Здравей Гост

Бързи транзити

• 477 Отговора
  • 77451 Прегледи
Re: Бързи транзити
« Отговор #80 -: Февруари 06, 2012, 09:10:53 am »
  Не смогнал да си промени веднага статуса на "обвързан" във Фейса, мен ме чакал, да му дам ход свободен...ей тук постнах соларната му карта - ма няма включване http://astrosite.org/forum/index.php/topic,2348.1260.html

*

Stella

• 7765
« Отговор #81 -: Февруари 06, 2012, 09:18:53 am »
Днес Слънце и Меркурий ми са в точен квадрат с Марса и Сатурна - отрязах Парчето....

то не се знае колко за дълго ще е, с тия хармонични аспекти на тр.Юпитер и Сатурн към натален Меркурий в 7-ми дом:)

сега при ретро сатурна ,и то в знака везни,на връзките,ще има преструктуриране,пренареждане на приоритети и освобождаване от илюзиите,ако връзката е нестабилна,безперспективна или фалшива,като тръгне отново директно

Това, което описваш ми звучи като интерпретация на Сатурн в аспект с Венера, но моята е У5 (освен, че е и У10).
Иначе, има значение къде се намират Везните в хороскопа. На мен са ми на МЦ. И да ти кажа не съм решавала въпроси, свързани с връзки при предишните ретроградия на Сатурн. По скоро преживях структурни промени на работното място и смяна на ръководството.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #82 -: Февруари 06, 2012, 10:24:52 am »
Везните са в 5-ти дом интерсептирани...Но Сатурн през Везни - не ме е притеснявал особено - точен секстил с Плутон в 5-ти, секстил с Нептун и Юпитер, секстил с Венерата....

*

Uran

• 6041
« Отговор #83 -: Февруари 06, 2012, 11:33:59 am »
Днес Слънце и Меркурий ми са в точен квадрат с Марса и Сатурна - отрязах Парчето....

то не се знае колко за дълго ще е, с тия хармонични аспекти на тр.Юпитер и Сатурн към натален Меркурий в 7-ми дом:)
Ще си запазим уж приятелствето, защото казах че такава сбъркана връзка не мога да поддържам...Човекът, решил че ще създава семейство, ще се жени, ще си има дете....а аз ще му четкам мъжкото достойнство...Та ми предложи винаги когато имам нужда от приятел, да го търся. Та ще си останем приятели - уууууужжжж.
Това приятелство има ли и някакви сексуални параметри?

« Отговор #84 -: Февруари 06, 2012, 11:52:19 am »
  Там е работата, че ние 10 години се познаваме и вече сме се синхронизирали по отношение на секса, знаем си червата, аз точно това отрязах - сексуалната връзка....защото когато аз имам нужда от него - той няма да е при мен...не че досега е бил де. А когато той има винаги ще идва - аз "вечната любовница" - ЩОООООО - щото съм по-голяма и съм имала дете....Почвам да зациклям като се замисля.... :-X...Иначе неговото приятелство сигурно има сексуални параметри...знае че сега съм бясна и си оставя вратичка...и като усети че ми е минало, пак ще гледа да се намърда....Бяснааааа съм от септември насам - на цикли....искам да се откача....

*

AH

• 2201
« Отговор #85 -: Февруари 06, 2012, 01:58:38 pm »
какво беше изживяването - Камино,лично за теб

такова, че след като вече съм го имала, с чиста съвест да кажа, че навън е такова, каквото е вътре:) - но всякак трябва човек да го провери:)

А за Бг - от дете и до сега, но все по-малко:) - не че съм видяла всичко и съм била на всякъде:) - районът между Лакатник и Бов ми е любим- може да е от приятни спомени:)
И Чифлика ми е любим.

Кои са ти любими места?

*

AH

• 2201
« Отговор #86 -: Февруари 06, 2012, 02:03:58 pm »
  Бяснааааа съм от септември насам - на цикли....искам да се откача....

а какво ти пречи? - желанието за наличие на партньор по натално Слънце в 7-ми дом?

« Отговор #87 -: Февруари 06, 2012, 03:15:23 pm »
Ми след толкова време, връщане и повръщане....след като успяхме да си опазим приятелството на първо време, след като нито аз успях да създам семейство, нито той до този момент....си въобръзих, че може би той е Мъжът с главно "М" - че Господ го пазил за мен  ;D - пфууу да си таковам главата...замаена...Ама това Слънце вече не издържа там самотно.....100 години стана вече - самотната вълчица. Сигурно Дядо Господ има по-добър план за мене ....

« Отговор #88 -: Февруари 06, 2012, 06:57:31 pm »

- районът между Лакатник и Бов ми е любим- може да е от приятни спомени:)
И Чифлика ми е любим.

Кои са ти любими места?

ходила ли си скоро там, :'(

на Церово ВЕЦ
на Лакатник ВЕЦ- комари като врабчета, заблатено,имаше страхотна чешмичка ,няма я,заляха поляната
на Свражен -ВЕЦ,
сега строят на Оплетня, след това на Елисейна е петият и така до седем
заблатяват дефилето,продажници
само Томпсън са се опънали и не са си продали земите, 0,50ст на кв.метър, ограбване
сещам се за един Чифлик,/води се ферма за щрауси,има само 2бр./ след манастира Седемте престола

едно от любимите
« Последна редакция: Февруари 06, 2012, 07:16:44 pm от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

AH

• 2201
« Отговор #89 -: Февруари 07, 2012, 06:43:43 am »
на Церово ВЕЦ
на Лакатник ВЕЦ- комари като врабчета, заблатено,имаше страхотна чешмичка ,няма я,заляха поляната
на Свражен -ВЕЦ,

Така е – ВЕЦ-ове – все повече електричество и бензин консумираме – междувременно и протестираме, макар и малко егоистично,  с призиви да пазим собствената природа, като някой друг си замърси неговата с добив на нефт, газ и ток:)

И с пещерите ни е така – била ли си в Съева дупка?

Какво в радикса ти си кореспондира с любов към природата?
В повечето случаи е Дева или 6-ти дом.

*

AH

• 2201
« Отговор #90 -: Февруари 07, 2012, 06:45:37 am »
Ми след толкова време, връщане и повръщане....след като успяхме да си опазим приятелството на първо време, след като нито аз успях да създам семейство, нито той до този момент....си въобръзих, че може би той е Мъжът с главно "М" - че Господ го пазил за мен  ;D - пфууу да си таковам главата...замаена...Ама това Слънце вече не издържа там самотно.....100 години стана вече - самотната вълчица. Сигурно Дядо Господ има по-добър план за мене ....

Ако в радикса имаме Плутон в 5-ти дом, можем да очакваме трайни, тайни, мистични любови. И да не се виждаме или чуваме с такава любов, много често връзката си остава за цял живот.

Борбата с такава връзка най-често я зарежда с енергия и емоции и я държи жива, вместо да я оставим в летаргичен сън, ако не ни удовлетворява вече.

« Отговор #91 -: Февруари 07, 2012, 08:02:15 am »

Какво в радикса ти си кореспондира с любов към природата?
В повечето случаи е Дева или 6-ти дом.

Магурата,Съевата, Деветашката, Крушунските водопади

Асц.Дева , Сатурн Вд. в 6

« Отговор #92 -: Февруари 07, 2012, 07:40:58 pm »
Пълнолунието е по оста 12-6 и в Голям кръст/квадрат с У4 Юпитер и У7 ,У11 Нертун/Луна

резултата е  назадък,ЧЕЗ спря снощи тока-авария и днес телевизора е аут

огледалните тау карета тр.Марс У8 /нат.Нодална ос 4-10+ тр.Нодална ос 4-10 каре нат.Марс/Асц.- финансова загуба :'(

*

Divna

• 2478
« Отговор #93 -: Февруари 07, 2012, 10:35:51 pm »
Не съм специалист. Не съм учила медицина, за жалост. Някакви лекции съм слушала само и просто коментирах, мозъкът ми направи асоциация (като чуя за възприемане на реч, се сещам за областта на Вернике). Зоната на Вернике управлява процесите, свързани с възприемането на речта (езика), а тази на Брока - с изразяването (в устна форма, доколкото помня). Те са основните зони от т.нар. речеви център на мозъка, който при около 90% от хората се намира в лявото полукълбо. И тъй като лявата половина на мозъка управлява дясната половина на тялото, това може да е едно обяснение на факта, че когато говорим, жестикулираме повече с дясната част на тялото. При мен лявата половина е по-активна (въпреки че съм десничар, не мога да държа дори вилица както трябва с лявата ръка). Но няма как да знам къде ми е речевият център без ядрено магнитен резонанс. :blink:

Сещам се за една съученичка, която еднакво добре пишеше с лява и дясна ръка и беше все на първите места в олимпиадите по математика:)

За да се развиват двете мозъчни полукълба (логика и креативност) е добре да няма доминантна ръка.

*

AH

• 2201
« Отговор #94 -: Февруари 08, 2012, 05:02:55 am »

За да се развиват двете мозъчни полукълба (логика и креативност) е добре да няма доминантна ръка.

и да не е по рождение, можем да се упражняваме

*

AH

• 2201
« Отговор #95 -: Февруари 08, 2012, 05:04:14 am »
Пълнолунието е по оста 12-6 и в Голям кръст/квадрат с У4 Юпитер и У7 ,У11 Нертун/Луна

резултата е  назадък,ЧЕЗ спря снощи тока-авария и днес телевизора е аут

огледалните тау карета тр.Марс У8 /нат.Нодална ос 4-10+ тр.Нодална ос 4-10 каре нат.Марс/Асц.- финансова загуба :'(

Крайно време да престане да се проявява и да усещаме опозицията между Юпитер и Сатурн – когато не е в опозициони знаци е още по разнобойна.

Ще ни остане за грижа квадрата между Уран и Плутон. Дано австрийските авиолинии да не фалират и да не направят друга беля поне до края на тая година.

Но нещичко превантивно за елуредите  при тия атмосферни условия трябва да възнамерим.

*

abroad

• 2187
« Отговор #96 -: Февруари 08, 2012, 07:48:57 pm »
Ще ни остане за грижа квадрата между Уран и Плутон. Дано австрийските авиолинии да не фалират и да не направят друга беля поне до края на тая година.

е, поне до края на годината няма да фалират

« Отговор #97 -: Февруари 08, 2012, 08:22:18 pm »
Но нещичко превантивно за елуредите  при тия атмосферни условия трябва да възнамерим.
възнамерявам автоматични бушони, само един от 4 е такъв у дома :'(

*

AH

• 2201
« Отговор #98 -: Февруари 09, 2012, 06:57:26 am »

е, поне до края на годината няма да фалират

така, така:)

видим ли Уран, най-добре да поддържаме състояние на позитивизъм:)

*

AH

• 2201
« Отговор #99 -: Февруари 09, 2012, 06:59:07 am »
възнамерявам автоматични бушони, само един от 4 е такъв у дома :'(

може и разклонителчета със защита

пък тия дни съвпад на Венера и Уран - обрати по отношение на парички и любови:)