Здравей Гост

Гадаене по аватар

• 199 Отговора
  • 25752 Прегледи
Re: Гадаене по аватар
« Отговор #20 -: Февруари 02, 2012, 10:45:41 am »
Аватарът е нашето "лице" пред форума, говори много за нас самите, за нашето състояние.
Предлагам тук всеки който пише коментар, да опише как възприема същността, състоянието на човека писал преди него. За какъв човек придобива усещане, как си го представя според аватара му.  :blink:

По интуиция ми се струва че може би Луната и Венера се проявяват при избора на на аватар.

Моля не обърквайте реда и не пропускайте да коментирате човека над вас! Дори и да поствате странични коментари не забравяйте да коментирате аватара! :blink: Ако сте го коментирали вече, изчакайте някой друг да пише или коментирайте пак.

/цъкайте 'предварителен преглед' за да проверите дали някой не ви е изпреварил докато публикувате./

Freya, твоя аватар е много замечтан, дълбок и далечен в същото време. Без време и пространство. Просто съществува.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #21 -: Февруари 02, 2012, 10:56:21 am »
Аватарът е нашето "лице" пред форума, говори много за нас самите, за нашето състояние.

Твоят аватар ми прилича на изгрев или залез, не мога да определя със сигурност.
Загатва за романтичност и мечтателност, желание да се отърсиш от сивотата на забързаното ежедневие, а също така за надежда - след всеки залез следва изгрев, всичко друго е преходно...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #22 -: Февруари 02, 2012, 11:02:14 am »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #23 -: Февруари 02, 2012, 11:03:58 am »
Венера, аватарът ти е толкова замечтан, с тези преливащи цветове и звезден блясък  :-[. Предполагам, че в момента ти липсва точно това - космическа хармония, разни малки вълшебства, които да се случват през деня ти и да изпълват сетивата ти. Може би имаш нужда да помечтаеш и да се слееш с фантазиите си. Вълнуваш се от мистерията и тайните на Вселената, не знам защо, но си мисля, че обичаш да съчиняваш приказки и имаш страхотно въображение. Аз лично виждам един пъстър водопад от енергия и вълшебства, но май подобен анализ ще покаже повече какво е моментното ми състояние  ;D, отколкото какво мога да разбера за теб от един аватар.  :rolleyes:
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #24 -: Февруари 02, 2012, 11:15:05 am »
LibrawithTaurus, като го гледам тоя оуроборос на аватара ти, първата ми асоциация е , че имаш засилено плутоново влияние в хороскопа. А с тоя надпис за self control, може и Сатурн да е замесен  ;D .
« Последна редакция: Февруари 02, 2012, 11:22:50 am от Alric »

« Отговор #25 -: Февруари 02, 2012, 11:21:17 am »
Валя по твоя аватар бих казала че си много чувствителна, страстна в любовта, но на моменти много ревнива и несигурна. Способна си понякога да изпадаш в дълбоки пропасти чисто емоционално. Обичаш приятелите си, но малко те разбират. Случвало ти се е да се вплиташ в интриги, дори без да знаеш или искаш. Когато някой не ти харесва, много трудно си променяш мнението за него и рядко даваш шанс. Способна си на крайности в отношенията и чувствата. Работата не те плаши, справяш се. Обичаш купона, пътуванията. Вкъщи обаче ти е най-комфортно и там си в свой води.

Толкова вярно.....  ;) Твоя аватар наистина излъчва страст,но също така ми се струва,че показва борба и стремеж. Борбена личност,не обичаш да губиш,но с достойнство приемаш загубите?

