Здравей Гост

Гадаене по аватар

• 199 Отговора
  • 25663 Прегледи
*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
Re: Гадаене по аватар
« Отговор #180 -: Ноември 28, 2013, 02:42:37 pm »
Аз нямам аватар, когато трябваше да сложа-не ми се получи това, което исках. После свикнах и без. Липсата на аватар какво ви "шепне"? Аз си измислих сега едно тълкуване, ще сверя с вашите, ако има такива. :blink:

« Отговор #181 -: Ноември 28, 2013, 02:45:00 pm »
Аз нямам аватар, когато трябваше да сложа-не ми се получи това, което исках. После свикнах и без. Липсата на аватар какво ви "шепне"? Аз си измислих сега едно тълкуване, ще сверя с вашите, ако има такива. :blink:
Връзва се с никнейма, най-малкото :)

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #182 -: Ноември 28, 2013, 02:51:10 pm »
Венера, пробвай и моя, моля  :blink: имаш нестандартен подход, харесва ми.
този гол, рогат мачо ме затруднява  ;D
проблеми с мъжете последно време  :-\

иначе - имаш приятно чувство за хумор, което се харесва на другите. гледаш на живота като на едно забавление, предпочиташ да не задълбаваш в проблемите. вътре в себе си обаче криеш някаква тъга.

Накара ме да се замисля, по тая картинка - да, така искам да изглежда, че гледам на живота като едно забавление, в което не задълбавам нищо по-сериозно, но всъщност си има и задълбаване и другия полюс, по-скоро това е, не е тъга, заради фона ли?
За хумора не знам  :blink:
Проблеми с мъжете не толкова, колкото проблеми с моя баланс вътре на мъжко-женското. Както е видно от рогатия симпатяга, мъжкото по ми иде отвътре  ;D

Венера, пробвай и моя, моля  :blink: имаш нестандартен подход, харесва ми.
Й*беш и фъргаш — това е най-директното внушение :) Имаш мъжете за хубави играчки.

;D ;D ;D Тц.

*

astro

• 475
« Отговор #183 -: Ноември 28, 2013, 02:58:43 pm »
Я кажете нещичко и за мен  :rolleyes:

Липсва ти силна емоция...Търсиш любов...
Трудно се справяш със собствения си емоционален цвят...
Търсиш адреналина..,а после бягаш към спокойствието и хармонията.
Не живееш в спомените-всичко избледнява.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #184 -: Ноември 28, 2013, 03:12:02 pm »
ирина- може би си имала мъж телец голяма либоф ;)
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

galiusha

• *
  • 143
  • В живота няма щастие, само щастливи мигове...
« Отговор #185 -: Ноември 28, 2013, 03:23:01 pm »

А стига бе, тва само по един аватар ли?  :o 100 % вярно
А ти драги приятелю, истински ли си живял 10 000 дни или си живял един и същи ден 10 000 пъти?

*

astro

• 475
« Отговор #186 -: Ноември 28, 2013, 03:24:40 pm »

Да! Само по аватара ти!
кое те учудва?

*

galiusha

• *
  • 143
  • В живота няма щастие, само щастливи мигове...
« Отговор #187 -: Ноември 28, 2013, 03:38:50 pm »

Да! Само по аватара ти!
кое те учудва?
Ами... чак не знам, какво да кажа... Най-много ме впечатли "Не живееш в спомените-всичко избледнява."...
А ти драги приятелю, истински ли си живял 10 000 дни или си живял един и същи ден 10 000 пъти?

*

astro

• 475
« Отговор #188 -: Ноември 28, 2013, 04:02:22 pm »

Да! Само по аватара ти!
кое те учудва?
Ами... чак не знам, какво да кажа... Най-много ме впечатли "Не живееш в спомените-всичко избледнява."...

Последния цвят - бял... :blink:

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #189 -: Ноември 28, 2013, 06:19:05 pm »
Хайде и нещо за мен???
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #190 -: Ноември 28, 2013, 06:23:51 pm »
Хайде и нещо за мен???

Безгрижие,чистота.Весела и забавна личност. :rolleyes:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #191 -: Ноември 28, 2013, 06:24:14 pm »
Хайде и нещо за мен???

