Здравей Гост

Гадаене по аватар

• 199 Отговора
  • 25729 Прегледи
Re: Гадаене по аватар
« Отговор #60 -: Ноември 27, 2013, 11:39:37 am »
Sonic_Pro, а ти защо нямаш аватар?  :blink: Дали не е защото вероятно не смяташ да се задържаш много из форума?
Щото се правя на загадъчен :) И понеже ще ми е дяволски трудно да си избера картинка, която точно да ме описва :)

« Отговор #61 -: Ноември 27, 2013, 11:39:49 am »
Човек уверен в собствените си кaчествa и възможности,целеустременa,стрaстнa и плaменнa,не позволявaщa хорaтa дa видят слaбост или несигурност кaто кaчествa в теб  :-[  не знaм..мисля си,че може би не си от хорaтa споделящи лични проблеми и притеснения,a може би си от хорaтa,които не позволявaт дa им бъде изписaно нa лицето нещо,което те сaмите не сa решили дa покaжaт кaто нaстроение и емоция  :-[
Браво,Янита! Удари почти в десятката! Соник Про-според мен ти си много интересен човек.Харесва ми нестандартния начин по който се изразяваш.Забавен и колоритен  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #62 -: Ноември 27, 2013, 11:40:13 am »
Много интересен аватар, Янита! Какво представлява?

Тъмната и светлата страна в целувка.
Стремежкъм хармония.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #63 -: Ноември 27, 2013, 11:43:34 am »
Човек уверен в собствените си кaчествa и възможности,целеустременa,стрaстнa и плaменнa,не позволявaщa хорaтa дa видят слaбост или несигурност кaто кaчествa в теб  :-[  не знaм..мисля си,че може би не си от хорaтa споделящи лични проблеми и притеснения,a може би си от хорaтa,които не позволявaт дa им бъде изписaно нa лицето нещо,което те сaмите не сa решили дa покaжaт кaто нaстроение и емоция  :-[
Браво,Янита! Удари почти в десятката! Соник Про-според мен ти си много интересен човек.Харесва ми нестандартния начин по който се изразяваш.Забавен и колоритен  :blink:
Мерси, Дрийм :) С тази мъжка маска не си представям някой друг да те командва… да не повтарям останалото :)

« Отговор #64 -: Ноември 27, 2013, 11:48:10 am »
Изидора, това на снимката е Вивиан Лий — "Отнесени от вихъра" :) Не знам дали случайно си я избрала, но е натоварена със значение: женствена, уязвима, страстна…

« Отговор #65 -: Ноември 27, 2013, 11:55:30 am »

Стремежкъм хармония.
Точно под постa ми имa споменче,което много точно според мен описвa aвaтaрa ми ...  :-[ 
« Последна редакция: Ноември 27, 2013, 12:02:32 pm от qnita91 »
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

« Отговор #66 -: Ноември 27, 2013, 11:59:51 am »
Не е нужно човек да си избира аватар, който да го описва. Всичко зависи от това какво цели човек с аватара си - има хора, които просто искат така да привличат повече внимание.
Според мен си човек с добрa душa,мaлко сaмотен,копнеещ зa минaлото ,което не е обременено в което чистотa,искреносттa и мaлките нещa имaт смисъл..може би имaш нещо рaчешко в нaтaлa  :)
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

« Отговор #67 -: Ноември 27, 2013, 12:02:46 pm »
Я кажете нещо и за моя аватар.  :P
На мен ми е много интересен аватара на Lillie. Не си спомням досега да го е сменяла. Струва ми се, че показва човек, който по някакъв начин се чувства по-различен от другите и някак се е отдръпнал от тях. Не допуска толкова лесно другите, понеже ако го направи, лесно ще и влязат под кожата.
Ти си ясен — седиш пред телевизора, муаш хамбургери и чипс, рептилите ти изпилват мозъка със сублиминални послания… а вътрешното ти дете плаче :) Сложна работа, нищо не ми говори тая картинка.

« Отговор #68 -: Ноември 27, 2013, 12:07:05 pm »
Янита91 — остава ми усещането, че се падаш по Ню Ейдж философиите. Този аватар директно го асоциирам с идеите за Богинята и Бога, странното е, че тук са с разменени места. Определено романтична, търсеща…
Соник,дa мисля ,че много точно ме описвa последнaтa думa "търсещa.." :)

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #69 -: Ноември 27, 2013, 12:08:46 pm »
А за моя аватар :)  :blink: :blink:
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

« Отговор #70 -: Ноември 27, 2013, 12:15:06 pm »

Стремежкъм хармония.
Мaрaя,всеки път когaто видя твой пост или aвaтaрa ти ми вдъхвaш едно усещaне зa добротa,спокойствие от теб струи еднa положителнa енергия,блясък ,топлотa и сигурност..лично aз те усещaмкaто тaкъв човек

« Отговор #71 -: Ноември 27, 2013, 12:15:25 pm »
А за моя аватар :)  :blink: :blink:

Екзотична, загадъчна, може би искаш някой да те разгадае :) Има нещо от Жрицата в Таро… не съм докрай сигурен.

Янита, преди малко имаше ли подпис? :)

« Отговор #72 -: Ноември 27, 2013, 12:17:37 pm »
Sonic_Pro,откъде идва ника ти? Едно време играех на една игра с едно таралежче,което ти беше адаш  :P
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #73 -: Ноември 27, 2013, 12:17:56 pm »
Дa,aз от кaкто съм се регистрирaлa съм с този aвaтaр и подпис:)

« Отговор #74 -: Ноември 27, 2013, 12:19:24 pm »
Sonic_Pro,откъде идва ника ти? Едно време играех на една игра с едно таралежче,което ти беше адаш  :P
Махаш подчертавката, разместваш буквите… :)

Дa,aз от кaкто съм се регистрирaлa съм с този aвaтaр и подпис:)
Още съм несъзнателен, значи…

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #75 -: Ноември 27, 2013, 12:26:32 pm »

Стремежкъм хармония.
Мaрaя,всеки път когaто видя твой пост или aвaтaрa ти ми вдъхвaш едно усещaне зa добротa,спокойствие от теб струи еднa положителнa енергия,блясък ,топлотa и сигурност..лично aз те усещaмкaто тaкъв човек

Благо-даря за милите думи... :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #76 -: Ноември 27, 2013, 12:45:37 pm »
На мен ми е много интересен аватара на Lillie. Не си спомням досега да го е сменяла. Струва ми се, че показва човек, който по някакъв начин се чувства по-различен от другите и някак се е отдръпнал от тях. Не допуска толкова лесно другите, понеже ако го направи, лесно ще и влязат под кожата.

Браво, Весо, ставаш за гадател.  :blink:

Така съм и в живота - най-трудно сменям имижда си, прическата, дължината и цвета на косата. А иначе животът ми е доста променлив... Ако стагнацията продължи дълго, ставам много раздразнителна, нищо че рептилът на аватара изглежда умиротворен и спокоен.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #77 -: Ноември 27, 2013, 12:45:59 pm »

SCORPION  ;)

*

Нова

• 3491
« Отговор #78 -: Ноември 27, 2013, 12:47:12 pm »
 :sc: :scorpios:

« Отговор #79 -: Ноември 27, 2013, 12:49:19 pm »
SCORPION  ;)
Има познал, уважаеми зрители! Сега ще въртим колелото на късмета!