи се яде,респ не всичко,което се пише е вярно ;DИ понеже си ми ниска топка като опонент,да ти кажа да не забравиш да си светнеш нощната лампичка в еуфорията-едва ли обичаш да спиш на тъмно. ;D

След проблемите с бившия ти мъж ли си станала така злобна или си била такава и преди това?

Незнам дали е бивш,щом още го имам. ;DА може и да го няма,трябва да проверя дали е в другото крило на къщата. ;DА ти продължавай да наблягаш на злобата,само това и ще намериш в живота си.Не осъзнаваш ли,че в моите мнения виждаш единствено и само себе си.Аз те лъжа както си искам,и ти ми разказваш за себе си.Обичаен подход да накараш някой да си каже какво носи отвътре.Не забравяй лампичката нощеска.;D

« Отговор #54 -: Януари 25, 2012, 07:15:13 pm »
Хахахха,браво!Скарлет съм,но само за Рет Бътлър.Ако ти си той,чакам те с разтворени....... любими.

Обятия,ти да не си помислиш нещо друго :rolf:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #55 -: Януари 25, 2012, 07:22:41 pm »

нула, ти пък що не вземеш да изчезнеш от темата с глупавите си заключения :blink:
А ти откъде си сигурна,че са глупави? ;DИ що не не спрете да казвате на хората какво да правят? ;+Да не започна и аз да ви нареждам,че ще стане лошо ;D

изумена съм от заканите ти...

Смятам , че е време за прахосмукачка...... :mellow:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #56 -: Януари 25, 2012, 07:27:45 pm »
харесвам рейнбол....Изчиства всичко....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #57 -: Януари 25, 2012, 07:32:57 pm »

А колко време Ви беше нужно...за да разберете това? :mellow:

*

Grace

• 2257
« Отговор #58 -: Януари 25, 2012, 07:34:47 pm »
Ще го напиша тук, тъй като е все едно вече заглавието на темата :

Момичета, какво правите с този форум ?! Която тема отворя, само лични нападки, лични драми, трудови неволи и все подобни в духа на махленски чат, с лек нюанс на астрология. Къде всъщност остана астрологията? Нали това ни е  събрало тук ? Моля ви, който иска да се разтоварва в нещо като чат, да се оплаче от това-онова, да сподели битови неволи и пр. да пусне тема " Хайде в чата" и си общувайте на воля, там решавайте " кой кого..". На мен ми се чете и пише астрология, предполагам и на повечето от вас.

*

Divna

• 2478
« Отговор #59 -: Януари 25, 2012, 07:43:27 pm »
Какво зна4ение има кой е? Не виждате ли, 4е й е приятно да ви дразни, а като й показвате, 4е ви играе по нервите, тя ще продължава.  ;D Има хора, които по тоя на4ин се "хранят", т.е. 4увстват се много добре.
Ваш е избора дали ще продължавате да й обръщате внимание.