Здравей Гост

Венера в аспект със Сатурн

• 228 Отговора
  • 34407 Прегледи
*

elodiq

• **
  • 903
Re: Венера в аспект със Сатурн
« Отговор #220 -: Април 23, 2013, 12:07:25 pm »
Аз също се гримирам само по повод предпочитам естествения външен вид и детинското излъчване

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #221 -: Април 23, 2013, 04:20:17 pm »
При мен Луната не само е в Рак, а е в 8 дом и се съчетава със стелиум в 5 дом, У5 е единствената планета в хороскопа, която има само хармонични аспекти - тригони (с Луна и Уран). Но вероятно Уран ги е бъгнал двамата - никога не съм искала да имам много деца, максимум две и най-добре близначета, но двуяйчни, за да са разнополови и да не си приличат - с един куршум два заека.  :blink:

Лили,и аз се чуствам бъгната от моя Уран в 5 дом,като по- млада исках да осиновя дете,после ми щъкаха едни идеи за самотна майка,после за две близначки и вече  - за нищо. :rolf:
Бракът е нещо,което отричам от дъното на душата си- това са формалности и отживелица.
Колкото до У 1 в 1 дом,изобщо не съм суетна,скарана съм с всякакви многочасови приготовления за разкрасяване,маски,фризури,маникюри.
Фен съм на естественото и разкрасяването,което не бие на очи.
Огледалата някак ме притесняват и ги пропускам нарочно,или се поглеждам за секунда ,не се въртя като шугава овца пред тях ;D
Непозната история е да извадя половината дрехи от гардероба и да натамънясвам кое с кое как се съчетава и стои,просто купувайки нещо,аз вече знам бъдещия си аутфит с въпросната дреха и нямам грешно попадение.Това прозвуча малко като хвалба,но е нещо,с което съм особено горда. ;)

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #222 -: Април 24, 2013, 06:48:46 am »
Е аз както вече казах не съм фен на гримирането също но пък страдам от нарцисизъм даже се усещам че в заведения винаги сядам така че да мога да се оглеждам незнам на какво се дължи

« Отговор #223 -: Април 25, 2013, 01:00:07 pm »
Козирог с АЦ Везни, имам си Венера в квадрат със Сатурн.

Липсващ баща, студена, властна, критична майка. Трудно се сближавам, имам страх от отхвърляне. Предпочитам да общувам с по-възрастни мъже. Не обичам гримовете и натрапчивия външен вид, но съм суетна и се старая да изглеждам добре.

*

Деа

• *
  • 106
  • Слънце-Козирог Асцедент-Везни Луна-Водолей
« Отговор #224 -: Април 25, 2013, 02:32:59 pm »

Липсващ баща, студена, властна, критична майка. Трудно се сближавам, имам страх от отхвърляне. Предпочитам да общувам с по-възрастни мъже. Не обичам гримовете и натрапчивия външен вид, но съм суетна и се старая да изглеждам добре.
    :blink:Гледай ти ,една сестра Козирог с АЦ везни   Най-добрият баща ,който човек може да си пожелае,властна майка-Лъв.Трудно се сближавам ,но нямам страх от отхвърляне.Предпочитам да общувам с по-млади мъже :P предпочитам младостта ,като цяло.Не обичам гримовете,не съм суетна но винаги се старая да изглеждам добре.Имам си Венера съвпад Марс,Венера секстил Нептун и Венера тригон Плутон.

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #225 -: Април 26, 2013, 11:57:45 am »
Venus conjunct Saturn
You enjoy work and responsibility. You value discipline, organization and self-control. Your taste is generally simple and practical, maybe even austere, though you probably love antiques, and could be an antique collector or dealer. You have an affinity for older people, and may be quite fascinated with history. Probably a close bond with your father.

Venus opposed Saturn
You may feel conflicted over the need for discipline and responsibility and the desire to enjoy the finer things in life and indulge yourself a little. You could have felt restrained by your fathers expectations; when you wanted to enjoy friends and fun he wanted you to focus on goals and achievement. You might continue to enact this dynamic within an important relationship in your life. You may marry someone older and in a position of authority.

Venus trine or sextile Saturn
You tend to value what is practical and useful. You enjoy work and responsibility, and can achieve considerable success because you are comfortable and at ease in positions of authority. You are very adept at handling people in difficult social situations, therefore you make an excellent boss. You are very loyal and protective of those under your authority. You are careful of your appearance and always conscious of your reputation and social standing.

Venus square Saturn
You may have difficult choices to make regarding the demands of responsibility and achievement versus the desire to enjoy the moment, engage in social interactions and indulge yourself. You probably had a difficult relationship with your father (or equivalent), perhaps feeling him to be cold and demanding. While part of you wants friends and fun, the other part (that internalization of the demanding father) expects discipline and hard work, and permits no frivolity. This conflict can create a lot of tension, but you can learn to balance the two, denying neither completely.

Venus quintile Saturn
You could be a financial wizard, you have an uncanny understanding of how to create wealth and secure positions of responsibility and authority for yourself. You are a natural diplomat, handling even the most tense and difficult social situations with remarkable grace, ingenuity and originality. You inspire great affection, trust and loyalty in those under your authority.

Venus septile Saturn
You may be in a role of responsibility for large amounts of money and/or power. You seem destined for roles of authority and responsibility, and you dont question the rightness of it even when what you are doing is beyond your understanding and you know your decisions are quite fateful. No one else could fulfill your function, and you are fully aware of that. You are guided and impelled by an invisible energy.

Venus quincunx Saturn
The things you value seem to have little connection with societys expectations, and you might choose to simply ignore social norms and restrictions, feeling that they arent relevant to your life. You could well be a conscientious under-achiever, feeling that the pursuit of money and power goes against your principles. You may regard the issue of money as somewhat of a riddle or paradox, having both a need for it and an aversion to it. There is both tension and great creative potential within this dynamic.

Понеже имам точен септил между венера и сатурн се разтърсих в нета какво пише за аспекта и попаднах на това:)))
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

« Отговор #226 -: Април 26, 2013, 12:41:52 pm »

:blink:Гледай ти ,една сестра Козирог с АЦ везни   Най-добрият баща ,който човек може да си пожелае,властна майка-Лъв.Трудно се сближавам ,но нямам страх от отхвърляне.Предпочитам да общувам с по-млади мъже :P предпочитам младостта ,като цяло.Не обичам гримовете,не съм суетна но винаги се старая да изглеждам добре.Имам си Венера съвпад Марс,Венера секстил Нептун и Венера тригон Плутон.

Ooo Kозирог с Везни.. досега не съм общувала със себеподобно. :P То май няма Козирог, който да се сближава лесно, хах. Луната ти къде е?
При моята Венера нещата не са много добре - квадрат с Марс и Сатурн, съвпад с Плутон.. добре, че е съвпада с Юпитер.

« Отговор #227 -: Май 03, 2013, 10:50:50 am »
Квадратът между Венера и Сатурн по прогресии е разходящ. Пикът е бил преди около 3-4 години. Много лесно се панираш от всеки аспект. Не се вкарвай сама в излишни драми. Със сигурност астрология не е затова, за да ни стресира.

« Отговор #228 -: Май 03, 2013, 11:41:07 am »
 :08:Права си.Благодаря.