Здравей Гост

Мама

• 186 Отговора
  • 28056 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: Мама
« Отговор #120 -: Януари 26, 2012, 04:24:12 pm »

ПП. Другият сайт не е мой, а на Вижън. тя ги подкукуроса и евала силна жена излезе. А аз нямам отношение към вашите войни. Ай, със здраве!

Много силна жена, няма що! Всеки може да си направи такъв форум, защото е безплатно. И може да извика разни потребители от друг форум. Това, че те са напуснали означава, че не им е тук мястото.

Не става дума за форума изобщо. А за други неща, които няма да обяснявам, за да не досаждам на новодошлите с истории от миналото. Това си е между тях двете. мене да не ме въвлича.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Asol

• 4140
« Отговор #121 -: Януари 26, 2012, 04:37:00 pm »
Изникна ми една чуденка. Някой може ли да подкокороса някого, ако другия по един или друг начин не е на неговата вълна ?!
Иначе силен можем да наречем човек, който си отстоява и държи на позицията и не я менка според зависи, а ако сгреши си признава грешката. 

*

Stella

• 7765
« Отговор #122 -: Януари 26, 2012, 04:39:40 pm »
Да подкукуросваш някой проява на сила ли е?  :rolleyes:

А ти как мислиш дали точната дума е "подкукуросване" ? Всички те да не са безмозъчни кукли, дето като им каже нещо някой и да изпълняват безапелационно. Направили са своя избор на базата на това, на което с станали свидетели. не смятам, че е имало нужда някой да им казва какво да правят. Но фактът, че я последваха е много убедително в нейна полза, независимо дали вотът като цяло е отрицателен.  напускането на голяма част от дългогодишните съ-форумци беше в знак на протест, че атмосферата тука всяка вечер се отравяше със скандали. Да изградиш една общност не е като да направиш един безплатен сайт. Нещата не опират само до пари, а до споделени ценности. Хората се умориха от обиди и скандали. Вижън я няма отдавна, а рецидивите продължават и всички виждаме какво става - кой, кога и как се проявява.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #123 -: Януари 26, 2012, 04:49:44 pm »
Злословенето и създаването на интриги също не правят някого "силна жена".
Но всеки отговаря за действията си в крайна сметка.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #124 -: Януари 26, 2012, 04:51:05 pm »
Защо в другия форум почти не се пише, а тук активността е ежечасна?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #125 -: Януари 26, 2012, 04:52:07 pm »

При все това, че атмосферата тук е толкова неприятна и има много спам в астрологичните теми.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #126 -: Януари 26, 2012, 05:10:42 pm »

При все това, че атмосферата тук е толкова неприятна и има много спам в астрологичните теми.

Потребителите мога тда бъдат навсякъде под различни никове, както се убедихте.
В темата на Стела се "нарои" нов клонинг. Няма гаранция,че като си баннат няма да се
нанижеш от нов компютър, но това е коменртирано вече. Ох, чакат ме да и мотговарям на хорарните въпроси.
Отивам там. Моля да ме извините.темата за която стоя тука :rolf:

*

Divna

• 2478
« Отговор #127 -: Януари 26, 2012, 05:12:29 pm »
Maraq, radvam se, 4e vsi4ko e dobre v momenta.
V4era ve4erta se pritesnih mnogo za detenceto ti.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #128 -: Януари 26, 2012, 05:15:37 pm »
А на мен ми е интересно и в двата форума. И присъствам и в двата.

И в двата има хора, с които ми е приятно да говоря и които харесвам и са ми интересни. И не само астрологично. И след като не мога да ги получа накуп на едно място, ще продължавам да ги търся там, където ги намирам.
Някога, отдавна поради същите мотиви и (вървейки след Lillie) стигнах до този форум. И това вече съм го писала.

Цитат
Този форум е съкровищница от статии, и мнения, и характери, която няма аналог в българското нет-пространство... Ако сега започва да се прави такова нещо наново, не вярвам да може да се генерира нужната енергия, първоначален ентусиазъм и дълготърпеливост, че да събере отново такава съкровищница.
Цитирам отново себе си.

В другия форум има много сладки и много интересни чешити, и астролози, които за съжаление спряха да влизат тук. И благодарение на Вижън има отново място, където да ги виждам.

