Здравей Гост

Мама

• 186 Отговора
  • 28070 Прегледи
Re: Мама
« Отговор #140 -: Януари 26, 2012, 06:07:55 pm »
Интриги няма как да стават, ако хората нямат склонност към такива занимания, независимо от провокациите.  :blink:

Не ти ли се е случвало да те въвлекат в интрига без самата ти дори да знаеш? Айде, честно????

В реалния живот никога не съм си позволявала да забъркам интрига срещу някой.
Във виртуалния е имало опити да ме въвлекат, за които аз си давам сметка. Обикновено са завоалирани, но целта и мотивът ми стават ясни. Но без да знам, че ме въвличат... хм, като че ли не. В повечето случаи съм наясно, когато ме "обработват", кой и защо, какво цели.

Не,не, имах предвид: двама души си говорят и единият казва: Ми тя Лили ми каза че си еди-кво-си...
И по този начин ти влизаш в интригата, ни лук яла, ни лук мирисала, без да искаш.

Това не ти ли се е случвало?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #141 -: Януари 26, 2012, 06:13:01 pm »
Няма как да знам какво си говорят за мен тези двама души, ако не е стигнало до мен.
То става като развален телефон наистина, кой какво бил казал - щял съм бил се натаковал, на таковата не щяло да ме ***.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #142 -: Януари 26, 2012, 06:21:39 pm »
Няма как да знам какво си говорят за мен тези двама души, ако не е стигнало до мен.
То става като развален телефон наистина, кой какво бил казал - щял съм бил се натаковал, на таковата не щяло да ме ***.  ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #143 -: Януари 26, 2012, 08:50:33 pm »
Но аз винаги съм знаела , че везните имат проблеми с мисловните процеси..... ;)
Благодаря, Марая, за споделените ти знания!  ;)

Според твоите "знания" в друга тема ме изкара с уродливо тяло, защото имам плутон на АСЦ.  ;D

Аз се регнах наистина, за да обогатя знанията си, без да имам претенции за каквото и да е, и към когото и да е, защото на практика не познавам никой реално, но определено общуването тук с теб е нехигианичен акт!

Приемеш ли лично астрологичните мнения..по-добре спри да се занимаваш с тях... :blink:
Проблеми нямам с теб...,ако ти имаш то  те са твои... :mellow:

Небесна продължава да дърпа бика за рогата...Нали се разбрахме, че спря...
ПРИЧИНИТЕ ЗА КАКВОТО И ДА БИЛО М/У МЕН И ВИЖЪН....НЕ ТЕ КАСАЯТ...НО ТИ И ТАМ НАЛИВАШЕ МАСЛО В ОГЪНЯ...ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЗА ПИСМАТА НА ВЕЩИЧКА,ВИЖЪН ,СКАРЛЕТ И ТЕБ...ЗА ИНТРИГИТЕ...И ЗА ХИЛЯДИТЕ МАХЛЕНСКИ БЕЛЕЖКИ...
СПРИ СЕ! ОСВЕН С ЛИЦЕМЕРИЕ С ДРУГО НЕ МОГА ДА ТЕ ЗАПОМНЯ....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #144 -: Януари 26, 2012, 09:01:00 pm »
Да подкукуросваш някой проява на сила ли е?  :rolleyes:

Да манипулираш мнението му използвайки нечистоплътни начини...Да наречеш някой с обидни епитети , да му лепнеш етикети...И после ни лук ял...ни лук мерисал...
Още пазя съобщения от Алоне...мога да ги сведа до знанието на форума.... :mellow:
Всички сме грешни и безгрешни...,но нека има поне малко морал и етика...ако не заради претенциите ни...то заради това, че мястото на което пишем не е махленска кръчма.... :mellow:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #145 -: Януари 26, 2012, 09:05:58 pm »
Ами тогава що се бутат с нови никове? Всякак си се тремят да бъдат приети на всяка цена, дори и с цената на скандал и урокът винаги се повтаря и повтаря.

