Здравей Гост

Savmestimi li sme?

• 16 Отговора
  • 3520 Прегледи
Savmestimi li sme?
« -: Декември 20, 2005, 06:15:11 pm »
Zdraveite ljubiteli na astrologiata :)

Iskam da vi popitam, kakvo mislite za slednata vrazka:

tja: 27.09.1981, 10 h, Plovdiv

toi: 02.09.1984, 11 h, Sofia

Shte ja bude ili ne :unsure:

Mnogo shte se radvam, ako njakoi mi otgovori  :D  

*

АН

Savmestimi li sme?
« Отговор #1 -: Декември 20, 2005, 07:39:03 pm »
Разглеждайки само Слънцата ви, може да сте добре съвместими, особено в работа :)

Колкото до емоции, чувства и страсти, може би не е зле да се доверяваш на Девата :)  - ти с какви впечатления си от партньорството ви?

*

Lillie

• 30532
Savmestimi li sme?
« Отговор #2 -: Декември 20, 2005, 08:59:29 pm »
По принцип не се занимавам с хорарна астрология, но се опитах да спретна хорарна карта на запитването ти, та...мхъммм...не мога да кажа еднозначно "да" или "не"  :blink:  Но все пак прави впечатление следното:
- Луната не е "без курс", т.е. не е неаспектирана; дори прави тригон със Слънцето;
- Сатурн не е в 7 дом, в който случай се приема, че картата не е "радикална", т.е. че не е обективна, така че със спокойна съвест може да се правят разни романтични хипотези...;
- Асцендентът и Медиум Цели не са в последните градуси на знака; Асц на хорара излиза, сметнато за Пловдив, в първия градус на знака Лъв... и тук - отново повтарям, че не се занимавам с хорари и може да греша - мисля, че в такива случаи се отговаря /при Асц в първите градуси на знака/, че още е рано за отговор или нещо в този дух... Ако греша, моля някой да ме коригира  ;)
- Венера, която е сигнификатор на любовта и връзките, е точно на Дсц, но е във Водолей - от една страна позицията й в 7 дом благоприятства партньорството, а от друга - в знака Водолей или силно повлияна от Уран внася полъх на свобода и независимост в отношенията...или нещо, което тръгва, започва по донякъде нетрадиционен, неконвенционален начин...при странни и същевременно вълнуващи обстоятелства  :o  :)
И понеже в синастрията е особено важен аспектът между Марс и Венера, в хорарната карта виждам, че Венера е в апликираща квадратура с Марс, което предполага някаква динамика в отношенията, макар че Grand Cross с Марс,  Сатурн и Юпитер, който предстои да стане точен впоследствие, загатва за известни компликации.
- Меркурий в 5 дом прави Голям тригон със Северния Лунен възел близо до МС и със Сатурн в 1 дом...
Това е съвсем накратко, а останалото може да се проследи като се направи анализ на партньорския хороскоп и на двете ви карти поотделно  :rolleyes:  :)
« Последна редакция: Декември 20, 2005, 09:03:59 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Savmestimi li sme?
« Отговор #3 -: Декември 21, 2005, 10:44:53 am »
Merci mnogo, momicheta  :)

@AN
Цитат

Zapoznahme se na moreto 2002, tam se i vljubihme.
Toi jiveeshe v chujbina i sled izvestno vreme az zaminah pri nego.
Sega jiveem zaedno. Az oshte ucha ezika i mi e trudno da se aklimatiziram.
Preturpjah i avtobusna katastrofa i si schupih kraka.
Prijateljat mi prez cjaloto vreme se grijeshe za men,dokato si stapja na krakata.
Mnogo go obicham i sum privurzana kum nego.
No go revnuvam strashno ot prijatelite mu, strah me e da ne go zagubja.
Chuvstvam se izolirana v chujbina, toi e edinstvenijat na kogoto moga da razchitam.

@Lillie

Vuobshte ne se setih, che moje da se napravi i horar.
V takuv sluchai vaprosut e zadaden ot Vienna.
Sigurno AC-DC shte se promenjat.
Ako ti se zanimava,mojesh pak da go poglednesh,
ako ne zdrave da e.

Blagodarja vi,i na dvete  :)  

*

Lillie

• 30532
Savmestimi li sme?
« Отговор #4 -: Декември 21, 2005, 02:22:17 pm »
Е, да. Естествено, че хорарът се променя. Може да се направи и карта на първата среща, ако /което обаче рядко се среща/ с точност помниш не само датата, а и часа на първото ви запознанство. А също и комбин, композит... Снощи нямах време да гледам тези карти, понеже трябваше да довършвам една тема тук, та хвърлих един бегъл поглед само върху прогресивната ви динамика... интересни неща излизат. Дори си помислих, че може би ви предстои сериозна, дори донякъде разтърсваща /все в стила на Скорпион - и тримата сме с еднакви асценденти все пак  :P / връзка...а всъщност не сте от вчера заедно...   ;)  :)
А за ревността и страховете така е - Плутон иска да има любимото си само за себе си и да го притежава вовеки веков   :rolleyes:  :ph34r:
P.S. Току-що проверих - асц на хорара е в 8* Лъв, Луната е в сепариращо съединение със Сатурн в 1-ви дом, Венера от 6-ти отива към 7-ми дом в апликираща квадратура с Марс-управител на МС, светилата са в тригон... каквото и да означава това...   :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
Savmestimi li sme?
« Отговор #5 -: Декември 21, 2005, 03:22:44 pm »
Упсс, грешката е моя  ;) Всъщност асц му е в края на Везни, но пък в съвпад с Плутон...  :rolleyes:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Savmestimi li sme?
« Отговор #6 -: Декември 21, 2005, 05:32:34 pm »
Oh, tochnata data na sreshtata ni ne si ja spomnjam :unsure:
-njakade avgust 2002 beshe.No da ne te angajiram s tova.
Ako imash vreme i jelanie mojesh da poglednesh za sinastria
(kombin ili komposit),ako ne e mnogo trudoemko.
Lillie,merci che se otzovavash :)
I drug pat sam chela tvoi mnenia po forumite,
i mnogo mi dopada nachina ti na izrazjavane ;)

*

Lillie

• 30532
Savmestimi li sme?
« Отговор #7 -: Декември 21, 2005, 05:49:18 pm »
Като съм готова, ще ти пиша на бележка щом имаш регистриран ник тук  ;)
Днес цял ден имам проблеми с нета...и с много перипетии успявам да се логна или пък постингите ми не се изпращат...  :unsure:
Хъммм...в момента транзитният неподвижен кръст ви засяга ъглите на комбина /и композита/ и може би затова питаш и се замисляш за перспективата на тази връзка... в живота ни няма случайни неща независимо доколко на пръв поглед са маскирани като *случайни/неочаквани обстоятелства*  :rolleyes:  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Savmestimi li sme?
« Отговор #8 -: Декември 21, 2005, 05:53:51 pm »
O'k,ne se pritesnjavai,
kato uspeesh,togava :)  

*

АН

Savmestimi li sme?
« Отговор #9 -: Декември 21, 2005, 05:56:30 pm »
Изглежда доста категоричен тоя съвпад на прогресивната Луна с наталния Марс и то в 9-ти дом /т.е. на чужбина/.
Луната е ясно, че символизира женските енергии, а Марс - мъжките...
Ако питаше за брак, отговорът щеше да е, че към момента е предопределен от звездите :) А може да е и бебе, защото предстои транзит на Юпитер през радикална точка :)

Има възможности пред теб :)

Да се надяваме, че това с ревността е моментно и сега е обусловено от квадратурата на двата Марса - ще мине :)

Вярно, в радикса ти има специално струпване на планети, но мигар животът ти е подчинен вече три години само на тая връзка, без твоя си работа, без твои си лични приятелства и т.н.? :)  

*

Lillie

• 30532
Savmestimi li sme?
« Отговор #10 -: Декември 21, 2005, 06:09:30 pm »
мдам....и понеже има натална квадратура Венера-Марс, прогресивната Луна върху Марс се кани да направи точна квдратура и с Венера на асц... нали наскоро и аз преживях такава прогресивна квадратура, та моля моля  ;)  готова съм да споделя опита си от преживяното, стига да има полза за отсрещната страна, разбира се...  :rolleyes:  :P  :D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

АН

Savmestimi li sme?
« Отговор #11 -: Декември 21, 2005, 07:10:20 pm »
споделяй, да е подготвено момичето :)

нали ни е ясно, че съвпадът може да донесе някое от две противоположни неща :)

ще зависи как се използват енергиите от радикса :)  

*

Guest

Savmestimi li sme?
« Отговор #12 -: Декември 22, 2005, 12:32:57 am »
Цитат
Е, да. Естествено, че хорарът се променя.
P.S. Току-що проверих - асц на хорара е в 8* Лъв, Луната е в сепариращо съединение със Сатурн в 1-ви дом, Венера от 6-ти отива към 7-ми дом в апликираща квадратура с Марс-управител на МС, светилата са в тригон... каквото и да означава това...   :)
Здравейте, :)
Аз също се опитах да напрявя хорарна карта на запитването на Карина и въведох следните данни:
20.12.2005 Виена, 17 часа и 15 мин.
Даде ми Асц. 16° Рак.

А за 16 часа и 15 мин., защото Австрия е 1 час назад спрямо България,
 Асц. е 5° в Рак...

Сигурно греша.... :huh:
Как точно правите хорара ?
А какво означава: "Луната е в сепариращо съединение със Сатурн" ?  :huh:  
Предварително благодаря  ;)  

*

Lillie

• 30532
Savmestimi li sme?
« Отговор #13 -: Декември 22, 2005, 01:11:17 am »
Всъщност астрокомът ми го изкара асц 8* Лъв, не съм въвеждала корекцията GMT на ръка...  :huh:
Под "сепариращо" имах предвид, че вече се разпада, т.е. Луната излиза от орбисата на точен съвпад със Сатурн... така си мисля аз, но може и да греша...  ;)  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
Savmestimi li sme?
« Отговор #14 -: Декември 29, 2005, 08:04:50 pm »
За хорара, доколкото разбрах, остават в сила бг координатите - без значение, че и двамата сте в чужбина - в друг форум разбрах, че този, на когото е зададен въпросът, взема предвид своите координати, т.е. на мястото, където се намира в момента на получаване на въпроса...  :blink:  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
Savmestimi li sme?
« Отговор #15 -: Януари 04, 2006, 06:01:11 pm »
Кари,
изпратих ти лична бележка преди няколко дни, както обещах...  ;)  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Savmestimi li sme?
« Отговор #16 -: Януари 04, 2006, 08:26:25 pm »
Da, vidjah dnes, merci za koeto.
Shte ti pisha pri purva vuzmojnost ;)  :)