Здравей Гост

Мама

• 186 Отговора
  • 28004 Прегледи
Мама
« -: Януари 25, 2012, 09:20:11 pm »
Къде е мама? Ще я видя ли я жива? :'(

22:08
Варна

Трудно ми е да пиша и разказвам.Тя го умее,аз не. Не го наследих.Не наследих нито усета и за красота,нито желанието за цел,която да следвам,нито желанието и за щастие на всички хора. Искрено се надявам,че не е предприела последни и крайни мерки.Живота и беше АД в последните 3 г. Но тя умееше и беше на ти с живота.Колкото и дълъг да беше тунела тя пътуваше и виждаше светлината,когато всички около нея виждаха мрак. :'( Гворя в минало време. :'(
Трудно ще кача карта.Помогнете ми , ако обичате.  :'(

Re: Мама
« Отговор #1 -: Януари 25, 2012, 09:24:43 pm »
Искаше ми се да помогна с нещо повече от картата ...  :o Надявам се всичко да е наред!

*

Divna

• 2478
« Отговор #2 -: Януари 25, 2012, 09:28:59 pm »
Какви са данните на майка ти? Твоите също? (дата, месец, година, 4ас на раждане и месторождение)

*

Stella

• 7765
« Отговор #3 -: Януари 25, 2012, 09:31:38 pm »
По тази карта /хорарната / се вижда, че майка Ви /ако се управлява от 4-ти дом/  е при вас в 1-ви дом и е в екзалтация - добре поставена. Т.е. жената е добре. Освен, ако при вас майката не се представлява от 10-ти дом.

Ако пък, майчето ви се управлява от 10-ти дом, следователно е подвластна на Луна. Луната съвсем скоро ще направи точен съвпад с Венера в Риби, която е управител на питащата. А това е сигурен показател за среща. Според мен жената си е добре. Това показва тази хорарна карта.  :blink:
« Последна редакция: Януари 25, 2012, 09:37:28 pm от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #4 -: Януари 25, 2012, 09:38:56 pm »
Няма я. :'( И тела е изкл. Просто е тръгнала,без нищо,взела е само яке със себе си. :'(
Не е при нас.  :'(

« Отговор #5 -: Януари 25, 2012, 09:40:38 pm »
Само за протокола - сега всички ли се правим, че не знаем кой е това?
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Grace

• 2257
« Отговор #6 -: Януари 25, 2012, 09:44:44 pm »
не, мисля, че хората истински искаха да помогнат.  :blink:
но явно в този форум провокациите следват една след друга  :blink:
е, поне не  е скучно.. :blink:

« Отговор #7 -: Януари 25, 2012, 09:45:37 pm »
Не знам какво за говориш. Знам , че я няма. Не ти пожелавам това да изпиташ. :'( :25:
Сестра ми тръгна към брега . Имаш ли майка Първата? :'(

« Отговор #8 -: Януари 25, 2012, 09:52:48 pm »
Следващия път, малко повече реализъм и по-малко гледани сапунени сериали!  :angry:

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #9 -: Януари 25, 2012, 09:55:39 pm »
Не знам какво за говориш. Знам , че я няма. Не ти пожелавам това да изпиташ. :'( :25:
Сестра ми тръгна към брега . Имаш ли майка Първата? :'(
Не е първата, ами единствената. Кажи на майка си да те запише на уроци по английски, като се върне  ;)

« Отговор #10 -: Януари 25, 2012, 09:57:52 pm »
Ще се върне ли? Защо на уроци по английски? :unsure:

*

Stella

• 7765
« Отговор #11 -: Януари 25, 2012, 10:13:35 pm »
Хорарната карта не лъже. Спи спокойно.   ;D ;D ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #12 -: Януари 25, 2012, 10:17:58 pm »
Къде е батко?

23.15, 25.01.2012, София

Помогнете ми да разбера как е батко....докато вървя през тунела.....сама, вятърът брули косите ми, а аз не знам къде е батко. Тъга. Усещам в главата си хиляди мисли и нито една не е свързана с другата, духовното прозрение има висока цена. Аз загубих своя батко!

« Отговор #13 -: Януари 25, 2012, 10:20:16 pm »
noname, по това, което си написала се вижда, че имаш силна майка. А те не оставят децата си сами, винаги са до тях и правят всичко за тях. Може би просто иска да остане малко сама, имай търпение. Ще се върне... :blink:

« Отговор #14 -: Януари 25, 2012, 10:21:48 pm »
Не разбирам от астрология , знам малко. Не само , няма да спя тази нощ сигурно а и ще се моля БОГ да бди над душите над всички. :'( Мама я няма. Това е нейния грях и моята болка.
Страх ме е. :'( Макар да знам, че е силна жена.
Извинете ме , ако съм ви притеснила ! :25:

*

Stella

• 7765
« Отговор #15 -: Януари 25, 2012, 10:22:33 pm »
Къде е батко?

23.15, 25.01.2012, София

Помогнете ми да разбера как е батко....докато вървя през тунела.....сама, вятърът брули косите ми, а аз не знам къде е батко. Тъга. Усещам в главата си хиляди мисли и нито една не е свързана с другата, духовното прозрение има висока цена. Аз загубих своя батко!

да не си висяла от терасата с галавата надолу, докато те е брулил вятъра?

*

Stella

• 7765
« Отговор #16 -: Януари 25, 2012, 10:23:34 pm »
Не разбирам от астрология , знам малко. Не само , няма да спя тази нощ сигурно а и ще се моля БОГ да бди над душите над всички. :'( Мама я няма. Това е нейния грях и моята болка.
Страх ме е. :'( Макар да знам, че е силна жена.
Извинете ме , ако съм ви притеснила ! :25:

На коя бутилка Узо си вече?  ;D ;D ;D
Гледам, че си на маса в момента.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #17 -: Януари 25, 2012, 10:25:02 pm »

Заклахме прасето с манастирска гроздова (имаше такава реклама май).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #18 -: Януари 25, 2012, 10:26:25 pm »
Къде е батко?

23.15, 25.01.2012, София

да не си висяла от терасата с галавата надолу, докато те е брулил вятъра?

Дa, и вървях като слепец към себе си...над бездната....докосната само от вятъра

*

Stella

• 7765
« Отговор #19 -: Януари 25, 2012, 10:26:45 pm »

Заклахме прасето с манастирска гроздова (имаше такава реклама май).

С Луна в 6-ти дом, Риби, в сходящ съвпад с венера, май-май други въпроси са по-актуални за питащата.