Въпросът е, защо хабите енергия с тази фиксация в другия форум и "предателите".
Още повече пък след като в другия форум "предателите" отдавна са надживели този и не го обсъждат.
А всякак погледнато, аз съм предател и за двата форума. Понеже пиша и в двата.
А как да определим тези, които пишат и тук, и в астросиъра.
А тези, които пишат и в трите?
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Stella

• 7765
« Отговор #129 -: Януари 26, 2012, 05:19:12 pm »
Има много нови хора в този форум, с които ми е приятно да комуникирам, но "старите муцуни" мога да ги "видя" само там. :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #130 -: Януари 26, 2012, 05:23:45 pm »

На никой не може да се забрани, изключая известните ни административни мерки, да пише в този или онзи форум... или в третия.  ;D Въпросът е да няма делби на територии и да има елементарна търпимост.
Всеки, който тръгва да пише в съответния форум, с действията си декларира приобщеността си към групата и нейните цели. Така че добър или лош, форумът е сбор на качествата на участващите в него.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #131 -: Януари 26, 2012, 05:25:09 pm »
Въпросът е, защо хабите енергия с тази фиксация в другия форум и "предателите".
Още повече пък след като в другия форум "предателите" отдавна са надживели този и не го обсъждат.

Защото е по-лесно другите да се изкарат криви, с една камара недостатъци, отколкото да се преценят обективно позициите на всяка една от страните.  :mellow:
Тези, които пишат и в трите форума предполагам би трябвало да са хора, на които не трябва да се има доверие.  ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #132 -: Януари 26, 2012, 05:29:54 pm »

На никой не може да се забрани, изключая известните ни административни мерки, да пише в този или онзи форум... или в третия.  ;D Въпросът е да няма делби на територии и да има елементарна търпимост.
Всеки, който тръгва да пише в съответния форум, с действията си декларира приобщеността си към групата и нейните цели. Така че добър или лош, форумът е сбор на качествата на участващите в него.

Абсолютно съм съгласна. Подкрепям с две ръце.
Ти сама каза, че този, който не може да се впише, бива охвърлен от групата.
Явно някои си проработват "комплексът на отхвърлянето".

*

Lillie

• 30532
« Отговор #133 -: Януари 26, 2012, 05:30:43 pm »
Тези, които пишат и в трите форума предполагам би трябвало да са хора, на които не трябва да се има доверие.  ;D

Ами да ви кажа, щях да пиша и в трите, на мен присъствието на определени лица не ми пречи, за моето не знам.  ;D
Но в крайна сметка си останах в този, защото ми е навик. А хората навсякъде са едни и същи, в другите два няма да срещна нищо по-различно, само тонът може да е друг (тук се знаем всички).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #134 -: Януари 26, 2012, 05:31:37 pm »

Или не вибрира на честотата на групата, т.е. на основното й ядро.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #135 -: Януари 26, 2012, 05:32:28 pm »
 Aз като една от "подкукоросаните" "предателки" да се обадя, а дали съм едно от двете знаейки ми натала и имайки необходимите астро знания, вие би трябвало да кажете:
Ами атмосферата Там е френдли, неекспертна и лежерна. "Новите" не се чувстват профани, "старите", които много много не попълваме празнини в знанията си също се чувстваме ОК.
 И тук не ми е зле, но аз съм си перде. ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #136 -: Януари 26, 2012, 05:39:25 pm »

Или не вибрира на честотата на групата, т.е. на основното й ядро.

Ами тогава що се бутат с нови никове? Всякак си се тремят да бъдат приети на всяка цена, дори и с цената на скандал и урокът винаги се повтаря и повтаря.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #137 -: Януари 26, 2012, 05:56:05 pm »
Ами тогава що се бутат с нови никове? Всякак си се тремят да бъдат приети на всяка цена, дори и с цената на скандал и урокът винаги се повтаря и повтаря.

Къде? В този форум?
Тук никой никого не е гонил и отхвърлял. Е, да, имаше такива опити да се изгони човек чрез отправяне на провокации и колективна офанзива ("съюзяване срещу противника"), но дотук безуспешни, доколкото виждам. Затова към този момент форумът си има двама събратя, пък навсякъде публиката е една и съща, с малки изключения.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #138 -: Януари 26, 2012, 05:57:01 pm »
Интриги няма как да стават, ако хората нямат склонност към такива занимания, независимо от провокациите.  :blink:

Не ти ли се е случвало да те въвлекат в интрига без самата ти дори да знаеш? Айде, честно????

*

Lillie

• 30532
« Отговор #139 -: Януари 26, 2012, 06:00:01 pm »
Интриги няма как да стават, ако хората нямат склонност към такива занимания, независимо от провокациите.  :blink:

Не ти ли се е случвало да те въвлекат в интрига без самата ти дори да знаеш? Айде, честно????

В реалния живот никога не съм си позволявала да забъркам интрига срещу някой.
Във виртуалния е имало опити да ме въвлекат, за които аз си давам сметка. Обикновено са завоалирани, но целта и мотивът ми стават ясни. Но без да знам, че ме въвличат... хм, като че ли не. В повечето случаи съм наясно, когато ме "обработват", кой и защо, какво цели.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.