Здравей Гост

Тълкуване на сънища с рисунки

• 23 Отговора
  • 7044 Прегледи
*

Hm

• **
  • 1397
Тълкуване на сънища с рисунки
« -: Януари 28, 2012, 04:14:20 pm »
Когато сънувате сън, за който решите, че е важен, вземете един лист хартия и цветни моливи, бои или каквото имате.

После нарисувайте или целия сън с отделните му етапи или само една част от съня, която ви е направила най-силно впечатление. Докато рисувате обърнете внимание на това какви мисли имате и какви чувства изпитвате.

После снимайте рисунката си с телефона си, качете я на компютъра и я сложете в темата. Ще се опитваме да гадаем съня по нея.

*

Freya

• **
  • 1178
Re: Тълкуване на сънища с рисунки
« Отговор #1 -: Януари 28, 2012, 04:42:43 pm »
Хаха много забавно! Аз ще участвам!  :blink:

Интересно е може би защото в рисунката ще си проличат емоции и чувства, които не се усещат така явно в писанията ни. А чувството е много важно за интерпретацията на съня.
Малко както педагозите разглеждат рисунките на деца и определят психичното им и емоционално състояние.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #2 -: Януари 28, 2012, 06:17:42 pm »
Хаха много забавно! Аз ще участвам!  :blink:

Интересно е може би защото в рисунката ще си проличат емоции и чувства, които не се усещат така явно в писанията ни. А чувството е много важно за интерпретацията на съня.
Малко както педагозите разглеждат рисунките на деца и определят психичното им и емоционално състояние.

Много се радвам, че ще участваш. Ще изследваш себе си.

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #3 -: Януари 28, 2012, 09:18:13 pm »
Freya, какъв е този аватар? :) Игра на pinball в жабуняк под радиоактивно небе, с розово топче или може би транссексуален клоунски нос?   :rolleyes:

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #4 -: Януари 28, 2012, 10:42:52 pm »
Хаха Келвин, първия вариант ми звучи по красиво...  :blink: Няма да казвам казвам какво е, нека въображението ти реши.
А иначе аз и преди съм си правила скици по сънища, но вмомента не са при мен.
Даже като малка имах някакъв интерес и си бях скицирала един сън...със карта, не помня кой клас бях.

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #5 -: Януари 28, 2012, 11:43:04 pm »
Много неща може да е - според наблюдателя. А кой знае какво още ще му хрумне на този чудак... :) Хубавото на подобни картини (и изобщо изкуство - по-абстракна музика, поезия, проза) е, че отваря вратите на публиката към по-вътрешните кръгове за една колаборация с артиста; по-вътрешни, а същевременно по-просторни. Обичам по-образните и символични неща...

На 26 януари имаше едно предаване по радиото (което си записах) със Стефка Балджиева, която рисува с пръсти. Говореше за терапията й с картини и работата с подсъзнанието.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #6 -: Февруари 02, 2012, 04:58:35 pm »
Някой ще сложи ли рисунка?

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #7 -: Февруари 04, 2012, 12:49:02 pm »
Снощи гледах темата и тъкмо си мислех да сънувам нещо, че да участвам...  и ето съня с рисунки от тази сутрин:
(изобразила съм само някои сцени и места, през различните гледни точки от които съм ги видяла или поглед от горе, като разположение. Много е трудно да си спомниш образите в детайли, още повече да ги пресъздадеш и нарисуваш.
Хело, за тебе има изненада...  ;D

Първо бях в една стая, която беше на нещо като подземен етаж. Мисля че тъкмо се събудих, защото лежах в легло. На тавана на стаята, точно над леглото имаше голям прозорец, с размерите на самото легло. От него влизаше лека светлина в иначе тъмната стая, отгоре беше улица. Стъклото беше все едно равно със самата улица. Отгоре минаваха хора понякога, вън беше ден.

Леглото беше голямо, лежерно с меки, цветни нюанси на чаршафите. Аз лежах а до мен от дясната ми страна имаше момче, той още спеше. Отгоре по улицата, над стъклото тъкмо минаваха хора и се взираха в мен. Помислих си.. егати как могат да си ме гледат докато спа. Понеже бях по бикини и тениска (или нещо такова) помислих си че не съм си депилирала краката и ще забележат  ;D

Хванах момчето и го дръпнах върху мен, или той вече беше върху мен, не съм сигурна. Но спеше. Помислих, че хората ще решат че правим секс.. Тогава видях, че момчето го познавам. /беше един бивш колега и приятел от университета, когото не съм виждала от 2 год/  Измежду хората горе беше и една моя приятелка, явно минавала случайно, другите 2-3 бяха нейни познати. После бяхме в другата част на стаята и момчето още беше върху мен, бутнах го че ми тежеше. После имаше и други хора в стаята. Беше нещо като игра и имах опция да си избера псевдоним /никнейм/ от 2-3 свободни. Единия ми хареса, беше нещо като S.....L...... (не помня с точност) а другия D..... нещо си. Но май вече се бях вписала с име.

---------------------------------------------------------

Сцената се смени. Озовах се в нещо като морска градина, подобна на ботаническата в Балчик, беше следобед - преди свечеряване. Бях по една каменна пътечка със седалки от двете страни. Имаше хора около мен, идваха много жени. Чух ги как говореха за това събитие за което сме тук.. как жената която щяла да го води била много добра и идвали да видят какво ще им познае. Ставаше дума за теб ХЕЛО!!! Хахахаха  ;D :rolf:

Тръгнах към другия край на алеята да видя коя всъщност е Хело. Тогава я видях как тъкмо пристигаше - сама. Изглеждаше малко като лелка, не възрастна но с такъв вид. Със светло кестенява коса, средно дълга, малко под раменете. Май и с очила. Имаше странна физиономия, помислих си че изглежда като психопат, не само като психолог. Предполагам заради погледа и очите..  ;D Реших, че ще я наблюдавам отстрани, да видя що за човек е. Както вървеше срещу мен, тя тръгна нагоре по друга алея, вдясно от нея.

Аз се върнах и седнах на седалките, тези които бяха с лице към сцената. До мен от ляво имаше момче. А от дясната ми страна седна същата приятелка, от предната част на съня. Забелязах момичетата около мен и срещу мен, насядали по седалките, повечето носеха интересни разноцветни дънки. Някои сякаш със сребърна нишка или цвят - хром-цветен. Харесаха ми... Реших че е нова мода и се зарадвах че са ми по вкуса, защото съм на такава цветна вълна последно време. Тоест, че ще си купя такива.

После като се напълни с хора по седалките, започна първата част от 'събитието' - филм, който се прожектираше на голям екран срещу мен. Всички около мен на седалките си бяха облегнали главите на едни пухкави, кафеникаво-бежови възглавници с меченце по средата и аз взех моята и си я сложих. Загледах се във филма.

----------------------------------------------------------
Действието се смени. Беше вечер. Имахме задача. Аз май взех онова име S.....L......., и аз и още 2-3 човека (май момчето от предната сцена) тръгнахме на мисия. Беше като в компютърна игра с мисия. (снощи играх до късно на компютъра... :blink:) Бяхме върху летящо килимче, същото каквото имам в тази игра.  ;D Движехме се летейки по улицата, но не на високо а малко над земята. Пробвах да го накарам да литне на високо. Но както и в самата игра, тази опция не работи навсякъде и падаше на нивото на земята. По едно време успях да го дигна на високо с мисълта си (няколко етажа височина) и се уплаших да не паднем от високо... затворих очи и стиснах зъби...

Летейки по улицата минахме през едни хора - врагове, които искаха да ни спрат. Подминахме ги, движехме се бързо. По нататък по улицата срещу нас идваше патрулка - да ни спре. Литнахме и минахме над нея.