Детето в теб не умира. Винаги вярваш във всичко и всички. От какво се пазиш?От собствената си неувереност...или от ударите на живота?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #192 -: Ноември 28, 2013, 06:33:35 pm »
Връзва се с никнейма, най-малкото :)
абсолютно :mellow:

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #193 -: Ноември 28, 2013, 07:21:37 pm »
Хайде и нещо за мен???
сякаш посланието към  другите е - "хей, аз съм малко сладко дете, трябва да ми обръщате внимание,  да ме обичате и да се грижите за мен"
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #194 -: Ноември 28, 2013, 07:33:01 pm »
Моля, кажете нещо и за мен. Любопитна съм... как изглеждам в очите на другите. ;)

*

astro

• 475
« Отговор #195 -: Ноември 28, 2013, 08:25:38 pm »
Моля, кажете нещо и за мен. Любопитна съм... как изглеждам в очите на другите. ;)

Зад чистота на мислите..,думите  и духовността , която търсиш във всичко и всички стои уверена и силна жена , която показва , че умее да разграничи истината от фалша...

*

neo

• *
  • 72
« Отговор #196 -: Ноември 29, 2013, 12:21:02 am »
Гадаейки по аватари, така като прелистих, само този на Uran ми импонира по положителен начин. Уинона Райдър е символ на красива и деликатна жена. Самата снимка е такава че акцентира по-скоро на символът, а не на самата личност, което би било пошло. Другото са типичните изблици на сексуалност, детинщина, символизъм, цветенца, животинчета, перчете... Т.е. това което човек може да очаква от средностатистическа извадка, дори и да не очаква да намери себе си в нея...

« Отговор #197 -: Ноември 29, 2013, 07:32:08 am »

Зад чистота на мислите..,думите  и духовността , която търсиш във всичко и всички стои уверена и силна жена , която показва , че умее да разграничи истината от фалша...

Благодаря, Марая! Не знам вече дали мога да различавам много истината от фалша - понякога толкова ми се иска просто да вярвам, че хората са добри... :wub:

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #198 -: Ноември 29, 2013, 12:17:13 pm »
Аватарите по-скоро са маската, с която искаме да ни виждат, да се самопредставим такива каквито искаме да ни виждат или да бъдем, опаковката. Може да има момент на сходство, но не е задължително.
Темата е пусната с изгряващи Риби.
Asol, как би изтълкувала това че темата е пусната с изгряващи риби, много ми е интересно. Аз забелязах, че като съм я пуснала съм решила, че за аварата играят роля Венера и Луна, сега си викам Венера добре, ама Луна защо... макар, че може да бъде вътрешното състояние на човек. И понеже моята е в Риби ми стана интересно. Аз не смятам, че аватарите са маска, според мен само в някои случаи. И забелязвам, че всеки път когато си търся аватар ми е трудно, много картинки ми харесват но все нещо в тях не съответства на мен и отпадат. Забелязала съм, че ако съм харесала картинката, но момичето примерно е русо или чернокосо, не ми допада, не ми съответства. Също не ме кефи да им се вижда ясно лицето, понеже пак не го чувствам като мен. Обикновено моите аватари изразяват чувство, ето защо е Лунатааа...  :blink:

Гадаейки по аватари, така като прелистих, само този на Uran ми импонира по положителен начин. Уинона Райдър е символ на красива и деликатна жена. Самата снимка е такава че акцентира по-скоро на символът, а не на самата личност, което би било пошло. Другото са типичните изблици на сексуалност, детинщина, символизъм, цветенца, животинчета, перчете... Т.е. това което човек може да очаква от средностатистическа извадка, дори и да не очаква да намери себе си в нея...

neo, Това е малко грубо от твоя страна.. само защото ти си човек, който има нужда да намери себе си, да се познае в другите за да има усещане за разпознаване, одобрение, разбиране и че не си единственият, самичък. Ти си може би малко като вълк единак, аутсайдер. Другите хора не ти допадат толкова защото не се връзват с твоя вътрешен свят, далечни са ти. Чувстваш се малко отхвърлен понякога, като отчужден, сам самичък и единствен.. и за това се чувстваш по-добре когато отхвърлиш другите - като пошли. Все едно те за това са толкова различни от теб. Така ли го чувстваш?

Всъщност това ми е познато, вероятно и на други. Чувстваш се различен и понякога можеш да имаш чувството че това е лошо. А понякога си мислиш дали не си странен. Трудно можеш да осъществиш душевна връзка с другите, но ако попаднеш в ситуация че да се сближиш с човек много различен от теб ще осъзнаеш, че всички дълбоко в същността си не сме толкова различни. И търсим и имаме нужда от едно и също, имаме сходни страхове и т.н.т..
« Последна редакция: Ноември 29, 2013, 12:29:01 pm от Freya »

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #199 -: Ноември 29, 2013, 02:43:00 pm »
Много ви благодаря, Моонлайт, Марая и Венера, доста точни попадения за моята особа!!!
И все пак темата е много забавна и това е начин да се опознаваме!!!
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК