Здравей Гост

Милионер търси съпруга

• 160 Отговора
  • 20312 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Re: Милионер търси съпруга
« Отговор #60 -: Януари 28, 2012, 10:20:42 am »
Ами аз потърсих набързо из нета. Но не намерих. Разбрах единствено, че Дарина е с асц Близнаци  ;D Ако имахме и дата щеше да е добре. За Елена знаем, че е зодия Рак.  ;D

Е тя Дарина активира близнашката му венера...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #61 -: Януари 28, 2012, 10:21:55 am »
Не трябва ли да са в съвпад за да я активира? Или е достатъчно АСЦ й да е в същия знак?

*

elfidka

• 3129
« Отговор #62 -: Януари 28, 2012, 10:29:02 am »
Не трябва ли да са в съвпад за да я активира? Или е достатъчно АСЦ й да е в същия знак?
Същия знак е важен също.....
Аз лично имам богат опит с лични партньорски в знака на моя АЦ. Дълга връзка с Мерс и Венера начални гр. на знака. А моя Ац е на 27 гр.  то разбира се само това не е достатъчно. Важно е и Управителите на кои домове активираш на партньора. Достатъчно е да събудиш У4 и У5 и те приемат за семейство / като усещане де /.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Yaya

• 2265
« Отговор #63 -: Януари 28, 2012, 11:20:19 am »
Да си призная, по-съм склонна да кредитирам часа, даден от Марая. Той повече отговаря на професията на човека - У10 в 9ти, Луна в 6ти и У6 в 11ти. Има и У9 в 10ти, който е и У2 - ценностите на човека са му такива, няма 2 мнения. Само не смятам, че Юпитер е в 12ти, по-скоро е в 11ти. От друга страна, той е У7, но е в съвпад с Плутон, което доста го ранява, а и опозира Луната А Луната, горката е У11 - ми ето защо се показва само с жените и нищо повече.. Реално, ако У7 е и Нептун, той изразява отношението му към тях - плаща, за да ги има.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Kaya

• 2893
« Отговор #64 -: Януари 28, 2012, 11:48:26 am »
някой беше коментирал, защо дядо ти Ицо имал венера на МЦ, ако вторият час е верен, то венера е у на 2 и си е баш материалното й проявление ( той не беше ли също нявга в модата)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #65 -: Януари 28, 2012, 11:50:07 am »
Жена му беше в модата...
Дълги години е живял в Италия...Юпитер в 12-ти..

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #66 -: Януари 28, 2012, 12:55:35 pm »
За мен втория час е верен, но подлежи на ректификация, по всяка вероятност малко по-рано от дадения, за да може Слънцето да влезе в 12 дом - чужбината, партньорите също са по чужбина Урана е също в 12 дом ... Тогава Плутон става У5 - /бизнеса/ и е на К2. При това положение Сатурна е на К5 - и връх на таоквадратура ... дава задължения към любовници...
И хирона влиза в 7 дом - ето това беше моето предположение, има си проблем човека на тема пратньорки, но интересно какво го дава да е със жените, като би могло да е проблем със всеки партньор по принцип.....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Lillie

• 30532
« Отговор #67 -: Януари 28, 2012, 01:03:11 pm »
Бихме могли да направим бърза ректификация и да сверим двата възможни варианта на час на раждане, но трябва да разполагаме с доста факти от живота му.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #68 -: Януари 28, 2012, 01:22:09 pm »
В самото предаване казаха, че специално са поканили астролог да му направи синастрии с последните останали кандидатки, но това беше преди около 2 седмици (може и повече). Не следя редовно предаването (даже от 2-3 седмици не съм гледала нето един епизод). Така че ако някой следи, може да намигне дали синастриите са факт или не.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #69 -: Януари 28, 2012, 01:23:26 pm »
Бихме могли да направим бърза ректификация и да сверим двата възможни варианта на час на раждане, но трябва да разполагаме с доста факти от живота му.

Ми ние нищо не знаеме...
Трябва да разберем кога се е женил първия път, кога са родени децата му ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Lillie

• 30532
« Отговор #70 -: Януари 28, 2012, 01:27:24 pm »
Ми ние нищо не знаеме...

