Здравей Гост

Тест

• 81 Отговора
  • 8800 Прегледи
Re: Тест
« Отговор #60 -: Януари 30, 2012, 09:49:53 am »
Изберете си една картинка, която ви харесва най-много.

.

5.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #61 -: Януари 30, 2012, 09:58:33 am »
Първото изображение което си избрах е Венера и второ Юпитер.
За Венерата не се учудвам.
Венера в 10дом в Скорпион. Венера ми управлява 5ти и 10ти ако не се лъжа... :unsure:
Юпитер на трон в Риби, 3ти дом.
Между тях има тригон, ако го броим с 8градуса орбис...
Замислих се и за изображението на Слънце (в 9ти дом Дева)... но в последствие отпадна.  :blink:

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #62 -: Януари 30, 2012, 10:03:45 am »
Аз избрах 5, главното защото видях змиичките  :-[, а и ми се стори много красиво, загадъчно. Като аватара ми  :-[. Знам, че змиите и гущерчетата се свързват със зодията ми. Иначе влиянието на Меркурий в 12 дом в живота ми е голямо. Наистина имам дългогодишни проблеми с изразяването и ми липсва самоувереност. На устни изпити и понякога обикновени разговори, в които трябва да говоря за себе си, винаги се разплаквам и просто блокирам...
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

snow

• *
  • 100
« Отговор #63 -: Януари 30, 2012, 10:10:25 am »
1.

На мен пък ми прилича на развитието на мозък :-\ Но и на мен това ми хареса най-много.

"Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса."

« Отговор #64 -: Януари 30, 2012, 12:21:41 pm »
Цитат
Пълно е с хора, които не четат. Само критикари някви...
Хей, не съм "някъв критикар", а просто зададох въпрос. След като не е психологически тест, а темата е озаглавена "Тест" би трябвало да се напише идеята и целта, ако се очакват реални отговори, а не подвеждащи.
Знаеш ли, че ако искаш да получиш истински данни се заплаща на хората да участват, а тук не се споменава дори и идеята, но накрая се правят генералните изводи...

Цитат
В този вид тестове , целта не се казва, а моментното състояние е важна част от скритите черти на характера.

Хаха... Важно е донякъде, но не е определящо и се влияе от хиляди неща. Например: "Как спа снощи?"

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #65 -: Януари 30, 2012, 01:02:43 pm »
избрах 6 - юпитер

при мен е в телец, в 10ти дом. професията ми отговаря на това положение в картата ми.

освен това е втори диспозитор на слънцето, но аз лично не го броя за такъв

*

Lillie

• 30532
« Отговор #66 -: Януари 30, 2012, 01:21:29 pm »
избрах 6 - юпитер

при мен е в телец, в 10ти дом. професията ми отговаря на това положение в картата ми.

Банкер/финансов посредник, юрист/консултант, преподавател? Питам информативно.

Простете, ако задавам въпрос извън темата. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #67 -: Януари 30, 2012, 01:22:21 pm »

:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

« Отговор #68 -: Януари 30, 2012, 03:10:23 pm »
Според мен всеки човек избира символа на онази планета, с която несъзнателно се идентифицира и чиито качества най-силно изявява или се стреми да изявява. Впоследствие идентификацията може да претърпи промяна и след време не е изключено да се отговори на същия тест по друг начин, или приоритетите да си разменят местата. Цял живот не можеш да живееш в една и съща картинка /матрица/.

Странно, не съм избрала Марс... Защо ли?  ;D
;D
Много точно казано. Аз избрах Меркурий - У7, Близнаци и МС. Да-а-а, комуникацията ми е важна на всякакво ниво - съзнателно, подсъзнателно... :P
И работата ми винаги е била свързана с много хора и комуникация.

Странно, че Марса... го пропуснах този път :rolleyes: и аз

« Отговор #69 -: Януари 30, 2012, 03:19:58 pm »
Аз си избрах 1 и 5, т.е Сатурн и Меркурий, наистина са ми най-любимите планети ;D !
Меркурий управлява Дева, аз съм зодия Дева с АЦ отново Дева, Меркурий в първи дом. Аспектите на Меркурий са опозиция към Сатурн, тригони към Уран и Нептун, секстил СЛВ, съвпад Хирон и АЦ, квадратура МЦ, тригон Черна Луна. Изобщо доста силно се проявява при мен, направо се олицетворям с Мерка.
Сатурн пък ми е в 6-ти дом, в Риби, нямам никакви хронични заболявание /поне за сега/, но съм голяма хипохондричка ;D ! Аспектите са опозиция към Хирон и АЦ, квадратура МЦ. Слънце и Меркурий правят опозиция към Сатурн, а Марс и Юпитер тригони. Вече почвам наистина много да се притеснявам за здравето си, здравословните живот ще ми стане мания :rolleyes:

« Отговор #70 -: Януари 30, 2012, 04:40:40 pm »
Внимавай с тези девички, гледай да не си хабиш нервите наистина за проблеми, които не са възникнали още, за да не си ги донесеш на главата с мисленето си!  ;)

*

Asol

• 4140
« Отговор #71 -: Януари 30, 2012, 05:25:58 pm »
Е, аз съм избрала Марс и Слънцето.

*

snow

• *
  • 100
« Отговор #72 -: Януари 30, 2012, 05:28:53 pm »

1.

На мен пък ми прилича на развитието на мозък :-\ Но и на мен това ми хареса най-много.

Според Щайнер, който е направил тези планетарни печати, всички печати произлизат от Сатурн. Всъност, това май е равитие на печатите, в същата последователност, в която са поставени. От едното произлиза другото.

А някаква символика няма ли? Сега забелязах,че звездата има седем лъча.Бих я определила като твърдо тяло,докато това,което е около нея ми прилича на меко,може би душа?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #73 -: Януари 30, 2012, 05:31:36 pm »
Първо се чудех дали да не избера сатурновия символ, но ми се сториха много остри и недружелюбни ръбовете му.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

snow

• *
  • 100
« Отговор #74 -: Януари 30, 2012, 05:34:13 pm »
Първо се чудех дали да не избера сатурновия символ, но ми се сториха много остри и недружелюбни ръбовете му.  ;D
Не ти ли прилича на таралеж в обвивка?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #75 -: Януари 30, 2012, 05:51:26 pm »
Не ти ли прилича на таралеж в обвивка?

Заприлича ми на нещо ръбесто, обгърнато в мека обвивка, и предизвика неприятни асоциации у мен.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #76 -: Януари 30, 2012, 07:11:14 pm »
Аз си избрах Юпитер. Намира се в 3 дом във Везни и у5 - Стрелец. Получава 5 квадрата от Марс. Меркурий, Уран, Нептун, Слънце. Ама пък обичам комуникациите, с всички :)
:)

« Отговор #77 -: Януари 30, 2012, 07:15:29 pm »

Слънце в Козирог, 4 дом,  в съвпад с Уран и Нептун.. и сега забелязвам - управител на 11 дом.
Сигурно затова не се възприемам като Козирог, а повече ми отговаря Водолей.. :thinking:

Тези козирози, които сме родени със съвпад на Уран и Нептун със Слънцето май изобщо не се определяме като Козирог.
:)

« Отговор #78 -: Януари 30, 2012, 09:01:05 pm »

1.

Според Щайнер, който е направил тези планетарни печати, всички печати произлизат от Сатурн. Всъност, това май е равитие на печатите, в същата последователност, в която са поставени. От едното произлиза другото.

А някаква символика няма ли? Сега забелязах,че звездата има седем лъча.Бих я определила като твърдо тяло,докато това,което е около нея ми прилича на меко,може би душа?

На мен ми прилича на нещо което пронизва, силно и остро, също така и магично :rolleyes: ...

*

snow

• *
  • 100
« Отговор #79 -: Януари 31, 2012, 10:39:51 am »

1.

Така е...,но то трябва да е силно и остро,защото все пак трябва да се пази.На принципа на таралежа,мисля че таралежа не напада с бодлите си,но трябва да се брани,защото в природата има и хищници.И все пак си прилича с всички останали по меката обвивка,която ми прилича на душа.Колкото и да сме различни като символите,всички душа носим.

На мен ми прилича на нещо което пронизва, силно и остро, също така и магично :rolleyes: ...