При мен Сатурн е в секстил с Венера (У на АЦ, 8 и 12 дом), има скрита квадратура със Слънцето (Слънцето е в 23 градус на Лъв, а Сатурн във 2 градус на Стрелец).
Относно външния вид - полагам много грижи, редовно посещавам козметик и фризьор, постоянно съм на хранителен режим, защото имам склонност към напълняване (Венера във Везни) и благодарение на Сатурн успявам да я озъптя.
Относно любовта - истинска и споделена съм срещнала само веднъж, но приключи драматично

От доста време съм сама, но залагм на секстила и търпеливо чакам нЕкой принц да се появи

У на 7 дом е в сатурнов знак (Марс в Козирог), по прочетеното до този момент нищо чудно и по сметка да се бракувам, малко невъзможно ми се струва, но знам ли какви акъли ще ми дойдат.
Относно квадрата със Слънцето - ами не знам до колко е такъв въобще, орбисата е 10 градуса, знаците са тригонални, мисля, че отражението е в отношенията с баща ми, не са проблематични, но от време на време се посдърпваме за нещо.
Забравих да напиша, че Слънцето ми е то е в сатурнов дом, брех много Сатурн, много нещо, май-май наистина ще да е брак по сметка.