Тогава можем само да гадаем коя от двете карти е по-достоверна.  :rolleyes:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #71 -: Януари 28, 2012, 01:58:16 pm »
Христо Сираков бил едва 3-годишен, когато родителите му се развели
Сираков е на 42 г., когато Анна Мария се появява в живота на му. Тя е плод на връзката му с манекенката Мария Бешлиева. Двамата живеят в Италия от 1990 г. Малката се ражда на 11 август 1998 г. в София.
Синът му Кристиян се ражда на 3 юни 2005 г. от връзката на бизнесмена с манекенката Ирен Онтева в осмия месец

Ето това намерих в нете и копнах само събитията  :blink: :blink:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #72 -: Януари 28, 2012, 02:17:07 pm »
Ей я къде се изказва и колежката астроложка  ;D
Ама нищо кой знае какво не каза а видеото е дълго. http://vbox7.com/play:fef8d33578
И в следващите части има... направи ми впечатление, че явно в картата на Дарина е видяла, че тя е имала проблемна връзка с баща или по-възрастен мъж. Затова казва, че не се се влюбвала, нещо като защитна реакция.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #73 -: Януари 28, 2012, 02:56:32 pm »
И в следващите части има... направи ми впечатление, че явно в картата на Дарина е видяла, че тя е имала проблемна връзка с баща или по-възрастен мъж. Затова казва, че не се се влюбвала, нещо като защитна реакция.

На мен пък ми направи впечатление репликата на Дарина, в която казва "Започнах да изпитвам чувства към човек, който е наистина..." (за Хр. Сираков). Тук като че ли малко си противоречи. В петгодишната си връзка не успяла да се влюби, пък започва да изпитва чувства към почти непознат човек от предаването, в което участва.

И говори за доверието, как не вярвала на никой... Не е изключено в нейната карта да има силно сатурново или плутоново влияние.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #74 -: Януари 28, 2012, 03:01:44 pm »

На мен пък ми направи впечатление репликата на Дарина, в която казва "Започнах да изпитвам чувства към човек, който е наистина..." (за Хр. Сираков). Тук като че ли малко си противоречи. В петгодишната си връзка не успяла да се влюби, пък започва да изпитва чувства към почти непознат човек от предаването, в което участва.

И говори за доверието, как не вярвала на никой... Не е изключено в нейната карта да има силно сатурново или плутоново влияние.

А бе то хвани едната удари другата...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #75 -: Януари 28, 2012, 03:06:40 pm »
Годината е 1982 г., малко преди 1 май - прави катастрофа и негов приятел умира по негова вина.
Незнам какво ще рече това като дата.... но Христо Сираков остава 17 дни в кома
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #76 -: Януари 28, 2012, 03:43:54 pm »

Аха... аз пък от тези й реплики си направих друга асоциация. Че не може да се има доверие на човек, който няма доверие на никого.  :blink:
А нали тя парадира че е най-искрената от всички.

Малеее... каква съм, обсъждам ги като няква лелка дето живота й протича покрай сериалите.  :rolf: ;D  хахах... по принцип не ми е присъщо да гледам такива неща. Вие тука ме зарибихте, от темата. Аз дори телевизия не гледам.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #77 -: Януари 28, 2012, 03:46:08 pm »
Момичета какви бяха аспектите за катастрофа ?
Не беше ли засегнат по някакъв начин асцедента ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Lillie

• 30532
« Отговор #78 -: Януари 28, 2012, 03:48:10 pm »
Момичета какви бяха аспектите за катастрофа ?
Не беше ли засегнат по някакъв начин асцедента ?

Дирекции и транзити на малефици към оста АС/ДС (нанасяне на телесни повреди, заплаха за целостта и живота), към планета в 3 или 9 дом също (инцидент по време на път, злополука). Ако оста 6/12 дом е намесена, тогава може да има престой в болнично заведение, а ако се активира оста 2/8 дом - операция, летален изход.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #79 -: Януари 28, 2012, 06:37:52 pm »
Момичета, аз изгледах и последните епизоди за момента... с последните индивидуални срещи и т.н.т.  и тъкмо ме жегна женското любопитство....
Тааа веднага в съзнанието ми изникна следния хорарен въпрос, явно защото предположих такова развитие на ситуацията... а и май в понеделник ще стане ясно.

Дарина ли ще избере Христо Сираков?

Нямам идея как да се ориентирам по картата, какво мислите вие по картата а и не само, как според вас ще се развият събитията?  :blink: