Здравей Гост

Бързи транзити

• 477 Отговора
  • 77576 Прегледи
Re: Бързи транзити
« Отговор #100 -: Февруари 09, 2012, 08:35:20 pm »

пък тия дни съвпад на Венера и Уран - обрати по отношение на парички и любови:)
след този съвпад Венера върви към каре с Плуто
следя го аз изкъсо тр.Юпитер отиващ към тригон Плутон/втора цедка/, да се припозаят с наталният ми  тригон Юпитер Телец/Плуто Дева

на 14 март голям земен тригон Марс-Плутон- Юпитер/Венера точен

съвпад на Юпитер-Венера  в 10 градус на Телеца

но тр.СЛВ ще е върху нат.Слънце и тр.Марс ще го квадратира
« Последна редакция: Февруари 09, 2012, 08:39:37 pm от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

AH

• 2201
« Отговор #101 -: Февруари 10, 2012, 11:35:42 am »

Съвпадът е с най-висок ранг, пък и предизвикателен.
Азът трябва да интегрира енергии на равновесие – между минало и бъдеще, между желания и възможности и т.н. Трябва да се установят  остарелите и неработещите модели на мислене и поведение и да се отвори място за нови.

И се появява оня въпрос- променяме ли се или не се променяме и какво казва астрологията по тоя повод:)

Сещаш ли се за типичната проява на действащи възли – събират се зрели хора и почват да критикуват младото поколение или новия режим, като си подчертават колко хубаво е било едно време:)
Събитийно децата,  или млади, или по-възрастни хора, може да ни провокират да преразгледаме позициите по някои въпроси, както и същата работа могат да свършат и срещи с хора изобщо.

« Отговор #102 -: Февруари 10, 2012, 06:47:59 pm »
Трябва да се установят  остарелите и неработещите модели на мислене и поведение и да се отвори място за нови.

о ,с промените сме напред, тр.Плутон е минал в съвпад през венера, луна, нептун,слънце и меркурий,държи ми със съвпад за цял живот марса и урана, не останаха остарели модели  :mellow:

*

AH

• 2201
« Отговор #103 -: Февруари 11, 2012, 07:35:11 am »
Тия дни тр.Меркурий се приближава към Нептун.

„Сега“ се променя точно сега, с известна неангажираност към нещата.

« Отговор #104 -: Февруари 11, 2012, 09:24:21 am »
Тия дни тр.Меркурий се приближава към Нептун.

„Сега“ се променя точно сега, с известна неангажираност към нещата.

значи е време да помечтаем за бъдещето ,да помедитираме

*

AH

• 2201
« Отговор #105 -: Февруари 11, 2012, 12:56:24 pm »
Пак за апликацията на Меркурий и Нептун  - за да си стоим истински на мястото, трябва да бягаме много бързо:)

« Отговор #106 -: Февруари 11, 2012, 05:31:12 pm »
 неуловимите,невидимите значета...
а как е с лъжовността при съвпада мерка/нептун,да бъдем ли на щрек
щото при мен са върху сатурна и в последно време усещам неискреност,
преди да са проговорили знам,че ме лъжат,при коректност от моя страна
сатурн в 6 служи на дълга и честта,няма мърдане

*

AH

• 2201
« Отговор #107 -: Февруари 12, 2012, 05:54:39 am »
С тоя съвпад определено следва да сме бдителни по отношение на неискреност, грешки, заблуди и самозаблуди:)

И с чиста съвест човек може да не мърда много-много, за да не се подхлъзне някъде:)

« Отговор #108 -: Февруари 12, 2012, 08:14:10 am »
и Слънцето върви към съвпад с Нептун и в тригон към ретро Сатурна,
 как да използваме градивно тази енергия :rolleyes:

*

AH

• 2201
« Отговор #109 -: Февруари 12, 2012, 08:26:57 am »
хората, с афинитет към Нептунови занимания са лесни:)

пък тригонът със Сатурн- периодично трябва да се грижим за утвърждаване на някакви структури или Азове- поне да се упражняваме:)

ти какви идеи имаш?

« Отговор #110 -: Февруари 12, 2012, 08:51:26 am »
на лично ниво да реализираш своя мечта ,свързана с творчество,или със деца, забавления,по слънце ,лъв
пък то ингресира в риби, да направим нещо за другите,с което да ги зарадваме,а чрез тях и ние да се слеем с тяхното щастие,
хубаво изживяване да сме щастливи,давайки частици от себе си, от своята енергия да заредим някой чрез подкрепа

в момента до като пиша изгря слънцето,рядко го виждаме в последно време,не ни огрява,не ни топли
някой по-чувствителни соларни елементи, страт от липсата му и изпадат в депресии :mellow:

*

AH

• 2201
« Отговор #111 -: Февруари 13, 2012, 05:42:09 am »
Когато се сдружават енергиите на Слънце и Нептун е много подходящо време човек да се учи да се разграничава от мислите си – да остави последните свободно да протичат през ума му по най-различни начини.

Това е контакт с Нептунови вибрации, които ще позволят да се види структурата в нещо, което изглежда безструктурно/ за последното спомага тригонът със Сатурн/

Не се разсейваме по формата, а насочваме внимание към чистата същност, обикновено завоалирана от Нептун.

Можем да проследим мислите си през деня дали са фиксирани върху нещо или не са, и ако са, прави ли ни то радостни или не.

« Отговор #112 -: Февруари 13, 2012, 08:03:13 am »

Това е контакт с Нептунови вибрации, които ще позволят да се види структурата в нещо, което изглежда безструктурно/ за последното спомага тригонът със Сатурн/

Не се разсейваме по формата, а насочваме внимание към чистата същност, обикновено завоалирана от Нептун.

