Здравей Гост

Тест

• 81 Отговора
  • 8798 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Тест
« Отговор #40 -: Януари 29, 2012, 03:52:18 pm »
Аз пак ли не се вписвам в групата?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #41 -: Януари 29, 2012, 03:52:58 pm »

Щом Слънцето ти е в 4-ти дом, значи се вписваш. Защото и ти като останалите си избрала планета, която е свързана с осите или домовете на осите.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #42 -: Януари 29, 2012, 03:54:25 pm »
Ха, моите са Сатурн и Юпитер...
В натала са опозе, макар и широко, Сатурн е на 20'35 в Близнаци, а Юпитер е на 0'19 в Козирог...

В кои домове са ти тези планети и кои домове управляват?

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #43 -: Януари 29, 2012, 03:55:03 pm »
Аз съм избрала Слънце и Меркурий,но странното е че между тях нямам никакви аспекти освен че са в един дом - 11.

В кои домове са ти и кои домове ти управляват?

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #44 -: Януари 29, 2012, 03:56:00 pm »
избрала съм си венерката  :ven:
при мен е  :li: във 2-ри дом, с лек бронзов загар от слънцето  :li:, пак там ...
освен втори, управлява и 9-ти дом
съвсем по венериански харесах тази фигура- ненатрапчива с овални форми  :blink:
не обичам ръбове, натруфени елементи с недовършени линии и сплетни без край...

С това последното ти изречение все едно чета една моя приятелка, зодия Везни.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #45 -: Януари 29, 2012, 03:56:15 pm »
Щом Слънцето ти е в 4-ти дом, значи се вписваш. Защото и ти като останалите си избрала планета, която е свързана с осите или домовете на осите.

Слънцето ми е далеч от осите, на върха на 5 дом се намира. И не управлява никой ъглов дом.

Но Юпитер е ъглов, да, него го посочих на първо място.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #46 -: Януари 29, 2012, 03:57:42 pm »

Слънцето ми е далеч от осите, на върха на 5 дом се намира. И не управлява никой ъглов дом.

Но Юпитер е ъглов, да, него го посочих на първо място.

Но Слънцето ти е в ъглов дом - в 4-ти.

Значи се вписваш и по двете планети.

*

Grace

• 2257
« Отговор #47 -: Януари 29, 2012, 03:58:09 pm »

аз избрах Сатурн. не е в ъглов дом и не е свързан с осите.  :blink: Хелоо.., какво следва от това?  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #48 -: Януари 29, 2012, 03:59:10 pm »
Но Слънцето ти е в ъглов дом - в 4-ти.

В последния градус на дома се намира, броят го към 5ти.
Но може би действа в двата дома, имам няколко куспидни планети.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #49 -: Януари 29, 2012, 04:04:43 pm »

аз избрах Сатурн. не е в ъглов дом и не е свързан с осите.  :blink: Хелоо.., какво следва от това?  ;)

В съвпад с една от осите ти ли е?

От това следва извода, че всички сте си избрали планети, които са в ъглови домове или в съвпад с осите или управляват ъглови домове.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #50 -: Януари 29, 2012, 04:10:07 pm »
Според мен всеки човек избира символа на онази планета, с която несъзнателно се идентифицира и чиито качества най-силно изявява или се стреми да изявява. Впоследствие идентификацията може да претърпи промяна и след време не е изключено да се отговори на същия тест по друг начин, или приоритетите да си разменят местата. Цял живот не можеш да живееш в една и съща картинка /матрица/.

Странно, не съм избрала Марс... Защо ли?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #51 -: Януари 29, 2012, 04:11:57 pm »
Аз избрах 1- сатурн. Козирог ми е на дсц, сатурн ми е в 12-ти, слънцето и меркурий в 10-ти.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

elfidka

• 3129
« Отговор #52 -: Януари 29, 2012, 04:17:28 pm »
Ха, моите са Сатурн и Юпитер...
В натала са опозе, макар и широко, Сатурн е на 20'35 в Близнаци, а Юпитер е на 0'19 в Козирог...

В кои домове са ти тези планети и кои домове управляват?

Сатурн е в 10 дом, и е У6, а Юпито е У5 и се намира в 5 дом. А К5 е на 26 градуса в Стрелец.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #53 -: Януари 29, 2012, 04:19:58 pm »
Ей колко си бърза, на горния пост тъкмо допълних за К5 че е нч 26 в Стрелец.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Grace

• 2257
« Отговор #54 -: Януари 29, 2012, 04:21:38 pm »

От това следва извода, че всички сте си избрали планети, които са в ъглови домове или в съвпад с осите или управляват ъглови домове.

Хело, не четеш внимателно  :blink: НЕ Е в ъглов дом. Не управлява една от осите. И НЕ Е в съвпад с нито една от осите. 

« Отговор #55 -: Януари 29, 2012, 04:24:37 pm »

Слънце в Козирог, 4 дом,  в съвпад с Уран и Нептун.. и сега забелязвам - управител на 11 дом.
Сигурно затова не се възприемам като Козирог, а повече ми отговаря Водолей.. :thinking:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #56 -: Януари 29, 2012, 04:27:13 pm »
1.

Внасям промени в поста - видях мейла на ХМ, избрах и публикувах, а после се зачетох. Интересното е, че още първата картинка ме избра, не аз нея, дори перди да съм видяла останалите. Как го тълкувате с оглед на моя Сатурн?
Честно казано, някои от тях ми приличаха на мултиплицирана схема на женса оплодителна система  :85:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Grace

• 2257
« Отговор #57 -: Януари 29, 2012, 04:30:54 pm »

Хело, не четеш внимателно  :blink: НЕ Е в ъглов дом. Не управлява една от осите. И НЕ Е в съвпад с нито една от осите.

Да, не съм прочела внимателно.

Ми, може часът ти на раждане да не е верен. Примерно!

Абсолютно верен е ! Но за информация ще кажа, че Сатурновите характеристики са ми доста присъщи и ме описват доста добре.  :blink: Тъй че може и да не е свързана планетата, която избираме с осите, но би следвало да е силно показателна за нашата същност  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #58 -: Януари 29, 2012, 09:24:54 pm »
Хубави "салатки", други ми приличат на срез на гръбначен стълб. Има и змийчета.  ;)
Избрах първата като най-семпла, а после видях, че символизира Сатурн.
В момента Сатурн е върху Марса ми, така че не се учудвам, че съм го избрала.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #59 -: Януари 29, 2012, 09:57:53 pm »
И аз си избрах Сатурн заради семплостта на изображението и като втора опция-Венера..
Единият е У7,другата се намира в 7-ми.В момента наистина приоритетни са ми въпросите,свързани с тях.