Стигнахме мястото на целта. Влязохме бързо в помещението - нещо като празен магазин, вътре имаше само бяла стълба и тези хора, които се разбягаха в обратната посока. Хукнахме след тях, аз най-напред. Минах през една врата и влязох в един коридор. Пред мен имаше друга врата, а тези хора бяха зад нея, затворени. Вратата имаше стъкло с плакат на него.

Аз бях сама, моите хора бяха някъде назад. А сега противниците ни се опитваха да излязат. Аз хванах бравата на вратата и я дърпах силно. От дясно на мен видях някаква малка, но тежка метална пластика - абстрактна. Сграбчих я с дясната си ръка, да я използвам като оръжие. Чудех се дали да не разбия стъклото и да размахвам пластиката и да ги отстраня. Но те май го разбиха. Тогава дойдоха моите хора, срещу мен беше тази моя приятелка (от първия епизод) още едно момиче, което хвана бравата и аз я пуснах.. и момче от дясно на мен. Аз погледнах моята приятелка и се разплаках. Нямам идея защо   :unsure: Тя само ме гледаше и аз се замислих, че тя сигурно никога не плаче и е много твърда.
И тогава ме събудиха!
« Последна редакция: Февруари 04, 2012, 12:58:04 pm от Freya »

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #8 -: Февруари 06, 2012, 01:25:12 am »
Какво стана Хело, спиш ли? Аз какъв дълъг постинг направих, специално за теб дори те нарисувах!  ;D Нали искаше рисунки... айде кажи си мнението, че нямам търпение да видя колко си добра и какво ще ми познаеш...  :blink:

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #9 -: Февруари 06, 2012, 11:17:39 am »

Сцената се смени. Озовах се в нещо като морска градина, подобна на ботаническата в Балчик, беше следобед - преди свечеряване. Бях по една каменна пътечка със седалки от двете страни. Имаше хора около мен, идваха много жени. Чух ги как говореха за това събитие за което сме тук.. как жената която щяла да го води била много добра и идвали да видят какво ще им познае. Ставаше дума за теб ХЕЛО!!! Хахахаха  ;D :rolf:

Тръгнах към другия край на алеята да видя коя всъщност е Хело. Тогава я видях как тъкмо пристигаше - сама. Изглеждаше малко като лелка, не възрастна но с такъв вид. Със светло кестенява коса, средно дълга, малко под раменете. Май и с очила. Имаше странна физиономия, помислих си че изглежда като психопат, не само като психолог. Предполагам заради погледа и очите..  ;D Реших, че ще я наблюдавам отстрани, да видя що за човек е. Както вървеше срещу мен, тя тръгна нагоре по друга алея, вдясно от нея.

Много дълъг сън, че и си го запомнила. Първо ще коментирам нещата, свързани с мен.

Какъв вид съм имала, че съм била като лелка?

Наистина имам кестенява коса, която е малко под раменете. Обаче нямам очила.

Може би трябва да ти покажа моя снимка, че да видим дали съвпадат нещата и дали наистина имам поглед на психопат.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #10 -: Февруари 06, 2012, 11:37:08 am »
Като ти гледам рисунките и чета се чудя, какво имаш в Дева и Козирог? Може би имаш силен Сатурн? Може би твоят Меркурий е свързан със сатурн или е в Дева или Козирог?

Всичко е схематично, подробно и едноцветно.

« Последна редакция: Февруари 06, 2012, 11:46:13 am от Hm »

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #11 -: Февруари 06, 2012, 11:54:18 am »
Не се учудвай, аз винаги си записвам сънищата. За това ги помня толкова добре и помня по-дълги части.
За очилата не съм сигурна, написала съм "май"....

