Здравей Гост

Защо някои потребители не могат да влизат във форума

• 71 Отговора
  • 23370 Прегледи
Няма потребители които не могат да влизат, а има потребител който има проблем, но той най-вероятно няма нищо общо с форума.  :mellow:

Това е пълен абсурд. Интернет доставчика ми отваря сайта. Програмиста каза, че това е проблем на сайта, а не мой. Ако е мой проблем то защо не ми приема паролата на стария акаунт като е правилната?

Според мен ми е блокирано айпито! В момента пиша от друго айпи и няма проблем както се вижда. Ако това е нещо целенасочено то моля да ми се даде обяснение!

*

Lillie

• 30532
Тогава пиши от новия си ник, пак си Вещичка, нищо че е на латиница. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

Абе, нека админа да обясни, че то така ако почне на всеки да се случва така, тогава до къде ще я докараме.

*

Lillie

• 30532
Ако това е нещо целенасочено то моля да ми се даде обяснение!

Това май няма да е единственият форум, където не се дават обяснения.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Няма потребители които не могат да влизат, а има потребител който има проблем, но той най-вероятно няма нищо общо с форума.  :mellow:

Това е пълен абсурд. Интернет доставчика ми отваря сайта. Програмиста каза, че това е проблем на сайта, а не мой. Ако е мой проблем то защо не ми приема паролата на стария акаунт като е правилната?

Може някой „доброжелател“, по някакъв начин да се е сдобил с паролата и така ..

Това също е пълен абсурд! Защото като поискам имейл за нова парола и ми дава, че няма такъв регистриран имейл, а аз имам от 10 години един и същ имейл и нямам друг. Да не говоря, че вторият акаунт го регистрирах на същия имейл, което е още по-абсурдно...

*

Lillie

• 30532
Друг ник не може да се регистрира на същия мейл, поне в този форум е така.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Това също е пълен абсурд! Защото като поискам имейл за нова парола и ми дава, че няма такъв регистриран имейл, а аз имам от 10 години един и същ имейл и нямам друг. Да не говоря, че вторият акаунт го регистрирах на същия имейл, което е още по-абсурдно...

Току що си смених мейла / за проба /
та ако ти имам примерно паролата .. влизам в профила и променям паролата после мейла на каквото си пожелая, няма проблем с това ..
може да го пробваш и ти с текущия си акаунт.

Друг ник не може да се регистрира на същия мейл, поне в този форум е така.

Да, знам затова и казах, че е още един абсурд!

Добре Ивайло, ако е така, то Жином е напълно наясно, че първият ми профил си е мой и това е! Нека ми изпрати на лични новата парола и имейла на който е регистрирана. Като админ, той може да го направи. Аз нямам какво да крия и ако не е умишлено направено то аз ще му се извиня публично, но си искам стария профил заедно с потребителското име и паролата - това може да ми се даде ако админа прояви желание за това, но ако е нещо друго, което и подозирам то тогава нещата ще ги оставят да си затихнат без обяснения...

*

Lillie

• 30532
Много тъпо.  :lol:

Дано имаш съдействие от страна на админа, ако обаче проблемът е нерешим, пробвай да си извлечеш паролата от енергоинформационното поле.  :blink: По-горе някои от съфорумците така предлагат (имаш и нужните за това данни).  :08:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
Чак пък да ти хакват акаунт в астро форум :-\. Чи що, да ти изчетат личните примерно? Чак дотам хора без работа да има, ми е прекалено.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Lillie

• 30532
Мдаа, разбирам да е някоЙ звезда.  ;D
Сетих се за Апостол Апостолов как му бяха хакнали акаунта в нашия скромен форум, по едно време се появи с актова снимка на аватара (горната част си беше негова).  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Просто исках да видиш, че има и други възможни варианти  ..
това е .

Аз не пазя лични съобщения, защото нямам нужда от това. И да ми влязат в профила нищо няма да намерят, а и начина ми на писане е неподражаем, така че веднага ще ме разберете.

*

Veselin

Много тъпо.  :lol:

Дано имаш съдействие от страна на админа, ако обаче проблемът е нерешим, пробвай да си извлечеш паролата от енергоинформационното поле. 
Да, това тя би трябвало да може да направи, с тези нейни способности. Защо даже въобще се занимава с админа ми е чудно.  :blink:

Хората  са странни птици ...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Аз не пазя лични съобщения, защото нямам нужда от това. И да ми влязат в профила нищо няма да намерят, а и начина ми на писане е неподражаем, така че веднага ще ме разберете.

:haha:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
Е, какво? Наистина е неподражаем.  :mellow:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

:haha:

Надявам се, че осъзнаваш каква липса на оригиналност проявяваш в момента.  ;)