Аз пак ли не се вписвам в групата?
Ха, моите са Сатурн и Юпитер...В натала са опозе, макар и широко, Сатурн е на 20'35 в Близнаци, а Юпитер е на 0'19 в Козирог...
Аз съм избрала Слънце и Меркурий,но странното е че между тях нямам никакви аспекти освен че са в един дом - 11.
избрала съм си венерката :ven: при мен е :li: във 2-ри дом, с лек бронзов загар от слънцето :li:, пак там ...освен втори, управлява и 9-ти домсъвсем по венериански харесах тази фигура- ненатрапчива с овални форми :blink:не обичам ръбове, натруфени елементи с недовършени линии и сплетни без край...
Щом Слънцето ти е в 4-ти дом, значи се вписваш. Защото и ти като останалите си избрала планета, която е свързана с осите или домовете на осите.
Цитат на: Hm в Януари 29, 2012, 03:52:58 pmЩом Слънцето ти е в 4-ти дом, значи се вписваш. Защото и ти като останалите си избрала планета, която е свързана с осите или домовете на осите.Слънцето ми е далеч от осите, на върха на 5 дом се намира. И не управлява никой ъглов дом.Но Юпитер е ъглов, да, него го посочих на първо място.
Цитат на: Lillie в Януари 29, 2012, 03:52:18 pmАз пак ли не се вписвам в групата? Щом Слънцето ти е в 4-ти дом, значи се вписваш. Защото и ти като останалите си избрала планета, която е свързана с осите или домовете на осите.
Но Слънцето ти е в ъглов дом - в 4-ти.
аз избрах Сатурн. не е в ъглов дом и не е свързан с осите. :blink: Хелоо.., какво следва от това?
Цитат на: elfidka в Януари 29, 2012, 03:04:00 pmХа, моите са Сатурн и Юпитер...В натала са опозе, макар и широко, Сатурн е на 20'35 в Близнаци, а Юпитер е на 0'19 в Козирог...В кои домове са ти тези планети и кои домове управляват?
Цитат на: Grace в Януари 29, 2012, 03:58:09 pmаз избрах Сатурн. не е в ъглов дом и не е свързан с осите. :blink: Хелоо.., какво следва от това? В съвпад с една от осите ти ли е?От това следва извода, че всички сте си избрали планети, които са в ъглови домове или в съвпад с осите или управляват ъглови домове.
1.
Цитат на: Grace в Януари 29, 2012, 04:21:38 pmЦитат на: Hm в Януари 29, 2012, 04:04:43 pmЦитат на: Grace в Януари 29, 2012, 03:58:09 pmаз избрах Сатурн. не е в ъглов дом и не е свързан с осите. :blink: Хелоо.., какво следва от това? В съвпад с една от осите ти ли е?От това следва извода, че всички сте си избрали планети, които са в ъглови домове или в съвпад с осите или управляват ъглови домове.Хело, не четеш внимателно :blink: НЕ Е в ъглов дом. Не управлява една от осите. И НЕ Е в съвпад с нито една от осите. Да, не съм прочела внимателно.Ми, може часът ти на раждане да не е верен. Примерно!
Цитат на: Hm в Януари 29, 2012, 04:04:43 pmЦитат на: Grace в Януари 29, 2012, 03:58:09 pmаз избрах Сатурн. не е в ъглов дом и не е свързан с осите. :blink: Хелоо.., какво следва от това? В съвпад с една от осите ти ли е?От това следва извода, че всички сте си избрали планети, които са в ъглови домове или в съвпад с осите или управляват ъглови домове.Хело, не четеш внимателно :blink: НЕ Е в ъглов дом. Не управлява една от осите. И НЕ Е в съвпад с нито една от осите.