Можем да проследим мислите си през деня дали са фиксирани върху нещо или не са, и ако са, прави ли ни то радостни или не.

съвпада Слънце/Нептун е точен на 19/02, ден преди това е на градус сходящ
на точният съвпад ли е денят :rolleyes:

*

AH

• 2201
« Отговор #113 -: Февруари 13, 2012, 08:27:31 am »
на точният съвпад ли е денят :rolleyes:

индивидуално и конкретно - понякога усещаме влияния в широк орбис, а друг път- изобщо не можем

нали идеята е някакво самонаблюдение, възприемане и усилване на това, което желаем, както и неглижиране или туширане на това, каето не желаем

помагаме си като се вглеждаме и услушваме не само в себе си, а и в другите или природата - потоците от енергия на бавните планети се превръщат във физическа реалност по видимо в природата или на колективно ниво

« Отговор #114 -: Февруари 13, 2012, 09:40:09 am »
не знам защо взех да ги следя бързите...
до скоро  в сепарация карето на тр.Уран/Мерка,тр. Юпитер в тригон към Мерка,наливаше допълнително обем в лудостта
не ми даваше мира, постоянно ментално напрежение,сън не ме ловеше

тр.Венера е на К8, У2 в сходящ тригон към нат.Слънце У12 в 4
тр.Плутон пък е в секстил към нат.Венера,точен
а тя горката Скорпионска

викаш да видя чистата същност, еми много е трудно да видиш каквото и да е ...
козирошкият ми Мерк квадратиран от тр.Уранв 7 ,и то овенски,не че си нямам нат.съвпад марс/уран и не съм му ручала жабетата от  абсурдни действия и вироглавост,разликата е,че сега не са собствени ,а външни прояви около мен, а аз умиротворявам,инат - ината лекува :mellow:като,че ли има лек за него,ама уроци
и тр.Нептун секстили Мерка и е в съвпад с диспозитора му Сатурн в 6,обективност нулева,силен снеговалеж,много неприятно е усещането за безтегловност  и напрежение

*

AH

• 2201
« Отговор #115 -: Февруари 13, 2012, 12:37:37 pm »
Бързите транзити дават звук, цвят, емоция на това, което със сигурност имаме – днешния ден.

Малко е смешно и арогантно да се маскираме на по-могъщи от Вселената и да си предначертаем бъдещето в детайли с години напред, макар и с помощта на звездите:)

Е, знаеме си генерални тенденции според бавните транзити, гледаме да сме в синхрон с тях, даваме най-доброто от себе си, а останалото го оставяме на Вселената.

Казваш ментално напрежение – транзитите на Юпитер и Уран са време на растеж- когато действа Уран, трябва и да се освободим от това, което сме надраснали. Свобода за нас и за другите около нас.
Аспектите опозиция, квадрат и някои съвпади са разрушаващи съществуващото, докато тригони и секстили- поддържат съществуващи форми и модели.

Имаме ли сили да се противим на Вселената, когато дойде време не да се поддържат, а да се разрушават стари форми- нямаме. Ако си признаем и приемем, че сме по-слаби от Вселената, напрежението вътре в нас ще изчезне- не мислиш ли?:)

*

Stella

• 7765
« Отговор #116 -: Февруари 13, 2012, 12:58:44 pm »
козирошкият ми Мерк квадратиран от тр.Уран в 7 ,и то овенски,

В такъв случай би следвало Плутон да прави съвпад с козирожкия ти Меркурий, а това е астпект от по-висок ранг, първо защото е Плутон (по-бавна планета от Уран) и второ, защото е съвпад. Оттам ти идва усещането, че не можеш да контролираш нещата и имаш чувството, че те се случват вън и независимо от личната ти воля. При негативните аспекти на Плутон съм се хващала да развивам стремеж към абсолютен контрол над ситуации и хора и най-вече над собствената си съдба, което е невъзможно. Като премине транзита, този стремеж изчезва, но докато съществува, създава голяма доза напрежение. Аз разбрах, че единствено мога да контролирам себе си, т.е. запазвам си правото да действам дадена ситуации, независимо от превратностите на съдбата. И най-вече разбрах, че е по-лесно да променя себе си, отколкото обстоятелствата около себе си.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

AH

• 2201
« Отговор #117 -: Февруари 13, 2012, 01:02:58 pm »
съвпадът на тр.Плутон с натален Меркурий е поприключил - Стреличка я помня, защото е родена на една и съща дата със сестра ми:)

« Отговор #118 -: Февруари 13, 2012, 06:54:48 pm »
съвпадът на тр.Плутон с натален Меркурий е поприключил - Стреличка я помня, защото е родена на една и съща дата със сестра ми:)
1,04 ми е Мерка- отминал е, :'(
набори ли сме със сестра ти :rolleyes:

« Отговор #119 -: Февруари 13, 2012, 07:06:11 pm »
козирошкият ми Мерк квадратиран от тр.Уран в 7 ,и то овенски,

При негативните аспекти на Плутон съм се хващала да развивам стремеж към абсолютен контрол над ситуации и хора и най-вече над собствената си съдба, което е невъзможно.

аз това си го имам по рождение, като тъмен плутонов субект, :mellow:
но тр.Плутон,имам опит главно със съвпадите му, най-силният аспект по рейтинг, не всеки ще преживее всички тр.съвпади на плутон през живота си- при мен се проявяват като безсилие и безпомощност,преса,налагане на божията воля на мен или чрез мен,не е приятно усещане,но свикваш и смирено приемаш случващото се :'(
кажи смирено на Марс/Уран на Асц. и ще усетиш,колко труд ми е коствало оцеляването на предела  :mellow: