Здравей Гост

Гадаене по аватар

• 199 Отговора
  • 25744 Прегледи
*

Divna

• 2478
Re: Гадаене по аватар
« Отговор #40 -: Февруари 03, 2012, 02:36:46 am »
Georgiev, аватарът ти показва: ритъм, движение, посока, цел, устрем, напредък, развитие, усъвършенстване. Всичко това, обединено в едно говори за успех. Явно имаш спортменски дух и си последователен. Успехът ти е неизбежен във всичко, което истински желаеш.

ПП: Провокирахте ме да отида да си променя опциите в личния профил, за да ви видя аватарите и подписите.  ;D

*

Divna

• 2478
« Отговор #41 -: Февруари 03, 2012, 02:43:56 am »
А които сме без такъв ?

;D И ти ли Бруте!  ;D

Такива като нас са семпли и не се нуждаят от чуждото мнение. Тук сме с определена цел. А ти щом си без аватар значи я знаеш.  ;)

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #42 -: Февруари 03, 2012, 11:17:29 am »
на мене асцедента ми е на аватара.  ;D

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #43 -: Февруари 03, 2012, 12:03:44 pm »
Дева ли трябва да е в такъв случай?
Може би да, но аватара ти е с леко по-еротична нотка.
На мен ми говори, че искаш да бъдеш възприемана като привлекателна, съблазнителна и секси жена. Може би има някаква невинност, но тя е по-скоро външна, заради надигнатото рамо и светлите цветове. А в същото време пръста леко докосва устните, което по-скоро говори за еротизъм. Същото е и с очите. Външно е руса и невинно изглеждаща, но очите са много очертани с тъмно, с изострена форма има нещо мръснишко в тях.   ;)

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #44 -: Февруари 03, 2012, 12:23:48 pm »
двойка ;D

е айде три, прогресивния ми асцедент е дева. дълга руса коса - лъв

« Отговор #45 -: Февруари 03, 2012, 07:28:42 pm »
Хаха, Сладурка, хареса ми това за АЦ, моят аватар символизира планетата, която е в съвпад с него (АЦ)  :P
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #46 -: Февруари 03, 2012, 07:50:28 pm »
Хаха, Сладурка, хареса ми това за АЦ, моят аватар символизира планетата, която е в съвпад с него (АЦ)  :P
Венера?

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #47 -: Февруари 04, 2012, 07:50:57 pm »
Вече имаме една тема за аватарите, но нищо не пречи да се направи още една.
Аватарът на Хелото ме кефи.  ;D

Иначе някакво по-специално отношение към някой заради аватара му нямам, но ми прави впечатление, ако някой си го сменя всеки ден. Това какво би трябвало да говори за човека? А някой, който не обича да ги сменя?

Твоят аватар винаги ми е впечатлявал.
Има нещо мистично ...

*

Uran

• 6041
« Отговор #48 -: Февруари 05, 2012, 12:42:34 pm »
Aватарът на лонда говори за човек обичащ уюта, умиляващ се от деца, сладки животинки, мили жестове. Мил човек.

Сладуранка- както Никът, така и аватарът говоря за кокетка и...вероятно флиртаджийка. Предполагам умееш да им измъкваш душите на мъжете с памук. ;D

Елфидка- разкрачила си се м/у реалността и сказъчния свят. От време на време пребиваваш ту в единия, ту- в другия. ;D

Исидора-и името, и аватарът говорят за Дона, Матрона.

Фрея- романтичка. Желаеш да бъдеш Жена-дете.

Венера- илюзии.

Валя- хм. опитваш се да вземеш мерките на отсрещната страна и то играейки беззащитна. :blink:

Оушън- опитай себе си да победиш, след това лесно можеш да усмириш и другите.

« Последна редакция: Февруари 05, 2012, 06:31:13 pm от Uran »

« Отговор #49 -: Февруари 05, 2012, 05:07:51 pm »
Венера?

+ Плутон  ;)
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #50 -: Февруари 05, 2012, 06:26:58 pm »
Страхотна снимка между другото, много добре изглеждаш. Ще ми се да я видя в голям размер  :blink:
Аз като писах коментара, после се сетих че някъде беше писала за Плутон на Асц ти... и си викам каква Венера пък и аз.. ама ето че се оказах права :)

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #51 -: Февруари 06, 2012, 08:58:53 am »
в интерес на истината не съм флиртаджийка както е предположила Уран. просто този аватар прилича най-много на мен самата като прическа и грим :blink:

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #52 -: Февруари 06, 2012, 09:09:38 am »
Венера- илюзии.
За мен е вярно :)
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #53 -: Февруари 06, 2012, 09:29:27 am »
Страхотна снимка между другото, много добре изглеждаш. Ще ми се да я видя в голям размер  :blink:
Аз като писах коментара, после се сетих че някъде беше писала за Плутон на Асц ти... и си викам каква Венера пък и аз.. ама ето че се оказах права :)

Freya, кажи какво да те почерпя за комплимента  ;D Това не съм аз :))))) Мисля, че е Моника Белучи.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #54 -: Февруари 06, 2012, 10:30:39 am »

Freya, кажи какво да те почерпя за комплимента  ;D Това не съм аз :))))) Мисля, че е Моника Белучи.

хехе.. не знам защо реших че си ти  :blink:

Фрея- романтичка. Желаеш да бъдеш Жена-дете.

И за мен е вярно, но аз не желая, аз детското в себе си го имам..  :blink:
Като студентка 2ри курс , един преподавател ми беше казал, че съм инфантилна. Тогава много му се обидих, но сега го приемам по положителен начин. Хубаво е човек да запази детското в себе си.
Хората като порастат забравят какво е да си дете, стават много сериозни и вглъбени... само за цифри можеш да им говориш, както казва малкият принц.  :blink:

« Отговор #55 -: Февруари 06, 2012, 11:10:02 am »
Това е много непрофесионално - университетски преподавател да нарича студентката си "инфантилна". Инфантилна предполага по-близки взаимоотношения, а тези преподавател-студент са от друг тип, като лекар-пациент.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #56 -: Февруари 06, 2012, 02:34:53 pm »
Знам Мирабела. Все пак моята специалност засягаше педагогика.

По педагогика самите ние сме учили, че независимо какъв е подходът спрямо един ученик, никога не трябва да се засяга на личностна основа. Може да му кажеш че е несериозен в работата си, че трябва да положи повече усилия защото изостава спрямо останалите, но никога на личностна основа. Това е доста често срещана грешка при "педагозите"

Подобен пример, но с по-различна нотка е друг преподавател, при когото ходих на частни уроци и ми каза, че никъде няма да ме приемат. (със специалността, по която кандидатствах) Тогава бях след 6ти клас. Аз мислено му казах да си гледа работата...и повече не отидох при него на уроци. Не само че ме приеха, ами и висше завърших по специалността.  ;D

"Професионалисти"... какво да си говорим  :blink:

« Отговор #57 -: Ноември 27, 2013, 11:14:24 am »
Романтична,разсеяна,замечтана,страстна  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #58 -: Ноември 27, 2013, 11:30:36 am »
Човек уверен в собствените си кaчествa и възможности,целеустременa,стрaстнa и плaменнa,не позволявaщa хорaтa дa видят слaбост или несигурност кaто кaчествa в теб  :-[  не знaм..мисля си,че може би не си от хорaтa споделящи лични проблеми и притеснения,a може би си от хорaтa,които не позволявaт дa им бъде изписaно нa лицето нещо,което те сaмите не сa решили дa покaжaт кaто нaстроение и емоция  :-[
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

« Отговор #59 -: Ноември 27, 2013, 11:36:21 am »
Янита91 — остава ми усещането, че се падаш по Ню Ейдж философиите. Този аватар директно го асоциирам с идеите за Богинята и Бога, странното е, че тук са с разменени места. Определено романтична, търсеща…
« Последна редакция: Ноември 27, 2013, 11:59:21 am от Sonic_Pro »