Цитат
Какъв вид съм имала, че съм била като лелка?
Това е, което съм написала. Описала съм те достатъчно подробно. Акцентът при теб беше в погледа и очите, както и самото излъчване, впечатление, което създаваш.
Тук трябва да спомена, че съм ти чела коментара в тази тема http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3103.340.html и най-вероятно това ми се е отразило подсъзнателно, като съм "създала" твоя образ. Не си спомням цвят на очите, косата ти беше малко по-дълга от нейната. Но ти изглеждаше различно.

Нали знаеш, че външният ти вид, няма значение за теб самата, а по-скоро определя това как те възприемам аз.
Честно това с психопатския образ не знам от къде идва... може би пък си мисля че си леко чалната  ;D Ма то нормално.... макар че в сънят не беше. Беше си доста странна.

Като ти гледам рисунките и чета се чудя, какво имаш в Дева и Козирог? Може би имаш силен Сатурн? Може би твоят Меркурий е свързан със сатурн или е в Дева или Козирог?

Всичко е схематично, подробно и едноцветно.

Слънце в Дева съм. Марс екзалтиран в Козирог, в първи дом има голямо влияние според мен. Меркурий във Везни, в секситил със Сатурн. Едноцветно е, защото нямах цветни моливи а само графит... за схематичното си абсолютно права.

П.П. Поправям се... чак сега видях, че ти си написала, че момчето прилича на теб по външен вид. Аз преди си мислех за момичето...
« Последна редакция: Февруари 06, 2012, 12:05:40 pm от Freya »

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #12 -: Февруари 06, 2012, 11:54:52 am »

Първо бях в една стая, която беше на нещо като подземен етаж. Мисля че тъкмо се събудих, защото лежах в легло. На тавана на стаята, точно над леглото имаше голям прозорец, с размерите на самото легло. От него влизаше лека светлина в иначе тъмната стая, отгоре беше улица. Стъклото беше все едно равно със самата улица. Отгоре минаваха хора понякога, вън беше ден.

Леглото беше голямо, лежерно с меки, цветни нюанси на чаршафите. Аз лежах а до мен от дясната ми страна имаше момче, той още спеше. Отгоре по улицата, над стъклото тъкмо минаваха хора и се взираха в мен. Помислих си.. егати как могат да си ме гледат докато спа. Понеже бях по бикини и тениска (или нещо такова) помислих си че не съм си депилирала краката и ще забележат  ;D

Хванах момчето и го дръпнах върху мен, или той вече беше върху мен, не съм сигурна. Но спеше. Помислих, че хората ще решат че правим секс.. Тогава видях, че момчето го познавам. /беше един бивш колега и приятел от университета, когото не съм виждала от 2 год/  Измежду хората горе беше и една моя приятелка, явно минавала случайно, другите 2-3 бяха нейни познати. После бяхме в другата част на стаята и момчето още беше върху мен, бутнах го че ми тежеше. После имаше и други хора в стаята. Беше нещо като игра и имах опция да си избера псевдоним /никнейм/ от 2-3 свободни. Единия ми хареса, беше нещо като S.....L...... (не помня с точност) а другия D..... нещо си. Но май вече се бях вписала с име.

Ще започнем с първата част на съня. Ти трябва да напишеш какви мисли и емоции имаше, докато рисуваше тези неща с теб и момчето в леглото.

Подземеният етаж е несъзнаваното. Там има скрити тайни.
Някои инстинкти също са скрити там. И факта, че ти и момчето сте в леглото, в интимна обстановка, може би показва това.

Но хората виждат всичко! Според мен тук има натиск от външната среда, от хората, около теб, може би по-скоро от семейството.

Ти се срамуваш. Ти сама си знаеш дали интимността и темата за секса те смущава. А може би и нещо във външността ти, заради което си въобразяваш, че не би се отпуснала по-интимно.

Цитат
После бяхме в другата част на стаята и момчето още беше върху мен, бутнах го че ми тежеше.

Може би смяташ, че сега не си готова за по-сериозно обвързване.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #13 -: Февруари 06, 2012, 12:14:42 pm »
Цитат
После като се напълни с хора по седалките, започна първата част от 'събитието' - филм, който се прожектираше на голям екран срещу мен. Всички около мен на седалките си бяха облегнали главите на едни пухкави, кафеникаво-бежови възглавници с меченце по средата и аз взех моята и си я сложих. Загледах се във филма.

От това подозирам, че въпреки, че ти приличам на психопат, може би смяташ, че съм човек, на когото можеш да се довериш и не се притесняваш да споделяш с мен. Чувстваш се комфортно в моята компания. Ти ще кажеш дали е вярно.

Следващата част с летящото килимче я свързвам с остатъци от емоциите и впечатленията, свързани с играта, която си играла вечерта.

Цитат
Летейки по улицата минахме през едни хора - врагове, които искаха да ни спрат. Подминахме ги, движехме се бързо. По нататък по улицата срещу нас идваше патрулка - да ни спре. Литнахме и минахме над нея.

Полицията е вътрешната цензура в сънищата. Може би в нещо сама се спираш. Аз свързвам този епизод с полицията с Марс в Козирог. Ако порождение твоят Марс има негативен аспект със Сатурн, това също отразява тази част от съня.

Добре е, че сте минали над полицията, но кой и защо ви преследва, защо сама си налагаш цензура и върху какво? После може да разтълкуваме тази част от съня с медитация, която ще доведе до следващия ти сън. Свързвам летящото килимче с някаква свободна изява. Явно сама си налагаш ограничения над свободната изява. Но за коя област става въпрос? Дали това не е областта от първата част от съня?

Цитат
П.П. Поправям се... чак сега видях, че ти си написала, че момчето прилича на теб по външен вид. Аз преди си мислех за момичето...

Не съм писала такова нещо. От тази рисунка само аз ти и хората, които гледат леглото имаме лица.

« Последна редакция: Февруари 06, 2012, 12:28:55 pm от Hm »

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #14 -: Февруари 06, 2012, 12:17:20 pm »
Цитат
Ще започнем с първата част на съня. Ти трябва да напишеш какви мисли и емоции имаше, докато рисуваше тези неща с теб и момчето в леглото.
Трудно ми е да опиша какво съм изпитвала...  :unsure: Харесваше ми образа на това легло... със меката светлина, концентрирана върху него. Момчето което рисувах... нямаше конкретен образ и значение за мен. Аз бях такава както се чувствах в съня..

Цитат
Подземеният етаж е несъзнаваното. Там има скрити тайни.
Някои инстинкти също са скрити там. И факта, че ти и момчето сте в леглото, в интимна обстановка, може би показва това.
Така е, заради подземната стая и факта, че е тъмна... символизира моето подсъзнание. Леглото говори за интимното.

Цитат
Но хората виждат всичко! Според мен тук има натиск от външната среда, от хората, около теб, може би по-скоро от семейството.
Не знам дали е семейството... ти все върху тази тема се фокусираш... Но като цяло има натиск... и аз се противя на това... не ми харесва че ми липсва неприкосновеност.. не искам да имат възможността да ме наблюдават.. да знаят за моите интимни и вътрешни неща. Светлината от прозореца, в иначе тъмна стая също говори за това. Стъклото е невидима бариера, която поставям между мен и тях.

Цитат
Ти се срамуваш. Ти сама си знаеш дали интимността и темата за секса те смущава. А може би и нещо във външността ти, заради което си въобразяваш, че не би се отпуснала по-интимно.
Мен вътрешно никак не ме смущава. Може би ме смущава какво ще си помислят хората. Интимно мога да се отпусна и нямам проблем, нито пък с нещо във външността ми... тука символа е пряк... аз наистина не си бях депилирала краката по време на съня ...хаха  И друг път ми се е случвало да го сънувам, когато не съм.