Сноу,от аватара се вижда момиче,което не си ти?Може би трудно разкриваш себе сии трудно допускаш хората до теб?
А за огъня...убеждавам се че хората виждат съвпада на Венера и Марс в Лъв единствения огън в картата

Лили,като ти видях аватара ми заприлича на bloodelf  от  "World of warcraft" много я играех преди години.
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #26 -: Февруари 02, 2012, 11:22:32 am »
Alric, твоя аватар ми навява усещане за окултизъм. Искаш да си първият, неповторим, единствен по рода си, вълк единак. Търсиш някакъв явен символизъм, с който да изразиш своята индивидуалност.
Леко мрачно настроение с премерена и концентрирана на определено място енергия, огън.

Лили,като ти видях аватара ми заприлича на bloodelf  от  "World of warcraft" много я играех преди години.

хаха, да. Аз все още я играя тази игра  :blink: Но може би повече на nightelf, все пак е синя. Нежна и крехка от една страна, но сякаш гледа от високо. Трудно допуска до себе си, може би заради това. Може би наистина лека студенина се долавя и дистанцираност, заради погледа отвисоко.
« Последна редакция: Февруари 02, 2012, 11:30:39 am от Freya »

« Отговор #27 -: Февруари 02, 2012, 11:28:49 am »
Alric, твоя аватар ми навява усещане за окултизъм. Искаш да си първият, неповторим, единствен по рода си, вълк единак. Търсиш някакъв явен символизъм, с който да изразиш своята индивидуалност.
Леко мрачно настроение с премерена и концентрирана на определено място енергия, огън.

хаха, да. Аз все още я играя тази игра  :blink: Но може би повече на nightelf, все пак е синя. Нежна и крехка от една страна, но сякаш гледа от високо. Трудно допуска до себе си, може би заради това.

Йеее,не съм само аз значи,помислих,че ще ми сесмеете  ;D ;D Да,да позабравила съм ги  ;D

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #28 -: Февруари 02, 2012, 12:08:39 pm »

хаха, да. Аз все още я играя тази игра  :blink: Но може би повече на nightelf, все пак е синя. Нежна и крехка от една страна, но сякаш гледа от високо. Трудно допуска до себе си, може би заради това. Може би наистина лека студенина се долавя и дистанцираност, заради погледа отвисоко.

На Лили аватара като нищо може да мине за изображение на Tirande Whisperwind  от WoW ;D .

« Отговор #29 -: Февруари 02, 2012, 12:15:07 pm »

На Лили аватара като нищо може да мине за изображение на Tirande Whisperwind  от WoW ;D .

;D ;D любимото ми елф priest  ;D Ех, как ми се доигра ччак  ;D
Алрик, този аватар изглежда все едно си много духовен човек  ;)

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #30 -: Февруари 02, 2012, 12:41:58 pm »
хехе... ние се събрахме много wow зарибени май.. ;D
и аз най-харесвам прийста... имам undead priest... макар, че ми се ще да е blood elf и мога да сменя расата, но ми искат 20 евро.
Валя, че теб кой те зариби на тази игра.. сигурно мъжа ти? Понеже много малко момичета я играем.. А аз също няколко пъти съм я спирала за по 1, 2 години и сега пак играя. От 2005 я играя  ;D Голяма мания е... бях чула, че в Япония имат клиники специално за пристрастени към WOW... те азиатците нали много я играят.  :blink:

« Отговор #31 -: Февруари 02, 2012, 01:35:55 pm »
хехе... ние се събрахме много wow зарибени май.. ;D
и аз най-харесвам прийста... имам undead priest... макар, че ми се ще да е blood elf и мога да сменя расата, но ми искат 20 евро.
Валя, че теб кой те зариби на тази игра.. сигурно мъжа ти? Понеже много малко момичета я играем.. А аз също няколко пъти съм я спирала за по 1, 2 години и сега пак играя. От 2005 я играя  ;D Голяма мания е... бях чула, че в Япония имат клиники специално за пристрастени към WOW... те азиатците нали много я играят.  :blink:

Брат ми започна преди 6-7 години,после мъжо и накрая и аз се зарибих  ;D Брат ми играеше в Близард по едно време, спомням си,че беше бил на 2-3 място в света дето са. Той направо размазва  ;D ;D

