Здравей Гост

Мама

• 186 Отговора
  • 28105 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Мама
« Отговор #40 -: Януари 25, 2012, 11:16:40 pm »
По кой дом е noname?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #41 -: Януари 25, 2012, 11:17:59 pm »
ами аз си мислех, че по 7ми тъй като е назована по име, въпреки че това е прякор?
Греша ли? Дали да я гледаме по 11.... интернет общество?
Сатурн в близост до асцендента не е на добре.... :)

« Отговор #42 -: Януари 25, 2012, 11:19:42 pm »
Аз бих я гледала по седми.  :P

*

Divna

• 2478
« Отговор #43 -: Януари 25, 2012, 11:21:02 pm »
Дивна, на никого нищо не е казала.Тя е много силна жена ,няма такава като нея.
Ако можеш ми помогни моля те! :03: :25:

Оххх, дете, толкова си малка, за да имаш тези грижи. Според мен мама ще се прибере. Не бива да се притесняваш.
Обади се на някой много близък веднага и сподели проблема си.

Към вси4ки: Има ли в БГ телефон на който може да се обади детето, за да му се помогне? Да поговори с някой специалист веднага. Много е малка, за да има този тип проблем. А е и много късен 4ас. Тя няма навършени 12 години и е противозаконно да стои сама в дома си.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #44 -: Януари 25, 2012, 11:21:39 pm »
Сатурн в близост до асцендента не е на добре.... :)

Той е сигнификатор на питащия и е екзалтирал.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #45 -: Януари 25, 2012, 11:24:11 pm »
Има ли значение дали темата е лъжа или не?

Като се има предвид, че всичко около нас е лъжа! Просто някои са по-хубави от другите, а останалите не толкова!

Някой точно сега се нуждае от подкрепа, не е трудно да се даде, но е трудно да е безусловно, нали?

Темата я приех, лично - преди години така беше изчезнала баба ми, знам какъв шок е!

Съжалявам, че не мога да помогна с друго!

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #46 -: Януари 25, 2012, 11:27:13 pm »
Ти си пристрастна. Някои хора много лесно се подлъгват.
Вие сериозно ли смятате, че 12 годишно дете, чиято майка е изчезнала.. ще кисне в астрологически сайт задавайки въпрос къде е майка му?
И на логичните въпроси има ли роднини на които да се обади... просто отговаря с "къде е мама  :'("
Децата не са глупави на тази възраст  :blink:

*

Divna

• 2478
« Отговор #47 -: Януари 25, 2012, 11:30:58 pm »
Ти си пристрастна. Някои хора много лесно се подлъгват.
Вие сериозно ли смятате, че 12 годишно дете, чиято майка е изчезнала.. ще кисне в астрологически сайт задавайки въпрос къде е майка му?
И на логичните въпроси има ли роднини на които да се обади... просто отговаря с "къде е мама  :'("
Децата не са глупави на тази възраст  :blink:

Ако детето е в шок, вси4ко е възможно.

« Отговор #48 -: Януари 25, 2012, 11:32:47 pm »
... нито пък достатъчно запознати с подобни науки, за да е това мястото, на което да споделят. Особено с нова регистрация ... ако беше в някой форум, където е писала преди или фб ... е друго. Просто след третия й пост с мелодрмата за сестра й на брега, ми стана ясно, че това не е реален реален човек. Т.е в реалността не е 12годишно дете със изгубена майка.  ;D Някои хора ... вече се досетиха ... кой е човекът ... за когото .... се говори .... ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #49 -: Януари 25, 2012, 11:38:32 pm »
облакът с фотони, изригнат от слънцето тези дни сигурно е достигнал земята - магнитна буря, снежна буря...

Да, знам какво е писано в съседния сайт.
Просто стоя и наблюдавам извисените дълбокомислени коментари.  :rolleyes:

Дано не е това, което може да си представи човек при такива обстоятелства...
Не вярвам Марая или някое от децата й да се шегува по тоя начин. Темата оттатък е на най-малкото й дете, което е едва на 10-11 години, доколкото знам. Мога да си представя притеснението му.

Акрукс, във Варна няма снежна буря, цял ден вали дъжд, няма извънредно положение.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #50 -: Януари 25, 2012, 11:40:11 pm »
Мисля, че последните два поста ми бяха достатъчни за да се потвърди кой... е писал.. темите... :)
Аз живея във Варна и преди малко ходих до магазина... нормално си е времето. Вали.