Къде? В този форум?
Тук никой никого не е гонил и отхвърлял. Е, да, имаше такива опити да се изгони човек чрез отправяне на провокации и колективна офанзива ("съюзяване срещу противника"), но дотук безуспешни, доколкото виждам. Затова към този момент форумът си има двама събратя, пък навсякъде публиката е една и съща, с малки изключения.

Така е било...така и ще бъде... :kissd:
Няма да ги забравя онези моменти...никога....

*

Марая

• 28287
« Отговор #146 -: Януари 26, 2012, 09:20:57 pm »

Според твоите "знания" в друга тема ме изкара с уродливо тяло, защото имам плутон на АСЦ.  ;D

Аз се регнах наистина, за да обогатя знанията си, без да имам претенции за каквото и да е, и към когото и да е, защото на практика не познавам никой реално, но определено общуването тук с теб е нехигианичен акт!

Приемеш ли лично астрологичните мнения..по-добре спри да се занимаваш с тях... :blink:
Проблеми нямам с теб...,ако ти имаш то  те са твои... :mellow:

Небесна продължава да дърпа бика за рогата...Нали се разбрахме, че спря...
ПРИЧИНИТЕ ЗА КАКВОТО И ДА БИЛО М/У МЕН И ВИЖЪН....НЕ ТЕ КАСАЯТ...НО ТИ И ТАМ НАЛИВАШЕ МАСЛО В ОГЪНЯ...ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЗА ПИСМАТА НА ВЕЩИЧКА,ВИЖЪН ,СКАРЛЕТ И ТЕБ...ЗА ИНТРИГИТЕ...И ЗА ХИЛЯДИТЕ МАХЛЕНСКИ БЕЛЕЖКИ...
СПРИ СЕ! ОСВЕН С ЛИЦЕМЕРИЕ С ДРУГО НЕ МОГА ДА ТЕ ЗАПОМНЯ....
Това всичкото до мен ли е адресирано? С никой от изброените не съм си писала писма, от изброените само скарлет знам коя е- Маргарета Паскалева, но и нея не познавам лично и не сме си кореспондирали, доколкото знам при нея кореспонденцията се заплаща  :blink:
Определено ме бъркаш с някой, само съм изразила мнение, как обиждаш хора които не познаваш във форума, това е истината! И това че съм нова не значи, че нямам право на собствено мнение.  :mellow:

Ето обръщението....Надявам се , че вече си видяла..... :blink:

*

Grace

• 2257
« Отговор #147 -: Януари 26, 2012, 09:26:14 pm »
кажете на мен, непросветената, кой е тоя другия сайт ? да ида да видя, може пък там да има повече астрология за четене ?  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #148 -: Януари 26, 2012, 09:32:45 pm »
кажете на мен, непросветената, кой е тоя другия сайт ? да ида да видя, може пък там да има повече астрология за четене ?  ;)

тук има доста астрология...важно е какво търси потребителя.... ;) :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #149 -: Януари 26, 2012, 09:37:46 pm »
да кажете:
Ами атмосферата Там е френдли, неекспертна и лежерна.

Значи атмосферата тук е експертна?

Да, Хело, ти си експертът.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #150 -: Януари 26, 2012, 09:40:50 pm »
Еййййййййййййййййййййййййййй айде спрете се вече бе!