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #32 -: Февруари 02, 2012, 03:01:37 pm »
На мен ми е интересен аватара на Марая, понеже е синя роза. Ако не се лъжа тя беше споделила свой сън със сини рози.. предположих че от там идва.
Мисля, че тази синя роза по някакъв начин оприличава нея самата. Синя роза е нещо което е уникално, нетипично, даже нереалистично/фантастично, единствено по рода си. Розата сама по себе си символизира любов според мен.. синята роза ми напомня за духовност, но също така студенина. Специално на нейната картинка розата сякаш е под стъклен похлупак или нещо такова - изолация от външния свят, затворена във свой собствен, самотна роза. Сякаш е обвита със снежинки които отново ми напомнят на студ. Кръга в който е - формата е кръг, което е възможно да символизира любов, завършеност, но и в същото време поставя розата в затвор. Мисля, че тази роза означава нещо конкретно за нея.. независимо дали тя го знае или не.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #33 -: Февруари 02, 2012, 03:05:30 pm »
Аз си чакам реда ...  :25:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #34 -: Февруари 02, 2012, 03:08:15 pm »
Ох твоя аватар ми е от любимия тип...
Емоции, женственост, чувствителност, романтика, духовност.. вътрешна красота, грация и сила. Склонност към фантазии.. Да не си с нещо рибешко? Луна примерно...
Аз имах подобен на твоя преди.

П.П. Аз си спомням и предния ти аватар. Но докато в него май беше нещо като горско момиче...земя.. този път е вода стихията. Но тематиката е подобна.. и тогава беше нещо много нежно и крехко, като името ти... само че зад тази привидна слабост.. се крие сила.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #35 -: Февруари 02, 2012, 03:12:10 pm »
Емоции, женственост, чувствителност, романтика, духовност.. вътрешна красота, грация и сила. Склонност към фантазии.. Да не си с нещо рибешко? Луна примерно...

Нищо рибешко нямам. Стелиум във Везни Ац Лъв и Луна в Близнаци.....
Но в замяна на това Везнишкото ми слънце е здраво подмокрено от съвпада с Плутона и секстила към Нептуня....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #36 -: Февруари 02, 2012, 03:14:30 pm »
О.. въобще не обърнах внимание на подписа ти..  :blink:
Явно от Нептун ще идва тази вода..

« Отговор #37 -: Февруари 02, 2012, 03:37:05 pm »

Нищо рибешко нямам. Стелиум във Везни Ац Лъв и Луна в Близнаци.....
Но в замяна на това Везнишкото ми слънце е здраво подмокрено от съвпада с Плутона и секстила към Нептуня....

Страхотен аватар,виждала съм го като гоблен.Преди всичко ми говори за чувственост  :blink:

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #38 -: Февруари 02, 2012, 03:49:26 pm »
Венера, аватарът ти е толкова замечтан, с тези преливащи цветове и звезден блясък.Предполагам, че в момента ти липсва точно това - космическа хармония, разни малки вълшебства, които да се случват през деня ти и да изпълват сетивата ти. Може би имаш нужда да помечтаеш и да се слееш с фантазиите си. Вълнуваш се от мистерията и тайните на Вселената, не знам защо, но си мисля, че обичаш да съчиняваш приказки и имаш страхотно въображение. Аз лично виждам един пъстър водопад от енергия и вълшебства...
Да, така е. Права си, с изключение на това, че ми липсва хармония и вълшебства. От време на време ми се случват и хубави неща  :blink: и съм мечтателка по рождение.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #39 -: Февруари 02, 2012, 11:59:18 pm »
Аз си чакам реда ...  :25:

Приличаш ми много на човек, който е търсач на красотата, любовта, мира, духовното. Има нещо нептунианско в твоя аватар. Абе приятно усещане носи :)
:)