Някой, който е разстроен не се занимава да търси и слага емотиконки, а си излива душата направо.
Тук фалшът беше очевиден и доказва само едно, че кверентката се нуждае спешно от психологическа подкрепа.
Скоро Сатурн влиза в 12-тия и дом и ще направи съвпад с Нептун и опозиция на наталната и луна. Нептун управлява друг воден дом - 4-ти дом (майката). луната също се свързва с майката. Тогава ще се разбере "кой баща и кой майка". И започни, че всичко си го правиш ти самата. Да не стане като в приказката за лъжливото овчарче. наистина да имаш нужда от подкрепа тогава, но никой да не ти я даде, защото си си изгърмяла патроните напразно и по тази причина никой не ти вярва. Като в приказката за лъжливото овчарче. В 12-ти дом си сама, ти самата и никой друг. сама срещу собствената си съвест. В 12-ти дом, никой не може да те разбере, защото не можеш да изразиш всичко, което чувстваш - бедна ти е фантазията и изразните средства не ти достигат. В какви интриги и филми ще се вкарваш тогава, не те зная. но определено от сега ти казвам, че няма да ти е лесно. Аз приключих с теб. Игнорирала съм те и прочетох това, което ми казаха, че е насочено към мен. Оттук нататък аз не виждам твоите постове, което значи че оттук нататък ти говориш зад гърба ми. Следвай си кармата!
ПП. Другият сайт не е мой, а на Вижън. тя ги подкукуроса и евала силна жена излезе. А аз нямам отношение към вашите войни. Ай, със здраве!