Здравей Гост

Защо някои потребители не могат да влизат във форума

• 71 Отговора
  • 23368 Прегледи
*

Veselin

Не мога да разбера защо не извлечеш паролата си от информационното пространство. За теб това не би трябвало да е проблем.  :blink:

*

Lillie

• 30532
И какво да направи - "Сезам, отвори се"!?  :rolleyes:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Не мога да разбера защо не извлечеш паролата си от информационното пространство. За теб това не би трябвало да е проблем.  :blink:

Ти вярваш ли си на приказките бре?  ;D

*

Veselin

Че защо да не вярвам. Доколкото знам, всяко едно наше действие, всяка една мисъл се записва в т.нар. Акашово пространство, а ти многократно си ни разказвала, че имаш такива и онакива способности, така че какъв е проблема.

Ми да речем, че не ми се занимава с глупости... Тъпа е самата ситуация...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Аз не пазя лични съобщения, защото нямам нужда от това. И да ми влязат в профила нищо няма да намерят, а и начина ми на писане е неподражаем, така че веднага ще ме разберете.

:haha:

Надявам се, че осъзнаваш каква липса на оригиналност проявяваш в момента.  ;)

Не....не мога да остана безучастна към коментарите ти...особено когато са свързани с други хора...в личната ти поща.... :rolf:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Veselin

Да, тъпа е, а и админа тъкмо заради това е админ, за да оправя проблемите във форума.

Аз не пазя лични съобщения, защото нямам нужда от това. И да ми влязат в профила нищо няма да намерят, а и начина ми на писане е неподражаем, така че веднага ще ме разберете.

Не....не мога да остана безучастна към коментарите ти...особено когато са свързани с други хора...в личната ти поща.... :rolf:

Охо, значи имаш достъп до личната ми поща така ли?

Виж сега миличка - знам какво става не е нужно да се издаваш така левашката...  ;D

*

Марая

• 28287

Охо, значи имаш достъп до личната ми поща така ли?

Виж сега миличка - знам какво става не е нужно да се издаваш така левашката...  ;D

Значи виж колко е простичко да разбереш доста неща само с едно изречение.... :P ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Значи виж колко е простичко да разбереш доста неща само с едно изречение.... :P ;D

Алкохол, дрога, хапове? Или всичко накуп, чадо мое? Или скоро не си ходила при психиатъра да ти изпише нови лекарства а?  :57:

*

Lillie

• 30532
Като онази баба, дето й се привиждали рептили в кухнята.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
Ма вие сериозно ли?
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

:o :o :o Учудена съм до кое ниво може да паднат някои хора.  :o :o :o И го целуват, целуват, дъното, до което са стигнали.  :o :o :o

Вещето има нов бан до 10 фев в момента от новия си ник.  :rolleyes: Всеки сам да си прави заключенията от сега нататък ...  :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
:o :o :o Учудена съм до кое ниво може да паднат някои хора.  :o :o :o

И аз бях учудена някога, но вече много малко неща ме учудват.
А тук е модно да се говори за нива, мдам, улучихме тенденцията.  :mellow:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287

Алкохол, дрога, хапове? Или всичко накуп, чадо мое? Или скоро не си ходила при психиатъра да ти изпише нови лекарства а?  :57:

Е сега пак ще има въпроси.... :mellow:
За мен не се грижи...имаш време да посетиш докторите.... ;)

*

Diyana

• 2705
Цитат
[Януари 26, 2012, 23:17:41]Вещичка: хохоооооооооооооооооооо току що ме баннаха до 10 февруари *****
[Януари 26, 2012, 23:17:57]Вещичка: Съжалявам veshti4ka, съществува забрана, която не ти позволява да публикуваш или изпращаш лични съобщения в този форум. Имаш временна забрана Февруари 10, 2012, 11:16:09 pm.

Марая, да не си се объркала на кой форум си админ?

*

Lillie

• 30532
Вещето има нов бан до 10 фев в момента от новия си ник.  :rolleyes: Всеки сам да си прави заключенията от сега нататък ...  :rolleyes:

Тъй ли?  :-\
Благодаря, че ни информира всички.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532

Нали знаеш, решенията на администрацията не се коментират.
Всъщност коментират се, но трудно можем да повлияем върху тях.  :mellow:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
Цитат
[Януари 26, 2012, 23:17:41]Вещичка: хохоооооооооооооооооооо току що ме баннаха до 10 февруари *****
[Януари 26, 2012, 23:17:57]Вещичка: Съжалявам veshti4ka, съществува забрана, която не ти позволява да публикуваш или изпращаш лични съобщения в този форум. Имаш временна забрана Февруари 10, 2012, 11:16:09 pm.

изводите са за теб.... ОБЯСНЕНИЕ НАЙ-МАЛКО НА ТЕБ ДЪЛЖА..... :mellow:

*

Diyana

• 2705
На този етап ще приема, че някой те е изпуснал без надзор да си поиграеш на админ. С терапевтична цел.
А, ако поискам да се цаня за твоя бардак, мога да го намеря в подписа ти. Не го пренасяй тук.