« Отговор #51 -: Януари 25, 2012, 11:40:29 pm »
Цитат
вече се досетиха ... кой е човекът ... за когото .... се говори .... ;D
... from the very beginning... И когато беше Аманда също...

в съседния сайт дъщеричката на Марая плаче и търси майка си, оставила е бележка,   няколко прощални реда и "обичам ви"  :(
не се шегува момичето, притеснено е...
облакът с фотони, изригнат от слънцето тези дни сигурно е достигнал земята - магнитна буря, снежна буря...
Искаш да кажеш Марая се преструва на плачещото си дете. Дори не мога да разбера как една майка би могла да направи такова нещо!?!

Марая, ти замисли ли се за една секунда преди да започнеш тъпата си шега, какво биха изпитали децата ти, ако "изчезването" ти беше се случило наистина? Хайде, следващия път си помисли малко преди да правиш излишни драми! Ти сега се шегуваш и се смееш зад монитора, ами ако беше наистина, ако не беше на шега? Влез в положението на деца, изгубили родителите си! Можеш ли? То поне първи април да беше тццц.

Най-добре изтрий темата и да забравим, че е случило.
« Последна редакция: Януари 25, 2012, 11:45:07 pm от Mirabella »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #52 -: Януари 25, 2012, 11:50:53 pm »
Искаш да кажеш Марая се преструва на плачещото си дете. Дори не мога да разбера как една майка би могла да направи такова нещо!?!

Това би било голям цинизъм. Не вярвам да й е чак толкоз акъла.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #53 -: Януари 25, 2012, 11:55:23 pm »
Както и да е, очевидно става въпрос за Марая.
След като някои във форума я познават лично, нека се свържат с децата и или с някой близък неин човек. Защото ако нещо от това е вярно, не виждам друг начин да помогнем на момичето.

« Отговор #54 -: Януари 25, 2012, 11:55:45 pm »
Freya, подлъгват се тези, които се оставят да бъдат подлъгани и които правят същото с отсрещния. Това, че ти не приемаш, че е възможно не означава веднага, че е лъжа.
Освен човешката глупост друго глупаво нещо във Вселената няма.

И да, Дивна е права!
Във всяка една екстремална ситуация борбата със страха и паниката при всеки човек е различна, тъй като всеки по различен начин преживява случващото и едновременно с това се бори със собствените си страхове.

Ако беше тема свързана с интимни или подобни бля-бля въпроси, на дали ще да се приеме, че е лъжа :angry: А в един момент пише едно уплашено дете и масово се казва, че е лъжа.
Хайде да се опитаме да си държим душите по-отворени, ако ли не то 2012-та ще ни научи много добре, Бог да ни е на помощ!!!

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #55 -: Януари 26, 2012, 12:03:50 am »
Питах Таро, Къде е Марая?

Паднаха се

1. Справедливостта

2. Дяволът

3. Влюбените

Явно е при някой мъж.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #56 -: Януари 26, 2012, 12:07:16 am »
Явно е при някой мъж.

Това е по-добрият вариант.  :blink:

Добре, че не се е паднала Кулата.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #57 -: Януари 26, 2012, 01:30:48 am »
Мама я няма. Разбирам,че много хора я мразят ,но тя е голяма жена за мен. Бъдете щастливи , навън вали дъжд , вярвам ще измие празните души и нечистоплътните ви мисли. :'(
Лили, аз и всички които сте близки на мама  ви благодарим. Помолете се за мама :'( :'( :'( НЯМА Я :41: :25: Тя е много силна, дано преживее и това! :25: :03:
На всички останали без значение коя е мама, тя е мама! Може би не случайно много хора нямат деца.
« Последна редакция: Януари 26, 2012, 03:00:00 am от noname »

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #58 -: Януари 26, 2012, 02:44:12 am »
Майка ти ще се върне и всичко ще бъде наред. 

« Отговор #59 -: Януари 26, 2012, 02:52:17 am »
Майка ти ще се върне и всичко ще бъде наред.

Мерси.А ти защо писа такива неща за нея? Познаваш ли мама? Или аз не се сещам коя от всички нейни приятелки си или може би си Небесна и си се скарала с мама? Аз съм Еми.
Не и се сърди. :25:Тя е много добричка.Трудно я разбират,дори и аз не я разбирам навреме. :'(