Цитат
Може би смяташ, че сега не си готова за по-сериозно обвързване.
Интересно, може и така да е, не знам.. но странно че аз бях тази която първоначално го дръпнах върху мен. Може и да става въпрос за настоящата ми връзка.

« Последна редакция: Февруари 06, 2012, 12:29:15 pm от Freya »

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #15 -: Февруари 06, 2012, 12:27:26 pm »
Цитат
От това подозирам, че въпреки, че ти приличам на психопат, може би смяташ, че съм човек, на когото можеш да се довериш и не се притесняваш да споделяш с мен. Чувстваш се комфортно в моята компания. Ти ще кажеш дали е вярно.
Не съм казала, че ми приличаш на психопат.. Да, не се притеснявам да споделям с теб. Но като цяло нямам големи проблеми да споделям с който и да е, виртуално.. никой не ме познава тук  :blink: И това ми харесва...  защото липсва възможността хората да ме осъждат, не ме тревожи какво ще си помислят за мен. (това има връзка с първата част на съня и моята нужда от неприкосновеност, това че ме интересува мнението на хората - в случая не важи)

Цитат
Полицията е вътрешната цензура в сънищата. Може би в нещо сама се спираш. Аз свързвам този епизод с полицията с Марс в Козирог. Ако порождение твоят Марс има негативен аспект със Сатурн, това също отразява тази част от съня.

Добре е, че сте минали над полицията, но кой и защо ви преследва, защо сама си налагаш цензура и върху какво? После може да разтълкуваме тази част от съня с медитация, която ще доведе до следващия ти сън. Свързвам летящото килимче с някаква свободна изява. Явно сама си налагаш ограничения над свободната изява. Но за коя област става въпрос? Дали това не е областта от първата част от съня?

Аз мисля, че пътят по който съм тръгнала на мисия, може да символизира целите ми в живота в момента. Полицията освен цензура е и пречки по пътя ми.
Летящото килимче следва да има подобно тълкуване както летенето... свобода. Възможно е и сама да си налагам ограничения. Скоро стигнах съзнателно до извода, че сама си поставям най-големите бариери и ограничения. Затова и много мразя другите да ме ограничават. Аз искам свобода, но всъщност аз сама мога да си я дам. Не знам дали става въпрос за областта от първата част на съня. Но вероятно всичко е навързано.
« Последна редакция: Февруари 06, 2012, 12:32:14 pm от Freya »

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #16 -: Февруари 06, 2012, 12:29:04 pm »
Цитат
Аз погледнах моята приятелка и се разплаках. Нямам идея защо   :unsure: Тя само ме гледаше и аз се замислих, че тя сигурно никога не плаче и е много твърда.

Ти смяташ ли, че да покажеш чувствата си на другите би било проява на слабост? Това може да е едно от проявленията на Марс в 1-ви дом в Козирог.
Цитат
Но като цяло има натиск... и аз се противя на това... не ми харесва че ми липсва неприкосновеност.. не искам да имат възможността да ме наблюдават.. да знаят за моите интимни и вътрешни неща. Светлината от прозореца, в иначе тъмна стая също говори за това. Стъклото е невидима бариера, която поставям между мен и тях.

Девите са срамежливи.

Кой и защо ти се бърка в интимните неща и защо позволяваш това?

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #17 -: Февруари 06, 2012, 12:38:44 pm »
Цитат
Ти смяташ ли, че да покажеш чувствата си на другите би било проява на слабост? Това може да е едно от проявленията на Марс в 1-ви дом в Козирог.
Така смятах, да... преди ми беше мноооого трудно да си показвам чувствата. Но в последно време работя в тази насока... и се уча да си изразявам чувствата  :blink: Оказва се че не е тооолкова страшно и в крайна сметка се чувствам много по-добре.

Цитат
Девите са срамежливи.

