Здравей Гост

Тест

• 81 Отговора
  • 8803 Прегледи
*

Hm

• **
  • 1397
Re: Тест
« Отговор #20 -: Януари 29, 2012, 11:57:00 am »
Имайте малко търпение! Нека още хора се включат. Малко по-късно ще ви кажа кое на какво отговаря.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #21 -: Януари 29, 2012, 12:03:18 pm »
Изберете си една картинка, която ви харесва най-много.

Може да я цитирате от първия пост и да изтриете останалите, за да е по-лесно да се разбере коя сте си избрали.

Може да изберете и втора, но споменете коя избирате първа и коя втора.

Не мога да избера, всички ми харесват.  ;D

Но хайде нека да са 6 и 2, защото най-много ми приличат на цветя.
Сега пък не мога да ги подредя по степен на важност... първо № 6... може би.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #22 -: Януари 29, 2012, 12:11:49 pm »

2.

5.

В тази последователност :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #23 -: Януари 29, 2012, 12:14:02 pm »
Сега помислих и №2 ми харесва не по-малко.
Хело, извинявай, но не мога да избера кое да е на първо място. Какво да се прави, Марс в мутабелен знак, вечно колебаещ се в избора.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #24 -: Януари 29, 2012, 12:19:28 pm »
Сега помислих и №2 ми харесва не по-малко.
Хело, извинявай, но не мога да избера кое да е на първо място. Какво да се прави, Марс в мутабелен знак, вечно колебаещ се в избора.  ;D

Да хвърлям боба? ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #25 -: Януари 29, 2012, 01:04:56 pm »
1
Не давай всичко от себе си ... дай само най - доброто!!!

« Отговор #26 -: Януари 29, 2012, 01:06:45 pm »
Хм, хайде казвай вече, повече не мога да изтърпя...  :confuse3:

Това любопитство ще ме довърши  ;D
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

« Отговор #27 -: Януари 29, 2012, 01:25:05 pm »
Халоооо айдее беее :D:D:D:D

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #28 -: Януари 29, 2012, 02:34:49 pm »
Това са планетарни печати, нарисувани от окултиста Щайнер.

1. Сатурн

2. Слънце

3. Луна

4. Марс

5. Меркурий, забелязахте ли кадуцея на Меркурий?

6. Юпитер

7. Венера

Сега кажете къде в картите ви се намират планетите, чиито пачетаи избрахте и какво е влиянието им в живота ви.

« Отговор #29 -: Януари 29, 2012, 02:41:53 pm »
Аз избрах 4 - Марс. Намира се на Асц., където участва в сплит, анаретен е и е в Стрелец. Предвид многото овнешко и положението на Марс - живота е борба  ;D
Дава ми активност на материално ниво, а съвпада със Сатурн и други планети донякъде способства за материализацията на целите ми.
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #30 -: Януари 29, 2012, 02:43:49 pm »
Сатурн...в риби и Меркурий в стрелец...Първия в 3-ти...почти на ИЦ- Гокленов...,втория почти на АЦ..в първи дом. Изключително важен...управлява ДСЦ и МЦ...
М/у двете има  квадрат...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #31 -: Януари 29, 2012, 02:45:22 pm »
Това са планетарни печати, нарисувани от окултиста Щайнер.

6. Юпитер
2. Слънце

Сега кажете къде в картите ви се намират планетите, чиито пачетаи избрахте и какво е влиянието им в живота ви.

Юпитер в последните градуси на Телец, 7 дом.
Слънце в Овен, в последния градус на 4 дом, съвпад с куспидата на 5ти.

Със Слънцето и Юпитер ли съм се идентифицирала несъзнателно?

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #32 -: Януари 29, 2012, 02:46:54 pm »
Хихи, Меркурий. Като цяло ми  силно поставен, управител на асцендента ми е. Рак в 10 дом във водолейски дуод е.  :lol: Странно ми е, че се идентифицирах с него, очаквах пак някой Сатурн или нещо такова. ;D
Какво му е влиянието ... никога не съм се оплаквала.  ;D Забелзала съм, че лесно "поемам" стила на писане на околните и заради това и моя може да варира от много сух и научен (примерно като чета сесиите само юридическите ми неща) до много художествен (ако хвана някоя книга със стхотворения и чета по 2-3 на ден, после започват да ми се въртят и на мен едни образи и рими). Трудно се концентрирам, но ако се преборя с това, много ми се отплаща тази позиция.  :blink: Имам и страхотна памет и мога да си натикам в главата ужасно големи количества информация за отрицателно време, стига да ми е интересно. Ако не ми е интересно - не ме търси изобщо.  :P
« Последна редакция: Януари 29, 2012, 02:53:00 pm от ThunderGoddess »

« Отговор #33 -: Януари 29, 2012, 02:53:46 pm »
Избрала съм Сленцето.В натала е 6 дом Рак в съвпад с Мерк и Хирон. Мисля,че на него дължа това,че винаги поставям другите преди себе си.Заради това,че е в Рак може би обичам спокойствието и еднообразието.Не обичам промени и много голяма динамика да има в живота. Мисля си също,че на съвпада му с Мерк дължа бъбривостта си  ;)
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #34 -: Януари 29, 2012, 03:04:00 pm »
Ха, моите са Сатурн и Юпитер...
В натала са опозе, макар и широко, Сатурн е на 20'35 в Близнаци, а Юпитер е на 0'19 в Козирог...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #35 -: Януари 29, 2012, 03:29:33 pm »
Аз съм избрала Слънце и Меркурий,но странното е че между тях нямам никакви аспекти освен че са в един дом - 11.

« Отговор #36 -: Януари 29, 2012, 03:40:41 pm »
избрала съм си венерката  :ven:
при мен е  :li: във 2-ри дом, с лек бронзов загар от слънцето  :li:, пак там ...
освен втори, управлява и 9-ти дом
съвсем по венериански харесах тази фигура- ненатрапчива с овални форми  :blink:
не обичам ръбове, натруфени елементи с недовършени линии и сплетни без край...

Перфе Венера!  :lol: Определено ти е много важна, особено ако имаш и други планети във Везни.  :blink:

« Отговор #37 -: Януари 29, 2012, 03:47:25 pm »
5.Меркурий
В натала е в 10 дом телец;управител на 2 и 11домове.Има квадратура с АЦ.Проявата му е свързана с това,че бавно възприемам нещата ;D,много често имам и проблеми с комуникацията. :blink:

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #38 -: Януари 29, 2012, 03:49:58 pm »
Дотук почти всички, без Лили, сте избрали планети, които или са в съвпад или управляват асцендента или МС. Има и на ИЦ. Значи планета, която е свързана с осите.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #39 -: Януари 29, 2012, 03:52:09 pm »
Избрала съм Сленцето.В натала е 6 дом Рак в съвпад с Мерк и Хирон. Мисля,че на него дължа това,че винаги поставям другите преди себе си.Заради това,че е в Рак може би обичам спокойствието и еднообразието.Не обичам промени и много голяма динамика да има в живота. Мисля си също,че на съвпада му с Мерк дължа бъбривостта си  ;)

Сещаш ли се, че когато си беше сложила снимката, едно от предположенията ми за теб беше, че си зодия Лъв? Кой дом ти управлява Слънцето?