Здравей Гост

Визуализации на новолуние

• 5 Отговора
  • 2160 Прегледи
*

Stella

• 7765
Визуализации на новолуние
« -: Януари 23, 2012, 10:14:41 pm »
Стела, моля те дай линк или кажи нещо повече за визуализации/намисляне на желания по новолуние.  :P Чете ми се нещо такова, позитивно и зареждащо.  :rolleyes:

Предлагам в тази тема да поставяме позитивни визуализации на желания по новолуние.
Първо се изчиствате от негативните мисли и спомени, след това благодарите за всичко хубаво, което ви се е случило в досегашния ви живот и накрая се концентрирате върху това какво искате да ви случи и върху какво имате намерение да работите във връзка със знака и дома, в който ви се случва новолунието. Аз понякога си пиша в тефтерче, а понякога изобщо не си записвам, просто се концентирирам върху желаното.

Какво да си пожелаем, когато новолунието е във ВОДОЛЕЙ:
 • Оригинални решения
 • Виждане в бъдещето
 • Хуманитарни подходи
 • Приятели
 • Новаторски идеи
 • Високи технологии
 • Свобода и романтика
 • Обществени каузи
 • Групови практики
 • Екипна работа
 • Зачитане на човешките права и свободи
 • Революционни подходи
 • Приятни изненади
 • Нови средства за комуникация - нов компютър, нов мобилен телефон

Тези неща са в сферата на управление на Водолея и те ще бъдат актуални до следващото новолуние в Риби.

‎1-ви ден след новолуние- НОВО НАЧАЛО:
 Важен за вземане на сериозни решения. Ангелите и звездите покровителстват хората на действието. В този ден смело можете да влезете в делови разговори или да започнете някаква дейност, която сте отлагали. Тъй като луната започва да нараства, се очаква нарастване на постиженията и успехите. При нарастваща луна, всичко се умножава и расте. при намаляваща луна е обратното.

- ако искате да ви расте косата по-бързо, подстриже се на нарастваща луна;
 - не се оперира тумор при растяща луна, за да не прорасне отново. избира се намаляваща луна.
 - ако по новолуние получиш пари, кесията ти ще се пълни през целия месец, така както се пълни луната;
 - ако много харчиш, ще ти върви на харчове.
 - организмът се запасява при нарастваща луна, а се чисти при намаляваща;
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

Re: Визуализации на новолуние
« Отговор #1 -: Януари 23, 2012, 11:25:05 pm »
Искаа ми се РОМАНТИКА ....  :blink: И при мен новолунието пада в 5 д. и съвпад със Сатурна.  :blink: Един глупав върос, сигурно и с очевиден отговор, но аз да си проверя все пак - Евентуално възможностите, които представя новолунието, си важат до следващото, нали?  :unsure: Не само за определения ден, но не и за повече от месец?  :unsure:

« Отговор #2 -: Януари 24, 2012, 01:50:05 am »
Добре де, на някой от вас сбъдвало ли му се е желание на новолуние, независимо дали желанието е било по време на новолуние във Водолей или в който и да е друг знак... ?!
Само веднъж съм си писала желания, по време на новолуние в Лъв и нито, ама нито едно не се сбъдна, имайки предвид, че дори не съм искала нищо материално. Къде бъркам ?!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3 -: Януари 24, 2012, 02:25:08 am »
Има такава тема. Във форума е качена книгата...за  Новата Луна...Има доста обяснения за това какво да си пожелаем когато Луната е в различните знаци...както и какви афирмации да направим...Потърсете я. Има интересни неща...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #4 -: Януари 24, 2012, 11:51:37 am »
Има такава тема. Във форума е качена книгата...за  Новата Луна...Има доста обяснения за това какво да си пожелаем когато Луната е в различните знаци...както и какви афирмации да направим...Потърсете я. Има интересни неща...

Астрология на новата Луна на Жан Спилър ли ?!
Аз не я намирам качена никъде  :( , ако някой има линк да пише...

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #5 -: Януари 24, 2012, 01:37:01 pm »
има още един проблем при желанията - да не изпитваш вътрешен страх, неувереност, съмнения и наистина да го искаш.... аз съм пробвала така да искам неща, които биха ми били полезни - пари, контакти и т.н., обаче когато цялото ти съзнание е настроено на друга вълна (примерно да се видя с еди кой си...  :P) не стават нещата... ТРЯБВА, много АМА много да го искаш... 
When One Door Closes Another Door Opens