Кой и защо ти се бърка в интимните неща и защо позволяваш това?
Срамежлива съм до едно време... като "лампите изгаснат" и забравям за това... хехе (мисля, че Слънцето в хороскопа ми няма особено влияние. Смятам, че Луната в Риби и Марса в Козирог играят по-голяма роля, по-голямо влияние имат върху мен. Знам ли...)
Не знам кой ми се бърка в интимните неща... хрумват ми две предположения.. и ти ще се захванеш за едното от тях... ;D

Едното е че майка ми последно искаше да водим разговора за връзките и мъжете... и аз определено смятам, че това е добре, също искам да говоря с нея за това. Интересува ме нейното мнение и опит, и е важно за мен. А и тя ми каза нещо от сорта, че "да си бъркаме в гащите" било едно ама имало и по-сериозни неща  ;D Та.. относно това изказване, притеснява ме точно майка ми да ми говори така. Но това си беше просто един конкретна случка, за която се сещам сега. Не е практика.

Другото е, че една дето не я познавам е тръгнала да сваля приятеля ми от известно време... и е много упорита. Знае, че е обвързан и това много ме дразни. Направо му се предлага. И двете с най-добрата й приятелка са се съюзили един вид "да ми го вземат" хаха! И го нападат едновременно... голяма офанзива. А аз дори познавам майката на тази нейна най-добра приятелка, тъй като работи с приятеля ми. Тях двете не ги познавам.

« Последна редакция: Февруари 06, 2012, 12:46:24 pm от Freya »

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #18 -: Февруари 06, 2012, 12:45:26 pm »
Цитат
Така смятах, да... преди ми беше мноооого трудно да си показвам чувствата. Но в последно време работя в тази насока... и се уча да си изразявам чувствата  :blink:

Направи ми впечатление, че никъде не споделяш какви чувства си изпитала по време на сън. Споделяш мисли. А и в рисунките ти няма емоция. Девата много мисли и анализира. Затова исках да те попитам дали Сатурн не ти прави някакви аспекти с Луната. Може и да не са мажорни, като полуквадратурата например.

Полуквадратурата е 45 градуса.

http://www.umaybg.com/AstrologyA.htm

Не знам кой ми се бърка в интимните неща... хрумват ми две предположения.. и ти ще се захванеш за едното от тях... ;D
Едното е че майка ми последно искаше да водим разговора за връзките и мъжете... и аз определено смятам, че това е добре, също искам да говоря с нея

А ти твърдеше, че семейството нямало нищо общо. Ето, че майка ти се бърка в интимните ти работи. Мисля, че това все пак те притеснява. Сънят го отразява.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #19 -: Февруари 06, 2012, 12:53:02 pm »
Сори, ама явно бях публикувала горния пост, преди да го завърша целия. Сега го поправих.

Цитат
Направи ми впечатление, че никъде не споделяш какви чувства си изпитала по време на сън. Споделяш мисли. А и в рисунките ти няма емоция. Девата много мисли и анализира. Затова исках да те попитам дали Сатурн не ти прави някакви аспекти с Луната. Може и да не са мажорни, като полуквадратурата например.
Напротив... ами разплаках се в съня. Този сън като цяло не е бил драматичен с изключение на тази част. Не знам да съм имала конкретни чувства, освен напрежение.

Цитат
А ти твърдеше, че семейството нямало нищо общо. Ето, че майка ти се бърка в интимните ти работи. Мисля, че това все пак те притеснява. Сънят го отразява.
Абе нямам против, ама ме съмнява да е това с майка ми. По-скоро другото наистина ме дразни и упражнява натиск върху мен. Докато за майка ми, тя по никакъв начин не ме застрашава, аз знам че ме обича и иска най-доброто за мен. Тя е емоционален човек и понякога се изказва по такива начини за различни неща, такъв й е характера.

Ето на, поствам карта, че да не ме питаш за всеки аспект. Няма полуквадратура...  Даже е тригон :unsure:
« Последна редакция: Февруари 06, 2012, 12:58:39 pm от Freya »