Здравей Гост

Бързи транзити

• 477 Отговора
  • 77498 Прегледи
Re: Бързи транзити
« Отговор #140 -: Февруари 16, 2012, 10:30:40 am »
личните са Слънце  и Меркурий
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

AH

• 2201
« Отговор #141 -: Февруари 16, 2012, 10:50:57 am »
ти си много бърза:)

аз не искам така от раз даже по собствения си хороскоп да съм категорична:)))))

то е като да имаш избор да стигнеш пеш, с кола или самолет до някъде - нали си е приятно да се поумува по какъв начин да стигнем  от тук до там:)

« Отговор #142 -: Февруари 16, 2012, 08:56:04 pm »
не ми е сила да бързам бавно :blink:

*

Divna

• 2478
« Отговор #143 -: Февруари 16, 2012, 09:12:10 pm »
Сестра ми е с огнен стелиум (4 и 5 дом) и всеки уикенд катери с туристическата група, в която участва от дълги години. Има земен Марс в Телец (6 дом) и Уран, Плутон на МЦ (Дева). И тя живее в планина.   :blink:
А при теб как стои вкусът и потребността от връзка с природата?

Обичам много природата. Живея в голям град, но за щастие голямата плавателна река е на няколко минути от дома ми. Планините са далеч. За около 10 часа с кола съм на океана. Там отпочивам лятото или на някое езеро. Зимата когато всичко е замръзнало обичам да карам кънки. В градът, в който съм много паркове се трансформират на ледени пързалки, реките и езерата също.

*

AH

• 2201
« Отговор #144 -: Февруари 17, 2012, 05:58:35 am »
личните са Слънце  и Меркурий

Общото между работохолизъм и природата е в енергията -  т.е. Марс.
Най-лесно се зареждаме с енергия от другите. Сестра ми е казвала, че ако и се случи в къщи да остане за час сама, почва да звъни по телефона. Ако не ни стига тая енергия от другите/явно с работата я изразходваме прекомерно/ търсим и природата.
Ти как си, ако останеш сама в къщи?

Обаче ако природата ни е потребност, ни трябва връзка с Луна. Ако я има, контактът с природата трябва да ни влезе в ежедневния режим.

*

AH

• 2201
« Отговор #145 -: Февруари 17, 2012, 05:59:58 am »

Обичам много природата. Живея в голям град, но за щастие голямата плавателна река е на няколко минути от дома ми. Планините са далеч. За около 10 часа с кола съм на океана. Там отпочивам лятото или на някое езеро. Зимата когато всичко е замръзнало обичам да карам кънки. В градът, в който съм много паркове се трансформират на ледени пързалки, реките и езерата също.

При теб контактът с природата май е по Дева и 11-ти дом.
 Излиза, че ако търсиш някакво ново начало или начинание, всякак е добре да го обмислиш или "видиш" сред природата.

« Отговор #146 -: Февруари 17, 2012, 07:53:17 am »

Ти как си, ако останеш сама в къщи?
в къщи е трудно да останеш сама, :mellow:
но и с много хора,ако има интернет нищо не ми липсва,
преди бяха книгите,гоблените,гости,комшии, все някой се отбива
ако пък толкова ми примъчнее, щото интернет е виртуален, и ме налегне логореята
пакетче семки и пейката пред блока -за 10 мин.има и провостоящи
много е приятно под една голяма липа,като цъфне,на никой не му се прибира у дома след работа
а през зимата с кучетата и чашка кафе,времето е спряло,те се боричкат в снега, ние провеждаме
ежедневният  психосеанс- помогни си сам ,излей всичко,задължително по два пъти- сутрин и вечер
сега липсата на кокера съм заменила с ходене пеша,а почивните,сме по реките,дефилета и т.н
Марс е видим,Луната в 3 също :blink:

*

AH

• 2201
« Отговор #147 -: Февруари 17, 2012, 08:07:34 am »
в къщи е трудно да останеш сама, :mellow:

вярно, това "сам в къщи" и при двете ви го няма - но то пък от къде ли идва:) - нещо по 4-ти може би

« Отговор #148 -: Февруари 17, 2012, 08:10:57 am »
Луна в 3, Мерка в 4- ВЗ по дом

*

AH

• 2201
« Отговор #149 -: Февруари 17, 2012, 08:18:31 am »
Луна в 3, Мерка в 4- ВЗ по дом

при теб като оставим минорните в 4-ти са цели 5 броя:)

при нея са само два и то минорни, но пък асцендент в Рак

« Отговор #150 -: Февруари 17, 2012, 08:23:16 am »
около Луната ли дълбаем

какви 5 в 4 дом :rolleyes:аспекта ли

*

AH

• 2201
« Отговор #151 -: Февруари 17, 2012, 10:55:03 am »
аз ти броих и минорни като Лилит, Юно, Веста и пр.

но Луната си е потребности - надали ще обикаляме поляни, гори и планини без потребност - то си е труд:)- на тия, които си релаксират с музика или филмче, им е по-лесно:)

*

AH

• 2201
« Отговор #152 -: Февруари 19, 2012, 06:29:41 am »
по повод разговорите за кармични домове и задачи, виж колко важни са бързите транзити.

ако когато си имаме бърз транзит през "лош" дом си направим труд да помислим подобаващо за аналогиите му, то някак лесно работим по кармата и учим кармичните си уроци. Няма да се налага на съдбата принудително да ни затвори в болница или да ни прати на гробищата, за да се обърнем към себе си и да осъзнаем каквото ни трябва.

« Отговор #153 -: Февруари 19, 2012, 09:03:42 am »
ако когато си имаме бърз транзит през "лош" дом си направим труд да помислим подобаващо за аналогиите му, то някак лесно работим по кармата и учим кармичните си уроци. Няма да се налага на съдбата принудително да ни затвори в болница или да ни прати на гробищата, за да се обърнем към себе си и да осъзнаем каквото ни трябва.

в момента тр.Венера е в 8дом
тр.Слънце,Мерк са в 6 дом
само да помислим или да направим :rolleyes:

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #154 -: Февруари 19, 2012, 02:48:13 pm »
Привет на всички!От известно време чета в този форум и съм очарована.Не съм сигурна дали съм и за категорията новаци.Но за темата.Преди месец и половина-съвпад на тр.Марс с нат.Плутон в Дева-6 дом.Резултат зверски болки в стомаха по всяко време и дори без причини,нито да ядеш,нито да не ядеш,независимо кафета или без.Не пия хапчета от години и затова подкарах диета на жито около 2 седмици.Позатиши се малко и след това пак същото-тр.Марс в съвапд нат.Уран/Дева/6 дом.Така си изкарах още 2 седмици.Лекарите казаха-ами капризен стомах.Не се повлия от лекарства,но за сметка на това като изям една гореща зеленчукова супа с много лют пипер и всичко ми минаваше.Сега,когато Марс е ретограден намам проблеми,но все пак смених малко режима сутрин.Ще видя какво ще стане като се върне пак.С радост ще приема съвети.Предварително благодаря. :blink:
"Ако живота ти предложи лимон, направи си лимонада"

*

Lillie

• 30532
« Отговор #155 -: Февруари 19, 2012, 03:01:08 pm »
Добре дошла!  :blink:

Би ли поставила наталната си карта тук, ако за теб не представлява проблем? Искам да я видя от гледна точка на аюрведичната медицина. Би трябвало да имаш подчертана вата доша (или вата/капха), за да се неутрализира с питта.

Стана ми любопитно защо в твоя случай болките в стомаха са се неутрализирали с горещо и люто, което по принцип може да причини допълнително дразнене. Да не би да имаш понижена киселинност на стомаха, а оттам и проблем с храносмилането и метаболизма? Как е поставена Луната в хороскопа ти? В 5 дом имаш ли планети?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #156 -: Февруари 19, 2012, 03:06:11 pm »
Луна във везни в 6-на десцедента.А за картата до сега не съм се пробвала да я качвам някъде но ще ипитам.Иначе не е проблем 30.01.1967 г.гр.Пловдив 10.00 часа

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #157 -: Февруари 19, 2012, 03:11:24 pm »
Като диагноза нямам заболявания на стомаха като гастрити,язви или друго.Това обаче не ми пречи да не мога например да пия вода от където и да е или пък определени храни само като ги помириша и все едно съм преяла с тях....почвам да връщам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #158 -: Февруари 19, 2012, 03:22:38 pm »
Да, интересно, затова исках да видя на какво се дължи.
Ако искаш, можеш да си редактираш поста и да махнеш наталните си данни, ако те притеснява да останат тук.

По-скоро са заложени евентуални смущения във връзка с метаболитните процеси в организма и с усвояването/преработката на някои вещества, нещо свързано с функциите на черния дроб, жлъчката и задстомашната жлеза (панкреаса), както и евентуални смущения в отделителната сфера. Но при добра превенция и по-балансирано хранене може да се избегнат.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #159 -: Февруари 19, 2012, 03:50:30 pm »
Благодаря за изключително бързия отговор.Проблеми съм имала само със жлъчката и то веднага след като родих сина си,през 1989г..Тогава с бебе на 1 месец обиколих много доктори и накрая нищо.По това време бях 5 курс,вече задочно в Национална спортна академия и там случайно един доцент по източна медицина ми хвана ръката,за да покаже масажен похват и ми каза за проблема със злъчката...и евентуалното лечение.Не стигнах до операция и от тогава ям много малко неща,предимно без месо и мазночи.Един ден в седмицата карам само на топла вода.До сега не съм имала проблеми от такъв характер.Сега като смених и сутрешния навик дано като се върне Марс да съм го преодоляла това.