« Отговор #151 -: Януари 26, 2012, 09:43:00 pm »

Хахахахха спокойно и аз съм с уродливо тяло, ама по някакви други астрологични причини...хаахахахха :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #152 -: Януари 26, 2012, 09:45:24 pm »
Споко, преди време друга астроложка изкара една моя близка с вроден физически дефект и извънбрачно дете, само защото има Хирон на АС.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #153 -: Януари 27, 2012, 09:14:52 am »
Е, хайде стига с тези уродства по тялото, аз си имам Плутон на АЦ и си ми е дал интересни сини очи, моля ви кажете кой е сайтът на Вижън, че ми стана интересно.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Stella

• 7765
« Отговор #154 -: Януари 27, 2012, 09:41:27 am »
а, спокойни сме, но темата ме върна години назад, когато моята мама-стрелец! беше опразнила една опаковка тетрациклин, написала едно дълго прощално писмо, а като се стига до там баща ми, Бог да го прости, да я води в болницата, за да я спасяват от отравяне и тя призна, че изпила само две хапчета, другите хвърлила в мивката, искала да ни стресне малко и да се почувства необходима  :blink: Свободни хора, какво да ги правиш- има само 8 месеца трудов стаж, сега взема наследствена пенсия и не е мирясала с интригите и да се дърли с комшийките, търсейки си сама поводи, че уж я мразели, завиждали и т.н., без да се замисли, че хората си имат техни проблеми и не им е до нея  :rolleyes: а стреса, който ми докара на мен тогава, че бях дете, едва ли някога ще го асимилира и смели с "мислещата" си глава, че и тя постоянно мислела  ;)

Огнените са по драмите и лъвиците с наранено слънце така правят. Все едно описваш майка ми.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #155 -: Януари 27, 2012, 07:15:52 pm »
"няма връзка с този номер" може просто да означава че батерията е паднала. Но дори и човека насреща да затваряше умишлено...
Майката решава да научи голямата си дъщеря на урок, като си вземе якето и зачезне цяла нощ на някъде. Та остави 11 годишно дете до 6 сутринта да кисне през компютъра и да се стресира, къде е майка му.
Аз на майтап си пуснах хорарен въпрос "Марая добре ли е с главата?" ... ама то май не е майтап работата.

Аз може да не съм майка още, че да съдя. Но съм дъщеря, моята майка никога не е и никога не би постъпила така. Децата й да страдат задето тя има проблеми.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #156 -: Януари 27, 2012, 07:17:12 pm »
Аз на майтап си пуснах хорарен въпрос "Марая добре ли е с главата?" ... ама то май не е майтап работата.

Тоя въпрос май ще трябва да се пусне за половината форум, аз отдавна си го задавам, но си трая.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #157 -: Януари 27, 2012, 07:21:38 pm »
Не знам откачалки ли сме половината форум. Но е факт, че аз не знам такива неща за личния живот на някой друг. Но ето един пример с тази случка, който едва ли ще забравя скоро. Аз не обичам и не си бутам носа в личния живот на хората, но когато те ти го натрисат по такъв начин е неизбежно. Сори за тях.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #158 -: Януари 27, 2012, 07:24:44 pm »
Аз не обичам и не си бутам носа в личния живот на хората, но когато те ти го натрисат по такъв начин е неизбежно. Сори за тях.

Тук сме форум "Лична драма" - и Анабел го е казвала неведнъж, и други потребители.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #159 -: Януари 27, 2012, 07:24:52 pm »
"няма връзка с този номер" може просто да означава че батерията е паднала. Но дори и човека насреща да затваряше умишлено...
Майката решава да научи голямата си дъщеря на урок, като си вземе якето и зачезне цяла нощ на някъде. Та остави 11 годишно дете до 6 сутринта да кисне през компютъра и да се стресира, къде е майка му.

Аз може да не съм майка още, че да съдя. Но съм дъщеря, моята майка никога не е и никога не би постъпила така. Децата й да страдат задето тя има проблеми.

Явно си добро дете... :blink:

А аз имам доволно много деца...Та не ми бери грижата на мен...
Ще имаш дете и дай боже да не ти врътка номера...
А моите не ги мисли...Те никога не са сами....Знам къде ги оставям...и на кого...
И знаеш ли...,те не са мои...,а на БОГ...

Моята глава ли ти е приоритет?
Няма ли до теб някой...,който да прегърнеш и да обичаш...,а стигна до моята глава? :mellow: