Здравей Гост

Мама

• 186 Отговора
  • 28071 Прегледи
Re: Мама
« Отговор #160 -: Януари 27, 2012, 08:11:07 pm »

зА ДА ДАМ УРОК НА ВСИЧКИ...,ЧЕ ТЕЛЕФОНИТЕ КОГАТО НЕ СЕ ВДИГАТ...ЗА МАЙКАТА Е НАЙ-СТРАШНОТО...и ДА НЕ ДАВА ГОСПОД ДА ТЕ СТИГА ТОВА ,КОЕТО СИ МИСЛИ МАЙКАТА ,КОГАТО НЯМА ВРЪЗКА С "ТОЗИ НОМЕР".... :( Това ме умори....бях много тъжна...Много...

Това едно към едно съм го чувала от майка ми десетки пъти. И тя е Стрелец. Досега подценявах слънчевия знак и мислех, че това със зодиите е краааайно субективно. Но явно не е без значение. Като наблюдавам Марая разбирам на какво се дължат хладните отношения с майка ми...и нежеланието да поддържам каквито и да било отношения.
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #161 -: Януари 27, 2012, 08:52:00 pm »

зА ДА ДАМ УРОК НА ВСИЧКИ...,ЧЕ ТЕЛЕФОНИТЕ КОГАТО НЕ СЕ ВДИГАТ...ЗА МАЙКАТА Е НАЙ-СТРАШНОТО...и ДА НЕ ДАВА ГОСПОД ДА ТЕ СТИГА ТОВА ,КОЕТО СИ МИСЛИ МАЙКАТА ,КОГАТО НЯМА ВРЪЗКА С "ТОЗИ НОМЕР".... :( Това ме умори....бях много тъжна...Много...

Това едно към едно съм го чувала от майка ми десетки пъти. И тя е Стрелец. Досега подценявах слънчевия знак и мислех, че това със зодиите е краааайно субективно. Но явно не е без значение. Като наблюдавам Марая разбирам на какво се дължат хладните отношения с майка ми...и нежеланието да поддържам каквито и да било отношения.

А аз имам обяснения вече...защо ме държа цяла една нощ...и предизвика гнева ми да ти сложа Бан....
Това, че не поддържаш връзка с майка си е много лошо...Един ден ще го разбереш...Деня в който станеш майка! :mellow:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #162 -: Януари 27, 2012, 09:04:44 pm »
Моята беше със Слънце в Риби в първи дом и Луна в Стрелец в 10ти и щеше да е голяма находка за драматичния театър.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #163 -: Януари 27, 2012, 09:12:11 pm »
Дали една жена е повече майка не зависи от броя деца.Може и едно да имаш и да си повече майка от друга,която има 10. Или го имаш от вътре или го нямаш. И наистина добрата майка не се бие в гърдите да казва колко е добра, защото няма безгрешни хора и се учим цял живот. Всички сме хора и бъркаме дали в майчинството или друго - нормално е.А темата наистина е брутална.....
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

Марая

• 28287
« Отговор #164 -: Януари 28, 2012, 03:35:07 am »
Дали една жена е повече майка не зависи от броя деца.Може и едно да имаш и да си повече майка от друга,която има 10. Или го имаш от вътре или го нямаш. И наистина добрата майка не се бие в гърдите да казва колко е добра, защото няма безгрешни хора и се учим цял живот. Всички сме хора и бъркаме дали в майчинството или друго - нормално е.А темата наистина е брутална.....

тъжна е...защото разбираш...че духовност липсва.... :blink:

Огромни и чудовищни форми на Его...и стаден принцип...
Толкова робска психика не съм имала и в най-смелите си представи ,че може да има в интернет.... :blink:
Тъжно е....
Астрологията не е за всеки...и все по-често напоследък улавям , че я практикуват посредствени хора...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #165 -: Януари 28, 2012, 07:58:19 am »

Толкова робска психика не съм имала и в най-смелите си представи ,че може да има в интернет.... :blink:
Тъжно е....
Астрологията не е за всеки...и все по-често напоследък улавям , че я практикуват посредствени хора...

Това към мен ли е насочено?
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #166 -: Януари 28, 2012, 08:15:03 am »

Едни практикуват, къде успешно, къде не..., други консумират наготово- значи астрологията е за всеки  :blink:
А един парадиращ за духовност човек никога няма да си позволи, да нарича учениците "посредствени", защото всички сме ученици в училището на живота!

В интерес на истината един духовно извисен човек, не би парадирал и не би упреквал останалите за недостатъците им.

« Отговор #167 -: Януари 28, 2012, 10:10:20 am »
Не ви разбирам защо продължавате да се поддавате на провокации...спомням си че лошата Кралица от приказката за Снежанка се страхуваше най-много да не бъде забравена....затова забравете за всичко и не пишете тук, това ще е най-доброто :)

*

Kaya

• 2893
« Отговор #168 -: Януари 28, 2012, 10:32:01 am »
Не ви разбирам защо продължавате да се поддавате на провокации...спомням си че лошата Кралица от приказката за Снежанка се страхуваше най-много да не бъде забравена....затова забравете за всичко и не пишете тук, това ще е най-доброто :)
[/quote
 ;)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #169 -: Януари 28, 2012, 10:37:29 am »
Дааам...такава е горчивата истина.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #170 -: Януари 28, 2012, 11:29:28 am »

Тъжно е....

Това към мен ли е насочено?

Не е естествено...
Просто споделям наблюденията си... :blink:

Едни практикуват, къде успешно, къде не..., други консумират наготово- значи астрологията е за всеки  :blink:
А един парадиращ за духовност човек никога няма да си позволи, да нарича учениците "посредствени", защото всички сме ученици в училището на живота!

В интерес на истината един духовно извисен човек, не би парадирал и не би упреквал останалите за недостатъците им.

Мдааа...,точно така...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #171 -: Януари 28, 2012, 12:32:14 pm »

Така е по принцип, но това е често явление по форуми като този.
Всеки вижда чуждите недостатъци, особено на хората, които не са му симпатични, за същите недостатъци при симпатичните му хора просто си затваря очите.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #172 -: Януари 28, 2012, 12:34:54 pm »
Не само при симпатичните му. И при тези, от които има някаква полза. Материалният стимул може да бъде силен стимул.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #173 -: Януари 28, 2012, 12:39:41 pm »
Не само при симпатичните му. И при тези, от които има някаква полза. Материалният стимул може да бъде силен стимул.

Нали духовността няма материално изражение?  ;D Тук за това говорим (или аз не съм разбрала).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #174 -: Януари 28, 2012, 12:43:33 pm »
Нали сиромахът бил жив дявол? Или не защитавахте такава теория, когато ви казах, че няма корелация духовност-материално състояние.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #175 -: Януари 28, 2012, 12:44:47 pm »
Или не защитавахте такава теория, когато ви казах, че няма корелация духовност-материално състояние.

Защо говориш в множествено число? Тези думи не ми принадлежат.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #176 -: Януари 28, 2012, 12:59:36 pm »
Или не защитавахте такава теория, когато ви казах, че няма корелация духовност-материално състояние.

Защо говориш в множествено число? Тези думи не ми принадлежат.

Говори ти на ВИЕ... ;D
Толкова ли не се сещаш...Има причина и основание за това...разбира се... :P

« Отговор #177 -: Януари 28, 2012, 12:59:49 pm »
Защото ти започна в множествено число. Учтиво е да се отговаря в същия род и число, така са ме учили.

Нали духовността няма материално изражение?  ;D Тук за това говорим (или аз не съм разбрала).

Аз не говорех за това. Аз говорех за това, което казах. Моята приказка няма нищо общо с духовността, тя засяга съвсем друг аспект на взаимоотношенията.

Когато умът е непрекъснато ангажиран с битови проблеми и мисли как да си изкараме прехраната, т.е. да задоволим най-елементарните потребности, човек рядко обръща поглед към небесата, връщайки се след работа като пребит с чук.

Тези думи на мен ми звучат в синхрон със "сиромах човек е жив дявол". Защо после ме обвиняваш, че ти вменявам чужди приказки?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #178 -: Януари 28, 2012, 01:01:17 pm »
Защото ти започна в множествено число. Учтиво е да се отговаря в същия род и число, така са ме учили.

Най-сетне да се научим на култура. По-добре късно, отколкото никога. :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #179 -: Януари 28, 2012, 01:09:07 pm »
 :rolf: :rolf: :rolf: Надявам се да не го изтриете все пак, това е уникален бисер! Тадж, признавам писателския ти талант!
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.